Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sWbFII
No itt vagyok
Nyugi Bartlebi, csak hülyülök. Ha ennyire zavar abbahagyom.
No akkor jöhetek a klánotokkal, úgyse játszom túl sokat és nem kérek semmit ,ha ti se kértek ,úgyhogy nem lesz itt gond

"Not Weaken.... Weeeaken"

Rendben! Csak nekem a héten elszállt a 600gigás raid tömböm, vele az összes adatom.. :/ (alaplap+ram gaiban csere)
Szóval beszélj Gerzosnnal hogy írjátok át az oldalt!

-tRs-Landor

Landor ha a képek menübe beraknád mondjuk az Xfire felhasználók profiljában lévõ képekhez irányító linket? Mit szólsz hozzá?

Si vis pacem, para bellum!

ezt most fejezd be.

-tRs-Landor

mekkora szar lett az ukrán heli géppityuja fickó lába közé lövök aztán semmi baja ... közben a robbanásból pedig ki se látszik a muki

innen vették 😄Dd

-tRs-Landor

Nem vagyok ideges csak vannak dolgok amik feltudnak húzni. És mostanában ebbõl egyre több van.

<#eljen>

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

nyugi koma <#vigyor4>

Jó lenne ha normálisan írnád a nevem! THX A másik meg hogy nem szeretek én sem helizni sem vadászgépezni. Amennyire tudok azt is leginkább a BFV-bõl tanultam. És egy bizonyos szintig elviselem a hülyeséget és hülyéket. Ez azóta lehet mióta vagyönõrködtem. Szal add meg a tiszteletet másoknak fõleg addig amíg énis megadom neked. A rangomról meg csak annyit hogy ha te is munkanélküli lennél neked is lenne idõd játszani.

Énvagyokazapád
aszonnya Barbi 😄
végülis tényleg elég nõies a hangja 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

sWbFII
miért nem játszotok mostanában? elõjött az öregkori reuma? vagy nem látjátok már a monítort ? nyugdíjból nem futja a netre ? 😄

sWbFII
jah most esik le <#idiota>! Erzsi szokott akkor régen vezetni?
am mekkora szar lett az ukrán heli géppityuja fickó lába közé lövök aztán semmi baja ... közben a robbanásból pedig ki se látszik a muki

nemigazán lettünk jobban.. illetve bufi arra célzott hogy hót láma vagyok pilótaként. :Ð egyébként pedig gerzsi ritkán játszik és én is sajnos ritkábban tudok mostanában.. 😞

-tRs-Landor

sWbFII
Barbi csak 1 hónapja játszik ,aztán máris jobb rangja van mint nekem ....

sWbFII
Jah igen am. szoktam látni Erzsit meg Landort helizni 😄 azóta csak jobbak lehettek

ööö

-tRs-Landor

sWbFII
Barbi téged hogy hívnak a barátaid simán Barbi vagy Barbara vagy egyéb?

<#eljen>
repülõ kókányolások.. pfujj 😄
<#levele>

-tRs-Landor

sWbFII
ojajj dejó nekem XD

ezek szerint én hozzádképest cyber elit hyper mega über giga király vagyok BF-ben

a félreértések elkerülése végett #7782... nem ma kezdte bartlebi... ;>
mindenesetre nagy szívesen látunk a poe2 klubban! :-)

-tRs-Landor

MaskimXul
Ha majd valamikor úgy érzed, hogy égsz, megkérjük Landort, vezesse egy kicsit a helit, egybõl jobban fogod magad érezni <#vigyor>
sWbFII
no vének tanácsa mit mondtok? öreg ember = vén ember

sWbFII
-á beszólt egy mazsola 😛 ,ezek szerint én hozzádképest cyber elit hyper mega über giga király vagyok BF-ben 😄 (warning kocka alarm)
-am #7836 ha másik csapatban játszom akk meg le*om mit gondoltok rólam úgyse jöttem ki jól az öregekkel 😛 persze ha bevesztek talán még a helyemet is átadom majd a buszon 😄 , vagy esetleg a helin , sõtt még segítek is a le és felszállásnál

Hja és azt elfelejtettem leírni hogy én kb 1 hónapja nyomom.

Mibõl gondolod hogy ha egy másik csapatban játszol akkor a mi szemünkben nem fogsz égni? A másik meg hogy kell a csapatba egy golyófógó és aknakeresõ is!<#vigyor3> Különben meg nem tudok róla hogy lenne másik magyar csapat. (Ha van akkor sorry)

sWbFII
szeretnék vmi klánnal játszani(magyarokkal) , de ti már *va rég nyomjátok ,aztán nem akarok égni , ezért kérdem ily módon ,hogy beférek-e ?

ezt fejtsd már ki légyszíves <#gonosz1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hasdhashfd 😄dd

-tRs-Landor

Feltettem a poén klippeket és videókat az Xfire profilomba!

wardogzombie
csináljunk egyet!<#wow2>

Elit? <#idiota>

sWbFII
Nincs valami kevésbé elit POE2-s klánotok ?

sWbFII
Jó, jó te tényleg nem vagy még tata ,de az ilyen kis suhancokat számba se vettem 😄
Ne vedd magadra csak viccelek 😄 (egyébként én is korodbeli vok)

wardogzombie
az lesz köszi

Énvagyokazapád
nem.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

egyébként meg szerintem volt még egy 1.7 és egy 1.8 is valamikor az õskorban de ez nem biztos
de hogy 1.5-2.1 re az tuti nem
<#csodalk>

ne szarozz már...
töltsd le a full-t #7815
több idõt spórolsz mint hinnéd

wardogzombie
sajna nem jó kéne egy patch(vagy több)ami 1.1.5.0ról 2.1.0.0ra javit.kerestem már mindenhol de eddig semmi<#szomoru1>

asszemja, de lehet hogy nincs incremental 😊

-tRs-Landor

wardogzombie
v2.1röl 2.5re oszt gól?

a németek már csak ilyenek 😄 egyébként még vasárnapig tart a móka ha esetleg... <#vigyor2>

Maak
oregember nem ven ember<#violent><#gun>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
hat mondtad, hogy mesz oktoberfesztre de mittuttamen, hogy aztat letudjak a nemetek man szeptemberben<#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

<#nezze>

-tRs-Landor

sWbFII
ááá ez kurva nagy XD

sWbFII
Kösz lányok 😉 .... izé most nézem hogy itt mindenki trottyos öreg róka 😉 3foggal és õsz hajjal ,már akinek még nem hullott ki XD! Na mindenki magára ismert? 😛 (egyébként igen ,mindig ilyen imádni való vagyok)

-tRs-Landor

wardogzombie
sziasztok.v1.1.5.0 után mit kel még feltennem hogy jó legyen a poe2?

Maak
hat heten max ejjel leszek, bar ma nem indult a vas, (volt egy virusom es szetbaszott valamit<#nemtudom>) szal ejjel telepitek, aztan talan holnap mar leszek is

igazolt volt a hiányzásom fiam csak nem figyelsz <#wow1>
mától már vagyok...
látom, hogy a ph!-n megy a reklámozás 1000L <#eljen>

Maak
szeva papi, el vagy tunve...<#wave>