Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
Amcsi oldalon egy jó Abrams-es és nektek végetek 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Maak
nem csinaltam rola screenshotot, de nem veletlenul koszontem meg, punisholtal, holott nem tehettem rola hogy teged talalt el elobb a raketa...arrol meg nem tehetek hogy nem tudod melyik gomb melyik <#smile> amugy meg ha infantryzni akarnek akkor nem beefeznek...de kivancsi leszek majd akkor is itt vered-e a nyalad ha osszefutsz Landorral meg hentivel...<#action>

ja es visszabb az arccal ocsem, mert mar igy is szeret a magyar poesok java ahogy latom, jo lesz majd egyedul jatszani<#banplz>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Vadembör
helikopterbol persze.de gyalog csak elvéreztek.és nem nyomtam punist te eszement.ha nem vetted volna észre nem azt írta ki hogy punis hanem megbocsátottam!<#mf2>

Maak
kimaradt egy "?" <#wow3>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
szegyelljem magam ma megint csak a hajnd <#mf2> paran leleptek miutan lattak a csites szkvadot <#hehe>

Beers
format c: ? 😊

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Zerénd
Nem indúl megent a pojém! Kegleeevic segííííííííts! Szokásos, semmi.
Alap böfö kettõ megyen. 😞

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Beers
Arról meg is feledkeztem 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
Meg a Project Reality ami vezeti mindet.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
Ebben igazad van 100%-ig, talán még az fh2!

uHs Gerzson
De az ember számíthat arra hogy játszanak vele nem úgy mind a többi mód nagy részével.

Beers
Jah, mivel a többin max 1-2 ember lõdörög 😞!

Zerénd
Asszem ma én is pojézok 1egy. Ezen a két szerveren vagytok csak ami a banner kép alatt van?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Nem találom azt a pop-cornt zabáló szmájlit. 😄DDD

Maak
latom vagod a poe lenyeget, de nem baj am, majd kifujjuk az orrod, ne felejts el venni szazas pzs-t<#mf1><#lama>

uHs Gerzson
Az aki itt rendet rak ha nem beszél normálisan.

MaskimXul
ok, majd próbáld ki, meglátjuk hányszor kenõdsz szét a fákon <#nyes>
Vadembör
ki vagy te kun béla?

uHs Gerzson
Moderáld magad! Nem kell káromkodni. És a többiektõl is elvárom ezt.

Vadembör
milyen skil te faszkalap?fentrõl lövöldözni ugy hogy tudod nem sokat tehetnek ellened a gyalogosok nem sok skil kell te fasz!hindet vezetni elég csak sokat gyakorolni <#mf1>

MaskimXul
áh, gyalog lõni bármilyen noob képes, hindet profin vezetni, na az az igazi skill 😄
Vadembör
ja és ugy kb most voltam másodszor azon a pályán meg még tiz orát sem játszottam multiplayba. <#mf2>

Vadembör
de jó volt nézni mikor az egész szakaszotok feküdt a porba alázva az olomjaimtol nem is egyszer.hentest láttam ö lenne errtu? mert akkor ö is szar hozzám képest. <#eplus2> helikopterbol meg repülöböl könnyü volt nektek de szemtöl szembe gyalog már kevesek vagytok! <#mf1>
meg milyen stat?van itt is stat mint a battlefield2-en?

😊

-tRs-Landor

Maak
te jokepu, ehhez eleg ha megnezed a statjainkat...arra meg ne vegyel merget hogy hentest is kilovod, mert az teny hogy en szar vagyok...de latom te is az a fajta magyar vagy aki inkabb szethuz ahelyett hogy osszetartana<#banplz>...es ha jol emlekszem parszol fekudtel, epp hentes fegyveretol <#mf2>

az meg kasteLY <#banplz>

Vadembör
tegnap találkoztam pár magyarral egy szerveren valami kastéjos pálya volt. ellenkezõ oldalon voltak ezért szépen kiosztottam öket olommal. errtu te is feküdtél volna az olomjaimtol de sajna te nem voltál a többivel. <#eplus2>
észrevettem hogy magasból tudnak játszani egyesek de ha csak egy puska van a kezükben már nem. <#mf1>

majd ma jól seggbelõlek ha piros lesz a neved ha nem meg ha 1általán leszel valami emberi idõben...

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

hogy te még kárörvendeni sem tudsz rendesen... <#szomoru2>

-tRs-Landor

photoshot <#mf2>

mai shot 😄
lespawnolok, erre mindenki egy emberként elkezd lövöldözni rám 😄

de a legdurvább, hogy amikor újraspawnoltam, még akkor is a másik oldal userlistájában szerepeltem 😄

-tRs-Landor

próbáld ki a poés kóbrát óverember .. egy rozzant tehén a bf2demós hoz képest!! 😄D 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

A kérdés inkább az, hogy ezt a sok nagy spílert vajon elbírná-e a szerver?<#nyes>
Maak
vette csitet? hogye adta Landor? <#hehe>

leléptetek és talán e miatt nem lett meg a SZÁZ

😄

MaskimXul
poés cobrát eszik a hindem reggelire, jöjjenek csak <#nyes>
azért egy olyan mapot kipróbálnék, ahol együtt van bfes cobra, j10, hind, tigris, sa-17. Gondolom editorral nem lehet nehéz megcsinálni, majd ha nagyon unatkozok, megmoddolom kicsit mondjuk daliant vagy kubrát.
Kérdés, hogy lehet-e az egyik modból jármûveket a másikba átrakni.
Maak
kivancsi lennek azert hogy ha ott is 4vs4 heli es 4vs4 repcsi lenne a normalis legvedelmekkel plussz a baserape elleni scripttel, akkor is menne-e igy

amugy gyertek fel, van a poeban cobra, oszt majd meglassuk<#hehe>

ez egy nagyon gonosz poén volt.

-tRs-Landor

Csak poén volt, úgy lesz. Elnézést kérek!
kutyát-macskát nem érdekel a sima bf2 ebben a topicban.
ehhez tartsd magad légy oly szíves a közeljövõben. köszönjük.

-tRs-Landor

Zerénd
Hüp hüp, most beleléptél a lelkivilágomba hüp hüp. <#rinya>
Valaki vigasztaljon meg! 😞

Zerénd
Óóóóóóó te faaaassz!!!!!44444

uHs Gerzson
Landor mutass az kollégának egy igazi Cobrás képet 😊

Srácok, jól elviaskodtok itt a jobbnál-jobb HIND-os körökkel, de azt azért remélem sejtitek, hogy a Cobra mellett esélyetek nincs labdába rúgni.<#nezze>További jó gyakorlást!<#hehe>
tisztán látszik a két képet összehasonlítva, a "Bufl4x" nevû user mindkét esetben ugyan azt a csítet használta... <#sniffles>

-tRs-Landor

Maak
#7140<#eljen>

na így tudod mivel tudsz játszani
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#7259,#7249 :Ð ..I..

-tRs-Landor

Zerénd
Jácutolok én pojéval ajaj ha tudnád!

Zerénd

uHs Gerzson
Ilyet is rég láttam 😊

30as streakig meg sem állok

-tRs-Landor