Enthusia Professional Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb 50 pálya és nagyon jó játékmenet
fQleg a vége felé lesz nagyon izgalmas
Megvan nekem a GT4 is, sõt eddig sz összes GT részt végigtoltam, általában maximális teljesítménnyel. A GT4re viszont ráuntam 36 százalék körül.
És akkor jött Enthusia, ami szerintem nagyon-nagyon jó játék lett. A fizikája pedig összességében jobb, hiszen sok esetben közelebb áll a valósághoz, mint a GT.
GT szebb egy picit, de ez a játék is nagyon szép, nincs szégyelnivalója. Ugyan még csak most kezdtem el játszani, de remélem hogy lesz folytatása. Egy talán még kijöhet PS2-re, utána meg PS3. :-)
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
En biztos hogy be fogom szerezni az Enthusia Professional Racing-et.
Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipõcskémbõl? Kialudt a villany!
Az iranyitas bejön, én konzolon még nem toltam ilyen "szimulatorosabb" autos gamet. tisztara a NFS 5öt idézi fel, a régi dülöngélõs porsék viselkedtek igy a silver era-ban:)
A jatekban amugy en (enthuisa lifeot tolom) 1%nal tartok, amin azé csodalkozom mer toltam már vagy 3 orát. Legalább 2%nak kéne má' lennie <#vigyor3>#vigyor3>
már amennyiben a saveelés utan ez a progress mutato lenn (valami DD talán meg FD) azt mutatja. Amugy mi a fraszt jelentenek ezek a röviditések?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Azért kösz.
S
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
Összesen 3 pálya és néhány autó, de mindíg újra bedobom pár percre, mert...
...mert tök jó!
www.youtube.com/aabyssx
PC-re is van vagy lesz a game, nem tudja valaki?
Üdv
S
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
Szeretem a visszajátszásokat megnézni, csak sajnálom, hogy nincs pillanatállj (kimerevített kép), és nem lehet több kameraállást választani. Ezek nagyon nagyon hiányoznak. De kárpótol a játékélmény.
És csak olasz autót vállalok be, mert azok a kedvenceim:).
Fákjúal!
az irányitás az viszont nagyon korrekt, nem tudom merjem-e azt mondani, hogy jobb mint a GT4 irányítása.
nekem konkrétan a menüje ami egyáltalán nem teccet nem elég átlátható a dolog
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Mondom ezt úgy, hogy nem próbáltam, csak amit eddig láttam, az tetszett...
SZVSZ egyáltalán nem GT utánzat. Ez egy játékterm szerû játék (bajor falucskával meg mindennel a háttérben), csak jól kidolgozták az autók viselkedését.
Fõleg az erõsebb hátsókerekesek azok, ahol ez elõ is jön.
www.youtube.com/aabyssx
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Van a játékban egy olyan hely hogy SEARCH...
ilyen táblázatszerü japó kiírásos jobboldalon meg szám/szám alil OK és LIST...
Na ez itt micsoda?:)
Az írással kapcsoaltban dobj egy privátot, és megdumáljuk, nem szeretném tovább offolni ezt, az amúgy perfekt játéknak szentelt topikot <#wow3>#wow3>.
Haverok, Buli, Fight Club!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
én azt hittem, hogy az március lesz
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.