12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
errrtu #8754 csaphatnánk egy görbe estét valamikor :D
mármint közösen mert szerintem külön-külön már megy....
nekem biztosan :D :D :D -
Landor #8753 -
#8752 hudekoran van...asziszitek aluttam...hat nem...joreggelt -
Bartlebi #8751 Landor ha mentek németekhez akkor nézzetek utána miért nem mennek át a pontok a szerverről az adatbázisba! -
errrtu #8750 jaja, holnap sem dolgozom de a tegnapot elkúrtam mert a sex utáni bealvás az egyik fő fegyverem :D
na majd ma adok a pofátoknak -
Landor #8749 de ne tedd -
Bartlebi #8748 És még sorolhatnám! -
Bartlebi #8747 Ez is fasza! -
Bartlebi #8746 navazze -
#8745 jah, örülhetsz ha kijön a 30fps valami normális felbontáson. -
Bartlebi #8743 TWISTED SISTER ÁLLAT!!!!! -
#8742 na mentem meloba..iden utoljara -
#8741 elvileg fut a tobbi mrs rankeden is...szal remelem rosszul tudod -
#8740 -
Landor #8739 aham. szóval akkor pont ideális a gépem hozzá -
#8738 Csak kérdés,BF2-POE2 ugye egy mod,namármost ha PB elindul,akkor nem fog senkit felengedni sztem.BF42 ben minden mod alatt ki kell kapcsolni,mert maga a mod is az alapjátéktól való eltérés,PB plussznak veszi és nem engedi.
De próbáljátok meg. -
#8737 elkurtam...ott van benne -
#8736 "A program nem elég, hogy bugos, de olyan gépigénnyel bír, amilyennel még nem találkozhattunk korábban. 512 megás videokártya? Felejtsd el! Ha nincs 1 GB-osod, akkor már búcsúzhatsz is a High beállításoktól. Ugyanez igaz a processzorokra. A 2 Ghz-es, duplamagos procik nem elegek a GTA4 rendes futtatására. Ha nem a 20 fps-es értéket akarod nézni Fraps alatt, akkor ajánlott a 3 Ghz-es, inkább három- vagy négymagos CPU, kb. 4 giga memóriával megtámogatva."
ki tudja melyik game ez? -
#8735 olyan
hangulatban vagyok -
#8734 allat, lehet en is jobban jartam volna, akkor most mar almos lennek, nem meg almos -
Landor #8733 -
#8732 tegnap óta még nem sikerült, majd ma korán lefekszem -
Landor #8731 sztem aluszik :D -
Bartlebi #8730 Buffi jelentkezz be Xfire kicsit! -
Szankcio #8729 Köszönöm az infót;) mindkettőtöknek -
Landor #8728 Bocsánat, félreértés áldozata lettél! Azt hittem hogy jóképességű repszol akart feljönni "Senki" álnévvel. Bocs mégegyszer. You are welcome! -
Bartlebi #8727 Én válaszolok Landor helyett ha megfelel. Nagyon egyszerű! Nem tudta kivagy! Miután kirúgott leközöltem vele hogy ki is vagy valójában. -
Szankcio #8726 Nagy a szád szabadnapos koránkelő nyóckorisörös;) -
Szankcio #8725 Khm, Khm jó napokat a népeknek s akkor Landornak egy kérdés most.
Volt vmi különösebb oka, hogy tegnap este kick-eltél a Poe2 TS-ről vagy???
Nem rázott meg tsak érdekel.
Senki voltam s további jó napokat -
#8724 Vannak happy és szemed alá kettő hangulat :) -
#8723 mennék -.- -
errrtu #8722 ki jön játszani -
errrtu #8721 -
Landor #8720 én szóltam gerzosnnak hogy moderáljo erősebben, na de hát biztos van akinek ez tetszik :D -
pitkiller4 #8719 Helló srácok .Itt mindig ilyen általános jókedv uralkodik?:)
-
Landor #8718 egy ember miatt vagy baanolva! MAGAD miatt, a kis taknyos aroganciád miatt. Máskor majd 2* is meggondolod, hogy kinek szólsz be a semmire!
(részemről a téma lezárva, nem szeretem ismételgetni magamat) -
#8717 Megértem hogy nem kedvelitek egymást de ha nem látok rendett akkor addig törölve is lesznek a hozzászolások. -
#8716 hát én beszélgetnék, ha nem egy ember miatt lennék bannolva mindenhonnan... -
#8715 Flémkeltés is kerüljük beszéljétek meg priviben itt csak azt akarom látni hogy egy baráti társaság beszélget egy közös hobbiról. -
#8713 Cold a korházas képeket ide nemkérjük :)