445
  • grebber
    Remélem igy is lesz.
  • haxoror
  • Zsolo007
    A Namcoé a Stargate: SG-1
    [2005-08-19 @ 07:38 - Mantis] (kommentek: 2)
    A project létének megkérdőjeleződését követően tovább bizonytalanodott a játék helyzete, azonban mostanra minden letisztázódott. A Namco volt az a kiadó, amely felkarolta a Stargate: SG-1-et, a sorozat rajongóinak videójátékként megírt gyöngyszemét. Nem csak, hogy lesz SG, hanem még idén meg is jelenik, egész pontosan valamikor ősszel. Bizonyíték itt.

Forrás: GSO
  • Lifeforce
    Melletted állok.
    Én linkeltem egyébként ide az oldalad még a topic indítása után nem sokkal. :)
    Valóban én kaptam legelsőnek a "lehordást" az oldaladért.
    Egyépként teljesen lényegtelen kinek milyen az oldala, mindenki azt olvassa amelyiket akarja.
    Én azokat az oldalakat olvasom,
    1. Nem igénytelen hirdetésekkel teli ingyenes tárhelyen van,
    2. Ha már elkezdte akkor folyamatosan hírezze,
    3, Nem árt némi "csemege" (Egy kis kitérő a filmel való kapcsolódásához, vagy Magyarra fordított iterjúk :), vagy 1-2 "ismeretlen" ingame shot.)
    Csak így tovább...
    (RA) ;)
  • LORdRiVE
    Gondolom az se érdekel senkit h ki kezdte, úgyhogy nem regélek mégegyet arról hogy ki mint mondott kire
  • Istencsászár
    téged mitzavar hogy van másik oldal? irigyvagy rá? mind2ő nagyon jó , szép ,igényes sztem nemkéne fikázni egymás fáradságos munkáját..
  • [Jakuza]
    Na ugy latom most jott el a pillanatat, amikor egyesek az en fuvem zoldebb tipusu hozzaszolast, kicsit mas kontosben adtak elo.
    A lenyeg persze ugyanaz, az en pocsom a nagyobb, mert mar elerte a 224258 nanometert. :P
    Csak igy tovabb, mar csak az a kerdes miert zavarjak egyeseket, ha masnak nem olyan igenyes az oldala, vagy az hogy miert kell kommentalni azt, hogy a masik fel mit csinal.
  • LORdRiVE
    Üdvölet! Egyre több az innen szóló linkkelés az oldalamra, hogyhogy mostmár tényleg benézek, hogy mi folyik itt :)
    Én vagyok az SG-ONLINE adminja, és eléggé eljött már az ideje, hogy tisztába tegyük a dolgokat.
    Adott egy ember akit Hispan1nek hívnak aki saját bevallása szerint szertine az ő oldala ami(megjegyzem) komoly 1 darab képből áll amit sikeresen5 darabra szépt tudott vágni és azt design néven felrakott a tárhelyére mint "első" Allianceos oldal. Nah ebben a mondatban 2 dolog is hibáddzik:
    Első: Az hogy kinek milyen minőségü az oldala, most nem állok neki vitatni, nincs se időm se kedvem, hogy lehordjam Hispan erőffeszitései általá létrejött oldalt, mindenki döntse el maga hogy hova akar menni, amíg én nem minősítem az oldalát addig ő is tartsa meg a véleményét magának.
    Második:
    Nem az övé az első Allianceos oldal amit speciel a staatisztikámból észre is vehetett volna, mivel még 5let se volt a fejébem a gondolat, hogy ilyen oldalt csináljon amikor nekem már javában döcögött a jatekok.hu szerverén ;) De azért bemásolom ha netán lennének kételkedők:
    SG-ONLINE (V2) Statisztikák

Összesen 224258 találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004 Március
    Ekkor jelent meg az első hír hogy alliance os játék lesz amit még nem is verek nagy dobra mert énis full véletlenül találtam rá egy nyomi kis külföldi oldalon. namindegy

Jah mágvalami...
    Hispan arra hivatkozott előző hozzászólásában, hogy aszünetelteti az oldalát amíg "nem tisztázódnak a dolgok" viszont a legútolsó híre Júniusi, és azis elég gyér és értelmetlen hír...hát izé..nem kommentálom :)

Megjegyzés:
    A játék fejelsztése soha nem állt le és nem is állt le soha, a JoWooD kavart egy szépet a dolgokkal, és még folynak a tárgyalások...azaz eddig nem sok hírt kaptam se a JoWooD se a Perception cégtől. Eddig amit elmondtak az annyi, hogy a Namco leszészak amerikában a kiadó, Európai kiadóról még nincs hír.
  • hispan2
    Csak az általad említett oldal meg az enyém van de én részemről leálltam amíg nem tisztázódnak a dolgok.
  • engine
    Jippi, újra van remény :)
    Ezt az oldalt láttátok?
    Szerintem egész jó graf, az eddig látottakhoz képest :)
  • hispan2
    Nahát...
    Ezek a jogi dolgok milyen furmányosak...
    És megint mi kapjuk később a játékot.
  • haxoror
    Remélem csak az enginet fejleszti és nem szól bele a pályaszerkesztésbe :P
  • Istencsászár
    most aztne mond carmak nemtud enginét irni vagyis nem ő a legjobb ebbe....
  • Thanatos
    mint d3?
  • Istencsászár
    :D akkor egy ujjabb brutális gémet kapunk
  • grebber
    John Carmack fogja fejleszteni a graf engine-t :D

Remélem ez nem kamu és tényleg lesz belöle valami.
  • haxoror
    Ez így mindjárt más :)
  • Lyan Kyj
    sa'sun jóvoltából:
    Változás!!!!:

1, A játék ki lesz adva

2, Ami történt az, hogy felbomlott a szerződés JoWooD és Perception között.

3, Az oka ennek, hogy Perception nem tudta volna kiadni a játékot 2006 nyár előtt, és JoWooD az 5 millió eurohoz még plusz 2 fizethetett volna. És még így sem tudott volna megfelelni a játék a Community és a rajongók számára.

4, Pillanatnyilag a jogi hátteret tisztázzák. Mostani álláspont szerint a játék, COde és a licenc csak is a JoWooDé.

5, Ez azt jelenti, hogy minél gyorsabban keresnek lehetőségeket a játék továbbfejlesztésére, olyan formában, hogy aztán a rajongóknak biztos tetszen is.

6, Most nem kell senki se szidni, hanem arra kell törekedni, hogy minél jobb játék kerüljön a piacra. Akkor is ha Xbox 360 és PS3ra hamarabb megjelenik.

• grebber
    Inditsunk peticiót :D
  • Seth
    R.I.P.
  • haxoror
    :(
  • Istencsászár
    hát az utolsó képekeket látva jobbis ilyen nagy nevet igy elbaszni talán egy másik fejlesztőcsapat nekikezd és megcsinálja szépre és jóra mer ez bukás lettvolna mégha ps2es képek is szánalmasan gyenge..
  • grebber
    Hát ez elég elszomoritó pedig mennyire vártam :(
  • Lyan Kyj
  • [Jakuza]
    Gamestar cikk:

"Nem lesz Stargate SG-1?!

A JoWooD jelentéséből kiderül, hogy a Stargate SG-1: The Alliance fejlesztői (Perception Games) leállították a munkálatokat arra hivatkozva, hogy eddigi eredményeik szerintük nem elégítenék ki a rajongók magas igényeit, sőt, saját véleményük szerint is gyengén teljesítettek és a kitűzőtt határidőre semmiképp nem tudnának elkészülni. Elvesztették minden reményüket. A közlemény nem tért ki arra a kérdésre, hogy esetlegesen átvenné a fejlesztést egy másik csapat. Pedig valószínűleg ez fog történni, ha már a kiadó ennyi pénzt ölt a projektbe, meg a jogok megvásárlásába. Sőt, nem látják kizártnak a konzolos változatokat sem a jövőben."

• Istencsászár
    Nincs
  • DirectoriusMAX
    Sziasztok!
    Van az Alliancetol regebbi sg-1 jatek???
  • Lifeforce
    Ebben azért egy kicsit tévedsz...
    Nem warez a kérése, igaz nem a játékhoz kapcsolódik.
    Tudatlanka: látogass el ide, azon belöl a fórumba.
    Mindent megtalálsz a filmel és a játékkal kapcsolatban.
  • Istencsászár
    1. Szerinted ez mi warezoldal?
    2. Film fórum? nem elárulom ez játékos forum
    3. Warezokat meg ne hirdesd meg szóba se hozd...
  • tudatlanka
    Van egy oldal az atw-n ahol fenn vannak a legujabb szinkronizált részek.Nem tudja valaki a cimét (vmi zsu.atw.hu ha jól rémlik...)???
  • Borg
    Szinte biztos. Lowpoly modellek, lowres textúrák, shader mentesnek tűnő környzet... kb PS2 szintű grafika.
    Ennek ellenére persze, ahogy a GTA-nál is láthattuk, könnyen előfordulhat, hogy egy selejt port lesz csak PC-re, szal...
  • Lifeforce
    Ha nincs igazam akkor az MGM nem fogja engedni kiadni.
  • Lifeforce
    Én nem hiszem, hogy ilyen rossz lenne a helyzet.
    Reménykedem benne, hogy ez egy félkresikerült PS vagy Xbox shot.
  • Nagydög
    Egy dologban biztos nyero. Ebben sikerult legrondabban megvalositani a P90-est.
    Egyebkent en kiraknam az etvagygerjeszto kepeket, meg az ingame shotokat a falra, es addig utogetnem bele felvaltva a keszitok fejet, mig fel nem remlik bennuk a kulonbseg.
  • Pluskast
    Hát ez valóban elkeserítő....
  • lammaer
    hmmm... engem maga a játékstilus keserit el... sima FPS...
  • Istencsászár
    life ha a ps ilyen annál a pces se szebb főleg ha aztvesszük milyen über képeket oltak be még annó azt paff miez? annyival nemlesz ennél hogy padlót fogjunk...
  • Lifeforce
    Ezek PS shotok, nem PC.
    Azok mindíg rondábbak mint a PC.
  • haxoror
    Nem vagyok egy grafbuzi de ez nagyon ronda :(
    Így szinte biztos bukás, talán a játékmenet még megmentheti...
  • Istencsászár
    na fasza gyönyörű mitnedmondjak szépen kivoltak csicsázva a régebbi képek NAGY CSALÓDÁS