Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Énvagyokazapád
látom fentvagy :|

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

jeee, közel 9 óra alatt sikerült <#hehe><#eljen>
ma este 11körül várlak fent akkor

-tRs-Landor

próbáld meg a 1.41-t hátha magához tér és nem kell újratelepítened az egész gémet

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Hoppácska! Milyen peccsre gondolsz az 1.41-t rakjam fel?
Nem telepítettem újra semmit (csak a drivereket a kártyához, régi le új fel) csak szimplán cseréltem a vidijókártyát...
Atyám, de béna vagyok 😊 utálom az ilyesmit 😞

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

Hibát nem ír csak indítás után fekete képernyõ és utánna asztalra kidob...

próbáld mégeccer rálökni a pecset ha nem megy reinstall 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Zs0lt1
kiir vmi hibát? vagy csak szimplán nem indul a bf2.exe?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

kicseréltük a kártyámat erre a fránya 4850re és most nem indul a böfökettõ 😞 mi lehet a baj srácok?
HELP PLZ...

Zerénd
Na! Jelentem alássan, megyen a ts. 😄DD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Mint ahogy egy közeli ismerõsöm szokta volt mondni: visszes vag nagyon. 😄DD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

az gáz 😊

-tRs-Landor

az a 9600 csak 8600 😞

de a hangkártya jogos...

ha nem játszol mással akkor elég az a 9600GT, s inkább egy NORMÁLIS hangkártyát vegyél ;>

-tRs-Landor

-tRs-Landor

thx de félek, hogy az e4500 2.2 nem tudja kihajtani vagy mia szösz és akkor cseszhetem, vehetek procit is 😞 de ki tudja?!

mindegy...

Zerénd
84.21.31.230:2222 <------- ez ip eredetileg? Mert megvan nekem mégis mint poje ts, de nem enged be se userként, se regisztrálként.

Próbáltam igy is: ts.poe2.hu:2222 a jelszo battlefield mint sima user. Kipróbáltam mindkét ip cim alapján userként és a szokásos regisztrált jelszavamként. Nem enged be rossz jelszó vagy felhasználónév miatt.

Csinyáj nekem légy oly kedves egy regisztrációt valakinek a segítségével, hátha úgy beenged. Név Zolly, jelszó legyen mondjuk vadember. 😄DD

De ha nem, akkor ird le privibe, reggel elovsom.

Ééééé!!!! Nincs igazad, minyimumom jobb játszani, mert nincsenek zavaró dolgok, ami elvonja a figyelmedet a játékról, poéba pl a búzatáblán van esélyed ugy elrejtõzni, hogy nem vesznek észre, de te mindent látsz onnan. Vehetjük csitnek is. 😄DD. Sõõõt! Warok alkalmával 800x600 minden lowon, kivétel a textura meg még valami médiumon.

ha minimumon játszol, akkor csak nagyobb lesz a frame-szám
bár szerintem inkább hátrányos, a low beállítás a bf2ben

-tRs-Landor

ts.poe2.hu:2222 a jelszo battlefield

-tRs-Landor

Zerénd
mijis a cim?

Zerénd
De van valami különbség ha valaki full minyimumon játszik?

ha megkérlek fel tudnál jönni ma a ts-re?

-tRs-Landor

tedd azt, jól jársz vele, mégha akkor is ha a bf nem arra van optimalizálva, ugyanis natívban is sokkal jobb eredményt hoz, mint a jelenleg hasonló árban található nvidiák

-tRs-Landor

Zerénd
Nem? Akkor felejtsd el amit az elõbb írtam. 😄DDDDDDDDDDD

uHs Gerzson
De én is megyek repnapra úgyhogy mind1 😊

Lógsz?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zerénd
De a repnapot nem tõled kérdeztem nyehehehehe! 😄DDDD
Ööööö, meg tod mondani, kb mennyivel is logók neked? <#rolleyes>

uHs Gerzson
Mind2 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zerénd
Mi a bingo? Nvidia vagy a repnap?

uHs Gerzson
Bingó

Zerénd
Szóljatok ha rosszul tudom, de a böfö nvideára lett inkább megkrehálva nem?

Gyüszöl repnapra? Eldöntötted már?

Zerénd
Sedopapi nekem aszonta, te vagy az.
Különben is, tegnap elött még ment a pojém, tegnap már nem, ezért Boxiékkal böföztem egy kicsit. Több mint egy hónap után. 😄DD Ugyhogy kabe b344444

Maak
nem ertek a lotenyeszteshez, kerdezd buflakot <#felkialtas>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
ez hamar ment

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ja, nem is mert a jelenlegi 8600gt 😞 de ettõl függetlenül help plz !!!

havercsotány
Zolly=Vadembör<#awink>

uHs Gerzson
Mondtam valamit neked, de ha nem tanulsz belöle akkor igen továbbra is törlöm azokat a posztokat.

Kukucs

Szeretnének rábeszélni egy radeon 4850 kártyára. A jelenlegi 9600gt cserélném le ???

Vélemény?

Vadembör
uhsgerzson te törölgetsz mint házigazda?gerzsonnak hívták azt a nyulat amit kiskoromban husvétra kaptam!kicsi fehér piroszemû nyul volt<#eplus2>

uHs Gerzson

Énvagyokazapád
ahhh, ma megyek is játszani egyet sztem :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
<#idiota>

MaskimXul
Landor <#mf2>
😄

-tRs-Landor

<#lama>

-tRs-Landor

MaskimXul
illetve bazmeg.. ezt:
flash]http://www.dailymotion.com/swf/x54nk0[/flash]
MaskimXul
azt, kösz <#nyes>
MaskimXul
landor féle káosz kapitány helipörgetés
a végén nézzétek meg hogy buflax mérgezett egér módjára menekül 😄

-tRs-Landor

MaskimXul
van benne, üres duma <#mf2>
de tényleg, egy tank kb kétszer szed le egymás után, utána elveszem a kedvét a tankban punnyadástól. Van ellenszer a hindre, nagyon is kézenfekvõ, de aki nem találja ki magától, az szopja csak nyugodtan a rakétáimat <#nyes>
Énvagyokazapád
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
eurotiger rulz <#wow3>

ebben van valami <#eplus2>