12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Maak
    29. sec-tol...ehhez tartsatok magatokat

• Landor
    ez egy ilyen meló :Ð
    te csak próbálkoztál
    (azt is szarul :D)
  • Maak
    na elmesz a picsaba elitelt
  • REPS0L
    azt hittem itt csak én basztathatom Landort, meg ő engem
  • Landor
    természetesen komolyan írtam, hogy ha te is komolyan írtad azokat a kibaszottvicces dolgokat a "vezérről"
  • Maak
    te meg mi a faszrol beszelsz? mi az hogy "direkt" meg "engem" ? felolem maga az atyauristen is ulhet a tomahawkban, annak is kilovom a szemet ha basztat...ez nem szemelyeskedes, mi a faszert veszed annak? de ha szerinted az a megoldas, hogy kibaszkodod azokat akik lelonek, akkor hajra...megnezheted mi lesz ugy a szerverbol, mellesleg ha amit irtal komoly, akkor koszi de en nem kivanok tovabb olyan csapatba tartozni ahol a "vezer" nem birja elviselni ha a sajat csapatabol lelovik.
  • Landor
    Nem nevezném vitának. én mindent leírtam a témáról, kivéve talán még azt, hogy tegnap szét volt szedve a gép mert rá volt dugva 3 vinyó, ment a víruskeresés rajtuk és nem volt rádugva a micem, ezért nem mentem fel ts-re hozzájuk.
  • Landor
    még szerencse hogy nem az eszedért szeretünk :D
  • Zerénd
    Bombázás gondolom rontotta Landor statját :DDDDDDD
  • uHs Gerzson
    Így már értem :)

De azt is figyelembe kell venni hogy ha valaki béna mondjuk assiban akkor jó lehet másban is. De lényegében mi ez a vitta a lebombázásról meg hogy csak téged bombáztak?
  • Landor
    Hiányos mondatszerkezetet használtam. A kihagyott szó a "hiánya" volt.
    Természetesen még mind a mai napig az együttmozgásra hívom fel a squad figyelmét. Battlefiled Vietnam berögződés, ahol ugyebár még valódi squad se volt.
    Igen, átvitt értelemben, s valóban mint pl te. :P De a nagy különbség az, hogy míg te jól tudsz asszaultozni és ennek ellenére nem vagy hajlandó a cooperációra, addig mások csak szimplán bénák assziban és meghaladja a képességüket ezen bonyolult dolgok. :)
    Nem tudom hogy melyik a rosszabb :D /de :D/
  • uHs Gerzson
    "mert sajnos a csapat gyengesége az egy csoportban való mozgás és cooperativ játékstílus.."

Ezt furcsa tölled hallani amikor te mindig is azon voltál hogy együtt mozogjunk :) Vagy átvitt értelemben gondolod más emberekre? Mint én? :D
  • Landor
    jó ezentul majd csak rád meg buflex haverodra hajtok assaultba meglátjuk kinek kell a nyugtató.
    surmó gecik dolog volt csak engem bombázgatni és nem érdekel az a duma hogy ez a bombázó feladata azon a pályán. kurvára tudtátok hogy én ülök benne és mást nem szeretek csinálni ha nincs f18 pilótám.
    jól kiszopattatok úgy h inkább le kellett h lépjek a szerverről, aztán meg megy a csodálkozás meg a fikázás hogy nem állok át ilyen emberekhez.
  • Landor
    említettem már hogy leközelebb repülsz a picsába a szerverről ha kibombázol?
  • Landor
    aaannyira profin kivágtad magad ebből!
    na majd pont neked fogok magyarázkodni. ne félj leközelebb nem lesz anyázás, amikor direkt bombázol engem.
  • errrtu
    korán van így elgépeltem a típusát

WL520GU

sorry
  • errrtu
    vagyok
  • errrtu
    basszus a tököm kivan ruteremmel annyit szívok vele mint a torkosborz :(

szívesen konzultálnék valami guruval aki egy kicsit is jobban ért hozzá ASUSWl520GuU

• Maak
    meg en nem csak 16 eves vagyok
  • Maak
    nemojjan, amugy is tudja hogy igazam van
  • Maak
    ts?
  • errrtu
    hagyd már békén még a végén kibannol vagy kikickel vagy mittudomén milyen aljas fegyverekkel él ellened...

• errrtu
    tényleg mondtam !!!

gyere aixolni most
  • Maak
    ne magyarazkodj, amugy sem leszel lenezve azert mert neha lelo valaki, nem is ertem mit anyazol mindig, kene kis andaxin mielott leulsz jatszani
  • Maak
    de csak azer' mer a fos nemet fegyverekkel nem lehet loni...Ak powa
  • Maak
    pedig az vagy, tegnap is aszondod: "hun vagy ma'" "ne allj elem" "az a hajo vege te hujje"
  • Maak
    nem jellemzo, amugy van hogy neha meglepnek bennunket klanos emborkek, es ok is lazan egy oldalra helyezkednek, eleinte volt hogy atalltunk a masik csapatba, de miota befutott a szerver azota alljon at a faszom
  • errrtu
    én meg kikérem magamnak, hogy kooperatív vagyok

mi is az

• Maak
    emlitettem mar, hogy a masodik korben berezanon milyen jot lamultam a tomahawk-al?
  • Herold
    Nagyon nem viszi el az oldalt, de azért többnyire az a térfél nyer, ahol ti vagytok, úgy vettem észre.
  • MaskimXul
    "a csapat gyengesége az egy csoportban való mozgás és cooperativ játékstílus.."

Írja ezt az az ember, aki úgy játszik több körön át, hogy még tsre sem jön fel és az egyetlen kommunikációs megnyilvánulása a "hulye lamer" meg hasonló rinyák, amikor lelövik. Cooperatív, aha persze
  • Wreck86
    oks vettem na.nem vagyok én lelkisegélyellenőr:D csak bf42ben van rinyálás ilyenért,gondoltam megkérdem.
  • Landor
    Az első képen valóban nem, csak később jöttem és így is csak 6 pontal lettek jobbak, mint mi a második körben. Egyébként annyira nem jellemző, hogy nagyon elvinné a PoE2HU akármelyik oldalt is ha egybegyűlünk, mert sajnos a csapat gyengesége az egy csoportban való mozgás és cooperativ játékstílus..
  • MaskimXul
    jah, egyszer az egyik oldal nyert, aztán a másik, ez így szerintem teljesen rendben van.
  • Wreck86
    he?:D az első képen rajtad kívül más poe-st nem látok a Te oldaladon:)
  • Landor
    várunk szeretettel rinyálni :D

egyébként meg pont amit hentes linkelt azon látszik hogy
    3 poe2hu-s volt 4 poe2hu-s ellen és a két kör eredménye 62-0 56-0 lett.
    tehát nem mind arany ami fényluk :DD
  • Wreck86
    lol.együttérzés és sanszadás rulez XD
  • Bartlebi
    Nem! Amúgy meg kit érdekel mit rinyálnak?
  • Wreck86
    Nem rinyálnak,hogy egy oldalon vagy egy klán 5-6 embere?
  • Landor
    na azért meg lett számomra az elégtétel;
    2. körben miután lelőttelek, felvettem a kittedet és a saját gránátoddal öltelek meg a pályán utolsónak, mikor újraspawnlotál :D