12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#8391 mmint phpbb -
#8390 eh ez az sg, mit vársz? Kéne egy saját fórum a poe2.hu ra, phpből vagy ilyesmi, az lenne jó. -
#8389 Pedig ő az az admin, akivel eddig nem volt gond :(!
Változnak az idők! -
#8388 akkor ezt figy:
volt egy ilyen topikom
--->
bezárta Sedózáj, mert dzsedi megmondta neki hogy idióta topik.
--->
Privát üzeneten keresztül kapcsolatfelvétel:
Feladó: SHADOWEYES7
Elküldve: 2008. 11. 29. 21:13
Tárgy: re: Nincs tárgy
Ne feleselj!
REPS0L írta, 2008. 11. 29. 17:11
Neked miért kellett bezárni?
ilyen elkurt indokot se láttam még, szerintem semmi baj nem volt a topikkal...
akkor ez mi a faszomért van nyitva? http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1227910518
ez is comedy centralos...
--->
Büntetés, mert nagyon-nagyon dúrván beszóltam neki, ezért kijár a 3 pont.
Feladó: SHADOWEYES7
Elküldve: 2008. 11. 29. 22:56
Tárgy: Rendszerüzenet: büntetőpontot kaptál
SHADOWEYES7 3 db büntetőpontot adott neked.
Indoklás:
"dugd fel akkor a topikjaim magadnak"
Nem jó ómen moderátornak beszólni,főleg ha bezárt topikod miatt még csak nem is jutalmaztalak.
Ámen. -
#8387 Tehetnek egy szivességet!
Tipikus SG mentalitás! -
eugabesz #8386 Megválaszoltam nekik nyugodt lehetsz ezt nem teszik zsebre... -
#8385 llloooooolll -
eugabesz #8384 Mióta tag nálatok en ...látom a Pedro listájában...?? -
eugabesz #8383 Igen,nagyjából összeáll a lista,már nagyon úgy nézem,csak az időpont a kérdés ...ja és akár lehetnénk 10-10 en is ...ez már ne legyen vita tárgya..a létszám NE legyen az...sekit sem szeretnék egy jó kis játékból kirekeszteni csak azért mert létszám feletti. -
eugabesz #8382 Ne már Orion...most mér becsmérled magad,tudjuk hogyan játszol...majd leszel szerelő...bammeg -
#8381 Gabesz... Tökéletesen egyetértek veled... Bár mindenki ilyen Optimistán állna hozzá a dologhoz!!!
És az is korrekt elképzelés.. hogy mivel ti kevesebben vagytok.. és pár POE tag úgyis IRAM tag is.. talán kipótolhatnánk az IRAM csapatot a "sorainkból".. Orion és Tomdog pedig az utóbbi időben úgyis sokat nyomjak az AIX-on.. szóval ha a srácok is benne vannak és elfogadják Gabesz invitálását.. akkor erősíthetnék az IRAM oldalt!!! -
#8380 ha nem lesz infantry akkor látatlanban az a csapat veszt ahol én vagyok, én bármely gépet lenullázok külső behatás nélkül kb 20mp alatt -
eugabesz #8379 Mivel mi IRAM-osok kevesebben vagyunk eleve,a két embert én szivesen látnám a mi oldalunkon harcolni...Mármint Orion-t és Tomdog-ot...ha nincs ellenetekre...amúgy meg ezt azt hiszem elsősorban nekik kell eldönteni.
Pedro!!Mi nem válogatunk,16,32,64...nálunk minden pálya 64-ben fut...gondolod leállunk gyakorolgatni egy 16-os processingen...ugyan már..ez olyan mintha egy kéthengeres motornak nem indítod be csak az egyik hengerét,mert úgyis lassan akarsz menni
Nem szeretnénk infranty-t játszani...kérlek benneteket ne variáljuk szét az egészet...az adott időpontban összejövünk a lezárt AIX szerveren 8vs8-an az előre megbeszélt pályákon,aztán háborúzunk egy jót,aztán majd ha odaérünk,elmeséljük az unokáknak,mit alkottunk
Aki játszott már vele,tudhatja,hogy az AIX-ot nem az inf.-re találták ki,a POE inkább az...Tehát ti majd itt bénáztok mi meg ott...nem mind1 ??...a JÁTÉK a fontos!! -
#8378 7 órakkor még én se alszok, nem lövik fel a pizsit -
#8377 én jövök szívesen kérdés csak az ki mer beválalni -
Landor #8376 "nemtom Gerzson te hogy allsz a kerdessel?" -
TomDog #8375 Kösz hogy emlitettél:D -
Landor #8374 De kibaszott jót röhögtem ezen :D
Miért nem *a férfiak adnak tanácsokat* *a női magazinok levelezési* rovataiban?
Kedves Levelező Rovat!
Szeretném, ha segítenél nekem. Tegnap, amikor elmentem otthonról dolgozni, a férjem otthon maradt és tévét nézett szokása szerint. De
nem jutottam túl messzire, mert a kocsim motorjával történt valami. Hazasétáltam, hogy a férjem segítségét kérjem. Amikor haza értem,
nem hittem a szememnek. A hálószobai nagy tükörben illegette magát az én fehérneműimben, lábán az új szandálommal és a piperetáskám
tartalmát is magára kente. 32 éves vagyok, a férjem 34, és 12 éve vagyunk házasok. Amikor igy lebukott, azt próbálta bemesélni, hogy
azért öltözött az én alsó ruháimba, mert nem találta a sajátját. De amikor azt kérdeztem, hogy miért festette ki az arcát,
könnyekben tört ki, és bevallotta, hogy már 6 hónapja viseli titokban a cuccaimat. Megfenyegettem, hogy ha nem hagyja abba, elhagyom.
6 hónapja bocsájtották el a munkahelyéről, és azóta teljesen a padlón van. Nagyon szeretem a férjemet, de mióta ultimátumot kapott, három lépés
távolságot tart. Úgy érzem, hogy nem tudok közelebb kerülni hozzá.
Kérlek segíts!
Köszönettel: Mónika
***VÁLASZ :***
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kedves Mónika!
Annak, hogy megállt a kocsi motorja ilyen rövid vezetés után, nagyon sok oka lehet. Először is azt nézd meg, hogy van-e elég benzined.
Ha igen, akkor lehetséges, hogy a benzinpumpával van a baj. De ha az is működik, akkor biztos, hogy nem kap elég levegot, vagy a gyertyák
piszkosak és nincsen szikra. Remélem, ezzel segíteni tudtam.
Üdv: József
-
#8373 hat az letszamfuggo, ki tudja hanyan jovunk ossze vagy egyaltalan lesz-e belole valami...egyenlore irjuk ossze ki jon es majd alakul...
felolem jo a vasarnap is, azert irtam szombatot hogy legyen mibol kiindulni...csak donteni kell...
PoE2HU:
Bartlebi
Buflak
hentes
Landor
Syklas
nairolf
cold
en
muad
nemtom Gerzson te hogy allsz a kerdessel?
Orion kerdeses melyik oldalon erosit, bar nalunk tag ugyhogy remelem minket
nagashrol nem tudok mi a terve
flash is talan jonne, bar nem tudom
ez 12 embeke, ebbol hogy mindenki ott legyen az szinte eselytelen...szal... -
#8372 Szerintem is a 7vége lenne a legalkalmasabb időpont.. Most már csak azt kellene eldöntenünk hogy .. péntek.. szombat.. vagy vasárnap este! Bár a 7végéim szigorúan a családé(a Nőmé) és a Haveroké..(tehát a szombat este nekem is cinkes) és inkább a Vasárnap estét favorizálnám.. De ritkán van alkalom ilyen lehetőségre.. Tehát ha maradna a szombat akkor azért megtudnám oldani!!
De előtte tényleg szedjük össze azt a 8 nevet akik részt kívánnak benne venni! Landor & Pedro esetleg összeirtatnátok a listát.. miután jelezték a tagok a szándékukat! -
Landor #8371 én a szombatot passzolom, dolgozom aznap és csak este10re érek haza -
#8370 Poe2ben azért annyira nem tud, csak ha nagyon béna vagyok -
#8369 Azért a mobil AA is meg tud viccelni AIX-ban nem csak PoE2-ben -
#8368 Jah, akkor ez most 8v8 inf? Mert 16 ember között helizni nem lesz valami jó érzés.. a célpontoknak -
#8367 indulasi pontnak adnam a szombat este 7 orat, se tul keso se tul koran, beszeld meg a tobbiekkel nalatok, es itt is reagaljon mindenki, akit erdekel es ott lenne. jo lenne az is ha kiderulne hanyan erunk ra, es ki az aki jonne...ha esetleg tobb ember jon ossze akkor azt is jo lenne idoben tudni
mas, az elso ket kor poeban lenne szerintem, majd a visszavago aixban, mondjuk kovetkezo hetvegen...ugyhogy tessek szepen kivalasztani egy palyat poeban es ismerkedni, a mi valasztasunkat is megtudjatok hamarosan, max kedd ejjelre...nem tudom hogy mukodik ez de nem hinnem hogy egy 8vs8-on 64-es mapon jatszanak...szal ha multiban nincs kissebb processing plant akkor szerintem az felejtos...16 ember picsakeves egy 64-es mapon ami szarasig van zaszloval...szerintem
poesok: ma mindenki probaljon felmenni ts-re akit erdekel a dolog es beszeljuk meg melyik palya lenne miegymas...en csak delelott vagyok es este 11 utan... -
#8366 Mi más lehetett volna :DDDDDDd -
#8365 Hát én megvárnám a többieket is hogy reagáljanak.. aztán nekem is lenne hozzáfűzni valóm.. Esetleg.. (és ez most a POE-soknak szól.. este felmehetnénk Xfire-re vagy Ts-re .. és ott könnyebben tudnánk közösen dönteni egy Időpontról!)
Gabesz.. ezek szerint már szinte biztos hogy összetudtok hozni egy adott időpontra min 6-8 embert!!?
Szóval.. Processing Plant.!? Hát elég érdekes pályaválasztás..!! Elég jól ismerem a pályát ahhoz hogy tudjam ott Nagyon meglehet Szívni.. és bár lehet hogy mi fogunk szívni.. -de csak egy jó kis Marlborot!! De szopni azt TI fogtok Wazze!!! A pályával csak az a gebasz hogy csak 2 kasztnak terem babér.. Akik Heliznek és a Snipereknek!!! De ahogy gondoljátok! HAJRÁ!!! -
eugabesz #8364 Kérlek benneteket,válasszatok időpontot,hogy tudjunk mihez igazodni.A választás joga a tiétek.
A mi választott pályánk a Processing Plant...lehet belőle felkészülni és várjuk a tiéteket. -
#8363 Na De srácok .. Látom már megint megy a személyeskedés.. és már megint egymást kóstolgatjátok!!! Közben az IRAM-os srácoknál már javában dúl a WAR hangulat!!! És ahogy elnézem most tényleg elég komolyan veszik a srácok a dolgot.. és nagyok jók az Esélyek hogy végre összejön a WAR! Ami a részvevők számára hatalmas élmény lenne .. mert fantasztikus tud lenni a Hangulat az ilyen "Összeröfenésekor".. De erről inkább Bufi tudna mesélni aki már részt vett egy ilyen hassonló "rendezvényen"!
A WAR ötlete nem az enyém.. én csak újra témába hoztam..! A Kemény Mag támogatásában bízok (Itt a régi motorosokra.. a Clan Alapítókra.. gondolok) hogy Tökön ragadják az Újabb lehetőséget.. Összehozzák a Bandát.. és leszervezik a dolgot.. Elvégre ez nem az Én posztom.. Az én szavamnak azért még sincs akkora befolyásoló ereje mint a "Nagyoknak".. Tehát .. Landor.. Bufi.. Pedro.. Bartlebi.. stb.. HAJRÁ!!
Részemről én az IRAM-os srácokat elláttam kellő Információval.. hogy hogy is kellene hozzáfogni!! LÁSD ITT!!! -
#8362 sztem se :C -
#8361 ezzel sztem nem bünteted XDXD -
#8360 mondjátok meg landornak hogy ez a nagyszerű PM őt minősíti, én nem szólok hozzá -
#8359 -
Landor #8358 -
#8356 3?
jó lesz az 1nek is barátom ;) -
Landor #8355 1? inkább 3
-
#8354 1 :D -
Landor #8353 hány usered is van bannolva? -
#8352 jah mert kivágsz sgről nem? :D -
Landor #8351 nem sokáig...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sem itt, sem ott