Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Énvagyokazapád
ne szórakozz zohannal 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

<#integet2>

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

-tRs-Landor

-tRs-Landor

Tapasztaltam

Si vis pacem, para bellum!

azis egy megoldás.

assziban nem akkora nagy szám... párszor már kifejezte hogy mennyire szeret :-D

-tRs-Landor

ne bénázzatok már... az m3u egy egyszerû txt file, amibe csak simán bele van írva az mp3 direkt elérése. pl a loading7.m3u-ban ez van ha belenézel pl notepaddal: http://www.musicbusy.com/mc/Loading_Theme7.56.mp3
lamak 😊

-tRs-Landor

Hja õ az.

<#wave>

-tRs-Landor

Pedro innen csak M3U listafájlokban jön le! Ha sikerül felvenni mondjuk winamppal akkor el lehet menteni amibe akarod, de addig csak akkor lehet meghalgatni ha van neted!

xD

-tRs-Landor

H3adshotExpr3ss nubról beszélsz? 😄

-tRs-Landor

Maak
WW szerveren le van butitva a snipa, szeressuk is <#vigyor5>, milyen neven voltal?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
innen bar meg nem tudtam leszedni, de elvileg le lehet

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

sWbFII
Amúgy csõ Landor ,újra játszani 😄
elsõ meglepetés: Hogy mi az már hogy mesterlövésszel 5golyót kellett lõnöm valakibe hogy meghaljon? és nem egyszer fordult elõ... -.-

"Not Weaken.... Weeeaken"

sWbFII
Üdv mindenki, lenne 1 kérdésem ami már biztos elhangzott itt párszor: Honnan tudom leszedni , a POE zenéit? Vagy hol tudom megnézni hogy mi a címük ?
elõre is kösz

"Not Weaken.... Weeeaken"

Poe istenekké! <#vigyor3> Na persze ha headshot nem jön fel a szerverre! Habár akkor is lehetünk istenek csak bukott istenek.<#nyes>

MaskimXul
PoE2D = poe2 developer. Szal ha már a mod készítõinél is jobbak vagyunk, hova lehet még fejlõdni? <#nyes>
joebacsi
csak részegen tesz az ember ilyen felelõtlen kijelentéseket 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Beers
Nem azt mondtad, hogy mostanában nem iszol 😉 ?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

ahha! a követõink(PoE2D) ott kullognak utánatok! 😄

-tRs-Landor

MaskimXul
tg owned, sokadik rész 😊

Zerénd
Most túl álmos és enyhén ittas vagyok ezt kielemezni.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

-tRs-Landor

lol

-tRs-Landor

Zerénd
Csak azt nem értem hogy miért kell belepofáznia egy olyannak, akinek sem a a jó kdrhez sem a cspatjátékhoz és sem a poe2höz semmi köze.

Ha nem is nekem írtad, azé válaszolok. Belepofázás. Miért ne, köcsögség tudod kötelez! 😄DD Nem rólam írtad ugyan, de én sem a kádéra hajtok, hisz csak 1.52, tehát nem a legjobb.😄DD Jobban szeretek csak úgy játszani, nem proskodni.😄DD Nem rólad írtad ugyan, de elõbbre teszem én is a csapatmunkát mint te, és nem a kádémról készült képeket teszek ki a fórumra, ugyan úgy mint te. 😄DD Ucsóra, pojekettõ lényegében majd nemhogy egy külön játék a béeftõl, de mégis csak egy béef mod. Én is szoktam játszani pojét, mitomén két hetente. Nem mondom meg milyen nickel, mert akkor megkel, hogy öljelek. 😄DD És: 😛 Utoljára ha jól emlékszem, akkor talán délután tegnap pojéztam. 😄DD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tudom jól hogy nem a killek mennek jól neked. És azt is tudom hogy nagyon jó csapatjátékos vagy, már évekkel ezelõtt is az voltál vietnamban. Ezért is hívtalak annyiszor poe2zni. És ezek miatt engedtem meg magamnak egy ilyen beszólást. Csak azt nem értem hogy miért kell belepofáznia egy olyannak, akinek sem a a jó kdrhez sem a cspatjátékhoz és sem a poe2höz semmi köze.

-tRs-Landor

Különösebben nem érdekel a kdr-em mikor így is megy a game. 😄

Zerénd
Huu bakker olyan de olyant beszóltam most volna! De biztos vagyok benne, ha leírtam vóna, Bartlebi gyurmázzon kádéra, mert akkor neki is talán kemény lenne a pöcse mint neked, tuti bevágtad volna a durcit. Még szerencse meggondoltam magam, és nem írtam le! 😄

kdre meg gyurmazz, amugy jo.. whooá...

-tRs-Landor

Kicsit ment a játék. <#vigyor3>

ték

-tRs-Landor

pedró te csak ne linkeskedj 😄
a jelszó portforward! 😄D
hamachiban ha valaki tudna nekünk segíteni <#help>

-tRs-Landor

hehe! udv a klubban öregharcos! 😄

-tRs-Landor

Maak
ja meg ide kerjel egy meghivast Landortol link es tedd fel az x-fire-t

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Sziasztok!
Bár mostanában kissé kiestem a ritmusból, de szeretnék tagja lenni a magyar POE közösségnek.
Mit kell tegyek ez ügyben?

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

thx 😊

-tRs-Landor

jó lett a banner 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Bódogat beléd 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

köszönöm még1x...
még mindíg jól vagyok 😊
csütörtökön repülök sörfesztiválra müntyenbe!!! na majd akkor leszek igazán JÓL <#nyes>

Beers
HBD!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

MaskimXul
heh bódog szülinapot 😊
thx all 😄
már jól vagyok...

OrionHungary
bérelhetõ

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
isten éltessen tegnap <#hehe>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Maak
Boldogot papi<#hehe>

Zerénd
És ki a pöcst érdekli a te szülinpod he????

Pl engem? Bódog szülinapt Keglevic mester! <#integet2><#buck><#pias>