12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#9032 -
Landor #9031 kellett a blance! :D
jó meg most nem volt kedvem buflexhez meg pedrohoz állni, idióta bartlebi meg csak a ráadás volt :D
ja és nehogy elbízza magát valemelyik, a háttérben víruskereső futott, szóval azért tudtatok annyiszor simán lelőli 1v1be ;> -
errrtu #9030 kár, hogy nem a mi oldalunkon voltál Landor :(
direkt, mi ??? -
Landor #9029 #9025 -
#9028 -
errrtu #9027 A frontlines tulajdonképpen egy mód ahogy a különbözö mapokat játszani lehet.Sajnos nem futtatják a szervereken mert kicsit több agyat igényel és ha pár jó játékos egy oldalra kerül szívás a másik oldalról de nagyon.Mondjuk ez szinte mindíg igaz :D
A pályán található zászlók lineáris sorrendben való elfoglalása a cél, minden elfoglalt zászló deaktiválja az előtte elfoglaltat tehát nem lehet rá születni.Szép sorban haladva visszaszorítható az ellen egészen a kezdőig ami, hogy elfoglalható vagy sem azt nem tudom mert k..va keveset játszottam így. Illetve sosem jutott addíg a kör mert nagyon lehet tickettet pörgetni a heves harcok miatt. Kegyetlen állóháborúk tudnak kialakulni az biztos...
Most nézem, hogy mivel nem is ezt kérdezted törölhetném is :D
-
#9026 Azt miért írja ki a képernyő bal alsó részén sárga betűkkel néha, hogy valami FRONTLINES ADVANCED vagy ilyesmi? -
Landor #9025 jah, telejsen be vagy állva mostanság -
errrtu #9024
az az icike-picike mondat elkerülte a figyelmemet
a válaszom is ezt támasztja alá egyébként
-
Landor #9023 #9016 #9017?? -
errrtu #9022 ???
mikor beszéltük meg főnök...
???
-
errrtu #9021 Isten Éltessen :D -
Landor #9020 THX hentes hogy jöttél tegnap játszani.. -.- -
Bartlebi #9019 Visszatértem! Ismét onlány vagyok! THX Hentes! -
Landor #9018 b+
mondjuk nekem mindegy.. ugyan azt csinálnám mint legutóbb: beülök a tankba és megbaszom minden snájper kicsi seggét -
errrtu #9017 roger
ui: processing plant jó-e ??? :D :D :D -
Landor #9016 direkt írtam hogy este, mert szépen lehúztatok tsről 6kor.
ami is tök kafán szórakoztunk orionnal :D
ma este zúzda!! :D (22:00 of koz :D)
egyébként meg nem kerüllek; szépen ott vagyok a Parkoló szobában és ha van valami jó map akkor csak át kell jönni és szólni nekem! -
errrtu #9015 de
csak előbb mint Te :) úgyis kerülsz mostanában :(
aztán átmentünk gabesz virtuális bf2 szerverére tesztelés céljából és tök kafa volt de egyúttal elég is :D -
Landor #9014 nem jöttél tegnap este játszani bazeg! :S -
errrtu #9013 -
Landor #9012 akkor én kérek elnézést :Ð -
#9011 Te tényleg hülye vagy .
Ki beszélt neked arról, hogy engem bármilyen sérelem ért? Ezt mikor álmodtad? Erről szó sincs.
És még nekem vannak szövegértelmezési problémáim... -
Landor #9010 rajtam sem múlik, látod én szeretek mindenkit :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aki az én oldalamon van :DD -
Landor #9009 oké, már eddig is nyilvánvaló hogy te ezt így látod és ezt húdekurvára nehezményezed a téged ért sérelmek miatt. most tehetek róla hogy nem jöttél fel tsre és röhörésztünk rajtad?:D
ha zavar a dolog akkor örömmel tudatom veled hogy hamaroszan egy hivatásos pszichológus lesz a powhu csapatunk tagja, lehet menni hozzá picsogni jópénzért :D -
#9008 Rajtam nem fog múlni. -
#9007 ammugya nekem tegnap este esett le hogy Attee = Herold -
#9006 legyen már pozitív barátságos hangulat ha nem nagy kérés -
#9005 Én eddig azt látom, hogy kirúgtál 3 playert akik felidegesítettek, utána meg villogsz a statoddal, mint egy 14 éves és vered a melled. -
Landor #9004 tudod az a jó ebben hogy nem tartzok senkinek semmilyen magyarázattal :D
főleg nem neked :D rofl -
#9003 Mit nem értek? Azt, hogy nem tudom, mi történik a szerveren? Akkor magyarázd el. -
Landor #9002 ejj ejj.. ez tényleg szomrú történet..
látom a számolás megy már csak, az olvasás és a szövegértelmezés nem
sőt a játék sem mr kdr
-
#9001 Nekem volt régen (anno) CoD:UO szerverem, de akkor sem dobtam ki senkit, ha lelőttek. -
Landor #9000
TÉK
-
#8999 Szar ramom van, de nekem a lapom is gyanús!
A DS4-en is jó a hűtés (elvileg)!
Játszok vele egy kicsit, aztán csere lesz ha nem boldogulok! -
Landor #8998 Na a teljes történethez hozzátartozik ahogy megvettem volt már azóta egy alaplapcsere, plussz láttam a cserelapon hogy ott helyben is cserélték mégegyszer :D Amugy nekem megy 0-24, elég jó rajta a chipsethűtés. -
#8997 Valaki megbaszhatná ezt a chipset-et, a win alig megy vele, nemhogy 2-3 óra intenzív game!Lassan visszasírom a commando-mat! -
Landor #8996 mint a tokosborz! :D a lap msi p45diamond. na vettem hozzá 1333as 2*2giga ocz gold ddr3ast. nem ment csak 1033-on. 1333on fagyott mint a kurvaisten (hiába a bios javítások). visszavittem a nagykerbe, azok elküldték a csíkszeműeknek, azok a buzik meg már lassan egy hónapja ülnek rajta. szóval igazabol most csak 3 giga ratyi kingstone ddr3 1033 van benne. :D -
#8995 Rammal nem szívsz? (p45-ös a lapod?) -
#8994 ha sikerül kicsit feljebb nyomnom a gépet,mék:) -
Landor #8993 ..aztán visszajöttek és orionnal szarrá szopattuk őket (veled együtt te gigaláma). szóval apád faszát lámázd le.
majd talán ha megközelíted azt a statot amit én csinálok.
ha meg nemérted hogy mi történik a szerveren akkor inkább kussolj és ne szólj bele a nagyok dolgába. köszi láma. :))