Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
passz, azt sem igazan vagom, hogy a ww-n es a t.n.t-n es rajtunk kivul van-e meg klan...talan a kk-ok...meg az F7F7, akik vannak paran

de szerintem warhoz meg nagyon nem tudunk egyutt jatszani, en szemely szerint meg eletben nem is voltam waron <#vigyor5>

te is johetnel surubben, vannak fasza uj mapok, bar gyalogos nem sok, de ami van az jo <#eljen>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
lecsereltettem gabesszal a mapokat a szerveren, mert valami oknal fogva az osszes vanilla map, meg par darab a regebbi map packokbol volt fent, es 1-2 regebbi gyalogos map, meg 2db uj map

Assault on Odessa
Rolling Thunder
Dnister River Valley
fallen
Berezan Island
green_acres
Dnipro Sunrise
orel
Aces high
Carpathian Mountains
Highway to hell
kharkiv
Guardian
Lutsk
melitopol_depot
Olesko keep
Operation Sabre
berezne
woodland
Battle of sambir
spies_like_us

ezek vannak most, ha este 10-tol mostanaig nem lett lecserelve, szerintem jobb mint amik fentvoltak...

masik...ha fentvagyunk legyunk-e a magyar szeron mert tart meg a tesztidoszak, vagy meg mindig semmi hir?

ha meg fentvagyunk akkor nem artana ha par embernek adnal adminjogot, mert hogy nez az mar ki hogy a sajat szerverunkon (vagy most hogy is van ez?) nem tudunk rendet rakni ha jon a sok elvetemult akik manapsag elleptek a pojet...mert az szep es jo hogy a neved ki van irva, de ha se nem vagy fent a szerveren, se nem vagy elerheto akkor admin sincs...marpedig ha felmegyunk negyen-oten akkor jonnek az emberek az mar bizonyossagot lelt.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

OrionHungary
warozni szoktak-e a PoE2-es klánok?

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

megvannak a ramok! este foci! 😄

-tRs-Landor

<#levele>

egyébként meg szeretek öreg lenni elnézve a mai "fiatalokat"

ui: persze ezt a postodat nem hagyom ám ennyiben 😄 az biztos

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

Maak
hent3s egy kicsit mar oreg <#mf2> igy nem tudja mit is beszel szoval, ha igazabol a csurheoldali beallitasoknal, nevezzuk klannak egye fene <#vigyor3> , tudod majd atirni a klanban hasznalt nicknevedet, ami a PoE2HU Bartlebi lesz, a BFV.HU-s klanban szinten megteheted ezt mert ott gondolom BFVakarmi nicken vagy jelen...es igen ehhez tenyleg be kell lepned a profilodba is, azaz online kell legyel

szoval nem bonyolult ez csak van aki oreg mar hozza <#mf2> es nem tudja neked elmondani erthetoen

<#vigyor3>

ja es egy kep hogy mit is keress

hehe kusza lesz az biztos 😄

egyébként meg nem biztos, hogy ez a tuti megoldás de nekem így mûködött tehát neked is jó lesz remélem...

Nekem már BFV.HU PoE2HU Bartlebinek kellene lennem nem? <#vigyor> Köszi a helpet mindjárt korrigálom a dolgot.

Si vis pacem, para bellum!

nekem sem volt világos ez az egész de
egész egyszerûen belépsz az xfire felhaszálóneveddel jelszavaddal a profilodba és a nicknevedet átírod PoE2HU Bartlebi-re mondjuk 😄

Landor kérését továbbítva, kérlek ügyelj a kis- és nagybetûkre mert nehogymá úgy nézzünk ki mint valami csürhe <#nyes>

Megkaptam a meghívót! Kaptam szép emilt is! Rá is kattintottam a join-ra! Csak éppen nem történik semmi!!!

Köszönöm a meghívót<#wave>Igyekszem majd pontossan<#gun><#worship><#worship>
baromkodunk az biztos <#eplus2>

MaskimXul
ja, de még nem ranked, csak elé van írva <#vigyor0>
majd ha az lesz, fognak jönni jó sokan, az vonzza az embereket. Addig meg mi elbaromkodunk ott <#nyes>
<#eljen>
lenne szeró lenne játékos
német nyelvprobléma meg van oldva csak küld át a lefordítandó levelet vagy mit vagy legyél online és ...
<#wow1> most nézem csak FENT <#wow1>
<#taps><#taps><#taps>
kérdés, hogy meddig

<#nemtudom> 2%.. 😄

-tRs-Landor

mennyi a százalék? ugyanis rossz a szemem <#guluszem1>

azé' ott vagyunk a szeren! <#vigyor5>

-tRs-Landor

a farkam <#vigyor5>

-tRs-Landor

mi van veled ember? leharapták a csajok nyelved, hogy szóba sem állsz velem...
<#wilting>

<#eljen>

-tRs-Landor

jaja tomdognak meghívót bálint001nek meg ha még 1x viccet mesél cigányozik vagy benyomat egy kis mc.hammert bant

<#levele><#vigyor3>

-tRs-Landor

<#vigyor3><#eljen>

-tRs-Landor

Ha minden map 3x kerül sorra akkor kapjátok be <#eplus2>

ez ne jelentsen gondot szerintem...
Mi is ts-n élünk családi életet a gyerkõkkel 😄
Igaz, Landor ?

Beers
Sajnos ts nálam csak ritkán megy (kiscsaj miatt) 😞 !
Azért, ha úgy adódik természetesen megyek 😉!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

<#hehe><#eljen>

-tRs-Landor

igen igen, a doktorúr ezennel átvette a co-admin szerepét <#hehe>

-tRs-Landor

Megkezdõdött a POE2HUN-n az igazijáték,várunk szeretettel mindenkit.Lehet hívni ismerõsöket barátokat és jókat játszani.Beállítás és egyéb ügyekben keress bátran.MSN:[email protected];Skype:eugabesz1 vagy www.iramclan.hu üzenõfalán.<#eljen><#wave>

[IRAM] leader

Maak
namost mit nem ertol? <#wink>

Zolly jol szolt, pont

Beers, toled meg elnezest, es gyere ts-re, poe2.hu-n a cim

<#conf>

Maak
henti, tomdog, nairolf, en aszem...megyunk a sarokba vagy mi lesz?

ja tomdognak passzolj meghivot a "klanba" lecci foni <#whatever>

Maak
na akkor most osszeraktam, te vagy Lovewnbrau...baszod, multkor irtam vagy otszor hogy gyere ts-re...azt te sem lattad, valszeg most meg mi nem lattunk, de telleg ha mar feljossz gyere ts-re...amugy meg sokszor meg ts-en sem hallani ha feljon valaki, legtobbszor akkor vesszuk eszre ha belep a squadba, vagy kilojjuk vagy o minket...szal, ts-re gyere mikor feljossz.<#integet2>

nickeket...

-tRs-Landor

Zerénd
Tudod az a baj ezzel a béeffel, sok buzi rádiozás miatt néha nem is veszik észtre, hogy valaki köszönt. Vagy vannak olyanok, pl én, nem is figyelem. Régi béef ezügyben sokkal jobban megvolt oldva.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Beers
Érdekes a magyar mentalitás a szervereken!<#boxer>
Én úgy vagyok vele, ha játszom egy szerveren és magyarul köszönnek, legalább visszaköszönök!
Sokaknak ez már nem fér bele!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

minden a legnagyobb rendben 😊 Fallen kicsit másképp...

nekem meg kivan a fa..m letöröltem a traytools-t mert szintén nem indult a poe így maradt minden a régiben vagyis, hogy semmi beállítás, és lám mûködik a dolog pedig szombaton valamikor hajnal három felé hagytam abba a gamelést bufival <#violent>
nem értem tehát, hogy mitõl fagyott ki a gép péntek du. zsinórban kétszer is <#conf> mindegy...
azért ha megvan a tuti és mûködik is meg minden akkor valamit buherálok és is de nem sürgõs mert mivel a catalyst sincs már fent nem tudom, hogy mi sül meg éppen a gépben és remélem nem füstjel lesz a következõ hibajelenség <#idiota>

Maak
meg csak most ismerkedem vele, de ugy tunik valami beallitas nem volt jo, most annyit mar elertem hogy minden mas indul csak a poe nem, (bf2 sem persze) <#szomoru1> bar attol nem tartok hogy a beef miatt tulmelegszik <#vigyor3>

Zs0lt1
hát akkor a ccc-ben hozz létre mondjuk két profilt, az egyikben az alap fordulatszámon menjen a venti, a másikon meg a megnövelten :-)
és igy csak ativálni kell a profilt, amit éppen akarsz használni.

este megnézem én is ezt az tray tools cuccost, kiváncsi vagyok rá.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Maak
hat en nem akartam hogy folyamatosan porogjon a ventrim meg ha nem is kell annyira huteni, a tray tools meg mukodik, vagy nemtom, mukodne, alapjaraton mukodik, de ha letrehozok egy profilt es elmentem, akkor a jatekok nem indulnak...nem ertem miert...

Zs0lt1
hali!

valahol azt olvastam, hogy a rivatuner-nek a mostani verziója még nem jó, hanem majd mittomén mikor fognak kiadni egy verziót és abban lesz benne a lehetõség, hogy beállítsd a hûtõ fordulatszámát.

Jelenleg a manuális állítás, a tray tools meg a bios baszogatás van ha jól tudom.
Nekem a manuális xml fájlos megoldás mûködik.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Maak
ja es amugy azt mondtak meg okos emberek hogy a rivatuner progi is jo nekunk, bar ha sikerul beallitanom akkor nalam marad ez

Maak
kihoztatok belolem az allatot <#mf1>

nekem elindult, de megint visszaallt alapertekekre, majd nagash-al kel ertekezni...

A tegnapi minõsíthetetlen magatartásodért megrovásban részesítelek...
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
Egyébként hol tart a hd4850-es hûtésproblémájának megoldása nálad? Mert nálam ez a TrayTools amit este bütyköltünk a ma reggeli indításkor nem tudott elindulni mert vmi .dll-t nem talált 😞
Lehet, hogy jobban járnánk a catalyst controll center vagy miaszösz buherálásával és profilokat létrehozni extrém esetekre? Nem tudom de szívesen veszek mindenféle 5letet bárkitõl (bármennyiért😊 ami segíthet!
<#worship>

Maak
na, ma ejjel volt fent egy srac, jon majd poezni is, flash ismerose, nefurgyele nicken volt ts-en, 10 eve nemetorszagban el, eleg jo fejnek tunt, lehet tudna segiteni...holnap-ma is jon elvileg...tevedj arra hogy haladjunk ezzel az uggyel egy lepest elore<#rolleyes>

NNa én még azt sem. De frankón néz ki az uaz nagyon. Egy rózsaszín erdõben ez is ugyan olyan halálos fegyvernek számítt mint a rózsaszínû hello Kitty-is P90-es.<#vigyor>

alkoholt én is ritkán iszom<#zavart1>
viszont rendszeresen sörözöm...
<#buck>

Hja és józan életü ember avygok csak nagyon ritkán iszok alkoholt. <#vigyor3>

Landor fentvan nálam msn-en és elküldtem neki.