12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#8672 ja es tedd hozza hogy inf mielott bufi rabolint aztan megint felreertitek egymast -
#8671 hat ha egyszer szar akkor nem jo es meg koll csinyani...vagod -
#8670 megyek haza, nemtok jatszaniiiiiiiiiiii -
Landor #8669 most vasárnap sima BF2 hun vs hun 32v32!
mit szóltok, összeállunk egy squadba emberek? :D -
Landor #8668 -
errrtu #8667 úúúúristen most mi lesz???
szabotááááááááázzzsss...
-
Landor #8666 este intézzük a németekkel -
#8665 se az iram se a mi szerverunk nem adja hozza a pontokat a oda...emeresho, vagy az nem veszi le, kinek mi teccik...szal szar -
#8664 meg van orokitve -
Landor #8663 törölve lesznek a hosszászólásaid, ne is törődj vele.. -
#8662 olyan gyorsan lereagaltam hogy ihaj
-
Landor #8661 én megy megnemértett művész vagyok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tölténnyel, vérrel, és kurvaanyázással dologzom -
tudod ki fog kimosni landornal...kocsog -
#8658 azer' azt se felejcsuk ki, hogy ha lelonek aztat nem nagyon dijazod , fu es tarsai ha meg ts-en is van az illeto akkor megy a cihoterror -
#8657 már épp említeni akartam -
Landor #8656 persze! ha meg épp nem csíter vagyok, akkor a 0ás pingemre van fogva hogy jól megy a játék -
Bartlebi #8655 Vajon miért nem megy a szerverünkön a PB? Amúgy meg ha tényleg csak ezért nem jösz fel akkor meg kabbe vazze Különben is csak hülyülünk! -
eugabesz #8654 és...?? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fáj az igazság bammeg?? -
Landor #8653 kussojá hobbibeton
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már meguntam, hogy a magyar szerón mindig lecsítereztek :Ð -
#8652 ok, a lámák ölése már megy, fasza. Majd azért néha gyere fel a magyar szeróra is, már persze ha nem félsz tőlünk. -
Landor #8651 kezdek ráérezni az m16osra.. rájöttem hogy csak kicsit nagyobb türelmet igényel.
mondjuk azután főleg nagyobb lett a türelmem, hogy múlthéten egyszer orelen CSAK orosz shotgunnal voltam - és így lettem az oldalunkon az elso :D
mondjuk úgy nem is volt nehéz, hogy csináltam egy 1shot: 2kills-t
-
#8650 kudd azt az exe-t te allat -
#8649 -
Landor #8648 ma meglepően jól ment pkmmel, meg a medic m16ossal is
-
eugabesz #8647 Nyugi,te egy nagyon jó játékos vagy,csak hát a háborús sressz...az sokaknak felőrli az idegeit...Pitkillernek is éppenhogycsak egyben maradt a billentyűzete
Én nem tom...én hoztam a "remek" formámat,mint szoktam,minek az a fránya stressz állandóan?? -
eugabesz #8646 Én remélem,hogy már a héten öszejön még egy parti...nem baj az ha kicsit??hangyányit?? gyengébbek vagytok.A melegedő fórumhangulathoz nincs hozzáfűznivalóm,talán csak annyi,hogy mi lenne ha szavadon fogna valaki. -
#8645 nah te buzoid :D -
errrtu #8644 le merem fogadni, hogy titkon reméled, hogy így lesz langyibangyi -
errrtu #8643 tudtam
-
#8642 Hát ahogy láttam kell az erősítás Iram oldalon -
#8641 legkorabbi idopont ehhez hasonlo mokahoz, 2009 jan 10-e...addig otthon vagyok, ha esetleg betennetek ennek ellenere egyet elobbre, akkor mindegyik buzit aki benne lesz ujralesztem hatulrol...3x -
errrtu #8640 az tényleg vicces volt pláne, hogy talán kétszer is én kaptam a potyafreget
köszönöm -
errrtu #8639 azt mi is reméljük feltéve, hogy a mi oldalunkon -
#8638 én meg remélem addigra megtanulok repülni és legalább magamtól nem megyek neki mindennek -
#8637 Remélem a kövi nagy csatában én is benne leszek :( -
#8636 onnyeááád mekkorát alakítottam rolling thunderen, KD odab@sz -
eugabesz #8635 Nem kell erősítgetned...tudtuk -
eugabesz #8634 Aha köszi hent3s,csak az első nem volt meg....mi nagyjából készen állunk egy ujabb meccsre,lista a játékosokról kicsit később -
#8633 hihetetlen nagy camper geci vagyok, nekem lett a legjobb kd-m oleskon, pedig nem is vagyok akkora infes -
errrtu #8632 Olesko Keep PoE2HU vs. IRAM