445
  • Istencsászár
    ha a stilusodon és az arcból visszaveszel akkor emberszámba leszel véve addig nem, itt az sgn ez stilus nemnyerő "mutassatok fel ti valamit aztán jöhetnek a kritikák akármire..." mitmutassak? nesze most jobb vagy még mindig szarvagyok?:D nem a munkádat, oldaladat kritizálom ( le a kalappal én tudom mennyi munka van vele mer énis olyat csinálok igy nemis fikázom és nemis akarom ) hanem a dolgokhoz való hozzáállásodat és a megnyilvánulásaidat!
  • LORdRiVE
    Annyira tele van már a tököm az ilyen iqligtokkal mint ti...csak a pofátokat simán tudjátok akármeddig járatni akármiről de ha példát kell mutatni akkor meg csak a leszólás meg a többi marad...mutassatok fel ti valamit aztán jöhetnek a kritikák akármire...
  • LORdRiVE
    Csak azt mutatnád meg, hogy hol reklámoztam én itt akármit is...
    ha nem vennéd észre erre az oldalra is úgy találtam rá hogy túl sok volt a link innen hozzám...és gondoltam megnézem mi ez az oldal....aztán kezdte szúrni a szemem az itt uralkodó homály ami egyes emberek szövegeiből áradt kifelé...
    pl mint az ilyen hikomatok mint Hispan akinek csak arra megy a villogás, hogy mást leszóljon közben meg olyan sötét hogy mellette egy néger szinte neonfényben világít...és ti még engem szóltok le....na azért ez picit sok...Ha valakinek nem elég világos az inkább ovlasson vissza néhány oldalt aztán számolja hogy hnyszor húztátok be magatokat a csőbe az agyatlanabbnál agyatlanabb kijelentéseitekkel...
  • Zsolo007
    Senki sem tökéletes :) Ők sem :)
  • Istencsászár
    azmég haggyán ha kevés de egyik nap gamestaron ezvolt kiirva "Battlefild 2 Második Világháborus játék" :)))))))))) röhej
  • Thanatos
    arra nem gondolsz hogy emg van az oka? :)megsugom az hogy magyar lapokbol nagyon kevés sajnos az olyan minőség és naprakészség amit érdemes megnézni egyáltalán :)(tisztelet a kviételnek)
    sajnos a tied se tartozik azon kevesek közé..., ennyi :)
  • Istencsászár
    hameg a konkurencia számodra semmit sem jelent akkor meg mit fosol itt? csak az viselkedik igy aki tudja hogy a másiké jobb
  • Istencsászár
    építőjellegű kritika egy felsőbrendű lénytől wow :)))))))))))) az oldaladat meg te reklámozod itt hogy te mennyire istenvagy:D már kezdesz belekavarodni a hülyeségedbe:))))
  • LORdRiVE
    Ha lenne némi agykapacitásod talán rájöttél hogy ez nem azért van hogy az ilyen faszzsákokat mint te megszivassak....nem jelentesz te nekem semmit...
    De ha teszemazt egy másik hikomat belinkkel tudomisén 20-30 képet, mellé még pár videot, és egyéb más dolgokat az oldalamról azzal az oldalam szerverének a sávszélességét lopja...de tudom a te fajta kis noymorék iqlightok akik az uw kínálta lehetőségeket használják ilyenről nem igazán hallhattak.... szánalmas vagy haver... a pofádat jártatod ész nélkül. de lehet ha neked van egy szervered és azon található néhány mega/gigányi adat azt te jóóóhííszemüen fogod és engeded hogy akármelyik csóró buzi mint pl te magad belinkkelje magához és reklámozza, hogy neki mennyire jó oldala van mert neki mennyi mindene van...közbe a 99.5%a lopott meg linkkelt holmi...
  • hispan2
    Hű de jó, ezzel aztán jót tettél a játék hazai táborának. Legalább ne dicsekednél vele... Bár igaz, ilyen f*szságra sem láttam még példát.
  • LORdRiVE
    Letiltottam mindenféle linkkelést az oldalamról... csak azért ;)
  • Kövesdi A
    mért nem ?
  • LORdRiVE
    Nem linkkelünk be képeket...met nem érdemes.... ;)
  • hispan2
    Persze hogy nem halott mer az amcsik istentelenül nyomják révén hogy ez egy nagy reklám lenne a sorozatnak (na nem mint ha kéne ezt reklámozni, megy magától is). Szóval ha nem ez vagy nem ilyen körülmények között, de tuti, hogy játék lesz belőle előbb-utóbb.
  • joebacsi
    nemtudom, egyik külföldi lapban mostanaban rittyentettek egy par oldalas leirast rola, szóval a nagy hercehurcák utánni álapotot közvetítik sztem:

többi kép

speciel itt is TBAként van leírva (még nincs bejelentett időpont), de nem tűnik nekem olyan halottnak a dolog :)
  • Moonsahdow
    De ha nem akarsz olvasgatni mellesleg közlöm hogy beláthatatlan időre elhalasztották
    én a magam részéről itt mondtam le róla...
  • Istencsászár
    látom nemesett le :) az utolsó 70-80 hsz csak erről szól, kicsit visszaolvasól teis képben leszel
  • Kövesdi A
    nagyon vices vagy
  • Istencsászár
  • Kövesdi A
    nem tudjátok mikor adják majd ki a játékot ?
  • hispan2
    Igen, de ilyen az élet. Lehet, hogy sokat íggértek a fejlesztők és nem tudták tartani. Mindenesetre a kiadás már így is jóval odább került.
  • haxoror
    Az biztos, a Riddick az egyik legjobb játék amivel valaha is játszottam
  • Istencsászár
    jah egy komoly liszenszelt mai szemnek gyönyörű motorral és fejlesztői csapattal kelett volna ezt megoldani és elkészíteni, de ezis arr a sorsra fog jutni hogy leégeti a sorozatot... kb azt a szintet kéne ezknek a fejlesztőknek tartani amit a Riddic felállított! nálam filmes adaptációkban az az etalon..
  • hispan2
    Pontosan ezt nem érti meg, hogy mindenki másképp rajong. Ő csinálja az oldalt, stb, van, aki elméleteket gyárt és van, aki csak nézi a sorozatot. Ja és vannak, akik nem értenek a szép szóból.
  • hispan2
    Felejtsd el ezt az embert, nem egy integratív személyiség.
  • hispan2
    Na már megint megtalált egy kedves ismerős. De mindegy. Lényeg, hogy nem a közeli jövő terméke lesz ez a game. Hiába, túl kritikus vagyok és nem érem be azzal, amit elém tesznek: ha a game kritikán aluli lesz, továbbra is úgy kezelem, hogy nem jött ki StarGate játék. Ugyan így vagyok a sorozat minősítheteten hülyeségeket felvonultató bizonyos részeivel is.
  • hispan2
    Mot van a hetedik éved vége, jön a 8-dik (folyamatosan szinkronizálják) és a TV2 tervei szerint a 9. évadot is veítik majd.
  • Istencsászár
    énis sokmindent elértem igy netes számitogépes oldalon... Ott az aláirásomba Forma1 liga Hp az enyém és szerves része vagyok.. de nemnézek le másik ligát mer máshogy és lehet nem olyan profi szinten tolja.. érted mitakarok ezzel mondani.

de látod megint nembirtad megállni magad magasztalását "Bocs én legalább elértem valamit." ez a baj veled amuy semmi más. Örülök hogy ezzel foglalkozol énis imádom a Csillagakaput és az oldalaldat is olvasom... mer jó
  • Morfi
    Hali. Lehet hogy buta kérdés, de úgy kb mikorra jön ki a játék?
    Amúgy nekem is nagyon bejött az sg meg az atlantis első évadja...
  • Zsolo007
    Lol kár hogy a mondanivalódnak semmi köze az idézethez..

Nem azzal van a baj, hogy büszke vagy arra amit elértél, az rendben van. A gond ott kezdődik, hogy ezt úton-útfélen hangoztatod és másokat lenézel akik nem értek el annyit amennyit te ilyen vagy olyan okokból....
  • LORdRiVE
    "Ezt a feladatot egy tapasztalt stúdiónak kellett volna kiadni, akik értik a dolgukat és nem keverednek vitába a saját kiadójukkal. De most már mindegy. Ez a hajó már elment."

Bocs én legalább elértem valamit...és büszke is vagyok rá, hogy itt tartok...ha nem tetszik harapj citromba vagy fuss egy kört a ház körül.
  • Istencsászár
    olvasd el még1szer mitírt nemazt irta hogy nemlesz csak csalódott a körülötte folyó dolgokban mint mindeki és hogy nemlesz olyan jó a gém amikor majd egyszer kijön mint ami lehett volna..

Ezt az énvagyok az isten mindentudó stilust meg felejtsd el tudjuk te kapod az infokat honnan tevagy a best...
  • LORdRiVE
    Te a mostani hírekből, hogy szürted le, hogy nem lesz Alliance játék?
    Most kaptam az egyik társoldalunktól a hírt, hogy a játék fejelsztése Alpha veróba lépett...ha szerinted ez azt jelenti, hogy itt a vég...akkor a hiba az ön készülékében van.
    Szerencsétlen navív embereket meg ráoltod, hogy nem adják ki a játékot és küldik el agyatlanul a Perceptiont meg a namcot a susnyásba...
  • engine
    Csak kérdeztem, písz :)

És köszönöm a választ
  • joebacsi
    jó, ő konkrétan a 7x21ben szereplő Dr. Weir, és a 8dik évaddal párhuzamosan futó spin off sorozat, az Atlantiszban szereplő Dr. Weir közti különbségre gondolt :)
    (de odairtam hogy 8dik evad/Atlantisz)
  • Zsolo007
    Csak russzol emlékszem vagy tényleg más játszotta a legutóbbi részben Atlantis fönökét - a dokinőt?

A legutóbb vetített sg1 részhez képest persze

Öhöm hát ebből nekem nem az jött le hogy a 7./8. évad közötti különbségre gondol....

UI.: Nem vagyok én akkora fan

UI2.: Vagy ő arra gondol amit a tv2n adnak? én azt nem nézem nem tudom hol járnak...(eredeti nyelven nézek filmeket :) )
  • joebacsi
    ejnye-ejnye, milyen fan vagy te?
  • joebacsi
    jól emlékszel, tényleg más színész:
    7x21-22:
    Jessica Steen

8dik évad/Atlantisz:
    Torri Higginson

anno nekem se tűnt fel elsőre :)
    (Jessica Steen bejövősebb volt :))
  • Zsolo007
    rosszul emléxel :)