445
-
#405 Jah. Én ezt nem is írtam, bár láttam. Látszik, hogy aki írta a hírt, nem ért a témához....Rosszul fogalmazott.... -
#404 A shader model 3.0 mióta is grafikus motor??? én úgy tudtam, hogy az csak grafikai fícsör a vidkártyában és az engine-ben:D -
#403 Hát jelenleg nem nevezném gyengének a 66gt-t, bár mire ez megjelenik tuti az lesz. -
#402 sziasztok!
hagytak behalni ezt a gémet? anno PS2-re lattam képeket; kijött volna pc-re is? nagyon kár, örültem volna egy stargate gémnek... :-/ -
#401 Gyengébb gépre szerintem a 6600GT-re gondoltak. -
#400 Akkor ezért hagyták meghalni a The Alliance-t. MMOban több pénz van
Egyébként LOL: A játék az egyik legújabb grafikai motort, a Shader Model 3.0-t fogja használni, amely még kisebb teljesítményű gépeken is remek játékélményt biztosít majd.
Hány gyengébb gép tud SM3-at? :DDDD Az én "erős" gépem sem tud. LOL. Tudom mit akarnak ezzel mondani, de fogalmazás az nem megy :) -
#399 úgytűnik mégse maradunk sg játék nélkül :)
bár speciel én egy normális single player játéknak jobban örültem volna...de ezt legalább tuti nem butítják le a szutyok konzolok miatt :) -
LORdRiVE #398 Ha egy picit utánaolvastál volna ennek az egésznek tudnád mekkora baromságot hordtál össze....
Perception 1 időben csinált 3 játékot...3 verziót.
PC, PS2, XBOX...nem átirat...és ahhoz képest, hogy a leges legelső normális csillagkapus játék lett volna még kiadhatták volna...nem nekik kell eldönteni milyen a játék hanem annak aki megveszi....a rajongó...az meg nem azzal trődne, hogy milyen szép..hanem azzal hogy csillagkapu... -
Monoton #397 Köszi szépen!! én kértem amugy!! szomorú vok!
-
#396 Csak azert magyarul, mert tobben kerdeztek, hogy mit jelent az iras.
Igy nem kell mindenkinek forditani. :P -
#395 #382 -
#394 Végleg bezárták a csillagkaput
Hardwired:
(HW Insider) A számtalan kiadói és fejlesztői problémával küszködő Stargate SG1: The Alliance játék a jelek szerint végleg bezárta a csillagkaput. Az ok rém egyszerű, elfogyott a pénz a Perception stúdiónál, illetve a licenszt biztosító MGM a mai napig nem jelölt meg egy új kiadót a játék forgalmazásához. Egyelőre se a Perception, sem az MGM nem nyilatkozott érdemben a témával kapcsolatban.
-
lammaer #393 Addig is, amig kijön egy rendes SG játék, próbáljátok ki ezt:
http://www.the-underdogs.org/game.php?id=5309 -
#392 B@@@@@@@ssssssszuuuuuus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#391 csak ezzel az a baj hogy egy ps2 konvertel akarták kiszurni a szemünket... ami egy mai pcs gémhez képest ocsmány ronda... az 1szerűsített konzolos játékmentet és köritésről ne is beszéljünk... jobb igy hogy nincs, majd ha valaki nekiáll pcre vagy nexgtgenre fejleszteni egy stargate gémet, abból lehet valami nagy durranás... -
#390 nemtudom, épp párnapja megnéztem megint ezt a 100 megás régi videót, és ott egyedül a karakterek mozgása tűnt elég gáznak, a játék többi része jónak ígérkezett, így mozgóképen, hanggal még pofás is volt...no mind1, még hivatalosan azért nincs törölve, szóval van még egy kis remény :) -
Lifeforce #389 Mikor megláttam a grafikát az első képeken, tudtam, hogy ez lesz.
Keressétek vissza amikor írtam, kizárt, hogy MGM engedélyezi a kiadását.
Ők sem hülyék, hogy a világ egyik leg ismertebb-elismertebb filmsorozatát leépítsék egy sz@arul elkészített játékkal.
Aztán jött a hercehurca, gondolom az is rápakolt egy nagy lapáttal.
Egyik szemem sír, a másik nevet.
Sajnálom, hogy nem lesz játék, de örülök, hogy nem adnak ki egy szemetet, ezzel ledegradálva az MGM és magát a filmsorozatot. -
Monoton #388 de hát én ugy tudtam ausztráliában már volt bétateszt -
#387 Azt hogy nem lesz game belöle :( -
Monoton #386 ez lényegében mit is jelent? -
haxoror #385 basszameg... -
#384 Várható volt -
#383 :(((( -
#382 Stargate SG-1: The Alliance' (PS2/Xbox/PC) Gets Cancelled
Things have been rather quiet since the JoWood/Perception lovers' quarrel, but reliable sources inside Perception say that the title has been cancelled for all SKUs, and the dev team has been let go. The Aussie developer was looking for a new publisher and needed MGM's assistance, which it did not receive. Perception put a January cut-off date on the request, which is about to expire, and the cancellation is due to be officially announced next week. A petition has been started, sign it by going here...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
LORdRiVE #381 Nemtom, nekem egyfolytában Sheppard féle, "let's check it out" jut az eszembe mint visszatérő lefárasztós szövegek... :P -
#380 nemtudok most perpill szószerint idézni, de az "Its really impossible!, We re going to die, Are u crazy?!" valamilyen szinonímája :) -
LORdRiVE #379 Miért Rodney miket szokott mondani? Arra nem igazán fiygeltem oda -
#378 Sima SG-ben ezt Carter mondogatta... :) -
#377 nem akarok most erre válaszolva Rodney-től idézni :) -
LORdRiVE #376 Ahogy Sheppard mondaná... Stay positive :) -
#375 Azt én is láttam és arra gondoltam, amikor a mozgás "gagyiságát" elmeltem ki. De szerintem lesz ez még jobb is. -
#374 Láttam ezekt és ezek valóban szépek, ezekre utaltam akkor, amikor azt mondtam, hogy voltak régen szebb képek is. Egyébként nem áll szándékomban megvenni PS2-re. Egyszer volt öcsémnek 3 hónapig PS2-je, na nekem ott ért véget a konzolok amúgy sem sikeres pályafutása, még idejében sikerült eladnom. Hiába, én már csak PC-s vagyok :D -
#373 van már, legalábbis én láttam már egy 100 megásat, az elég pörgős volt :)
(egyedul az volt nagyon gyenge mikor rohantak a megsemmisulo tok'ra alagutban, nah ott nagyon gagyin mozogtak) -
#372 Hát én amondó vagyok hogy jöjjön valami jó pörgös ingame video azt majd arról véleményezek. -
LORdRiVE #371 pc - ingame:
http://alliance.csillagkapu.hu/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=8&pos=0
http://alliance.csillagkapu.hu/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=8&pos=1
Szerintem a pcs-t nem kell félteni...
de aki ps2re megveszi...hát...köhöm -
#370 persze hogy szebb lesz ha rárakunk minden szűrőt anti alisinget talán nemlesz olyan pixelháború hogy élvezhetetlen legyen, de szebb? az nemlesz.. -
#369 erős a gyanúm hogy azok a képek szépkis renderek voltak sőt tuti..
Ps2 kora lejárt! már rég.. pcre ilyen szenny grafikával kiadni egy ilyen nagy nevet maga bűn + bughalmaz lesz + szar lesz az irányítás + egyszerű lesz és mindez a konzol miatt... -
#368 lehet, hogy a pc-s verzióban tényleg kicsit normálisabban néznek majd ki, mert ezek nagyrészt konzolos képek -
#367 Érdekes, hogy a fél évvel korábbi (vagy még talán az előtti) képeken sokkal szebbek a dolgok. Például voltak képek, amiken a jaffa harcosok olyan szinten meg voltak csinálva, hogy csak ámultam. Ezeken viszont...
Az jutott eszembe, hogy a grafika kezd egy kicsit SanAndreas irányba elmenni, sőt talán inkább ViceCity felé. Ami persze nem baj akkor, ha amúgy egy ütős sorozat tagja a játék (GTA), de egy első résznél azért lehetne még turbózni a dolgokat.
És akkor még hozzá sem gondoltam, hogyan mozognak szegények...
Egyébként boldog karácsonyt mindenkinek, és "szövetségesekkel" teli új évet. -
engine #366 Hogy a képekről is szó essen szerintem nem vészes, csak jelenne már meg.
Lassan teljesen elavul az engine....nem én :P
UI.: mindenkinek Boldog Karácsonyt :)