12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • REPS0L
    inkább hallgatom, szval b34
  • Landor
    az a hangos-robbanásos "feature" tényleg nagyon idegesítő!
  • Landor
    tedd takarékra magad tini, ha nem akarod hallgatni újfent az oltást a teamspeaken..
  • errrtu
    Személy szerint támogatom az 5letet illetve benne vagyok egy kis csetepatéban bármikor!!!
    Egyébként ma reggel is gyakoroltam egy kis AIX-ot valami szerveren nem rossz eredménnyel :D
    Viszont javasolni szeretném, hogy az aixos pályák között ne legyen már olyan amelyiken ha egyedül vagyok akkor is lövések, hangok és robbanások zaja hallatszik mert rohadt zavaró tud lenni.Remélem nem kell ecsetelnem, hogy miért :D
  • REPS0L
    megijedtek a helis tudásodtól :D
  • Maak
    hat en anno azt javasoltam, hogy ket kor poe aztan majd 2 kor aix visszavago, gondoltam majd atjonnek az iramosok kicsit ismerkedni a palyakkal meg minden, de hat azota se semmise, ugyhogy nem is eroltettem...de felolem...eddig sem rajtunk mult, hogy nem jott ossze
  • REPS0L
    aki monnya másraaa, az monnya magááááraaaa... :D
  • Landor
    neked meg már úgyis mindegy hogy melyik mod, amennyit játszol az utóbbi időkben a poe2vel
  • uHs Gerzson
    1-1 kört mind2 modban le kell nyomni és meglátjuk mire jutunk, úgysem tudunk düllőre jutni hogy melyik mod legyen is az elöbbi ötlten megoldásnak tartom.
  • REPS0L
    megfutamodtak :D
  • Landor

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tőlem mehet a war, eddig az aix csapata nem tudott kettőből kettőször kiállni ellenünk...
  • Landor
  • SYKLAS
    Egyetértek... ne Off-oljuk már szét a fórumot srácok.. és van egy aktuális témánk .. Esetleg valakitől valami érdemleges hozzászólás WAR témában! És itt a kemény magra különösen számítok.. Eddig egy voks mellette.. Bufi látom pozitívan áll a témához.. bár kissé pesszimistán!!! (Az előzményekből ítélve talán nem véletlen) Több aktivitást emberek..
  • MaskimXul
    az offtopic képlingelgetés nagyon megy, bezzeg a war témához nem bírtok értelmesen hozzászólni. Eh hülye infantryk
  • REPS0L
    eh :D
    mostanság zombit ölök, vagy zombival ölök, azét nem játszok :D
  • Maak
    persze hogy lattad most linkeltem, pfh
  • Maak
    barcsak helivel is ennyi lenne, es nem eroltetned

mr. mert en jo vagyok heliben urasag
  • REPS0L
    ezt már én is láttam, kurvajó :D
  • Maak
  • Beers
    Még egy ekkora cigány oldalt, mint az SG!
  • REPS0L
  • Beers
  • REPS0L
    pfff :D
  • REPS0L
    ezvan.
  • Beers
    pffffff
  • REPS0L
    aix suxxx
  • Landor
    hát.. személy szerint én tök meghatódtam
  • MaskimXul
    Egyetlen problémát látok ezzel, hogy míg mi a poét nyomtuk rongyosra, ők az aixot. Így akármelyik moddal játsszuk a wart, az egyik csapat előnyben lesz a hazai pályán. Persze mindkét fél megteheti, hogy kicsit begyakorolja a pályákat, de magamból kiindulva párszáz óra poe után egy hétvégi aix gyaktól még ugyanolyan noob maradok ott :)

Nem tudom, többi poés mennyire ismeri az aixot, ha jól tudom, nálam biztos jobban, de tuti nem annyira, mint a poét. Ugyanez igaz fordítva az aixos csapatra is.
    Persze lehetne, hogy egy kör aix, egy kör poe, de egy ilyen meccsnek már most borítékolni tudnám az eredményeit.

Maga a war ötlete nagyon jó, még év elején voltam a tacticalgamer csapattal egy hasonlón, nagyon jó szórakozás volt egy ilyen magas szinten megszervezett eseményen játszani. Iramosokkal is biztos fasza lenne, ha megtaláljuk a "közös nevezőt".

Érdemes még fontólóra venni ellenfélnek az alábbi klánokat is, ők főleg poésak, ha jól tudom: ww, fftf, obs, tg, nehézségi sorrendben.
    WW-seket külön jól esne szarrá verni, főleg mieselt
  • SYKLAS
    Sziasztok...
    Éltem egy Régi kezdeményezéssel.. amit még egyszer Pedro vetett fel!
    próbálom Újra az IRAM-os srácokat.. ahogy persze titeket is egy WAR megszervezésére!!! De mivel utálom ismételni önmagam.. ezért inkább belinkelem... Olvassátok el .. aztán lehet kommentálni ki mit gondol..
    WAR.. PoE2HU vs IRAM
  • SYKLAS

Jó az az AIX2 skacok.. sőt néhány dologban jobb mint a PoE2.. és néhány dologban pedig gyengébb.. (konkurencia ide vagy oda!) Több pálya van ..változatosabbak és izgalmasabbak (és nem azért mert számomra Új.. és a POE pályákat már unnám!!! Mert NEM!!) És hát a helik és a repcsik is kicsit ODABASZosabbak.. valljuk be!!! Én csak akkor járok AIX-ozni ha a PoE-s szerver üres.. szóval ne nagyon hagyjuk kihalni a PoE-s szerverünket gyerekek!!!
  • Landor
    vót vót :)
    xfired kukkoljad :D
  • Landor
    aicxia fasság
    de azé majd megnézem ezt 2.NULLAt de akkor is fassag
  • Msgt Magpie
    Szesz mindenkinek
    Ma este lesz game?
  • eugabesz
    Sz@r lenne nekik
  • Beers
    Mi lenne, ha azok lennénk :D!?
  • eugabesz
    Köszönöm...télleg...a többiek nevében is..
  • errrtu
    mostanában előfordulunk ott...

csak olyan agresszív a társaság, hogy nem bírjuk sokáig úgyhogy gyertek inkább pojézni TI !!!

• Maak
    Bodogat mester, akkor mostmar nagykoru lettel vagy mi?
  • n003
    inkább gyertek aix-lni mee kevesen vagyunk :D és kéne célpont
  • MaskimXul
    Köszi