168
Enthusia Professional Racing
-
#48 Szerintem sem úgy kell nézni, mint GT utánzatot, a Konami nem is annak szánta, ahogy olvastam a felépítése is egészen más. A videokat elnézve nagyon korrekt az autómozgás, ahogy finoman sodródik és a garfika is szép. Láttam egy gyakorló videot is, kapuk között kellet adott sebességgel átmenni, érdekes volt...
Mondom ezt úgy, hogy nem próbáltam, csak amit eddig láttam, az tetszett... -
#47 Én az OPS2M-en lévő demo-t próbáltam és nagyon tetszett.
SZVSZ egyáltalán nem GT utánzat. Ez egy játékterm szerű játék (bajor falucskával meg mindennel a háttérben), csak jól kidolgozták az autók viselkedését.
Főleg az erősebb hátsókerekesek azok, ahol ez elő is jön. -
#46 Nem nézek meg semmit,mint mondtam nagyon gyorsan töröltem...Sajna nekem ugy tünt,hogy egy nagyon gyenge GT másolat akart lenni-de amit írtam MAGÁNVÉLEMÉNY,nem akartam megbántani senkit./A f@xom van tele,hogy az asszony nem jelentkezik ki:DDDD/ -
#45 Nem nézek meg semmit,mint mondtam nagyon gyorsan töröltem...Sajna nekem ugy tünt,hogy egy nagyon gyenge GT másolat akart lenni-de amit írtam MAGÁNVÉLEMÉNY,nem akartam megbántani senkit. -
#44 Te se nagyon vezettél még autókat barátom amúgy ajámnlom figyelmedbe a kis bemutató videót amit a játék betöltése után ha vársz bejátszik...:)
-
#43 ??????????????? imadom mikor az egyik ajnarozza a msik meg isteniti:) mondjuk ugyan ez volt velem az MC3 dub editionnal. mindenki istenitette. szerintem meg egy hataolmas fika jatek -
#42 A grafika tényleg szép,de a játék maga annyira rossz,hogy még egy 130 ft-os lemezt is sajnáltam rá...nem kellett 24 óra a törléshez:DDDCsak arcade rajongoknak ajánlott. -
#41 Tegnap este töltöttem le Enthusia_Professional_Racing_Pal_Ps2Dvd-ORGASM, kb. 15 percet játszottam vele, de nagyon jól sikerült a játék. Az irányítása jobb, mint a GT4-nek. -
#40 Nekem kéne egy kis help plz:)
Van a játékban egy olyan hely hogy SEARCH...
ilyen táblázatszerü japó kiírásos jobboldalon meg szám/szám alil OK és LIST...
Na ez itt micsoda?:) -
Bagó Péter #39 A fejlesztőknél valószínűleg párhuzamosan fordították a nyelvi fájlokat a játékhoz, így nekik már elég régóta lehet angol, és más nyelvi verziójú Enthusiájuk . Az, hogy ez eljut a külföldi szaksajtóhoz véleményezésre - hála Istennek bevált szokás, mely elősegíti, hogy a nyomdai átfutással hátrányba kerülő offline lapok is viszonylag frissek tudjanak maradni. Ilyen módon tehát nem kell meglepődni, hogy a bolti megjelenés előtt 2-3 hónappal már játszható verziók tünedeznek fel imitt-amott a világban. Más kérdés, hogy ehhez mi, az újságírás területén dolgozó bátor kalandorok férhetünk hozzá elsősorban .
Az írással kapcsoaltban dobj egy privátot, és megdumáljuk, nem szeretném tovább offolni ezt, az amúgy perfekt játéknak szentelt topikot . -
#38 Még szép hogy van harag!!Megmondom őszintén,gyerekkori álmom hogy tesztelő lehessek egy konzolos újságnál.Amióta az eszemet tudom konzolozás a hobbim(azért van más is).Tehát elbírnám viselni ha felkarolnátokEnthusiára visszatérve ha van már angol verzió akkor miért csak májusba jelenik meg amcsiba? -
#37 Hát az elején egy csöppet engem is zavart:)De mostmár az options menüt leszámitva nincsennek gondok.Ha vmit nem értesz akkor szívesen segítek. -
Bagó Péter #36 Hála a magyar forgalmazó áldásos közreműködésének, mi már az angol változattal nyomjuk - illetve az autós játékok pápája: Dzson, aki megkapta a tesztelés jogát . Úgyhogy a felajánlást nagyon szépen köszönöm, de ez alkalommal tisztelettel vissza kell utasítanom. Remélem nincs harag, és a következő PlayZone-ban olvasható cikk majd kárpótol érte. Bár igazság szerint sokat hozzátenni mi sem tudunk majd az élményhez - ezt a játékot mindenkinek a saját szemével kell látnia, és kipróbálnia (11 perces KOMPLETT videóbemutató lesz majd a DVD mellékletünkön - üssetek, ez most reklám volt, bocsi ) -
#35 nekem elég zavaró a japán szöveg, ti tudjátok élvezhetően nyomni ezzel együtt is? -
#34 Hát nem tudom én még nem játszottam veled de a gt4-t tuti nem veri. -
#33 Osztom a véleményed.Már 3 napja non-stopba tolom:)Zeneileg már régen hallottam ilyen igényes játékot(atom jazz).Revolution mód az meg vmi kegyetlen a végefelé,nemhogy s-re még b-re is alig tudtam megcsinálni:P Peti,a mostani Playzone-ba szoríthatnátok egy kis helyet neki!Én már a revolution módot kipőrgettem és most a life-ba szívok,nagy nehezen már kenem mit hogy-miért csak most meg nem tudok nyerni egy fránya R-es autót.Szívesen lapra vetném a gondoltataimat a stuffról az újságotokba ha véletlenűl épp tesztelő hiányba szenvednétek. -
Bagó Péter #32 Na emberek, ez az a játék, amit mindenki kezébe adnék, hogy nézze meg, hogyan kell autós játékot csinálni. Az intró már nem is csak egy film, hanem egy műalkotás - a videoklippes megoldásaitól még most is a földre gurult államat keresem -, a játék közben tapasztalható irányítástól pedig megállás nélküli orgazmusom volt. Azt hiszem, hogy élethűségben, és játékélményben már rég nem látottakat produkált az Enthusia - mindenkinek csak ajánlani tudom kipróbálásra! -
#31 ja és hátra nézni lehet? -
#30 Nekem tökre bejön!GT3 grafikát meg simán hozza,tehát annyira az se rossz(autók szerintem szebbek mint a gt4be).Csak az a fránya japán szöveg,life modba eléggé necces hogy egy ismerős betűt nem látok -
snakeimp #29 Van eső meg egy-két igazán szép pálya, de összességében jóval gyengébb a GT4-hez képest (gfx elmarad tőle, egyedül az irányítás ász s az érdekes, hangulatos intro [szubj.] ). Ja, és úgy tűnik, 16:9-et nem támogat. :( -
#28 Gran Turismohoz képest milyen? -
snakeimp #27 Én is tolom, az irányítás király lett. -
dashed_ #26 Enthusia.Professional.Racing.JAP.PS2DVD-ORGASM -
#25 na király, ezt is eltolták mújus elejéig -
#24 Ja. A Mazda-s video nagyon korrekt volt.
-
Bagó Péter #23 Gran Turismo 4, európai premier még mindig március 11... -
#22 ja :) -
#21 GT mégis kijön februárban?
én azt hittem, hogy az március lesz -
#20 február is :)
Tekken 5, Gran Turismo 4, Midnight Club 3, Area 51, Devil May Cry 3 :) -
#19 március... jó hónap lesz:DDD -
#18 Ha nem szúrják el az irányítást, akkor jó lesz, a videókban korrekt volt az autómozgás. -
#17 majdnem nyitottam neki egy topicot, de látom, hgoy már van :) na szl ú jképek, azt írják márciusban jön
-
#16 Na ez nagyon jo hir!!! :D YYIIIPPPÁÁÁÁ! :D -
#15 Hehe, közben bejelentették hivatalosan is, úgyhogy visszaszíva. -
#14 Azok az Xboxosok terjesztik ezt, akik NAGYON reménykednek, hogy kijön az ő gépükre is. -
#13 Még nem biztos! Valahol azt írják, hogy kijön, de valahol pedig cáfolják. Majd kiderül. -
#12 Ez x-boxra is kijon majd? Tobb kulfoldi oldalon (nemet, francia) olyasmit veltem olvasni, hogy boxra is jon majd 2005-ben. -
#11 hát ez télleg jó, ha így folytatják végre lesz még 1 igazán jó autós gém ps2-n -
#10 de persze a 4-ben lesz GTA:))))))) -
#9 sorry de gt-ben eddig nem volt 147-es