12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • eugabesz
    Nálunk ez sajna még ilyenkor nem derül ki...petya is itt volt most is,de nem merte bevállalni ,mert meg-meg szakad a netje.
  • errrtu
    néztem írtam
  • Maak
    csak le nem jon rola
  • Bartlebi
    Dingo kibírja ha rámegy egy tankaknára!
  • Maak
    jelezzetek mar, hogy ki nem tudja meg olvasni a masik forumot, es tessek nezni azoknak akik hozzafernek
  • Maak
    akartam kerdezni, nem-e lehetne-e szombaton, mer' eszembe jutott, hogy melozol, na meg hogy gabesz ma'n, meglesztek-e tizen-e vagy tobben?
  • Maak
    latod, mondogasd csak aztan te is igy jarsz
  • OrionHungary
    allah agbar
  • Maak
    szeretem a mortart, Orionnak szeretettel

amugy teged sose bantanank
  • OrionHungary
    na azt tudom hogy kiszeditek azért nem ülök már abba se
  • errrtu
    viszont ha kiszedjük akkor nem ad +6 pontot pedig 3gyalog csücsül benne
  • OrionHungary
    kicsit fürgébbnek tűnik a felvételeken mint a játékban az AA
  • errrtu
    Tényleg nyálas vazze...
  • Bartlebi
    Ebben van Dingo, Flakpanzer, Boxer. Elég nyálasra sikerült videó. :-D
  • Bartlebi
    Flakpanzer Gepard2
  • eugabesz
    Ez még változhat kérlek...semmi sem állandó
  • eugabesz
    Ok.Megvárom míg 52:0 lesz...
  • errrtu
    Ja, és soknak meg nem!
  • Beers
    Szombaton sok embernek van programja általában!
  • errrtu
    Ha Bartlebi nem jön akkor én sem...
  • SYKLAS
    Hát ha a többség azt mondja hogy szombaton IS v. Inkább ráér ..akkor áttehetjük.. De a statisztika azt mutatja hogy általában inkább Vasárnap lenne jó a többségnek mint Szombaton!!!
  • Bartlebi
    Ha átteszitek szombatra a visszavágót akkor én is tudok jönni! Máskülönben meg dolgozok!
  • errrtu
    kevesebb pályából nehezebb választás hmmmm...

• eugabesz
    Sajnálhatod is...szerettelek volna látmi esni-kelni
    A POE-ban már nem olyan...
  • Landor
    azért sajnálom hogy nem baszhattam meg pár lövedékel annak a néhány snipernek a seggét vasránap, remélem a következőn lesz alkalmam rá
  • MaskimXul
    Csak ne akkor amikor huszan vagyunk és 50:0-ra állok az f18-al
  • eugabesz
    Ok!Köszönöm az "idegenvezetést" szét fogunk nézni,majd egy csendes időszakban,nekem hála a jó égnek és Landor-nak,megvan az a "kiváltságom",hogy admin vagyok ezen a szerveren is és azt a pályát töltöm be amihez kedvem szotyan
  • MaskimXul
    h2h-t én sem nagyon szeretem, de 16-ban egész hangulatos szerintem, ott csak a town van, 3(4?) elfoglaható zászlóval.

Egyszer tg-n játszottam lutskot 16-os méretben, az is egész jó volt, bár van két könnyű apc. Sniperes pálya, hosszú nyílt területekkel, 3 foglalható zászlóval, amiből az egyik egy kastély, remekül védhető.
    Vagy ott van crimea 16 is, meg még jó pár.

Szóval csak annyi, hogy nem csak a sláger inf pályák jók, van még egy rakás, amin érdemes játszani, csak azok ritkán mennek, meg főleg 64-es méretben. Jól nézzetek körül, nagy a választék ;)
  • eugabesz
    Vettem..ja vagy hogy is írtad...hmm..roger
  • Maak
    Raid on kerch polo, 16-os map, egy epulet harom szintjen vannak a zaszlok, na ott lehet halomra loni a nepet
  • eugabesz
    Nem csak az övé
    A highway to hell -t utálom...bármilyen méretben
    De nem csak én döntök
  • MaskimXul

gabesz nem mintha befolyásolni akarnálak, de orel egy undorító pálya, és Landor kedvence, szóval el lehet képzelni, mit művel ott :)

Nem tudom, mennyire ismeritek a 2.5ös pályákat, de nézzétek meg kharkivot és kievet is, jó városi inf mapok. Vagy highway to hell 16-os méretben, 8v8 ban nagyon pörgős, kis falu pár tucat házzal.

Sok olyan map is van, ami 64-ben járműves hatalmas terület, de 16-ban remek gyalogos pálya, kis területen.

• Maak
    Rolling Thunder vezet, mas jelolt nincs is, szal valszeg az lesz
  • eugabesz
    A miénk Olesko Keep,Fallen,vagy Orel lesz,mihelys megszületik a döntés,ja és már nem nyalogatják egyesek a sebeiket
  • eugabesz
    Kérem a pályaválasztást,ha lehet már tudni.
  • MaskimXul
    ja tényleg

Landor: ja, hihető hogy majd beállítok még 3 gombot, helizésnél így is tele van a kezem :)

Szerintem bőven jó az, hogy ts-en csak az sl-ek dumálnak. Persze ha valami kurva fontos, akkor az sm is szólhat, de mivel feltételezhető, hogy egy squad együtt mozog, ezért nekik elég a voip.
  • Landor
    ezt általában úgy szokták megoldani a 'profik', hogy az "a" squad leadere beállítja egy gombra hogy "b" squad leaderéhez szóljon akkor csak - és persze ugyan ez fordítva.
  • errrtu
    PoE2HU hent3s 75219 3w 3d 3h 39m 03s

az a fránya kilences
  • maverik
    nairolf
  • errrtu
    ő az tudod aki a lessz-t így írja

most nem ám megsértődni