Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaskimXul
Volt négy 64es pálya, 25v25, egy kör pályánként. Egy héttel elõtte elkezdtük gyakorolni a taktikákat meg a kör eleji kivonulás menetét.
Ha játsztottál már a tg-n és tudod, milyen szintû csapatmunka megy ott, ez még annál is durvább volt 😊

Amúgy tét nélküli csata volt, rendszeresen csinálnak ilyet, és bárki feliratkozhat a tg fórumon.
Szervezettség és skill szempontból olyan mint egy war, csak éppen minden résztvevõ ugyanannak a közösségnek a tagja.
OrionHungary
ezt egy kicsit bõvebben kifejtenéd...

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Énvagyokazapád
így már mindent értek 😊

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

MaskimXul
olyan mint a war csak nemaz😊
Énvagyokazapád
mi az a scrim? O.o

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

hehe aztapicsa! <#eljen><#eljen>

-tRs-Landor

MaskimXul
na megvolt a scrim, nem hoztam szégyent a magyarokra

ennek ellenére 4 pályából 3at vesztettünk, de kharkivon elpicsáztuk az ellenfelet, green acrest meg szerintem én élveztem a legjobban 😊
Maak
ahogy elnezem nem sokan kozulunk <#vigyor5>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Szerkesztett valaki már honlapot a joomlával?

Si vis pacem, para bellum!

Énvagyokazapád
esküszöm 😄

Maak
namost azert mar...meg ha le is korlatozzak a sebessegem, ennyire? faszkivan<#banplz>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
jappersze, almodba ocsibogyo, ott lovod te le a hindet nem am artival<#hehe>

Énvagyokazapád
nekem természetesen nem fényképezte le azt amikor lelõttem az artilleryvel a hindet 😞

<#hehe>

-tRs-Landor

biztos örültek 😄

-tRs-Landor

repültem 😉

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

unatkoztam

-tRs-Landor

gyakorol botok ellen aztán feljön MAJD a magyar "ranked szerverre" és utánna nyom egy uninstallt <#vigyor>

uHs Gerzson
egér érzékenység helikopter beállításnál 8-s és ennyi a többi már az emberen múlik 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

<#eljen> konfig?

-tRs-Landor

egyszer volt fent.. és igazából tényleg botok ellen jatszik.. <#hehe>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
bill+egér <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

oké fõnök de ki iceman mert még sosem láttuk vagy netalántán botok ellen nyomul <#vigyor2>

jut eszembe!
iceman meg akar tanulni rendesen helizni, szóval linkeljétek már be a beállításaitokat létszi, meg írjátok le hogy mivel játszotok. koszi

-tRs-Landor

<#idiota>

-tRs-Landor

Beers
Akkor már túl jó lesz a k/d-je 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

landor belinkelte nemrég a "gamer" videóbeállítast 😊 remélem te is úgy állítottad be különben nem játszhatol <#idiota>

OrionHungary
belett állítva végre

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Énvagyokazapád
<#mf1>

jó, de akkor te meg kérd el nairolf tankcsítjét amivel repülõket lõdöz az állatja...
<#phone>

Maak
ez a tg-n esett ugyhogy nem szamolja az mrs, papi...majd ha nekem is lesz olyan csitem nekem is jobb lesz a k/d-m <#hehe>...Orionnal meg Bufival voltunk harman, es odabasztunk...az a lenyeg <#duhos2>

Énvagyokazapád
most mééé? én mindig is egy visszahúzódó kisfiú voltam 😞

csak, hogy érezd a törõdést fiam 😄

hozzátenném, hogy egy 16:0-val kezdtem és egyszer sem húzott fel senki sem 😞

gratulálok a századik aranyérmedhez <#taps> látom orionnak megoldódtak a felbontásproblémái

és igen, hova süllyedt... <#mf2> ráadásul ilyen k/d-val <#conf>

ui: mindenkitõl bocs a tegnapi köszönés nélküli lelépésért de újraindulás után már nem volt kedvem stb. stb...

Maak
azer ez jo kor voooot <#eljen> jo csapat voltunk es kie az arany? hogy henti papit idezzem : "hova sullyed a vilag ha mar te vagy az elso olesko-n" <#vigyor5>

www.nationalexpress.com <#hehe>

-tRs-Landor

Maak
tok jo <#mf1> nem kerulget agyverzes, nem gerjed a hang, el se hiszed <#mf1>

hozd at a geped, felteszem <#vigyor3>

Énvagyokazapád
milyen érzés nélkülem játszani? 😄
feltehetné nekem valaki újra a gammát, hiányzikk :c

ma este? mondjuk nekem csak éjfél körül lenne jó...

uHs Gerzson
50% hogy megyek vagy nem 😊

siman jóvolt! 😊
hja! massik! 13.án Trpical Thundert nezunk! Szóval szombatra tedd szabaddá magad! 😊

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Azt meghallgatnám xD

jóvanna, valahogy be kellett adagolni a bnomnek, hogy szombat este jjj-hez megyek át vacsorázni.. <#hehe>

-tRs-Landor

Maak
az a baj hogy a hetvegen koltozom es lehet egy darabig nem tudok jatszodni, mert oda cuccolok ahol par honapja mentem hetvegen vigyazni a kecot es valamiert baszottszar volt a pingem, nemtom emlekszel-e...szal eddig se jott be a tg a nagy ping miatt de most lesz a nemet szerokon is vagy 90-100-as szal lehet ragyurok kommanderre <#vomit>

MaskimXul
van még az fftf (fight for the future) meg a rahedli tg-s. Nekik egyébként szept 14- én lesz scrimjük, ami fasztuggya mi pontosan, de fel lehet rá iratkozni itten max 50en és akkor durva csapatjátékot lehet tolni szar pinggel.

MaskimXul
<#banplz>
Bocsi hogy tegnap este köszönés nélkül leléptem, áramszünet volt, mire visszajött már nem volt kedvem bekapcsolni a gépet.
aztán csak ésszel azokkal a jogkörökkel <#nezze>

nekem speciál nem kell de ha úgy gomdolod <#szeret>

Este mostmar tenyleg leszek, finomhangoljuk a mappokat es az admim jogkoroket.

-tRs-Landor