12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#8551 biztos lemaradtam valamiről, de ki vagy? -
maverik #8550 Total egyceru a dolog mindenki a ts-t beallitja nyomogombra es csak a fontosabb informaciot modja pl a 2-es figyeljen mert e pont fele tartanak. Amugy meg a jatek voip-at hasznaljuk es punktum,igaz hogy kesik de nem lessz kaosz.
-
#8549 helis squaddal nem lesz probléma ne aggódj :)
Amúgy ja, tényleg kaotikus, ha 8-9 ember egyszerre beszél. -
errrtu #8548 nnna ugye van itt megoldás
egyébként tudtam, hogy a helis sqaddal lesz megint a probléma
de az azért tényleg zavaró ha azt kell figyelmem, hogy ki mondja éppen csak úgy, hogy "balról jönnek, kiszedtek" azt találd ki, hogy kinek balról meg hogy hol meg mifene stb. stb. -
#8547 és akkor a helis squad hogy kommunikál a többiekkel? Meg hogy tudja egy sl, ha át kell csoportosítania az erőket?
Azt is lehetne, hogy squadok voipen nyomják, ts-t meg csak az sl-ek használják. -
errrtu #8546 szeretném ha a ts-n a squadok külön-külön szobában lennének mert kissé zavaró volt a sok-sok halálsikoly az éterben :D
de tényleg.... -
Landor #8545 gratula sárcok! -
#8544 Remélem majd én is eltudok jönni egyszer egy fun warra, csak mivel nekem vasárnaponként a magyar csapatott kell erősítenem így csak drukkolok mind2 csapatnak :) -
gabipaci #8543 Gratulálok a győztes csapatnak!
És ne felejtsétek el, ha mentem volna én is segíteni Nektek, közel sem biztos, hogy győztetek volna...
Bár annyit nem tudtam volna rontani rajtatok. Mondjuk ha bebújok egy fa odvába... -
#8542 egyszer kikaptatok, látszik nem voltam ott :D -
eugabesz #8541 Gratulálunk a csapatnak...jövő héten mi jövünk. -
eugabesz #8540 A war eredménye:
Processing Plant
IRAM:PoE2HU=0-14
IRAM:PoE2HU=69-0
City District
IRAM:PoE2HU=0-105
IRAM:PoE2HU=0-63 -
errrtu #8539 A család közbeszólt így hajszál pontosan nyolcra értem fel Ts-re...
Gratulálok az ellenfélnek mert igencsak megizzasztottak minket (főleg a sok ugribugrival) jó kis fun volt ez és persze jó, hogy NYERTÜNK !!!
PoE2HU IRAM -
#8538 Ez azt hiszem egyértelmű is!!!! Bár mikor volt ez kétséges.. Ahhoz képest hogy elég nagy fejetlenség volt.. összehoztuk!! -
#8537 faxa -
#8536 nah kinyert ? :D -
Bartlebi #8535 Kijelenthetjük hogy nyertünk? -
#8534 gg -
#8533 hol vagy henteeeeeeeeeeeeeeeeeees????????????????????????? -
eugabesz #8532 Senki sem akart az ellenkezőjéről meggyőzni ...van aki azért szereti iéé. nem véletlen,hogy minden pályánk két körös. -
na ezert nem szeretem aixban a repuloket, kurva eros az amcsi oldal, barki barmit mondjon -
eugabesz #8530 A szerverre csatlakozás 19:30-tól jelszóval,ami : irampoe2 -
eugabesz #8529 Íme a névsor:
[IRAM]mrpit007
[IRAM]kaboca
[IRAM]quickyhun
[IRAM]gyilkoslaci
[IRAM]DrHeindrick
[IRAM]24L4
[IRAM]wardogzombie
[IRAM]pitkiller4
[IRAM]eugabesz
[IRAM]hunpetypetya83 szereplése még kérdéses...de csak azért, mert nem tudtam per-pill elérni. -
#8528 roger -
eugabesz #8527 Ide is beírom Pedro,ne csak a mi oldalunkon legyen meg a válasz:
Semmit nem hagytal ki és sosem késő A szerver kezelését csak bízd ide,tökéletesen fog futni,ugyanis van pause üzemmód is,úgy hogy lesuzidő össze röffenni.A többit értjük és elfogadjuk.
-
Bartlebi #8526 Amúgy is rühelem a repkedést aixban meg lassan már poe2-ben is! Hátha még szét is darálnak mert a buznyák játék pont az ellen elé tesz le. -
eugabesz #8525 Én erről szinte semmit nem tudok,nem szoktam követni a bf2-es híreket...
De nyugi nem lesz tragédia,ha más időpontban játszunk... -
#8524 aki esetleg nem fer hozza a clanwaros forumhoz, es jon holnap a mi oldalunkon az jelezze man, thx -
#8523 ne dramazz, tisztazd a dolgot Landorral aztan annyi... -
#8522 Bocs BEERS hogy csak úgy szó nélkül leléptünk!!! De nehéz úgy gyakorolni a WAR-ra ha közben Helivel sz*rá lősz minket!! -
#8521 Meguntátok a felkészülést a war-ra?
Se szó, se kapdbefaszom, csak szó nélkül leléptek :(! -
#8520 Nah emberek, én befejeztem a PoE2-es pályafutásom, mivel még maga a játék is beszart, és most nem fogom azért újratelepíteni hogy egyedül játszak.
Köszönöm hogy játszhattam veletek, további jó játékot! -
Bartlebi #8519 Mi van itt? Kicsit elmegyek dolgozni és máris vérontás van? -
#8518 hát ahogy látom lecsúsztunk róla ....
ugyanis megvan a beo, de a poe2hu nemigazán van benne
de mind1 majd legköelebb megint a publik squadba jelentkezek :DDDD -
errrtu #8517 thx már írtam is -
#8516 én a bf2-es warra nem megyek, csak Landor megtévesztett -
#8515 Tomdog, h3ntes mar be tudtok lepni a forumra -
#8514 a letszam novelese jo lenne, csak a ts-en leszunk hely szukeben, de nem artana +2-2 ember tenyleg...
amugy ha Orion, Landor es Bufi mennek a bf2-s funwarra akkor szopacs van a vasarnap este 8-al nem? Mar csak a gyak miatt... -
#8513 TS Szerver
[22:47:03] Unable to login. Your IP has been banned.
Gratulálok Landor, azthiszem befejeztem a poe2-es pályafutásom, az biztos hogy egy zászló alatt veled nem fogok játszani.
"Ilyen mentalitással nem vagy szívesen látott sem itt sem a ts-en sem a szerveren, sem sehol ami a POE2HU kezdeményezéssel kapcsolatos."
Milyen jogon beszélsz amúgy mások nevében? Úgy veszem észre, hogy én fiatalabb vagyok, de mégis jóval okosabb mint Te, hm, most hogy van ez?
-
eugabesz #8512 ...és aztán hozzáér a meleg segged a hideg falhoz és felébredsz.
Ha nekem annyi pénzem lenne már én lennék rócsild