Stargate SG-1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Remélem igy is lesz.

Next PC upgrade: 2022

<#vigyor3>

Zsolo007
A Namcoé a Stargate: SG-1
<2005-08-19 @ 07:38 - Mantis> (kommentek: 2)
A project létének megkérdõjelezõdését követõen tovább bizonytalanodott a játék helyzete, azonban mostanra minden letisztázódott. A Namco volt az a kiadó, amely felkarolta a Stargate: SG-1-et, a sorozat rajongóinak videójátékként megírt gyöngyszemét. Nem csak, hogy lesz SG, hanem még idén meg is jelenik, egész pontosan valamikor õsszel. Bizonyíték itt.

Forrás: GSO

Melletted állok.
Én linkeltem egyébként ide az oldalad még a topic indítása után nem sokkal. 😊
Valóban én kaptam legelsõnek a "lehordást" az oldaladért.
Egyépként teljesen lényegtelen kinek milyen az oldala, mindenki azt olvassa amelyiket akarja.
Én azokat az oldalakat olvasom,
1. Nem igénytelen hirdetésekkel teli ingyenes tárhelyen van,
2. Ha már elkezdte akkor folyamatosan hírezze,
3, Nem árt némi "csemege" (Egy kis kitérõ a filmel való kapcsolódásához, vagy Magyarra fordított iterjúk 😊, vagy 1-2 "ismeretlen" ingame shot.)
Csak így tovább...
(RA) 😉
Gondolom az se érdekel senkit h ki kezdte, úgyhogy nem regélek mégegyet arról hogy ki mint mondott kire <#whatever>
Istencsászár
téged mitzavar hogy van másik oldal? irigyvagy rá? mind2õ nagyon jó , szép ,igényes sztem nemkéne fikázni egymás fáradságos munkáját..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Na ugy latom most jott el a pillanatat, amikor egyesek az en fuvem zoldebb tipusu hozzaszolast, kicsit mas kontosben adtak elo.
A lenyeg persze ugyanaz, az en pocsom a nagyobb, mert mar elerte a 224258 nanometert. 😛
Csak igy tovabb, mar csak az a kerdes miert zavarjak egyeseket, ha masnak nem olyan igenyes az oldala, vagy az hogy miert kell kommentalni azt, hogy a masik fel mit csinal.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Üdvölet! Egyre több az innen szóló linkkelés az oldalamra, hogyhogy mostmár tényleg benézek, hogy mi folyik itt 😊
Én vagyok az SG-ONLINE adminja, és eléggé eljött már az ideje, hogy tisztába tegyük a dolgokat.
Adott egy ember akit Hispan1nek hívnak aki saját bevallása szerint szertine az õ oldala ami(megjegyzem) komoly 1 darab képbõl áll amit sikeresen5 darabra szépt tudott vágni és azt design néven felrakott a tárhelyére mint "elsõ" Allianceos oldal. Nah ebben a mondatban 2 dolog is hibáddzik:
Elsõ: Az hogy kinek milyen minõségü az oldala, most nem állok neki vitatni, nincs se idõm se kedvem, hogy lehordjam Hispan erõffeszitései általá létrejött oldalt, mindenki döntse el maga hogy hova akar menni, amíg én nem minõsítem az oldalát addig õ is tartsa meg a véleményét magának.
Második:
Nem az övé az elsõ Allianceos oldal amit speciel a staatisztikámból észre is vehetett volna, mivel még 5let se volt a fejébem a gondolat, hogy ilyen oldalt csináljon amikor nekem már javában döcögött a jatekok.hu szerverén 😉 De azért bemásolom ha netán lennének kételkedõk:
SG-ONLINE (V2) Statisztikák

Összesen 224258 találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004 Március
Ekkor jelent meg az elsõ hír hogy alliance os játék lesz amit még nem is verek nagy dobra mert énis full véletlenül találtam rá egy nyomi kis külföldi oldalon. namindegy

Jah mágvalami...
Hispan arra hivatkozott elõzõ hozzászólásában, hogy aszünetelteti az oldalát amíg "nem tisztázódnak a dolgok" viszont a legútolsó híre Júniusi, és azis elég gyér és értelmetlen hír...hát izé..nem kommentálom 😊

Megjegyzés:
A játék fejelsztése soha nem állt le és nem is állt le soha, a JoWooD kavart egy szépet a dolgokkal, és még folynak a tárgyalások...azaz eddig nem sok hírt kaptam se a JoWooD se a Perception cégtõl. Eddig amit elmondtak az annyi, hogy a Namco leszészak amerikában a kiadó, Európai kiadóról még nincs hír.
hispan2
Csak az általad említett oldal meg az enyém van de én részemrõl leálltam amíg nem tisztázódnak a dolgok.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Jippi, újra van remény 😊
Ezt az oldalt láttátok?
Szerintem egész jó graf, az eddig látottakhoz képest 😊

hispan2
Nahát...
Ezek a jogi dolgok milyen furmányosak...
És megint mi kapjuk késõbb a játékot.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Remélem csak az enginet fejleszti és nem szól bele a pályaszerkesztésbe 😛

Istencsászár
most aztne mond carmak nemtud enginét irni vagyis nem õ a legjobb ebbe....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mint d3? <#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Istencsászár
😄 akkor egy ujjabb brutális gémet kapunk

grebber
John Carmack fogja fejleszteni a graf engine-t 😄

Remélem ez nem kamu és tényleg lesz belöle valami.

Ez így mindjárt más 😊

sa'sun jóvoltából:
Változás!!!!:

1, A játék ki lesz adva

2, Ami történt az, hogy felbomlott a szerzõdés JoWooD és Perception között.

3, Az oka ennek, hogy Perception nem tudta volna kiadni a játékot 2006 nyár elõtt, és JoWooD az 5 millió eurohoz még plusz 2 fizethetett volna. És még így sem tudott volna megfelelni a játék a Community és a rajongók számára.

4, Pillanatnyilag a jogi hátteret tisztázzák. Mostani álláspont szerint a játék, COde és a licenc csak is a JoWooDé.

5, Ez azt jelenti, hogy minél gyorsabban keresnek lehetõségeket a játék továbbfejlesztésére, olyan formában, hogy aztán a rajongóknak biztos tetszen is.

6, Most nem kell senki se szidni, hanem arra kell törekedni, hogy minél jobb játék kerüljön a piacra. Akkor is ha Xbox 360 és PS3ra hamarabb megjelenik.

grebber
Inditsunk peticiót 😄

Seth
R.I.P.

PSN ID.: Beegabor

😞

Istencsászár
hát az utolsó képekeket látva jobbis ilyen nagy nevet igy elbaszni talán egy másik fejlesztõcsapat nekikezd és megcsinálja szépre és jóra mer ez bukás lettvolna mégha ps2es képek is szánalmasan gyenge..

grebber
Hát ez elég elszomoritó pedig mennyire vártam 😞

<#conf><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

[Jakuza]
Gamestar cikk:

"Nem lesz Stargate SG-1?!

A JoWooD jelentésébõl kiderül, hogy a Stargate SG-1: The Alliance fejlesztõi (Perception Games) leállították a munkálatokat arra hivatkozva, hogy eddigi eredményeik szerintük nem elégítenék ki a rajongók magas igényeit, sõt, saját véleményük szerint is gyengén teljesítettek és a kitûzõtt határidõre semmiképp nem tudnának elkészülni. Elvesztették minden reményüket. A közlemény nem tért ki arra a kérdésre, hogy esetlegesen átvenné a fejlesztést egy másik csapat. Pedig valószínûleg ez fog történni, ha már a kiadó ennyi pénzt ölt a projektbe, meg a jogok megvásárlásába. Sõt, nem látják kizártnak a konzolos változatokat sem a jövõben."

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
Nincs

DirectoriusMAX
Sziasztok!
Van az Alliancetol regebbi sg-1 jatek???

Sándor vagyok, jó munkásember.

Ebben azért egy kicsit tévedsz...
Nem warez a kérése, igaz nem a játékhoz kapcsolódik.
Tudatlanka: látogass el ide, azon belöl a fórumba.
Mindent megtalálsz a filmel és a játékkal kapcsolatban.
Istencsászár
1. Szerinted ez mi warezoldal?
2. Film fórum? nem elárulom ez játékos forum
3. Warezokat meg ne hirdesd meg szóba se hozd...

Van egy oldal az atw-n ahol fenn vannak a legujabb szinkronizált részek.Nem tudja valaki a cimét (vmi zsu.atw.hu ha jól rémlik...)???

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Szinte biztos. Lowpoly modellek, lowres textúrák, shader mentesnek tûnõ környzet... kb PS2 szintû grafika.
Ennek ellenére persze, ahogy a GTA-nál is láthattuk, könnyen elõfordulhat, hogy egy selejt port lesz csak PC-re, szal...
Ha nincs igazam akkor az MGM nem fogja engedni kiadni.
Én nem hiszem, hogy ilyen rossz lenne a helyzet.
Reménykedem benne, hogy ez egy félkresikerült PS vagy Xbox shot.
Egy dologban biztos nyero. Ebben sikerult legrondabban megvalositani a P90-est.
Egyebkent en kiraknam az etvagygerjeszto kepeket, meg az ingame shotokat a falra, es addig utogetnem bele felvaltva a keszitok fejet, mig fel nem remlik bennuk a kulonbseg.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Pluskast
Hát ez valóban elkeserítõ....<#szomoru2>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

hmmm... engem maga a játékstilus keserit el... sima FPS...

Istencsászár
life ha a ps ilyen annál a pces se szebb fõleg ha aztvesszük milyen über képeket oltak be még annó azt paff miez? annyival nemlesz ennél hogy padlót fogjunk...

Ezek PS shotok, nem PC.
Azok mindíg rondábbak mint a PC.
Nem vagyok egy grafbuzi de ez nagyon ronda 😞
Így szinte biztos bukás, talán a játékmenet még megmentheti...

Istencsászár
na fasza gyönyörû mitnedmondjak szépen kivoltak csicsázva a régebbi képek NAGY CSALÓDÁS

grebber
Na a jónak nevezhetõ grafról le lehet mondani a képek alapján 😞

grebber

Serpa
hispan2
Mindig is ki akartam próbálni, milyen láma jaffának lenni, aki lövöldöz össze-vissza aztán a Jack egy lövéssel leszedi 😄

Serpa
"Tudom huzzak a büdös picsába ..."

<#vigyor3>

grebber
Tudom huzzak a büdös picsába hogy nem fogom megvenni.
De remélem tört szerverek lesznek majd.
Multiplayer módoknál a Jaffa és a Leígázás (Enslave) jónak igérkezik.

Serpa
alliance.csillagkapu.hu- n magyarul is le van írva.

mrzed001
El se tudom hinni 😊
Az utolsó talán a Serious Sam 1,5 volt, amibe tényleg kooperatív lehetett végigmenni az egész játékon. Azóta is csodálkoztam, hogy egy taktikai FPS-be se építették bele e Coop módot (pedighát pont oda való)
Szóval Király 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

grebber
Király.

Serpa
lesz CO-OP!