12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Bartlebi #8310 Sok boldogat! És Bufinak megvan az új rangja! Szal Gratula! Miután leléptél Bufi én ültem a TLAM-ban egy full kört és csináltam vele 23-killt és 3X haltam. Feljött Pedro haverja (BOOB)Fire és nekiállt hindezni. Csakhát jöttem én a TLAM-mal állandóan! utánna meg jött a rolling thunder na ott meg én hindeztem! Úgy a kör felénél a gyereknél elszakadt a cérna és lelépett! -
#8309 HBD Buflex! -
errrtu #8308
Isten éltessen sokáig kolléga
-
#8307 Azért a hind kivűl belül odabasz :D -
Landor #8306 BaSZNáD Bufi!
És nem is szóltál éjszaka, hogy ezek születésnapi repülések számodra! :D -
Landor #8305 lassú -
n003 #8304 Bódog új évet :)) -
maverik #8303 Csak ugy erdekessegkep:http://www.youtube.com/watch?v=aghUOOewj6M -
errrtu #8302
-
#8301 -
Landor #8300 karira kérem! :D -
Bartlebi #8299 Hogy te semminek nem tudsz örülni! -
Landor #8298 oké bart hogy kértem múlthéten hogy az ingyencuccokért dobd be a közösbe a bartnéd, de azért ez már dúrva -
#8297 csajom?! -
Bartlebi #8296 THX! -
#8295 Amúgy kurva nagy sorozat ami a videóban van -
#8294 Makrók gombra mész és ott van videó beíllesztése :) -
Bartlebi #8293 Köszi! És akkor most légyszi magyarázd hogy kell mert még nem embedeltem semmit! -
Segítek :) -
Bartlebi #8291 Bevezetés a metal zenébe! -
Bartlebi #8290 És sikerült eltolni! -
Bartlebi #8289 Kis tanulmány a metal zenéről!
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hTlMPI4Di7Q&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hTlMPI4Di7Q&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
(Ha elba...tam az embedelést akkor töröljétek!) -
#8288 -
#8287 Bannerba vele? -
Bartlebi #8286 -
Bartlebi #8285 Nagyon állat jó zene ez! Imádom! GH-ban is bent van ez a szám! Impossible erősségben!Van fent youtubon egy fasza videó róla. -
errrtu #8284 -
#8283 ha mar guitar hero...
Bartlebi mutatta, de odabasznak a sracok vaze, hogy pengetnek mar -
Landor #8282 Frissült a punkbuster, akinek problémája lenne (kidobta a szerver) az első körben a pbsetup.exe-t futtassa le újra, illetve ezen a linken a ww-sek írnak pár infót az egyéb hibakódokról (németül). -
#8281 :D -
#8280 nah még kb 2500 pont és benne vagyok a top500ba, nehogymár csak én ne legyek benne poe2huból :D -
#8279 láttam, egy 3ig én is fent voltam, csak elkesztem YouTube Live-t nézni, aztán gondoltam nem megyek már fel, meg amúgyis ha ketten vagytok semmi értelme felmenni mert ált. heliztek én meg csak unom az életem.
Amúgy tudom miért kellett neked saját szerver :D
hogy a cheated miatt ne dobjanak ki az adminok :D -
Bartlebi #8278 Az éjszakát ebben az esetben az éjjel 1-től reggelig terjedő időszakra értsed! Vagyis a többiek aludtak! -
#8277 A többiek mag AIX-oztak :)! -
Landor #8276 ma éjszakai ökörködésünk bufival
-
Landor #8275 1: főleg a zenére gondoltam
2: a gitárhíró funnak abszolute de jó! szal ha nem próbáltad még, akkor stfu
3: venne a faszom ikszbokszot meg gitárhírót, nézd meg az aláírásom pubi :D
4: tegnap is toltuk éjszaka bartlebivel de ti újfent már aludtatok mint a TEJ -
#8274 ejha, honnan tudtad, hogy szeretem a lengén öltözött nőket?
gitar híróval meg tudod hova mennyé
mondjuk az eye of the tiger jó zene, meg legalább most már tudjuk, miért nem jösz poézni. Ott buzulsz a kis gitároddal az xbox előtt mi? -
Landor #8273 atomdurvaságosság xD
-
Landor #8272 bufi neked ez biztos kulonosen tetszik :D
-
#8271 friderikusz@gyerekszáj.hu :)