Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

emlékszem tegnap, hogy örült neki mikor meglátta és próbálta leírni milyen is...
gondoltam kisssé sokat ivott <#nevetes1>

de hogy került hozzád a kép ez számomra nem világos pedig MOST nem is iszom <#nemtudom>

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

Bartlebi's paintball car powa 😄

-tRs-Landor

<#nevetes1><#eljen>

-tRs-Landor

képzeld, Pedró szerint Minimalist tud németül <#idiota>
<#banplz>

MaskimXul
Nekem van ismerõsöm, aki perfekt német, ha küldesz mailt, az le tudom fordíttatni vele, meg a válaszmailt is magyarra.
igen. szoval nemetul beszelo egyen jelentkezeset varom, hogy normalisan szot tudjunk erteni az mrs adminokkal. Tovabba ezuton kernem a segitsegeteket, hogyha ingame latjatok Darphammert esetleg SirRouwlandet, akkor szoljatok nekik hogy segitsenek, mert problema adodott a szerverunkel!

-tRs-Landor

Ahhoz kéne egy németül tudó egyén, akivel lehet együtt dolgozni!
Igaz Landor?
<#help>

MaskimXul
fasza, már csak egy szerver kéne <#nyes>
hát izé, május rég volt 😛

don\'t panic

szep szulinapi ajandek 😄<#eljen><#eljen>

-tRs-Landor

nah így akaratm 😊 poe2 fórum

don\'t panic

nézdmár -> http://forum.poe2.hu <#vigyor2>

don\'t panic

nézmá' a kis szaros 😊

-tRs-Landor

Énvagyokazapád
dikkk, poe2hu, bene szarjak 😄😄😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Maak
en is repulgettem ma, miutan leleptel, raadasul belemallt minimalist hogy ne baserapeljek, (lelottem egy repcsit amit elotte uldoztem...mijezafassag?<#levele>) aztan az egyik FKK-s kecseg aszondja noob poe2hu...

<#mf1>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Zs0lt1
igen persze.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

MaskimXul
szokás szerint egy kis hajnali tacticalgamerezés

eurofighterrel

és eurotigerrel

"a magyarok rakétáitól ments meg uram minket"
<#nyes>
Maak
a control panel alatt a catalyst control center-t erted? mee nekem olyanom van mostan...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Zs0lt1
jah azt nem irtam, hogy az xml fájl neve a létrehozott profil neve lesz 😄

Zs0lt1
Na rájöttem, hogy lehet, bár pöcsölni kell vele.
ati controll panelen nincs ilyen opció.
leirom hátha mást is érdekel.
nnaszal
az ati controll panelen aktiválni kell az overdrive-t.
utánna felül a profiles managernél létrehozol egy profile-t aztán close.
utánna xp-nél:
c:\Documents and Settings\\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Profiles\fan speed.xml
Ezt a fájlt megnyitod.
Ilyesmi lesz benne:

<Feature name="FanSpeedAlgorithm_0">
<Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Automatic" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedRPMTarget_0">
<Property name="Want" value="0" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedPercentTarget_0">
<Property name="Want" value="27" />

Az automatic-et átírod Manual-ra, majd a 27-et is át kell írni nagyjából 65-re, de ezt tetszés szerint változtatni lehet. 70-tõl nagyon hangos lesz.
Elmented a fájlt, aztán újraaktiválod a profilt.
Kész! :-)

Ez valóban jó meccs volt. A szerverrel viszont nem árt vigyázni, ui. agyon van moddolva. Nem csak a vehicle respawn más, hanem a fegyverek is.

Egyceru rivatuner 2.09 nekem a 8800 gts 512 tulmelegedett es kifagyott,van egy link hogyan lehet bealitani :http://www.freeweb.hu/katt-teszt/help/rivatuner.html nekem mukodik.
MaskimXul
nvidiánál a control panelon lehet, gondolom az ati control centerben vagyhogyhívják is van ilyen opció. Ha meg nem, akkor a venti csatlakozóját rá kell dugni egy alalplapi helyre, ha van még, és akkor speedfan-al lehet az rpm-et állítani.
Zs0lt1
ha rájössz, hogy lehet manuálisan állítani akkor majd szólj plz, érdekel engem is.

jah õk már tutták elõre 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Beers
Valószínûleg le kell cserélni a gyárit!
A gyári szar is meg hangos is!
Sajnos a mai vga-áknál vagy nem alap gyári hûtõset kell venni, vagy bele kell kalkulálni +6-8k-t a hûtõre 😞!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Maak
ilyenek ezek, nem koszonnek<#smile>

Maak
jah, alapjaraton 77 fokot mutat, en is soknak talaltam, de mondjak hogy terheles alatt 90 fok is lehet...na szep...en is gondolkozom ventrin, vagy meg allitolag lehet manualisan allitani a ventillatort, szal lehet az lesz...

<#taps>

<#eljen>

-tRs-Landor

joebacsi
lehet durcik voltak, amiért el lettek verve kézilabdában 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

arma-ztam egy kicsit a hétvégén .. felmentem egy román szerverre és csak annyit írtam be 'hi all' erre kapam egy bannt :| megsem lepõdtem rajta 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Zs0lt1
látom ennek a 4850-nek is akkora fos a ventije, mint állat.
hihetetlen bazzeg, oda kellett raknom egy plusz ventit, hogy normális legyen.

Zerénd

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

<#eljen>

-tRs-Landor

Nem kell am az nvida-sokat felteni mindig kijottek a kakibol kb fel evente megy ez az adom kapom mert mind a 2 mas erveket kovet az ati a nyers erore megy az nvidia az optimalizalasra meg az nvidiasok egyesztetnek a jatekfelylesztokkel ezert nincs benne dx10.1 mer azt montak a programozok hogy felesleges es a dx9-ben is vannak meg lehetosegek boven.Az osszes antihungarinak meg uzenem hogy szopjanak le mert az aki azt mondja hogy nem a magyar csajok a legszebbek az buzi.
Maak
tegnap ww ismet belefutottam egy magyarszereto emberkebe, es kezd telelenni a hocipom azzal hogy mar a poe is kezd bf sztajlt hozni, eddig itt nem volt igazan br es tarsai, most meg lassan felszallni sem lehet mert megy a kempeles ha nincs admin. szoltam ma az egyik csavonak, remelem lesz foganatja...ezert lenne jo mar a sajat szero, legalabb rend lenne, oszt ilyen jott ment antihungary-k nem jonnenek fel...<#violent><#boxer><#falbav>

Maak
en nem ertek hozza, az hallottam hogy a 8800-oknal jobb, es nem is sokkal dragabb, par ezressel talan <#vigyor5>

bakvarnyu
<#wilting>
én is inkább nvidia , de a radeon most nagyon odaver neki ár/teljesítmény mutatóban

Nekem már volt 2 radeonom(9800xt,x800pro) és a játék támogatásokkal nem ál elökelõ helyen bár ezekkel az ulyakkal nem tudom mi a helyzet az amd beolvadasa utan. En inkabb nvidia parti vagyok.
mé? mibajod a vgaval?

-tRs-Landor

bakvarnyu
örülnék én feleolyan jónak is :/

A vga kivételevel tetcik a vas 😊
hát ööö... az az igazság hogy jobb elfoglaltságot találtam mint a szerver baszukurálása, illetve a repülõnap helyett... <#hehe> képek majd lesznek xD de authorized personnel only 😄Dd

-tRs-Landor

MaskimXul
nem kell a szezám utca jó?

Milyen volt a repülõnap? Képek vannak?

-tRs-Landor

MaskimXul
Az,hogy egy fén vasz fagy, akinek kilóg a segge, nem kifogás. Szervert akarunk

-tRs-Landor

<#eljen>