Enthusia Professional Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

több mint 200 autó
kb 50 pálya és nagyon jó játékmenet
fQleg a vége felé lesz nagyon izgalmas
osztom véleményed ez egy nagyon tuti kis játék
Al Age
Oh tényleg itt van ez a topik a kedvencek között, meg is osztom a véleményemet:

Megvan nekem a GT4 is, sõt eddig sz összes GT részt végigtoltam, általában maximális teljesítménnyel. A GT4re viszont ráuntam 36 százalék körül.

És akkor jött Enthusia, ami szerintem nagyon-nagyon jó játék lett. A fizikája pedig összességében jobb, hiszen sok esetben közelebb áll a valósághoz, mint a GT.
GT szebb egy picit, de ez a játék is nagyon szép, nincs szégyelnivalója. Ugyan még csak most kezdtem el játszani, de remélem hogy lesz folytatása. Egy talán még kijöhet PS2-re, utána meg PS3. :-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Bar meg nem jatszottam vele, de lattam mozgasban, es szerintem is egy durvajo game! Orulok, hogy vegre sikerult egy KOZEL GT-szintu jatekot krealni PS2-re a GT3 es 4 melle. Sokak szerint a Toca-t allva hagyja, es a GT4-et is szorongatja. Mondjuk a TOCA a remek MI-vel es igencsak izgalmas versenyeivel mutat tul az atlagon.
En biztos hogy be fogom szerezni az Enthusia Professional Racing-et.
admi
Valaki segítsen már nekem! Végig akarom vinni a játékot, ami addig sikerült is, hogy a Driving Revolutiont 100%-ra, az Enthusia Lifeot 1. helyig teljesítettem. Viszont a Free Race dolgait csak 92 %-ig oldja fel. Mit hagytam ki, amiért nem lehet a Free Race 100%? Segítsetek!!!!

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipõcskémbõl? Kialudt a villany!

balcooo
nekem is teccik a game ahhoz képest hogy lehuztak a GT4hez képest. Monjuk ezaz enthusia pointosdi nem tul egyértelmü.pl mi a a tétje, ha elfogy a enthusia pointod? restelni kell egy hetet oké, és akkor mivan?:)

Az iranyitas bejön, én konzolon még nem toltam ilyen "szimulatorosabb" autos gamet. tisztara a NFS 5öt idézi fel, a régi dülöngélõs porsék viselkedtek igy a silver era-ban:)

A jatekban amugy en (enthuisa lifeot tolom) 1%nal tartok, amin azé csodalkozom mer toltam már vagy 3 orát. Legalább 2%nak kéne má' lennie <#vigyor3>
már amennyiben a saveelés utan ez a progress mutato lenn (valami DD talán meg FD) azt mutatja. Amugy mi a fraszt jelentenek ezek a röviditések?

admi
És hol tartasz a játékmenetben?

mila69en
jaja sztem is király a gamma csak menüje nem gyere be kicsit zavarosnak tûnik nekem

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Ettõl féltem:(

Azért kösz.

S

Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS

aabyssx
Én a demot játszom, ami az OPS2M-en van.
Összesen 3 pálya és néhány autó, de mindíg újra bedobom pár percre, mert...
...mert tök jó!

www.youtube.com/aabyssx

ffxi
Only PS2!!!!!
<#rinya>

Fákjúal!

admi
Én nagyon élveezm ezt a játékot. Van még valaki, aki játszik vele?

Hi!

PC-re is van vagy lesz a game, nem tudja valaki?

Üdv
S

Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS

admi
Valaki meg tudja mondani, hogy a Free Racing módba mi alapján kerülnek be az új pályák? Mert már a Driving Revolutiont és az Enthusia Lifeot is végigvittem, de még mindig csak 27 pályám van. Igazából nem is kéne mindegyik pálya, elég lenne csak a Pacific gateway reverse. Légyszi segítsetek!

admi
Most hanyadik heylen állsz a ranglistán?

ffxi
PLS #50 THX

Fákjúal!

admi
Ja, és egy kis mérleg: a tuning rész egész jó, bár Free Racing módban kicsit soká jöttem rá, hogy hogyan is lehet elérni. Aki áldoz rá egy kis idõt, tökéletesen be tudja állítani a kocsikat.

Szeretem a visszajátszásokat megnézni, csak sajnálom, hogy nincs pillanatállj (kimerevített kép), és nem lehet több kameraállást választani. Ezek nagyon nagyon hiányoznak. De kárpótol a játékélmény.

admi
Nekem nagyon etszik. Sajnos GT4-gyel még soha sem játszottam, így nincs összehasonlítási alapom, de még mindig a legkomolyabb játékom, ami vlaha is volt akár PC-n, akár konzolon. A Driving REvolutiont 2. próbálkozásra 100%-osan végigvittem, a ranglistán pedig benne vagyok az elsõ 500-ban.

És csak olasz autót vállalok be, mert azok a kedvenceim:).

ffxi
Segítene vki? Az a helyzet, hogy Enth.Life-ban a pályák kiválasztásánál hogyan lehet elérni RS szintet? Most éppen RIII-nál tartunk a komámmal. Köszi elõre

Fákjúal!

mila69en
teljesen korrekt a játék elsõ neki futásra kicsit GT-s koppintásnak tûnt, de pár óra után rá lehet jönni hogy semmi köze hozzá(najó talán egy kicsit:)
az irányitás az viszont nagyon korrekt, nem tudom merjem-e azt mondani, hogy jobb mint a GT4 irányítása.

nekem konkrétan a menüje ami egyáltalán nem teccet nem elég átlátható a dolog

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

UNREG
Szerintem sem úgy kell nézni, mint GT utánzatot, a Konami nem is annak szánta, ahogy olvastam a felépítése is egészen más. A videokat elnézve nagyon korrekt az autómozgás, ahogy finoman sodródik és a garfika is szép. Láttam egy gyakorló videot is, kapuk között kellet adott sebességgel átmenni, érdekes volt...

Mondom ezt úgy, hogy nem próbáltam, csak amit eddig láttam, az tetszett...

aabyssx
Én az OPS2M-en lévõ demo-t próbáltam és nagyon tetszett.
SZVSZ egyáltalán nem GT utánzat. Ez egy játékterm szerû játék (bajor falucskával meg mindennel a háttérben), csak jól kidolgozták az autók viselkedését.

Fõleg az erõsebb hátsókerekesek azok, ahol ez elõ is jön.

www.youtube.com/aabyssx

petyka2
Nem nézek meg semmit,mint mondtam nagyon gyorsan töröltem...Sajna nekem ugy tünt,hogy egy nagyon gyenge GT másolat akart lenni-de amit írtam MAGÁNVÉLEMÉNY,nem akartam megbántani senkit./A f@xom van tele,hogy az asszony nem jelentkezik ki:DDDD/

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

krisztike
Nem nézek meg semmit,mint mondtam nagyon gyorsan töröltem...Sajna nekem ugy tünt,hogy egy nagyon gyenge GT másolat akart lenni-de amit írtam MAGÁNVÉLEMÉNY,nem akartam megbántani senkit.

Skynet
Te se nagyon vezettél még autókat barátom amúgy ajámnlom figyelmedbe a kis bemutató videót amit a játék betöltése után ha vársz bejátszik...:)
CSOCSO
??????????????? imadom mikor az egyik ajnarozza a msik meg isteniti:) mondjuk ugyan ez volt velem az MC3 dub editionnal. mindenki istenitette. szerintem meg egy hataolmas fika jatek
petyka2
A grafika tényleg szép,de a játék maga annyira rossz,hogy még egy 130 ft-os lemezt is sajnáltam rá...nem kellett 24 óra a törléshez:DDDCsak arcade rajongoknak ajánlott.<#csodalk>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

B@dsector
Tegnap este töltöttem le Enthusia_Professional_Racing_Pal_Ps2Dvd-ORGASM, kb. 15 percet játszottam vele, de nagyon jól sikerült a játék. Az irányítása jobb, mint a GT4-nek.
Skynet
Nekem kéne egy kis help plz:)

Van a játékban egy olyan hely hogy SEARCH...
ilyen táblázatszerü japó kiírásos jobboldalon meg szám/szám alil OK és LIST...
Na ez itt micsoda?:)
A fejlesztõknél valószínûleg párhuzamosan fordították a nyelvi fájlokat a játékhoz, így nekik már elég régóta lehet angol, és más nyelvi verziójú Enthusiájuk <#nevetes1>. Az, hogy ez eljut a külföldi szaksajtóhoz véleményezésre - hála Istennek bevált szokás, mely elõsegíti, hogy a nyomdai átfutással hátrányba kerülõ offline lapok is viszonylag frissek tudjanak maradni. Ilyen módon tehát nem kell meglepõdni, hogy a bolti megjelenés elõtt 2-3 hónappal már játszható verziók tünedeznek fel imitt-amott a világban. Más kérdés, hogy ehhez mi, az újságírás területén dolgozó bátor kalandorok férhetünk hozzá elsõsorban <#vigyor>.

Az írással kapcsoaltban dobj egy privátot, és megdumáljuk, nem szeretném tovább offolni ezt, az amúgy perfekt játéknak szentelt topikot <#wow3>.

DoNorBi
Még szép hogy van harag!!<#nevetes1>Megmondom õszintén,gyerekkori álmom hogy tesztelõ lehessek egy konzolos újságnál.Amióta az eszemet tudom konzolozás a hobbim(azért van más is).Tehát elbírnám viselni ha felkarolnátok<#idiota>Enthusiára visszatérve ha van már angol verzió akkor miért csak májusba jelenik meg amcsiba?<#confused>

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
Hát az elején egy csöppet engem is zavart:)De mostmár az options menüt leszámitva nincsennek gondok.Ha vmit nem értesz akkor szívesen segítek.

Hála a magyar forgalmazó áldásos közremûködésének, mi már az angol változattal nyomjuk - illetve az autós játékok pápája: Dzson, aki megkapta a tesztelés jogát <#papakacsint>. Úgyhogy a felajánlást nagyon szépen köszönöm, de ez alkalommal tisztelettel vissza kell utasítanom. Remélem nincs harag, és a következõ PlayZone-ban olvasható cikk majd kárpótol érte. Bár igazság szerint sokat hozzátenni mi sem tudunk majd az élményhez - ezt a játékot mindenkinek a saját szemével kell látnia, és kipróbálnia (11 perces KOMPLETT videóbemutató lesz majd a DVD mellékletünkön - üssetek, ez most reklám volt, bocsi <#wilting>)

musha
nekem elég zavaró a japán szöveg, ti tudjátok élvezhetõen nyomni ezzel együtt is?

Kaplan
Hát nem tudom én még nem játszottam veled de a gt4-t tuti nem veri.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DoNorBi
Osztom a véleményed.Már 3 napja non-stopba tolom:)Zeneileg már régen hallottam ilyen igényes játékot(atom jazz).Revolution mód az meg vmi kegyetlen a végefelé,nemhogy s-re még b-re is alig tudtam megcsinálni:P Peti,a mostani Playzone-ba szoríthatnátok egy kis helyet neki!Én már a revolution módot kipõrgettem és most a life-ba szívok,nagy nehezen már kenem mit hogy-miért csak most meg nem tudok nyerni egy fránya R-es autót.Szívesen lapra vetném a gondoltataimat a stuffról az újságotokba ha véletlenûl épp tesztelõ hiányba szenvednétek.<#nevetes1>

Na emberek, ez az a játék, amit mindenki kezébe adnék, hogy nézze meg, hogyan kell autós játékot csinálni. Az intró már nem is csak egy film, hanem egy mûalkotás - a videoklippes megoldásaitól még most is a földre gurult államat keresem -, a játék közben tapasztalható irányítástól pedig megállás nélküli orgazmusom volt. Azt hiszem, hogy élethûségben, és játékélményben már rég nem látottakat produkált az Enthusia - mindenkinek csak ajánlani tudom kipróbálásra!

DoNorBi
ja és hátra nézni lehet?

DoNorBi
Nekem tökre bejön!GT3 grafikát meg simán hozza,tehát annyira az se rossz(autók szerintem szebbek mint a gt4be).Csak az a fránya japán szöveg,life modba eléggé necces hogy egy ismerõs betût nem látok<#nevetes1>

Van esõ meg egy-két igazán szép pálya, de összességében jóval gyengébb a GT4-hez képest (gfx elmarad tõle, egyedül az irányítás ász s az érdekes, hangulatos intro ). Ja, és úgy tûnik, 16:9-et nem támogat. :(
DoNorBi
Gran Turismohoz képest milyen?

Én is tolom, az irányítás király lett.
Enthusia.Professional.Racing.JAP.PS2DVD-ORGASM
zaki
na király, ezt is eltolták mújus elejéig <#mf3>

aabyssx
Ja. A Mazda-s video nagyon korrekt volt.

www.youtube.com/aabyssx

Gran Turismo 4, európai premier még mindig március 11...

zaki
ja :)

Al Age
GT mégis kijön februárban?<#taps>
én azt hittem, hogy az március lesz

zaki
február is :)

Tekken 5, Gran Turismo 4, Midnight Club 3, Area 51, Devil May Cry 3 :)

Al Age
március... jó hónap lesz:DDD