12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
errrtu #8631 Rolling Thunder PoE2HU vs. IRAM
-
#8630 nekem ok, többiek? -
errrtu #8629 fasz kivan az 1MB/kép limittől -
errrtu #8628 köszönöm -
eugabesz #8627 Ha gondolog ma este is nyomhatunk egy meccset...ugyanazon pályákon és feltételekkel...én benne vagyok!! -
#8626 Sajnálom hogy nem lehettem ott.. biztos Klassz móka lehetett..!! De azért még úgyis rendezünk ilyen kis baráti összeröffenést.. ez a mostani tapasztalat szerzésre IS megfelelt.. és tanultunk a szervezési hiányosságokból!! És legközelebb tökéletes lesz..
Azt már meg se kérdem hogy megnyertük e..? Gondolom ez nem is lehet kérdés... és hoztátok a papírformát!! -
#8625 Tessék! -
errrtu #8624 nem tudom az eredményeket dokumentálni mert nem működik a képfeltöltő oldal amit használok :(
valaki esetleg nem tud egy megbízható oldalt? -
errrtu #8623 kár, hogy ezt most nem mi hallgattuk :D -
#8622 helikoptert többet ne engedjetek vezetni... kösz mindenkinek főleg aki elviselte ahogy habzottam ts-en -
eugabesz #8621 Köszönjük fiúk a játékot...jól esett..szerintem szervezzünk ilyent minnél többet egyrészt jót játszunk,másrészt nagyon sokat lehet belőle tanulni.
Az eredményt valaki írja már majd ki,mert én sajna csak az Olesko-t jegyeztem fel... -
Landor #8620 valaki tekerje már visszább a kormányt.. nagyon húzzuk a szalagkorlátot -
#8619 hat igen, egy nappal a meccs elott nem artana feljonni erdeklodni, tegnap este gabesz atjott es megbeszeltunk mindent, a forumba azert nem irtam be amott mert szartok ra irni barmit is, hogy kinek mikor mi faj -
Bartlebi #8618 SYKLAS TESSÉK FELJÁRNI TS-RE!! -
#8617 Hoppá.. Csak átettétek Szombatra... mert eddig nem sok visszajelzést olvastam.. hogy kinek nem jó a vasárnap (1edül Bartlebi jelezte!! De a múltkori csapatból ezzel kapcs. nagyon kussolt mindenki..!! Akkor mégis hogy tudtátok eldönteni hogy a többségnek jobb szombaton mint vasárnap.. ha senki nem jelzett vissza!!!?
Az múltkori IRAM-os csapatból is mindenki visszajelezte nálatok Gabesz hogy ma ott tud lenni..? mert nálatok sem sokan szavaztak erről.. láttam!! -
#8616 Viszont!
Ma meg hujujujujujj! :DDD -
Bala10 #8615 reggelt -
errrtu #8614 -
Landor #8613 van másik fórum? -
#8612 kösz, hogy olvastad a másik fórumot, és szóltál, hogy nem fogsz jönni. Végül is mindegy, ráérünk az utolsó pillanatban átszerverzni a squadokat. -
#8611 -
Landor #8610 sajnos passzolom ezt is :( -
eugabesz #8609 A miénk is.. -
eugabesz #8608 Olesko Keep lett belőle...akkor 08.12.13 20:00 reményeink szerint a kezdés...aztán mindent bele csucsu -
Landor #8607 wááá! fullon van a szerver, a WW-n 1 player!
ez aztán a reklám!
lassan tényleg be kéne üzemelni a PB-t... -
#8606 na akkor ahogy tsen megdumáltuk, olesko-t választjátok. 32-es, 2 uncap és 3 foglalható zászló. -
#8605 nem, de úgy van, hogy mi választunk járműves pályát, ti meg egy infet nem? -
eugabesz #8604 Bammeg...a Rolling Thunder az?? -
errrtu #8603 ez a pálya egy fos és ráadásul nem is inf úgyhogy most akkor mi is van...
-
#8602 De az nem inf map az nem baj? :) -
eugabesz #8601 Most...a mi választásunk a First Snow a szerveren futó változata (32)és mi mikor tudjuk meg az időpontot?? -
Bartlebi #8600 Buffi a TK-s gyerekről nem vesszük le a ban-t? -
#8599 köszönöm szépen -
#8598 xfire? -
#8597 hbd -
#8596 mikor tudjuk meg, hogy melyik pályát választjátok? -
#8595 bszn! -
#8594 köszönöm -
errrtu #8593 BaSZNád Orion -