12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Landor #9112 kismotor bömbölő zenével!! :DD -
#9111 Informatikai és Természettudományi (2szakom van) -
#9110 ja,emlékszem a Vietnam egyik meghatározó mondatára:"Bazdmeg Wreck,hogy a fenébe tudtad a fél csapatot,egy rögtönzött mortarral kiszedni?:D" -
Landor #9109 hehe
melyik kar? :D -
#9108 jan29 elvileg a vége,amúgy Szegedi Egyetem:) -
Landor #9107 melyik suli? mikor lesz vége a vizsgaidőszaknak? :DD
gyere, majd toljuk mint a régi szép időben vietnamban :D -
Landor #9106 a kill strike valami új káoszvarázslat?
#8945 -
#9105 fent sincs!:D mondom: vizsgaidőszak után kicsit upgrade-elem a gépet,mert nincs elég hely az 1.41 pöcsnek,akármit csinálok. -
Landor #9104 na! gyere fel ma! :D -
#9103 persze, ha nem használódik a tlam, nem bombázom, az azért baserape lenne. Amúgy meg kilövöd, kiszállsz, jobbra létrán fel, sprint, 10 sec alatt az aanál vagy és nekem annyi
konzolból meg azt raktad be, ami pont véget ért, mégegyszer. utána inf jött volna megint. Válthatsz felőlem orelre is, csak várd meg míg lemegy az aktuális kör, főleg ha kill strikeot akarok javítani f18al -
#9102 eh.most már félek majd bemenni po2őzni úgy, hogy bf2-vel kb fél órát játszottam :D -
Landor #9101 amcsi oldalon ha nincs pilótám, akkor szart se tudtam csinálni azon a mappon amit te nyomtál be konzolból, miután én a konzolon kiadtam a mappot. de mind1. igazából figyeltem és csak akkor támadtatok amikor kilőttem a rakétát. csak te meg pedro. szóval teljesen feleslegesnek éreztem hogy a légvédelembe üljek, mert amikor nem volt aktív a tlam akkor a hajó felé se jöttetek. a többiben nagyrészben igazad van, s mint ahogy írtam szoktam ezeken ám elmélkedni bármily meglepő.
a "fu" örök :D -
#9100 ték, hogy boldogabb legyél. -
Landor #9099 hűű.. téged komolyan kell venni!
na most
vagy
-
#9098 sárdobálózás a faszt. csak anyázz kevesebbet (ne velem, én leszarom, hanem azokkal, akik benépesítik a szervert) és számíts arra, hogy mindig az ellenség legerősebb fegyverét próbálkozunk kiiktatni. Ha ez zavar, tudod, hogy csak szólnod kell, hogy hagyjunk öldökölni, volt már ilyen, lesz is, nincs is ezzel gond.
Vagyunk annyian szerencsére, hogy néha egymás ellen játsszunk, én kifejezetten élvezem ezeket, mert nem a lámáktól tanul az ember. Nyilván az a legjobb, amikor cooperatíve alázunk le mindenkit, de ha szervert akarunk futtatni rendszeresen, akkor a kettőt egyensúlyba kell hozni.
Szóval kurvára ne vedd ezt ennyire a szívedre, tényleg nem személyes indíttatásból bombáztalak szarrá, ha bárki más ül ott közülünk, ugyanúgy megtettem volna. Csak ők átültek volna az aa-ba, vagy valahogy megpróbáltak volna megszivatni, te meg duzzogva leléptél.
-
#9097 azért az új fogalomról, a "repszolokról" beszélgessünk már kicsit, ezt mégis hogy gondoljátok? PoE2 előtt szinte csak szimulátorokat használtam (il2, lockon, fs2004), mindegyikben volt egy századom/társaságom, és mindegyikben megálltam a helyem, és ott nem csak azt mondtuk hogy "lelőttem a gecit" meg "kurvaanyád" tsen... nem, sokkal komolyabb kommunikáció volt, szinte már nem is játék szinten használtuk ezeket a programokat, jól le lettem cseszve ha hibáztam, megdicsérve ha valami okosat/hasznosat csináltam. Erre itt? Egy tök laza játék, jó társaság akikkel el lehet lenni, majd jön valaki, az alfa és az omega, és megmondja nekem hogy szarul játszom, nem tettem le semmit az asztalra, majd kibasz tsről is és szerverről is. indok nincs természetesen, csak 1-2 baromság amit ő sem gondol komolyan. Hát ez naccerű közösség építés, gratulálok. :) -
Landor #9096 fasszágt beszélsz, mert konkrétan leírtam hogy mi volt, próbálj már játszani ugy hogy lehuzza a géped/vinyód egy másik alkalmazás! erre jössz azzal hogy magyarázkodás. bravó. kösz. kurvára mind1 minek nevezed, halálaim fele ebből adódik. te is jössz ezzel a sárdobálózással, meg a többiek is, nekem meg ez fáj(ezekután mit várjak tőled?). ilyen vagyok el kell fogadni, ismersz/tek mindig is ilyen voltam, már vietnámban is. lehet nem vagyok jó vezető, példakép. de én legalább csináltam valamit és tudok is teljesíteni a játékban. nekem ez feszültséglevezető, mivel napi 11 órában ügyfélszolgálatozok elég szigorú viselkedési szabályok mellett. sorry de nekem itt jön ki a gőz, sőt amikor kijön a gőz, akkor megy a legjobban játék. szoktam gondolkozni a közösségen. s hogy mit csinálok vele? max felbaszom más agyát, de nem hiszem azt hogy holnaptól be kellene zárni a kapukat. szoktam gondlkozni ezeken. nem hülye vagyok csak arrogáns. repszolok nem kellenek, nem is lesznek lásd #9087 -
#9095 ok... -
errrtu #9094 ne szívd mellre, tudod, hogy te vagy neki az elrettentő példa...
peace -
#9093 na hát ez kurva rendes volt, köszi szépen. -
errrtu #9092 Nem érzem faszságnak amit beszélek. Az meg, hogy nem vársz tőlem semmit sem kicsit fáj :(
Valahol azt írtad, hogy Te vagy az akinek én mint kis hülyegyerek ezt a közösséget köszönhetem tehát köszönöm szépen...
Azért nézzél már körül egy picit és nézd már meg, hogy mit csinálsz a Te közösségeddel?! Jó úton haladsz, hogy repszolokkal (bocs Lali:) és más kodszökevényekkel játszál
puff -
#9091 ne buzulj :P -
#9090 én szeretem Landort :D -
#9089 lol. szeressük egymást gyerekek :) -
#9088 :DDD -
Landor #9087 +1hónapig nem akarlak látni, thx -
Landor #9086 ööööö én szeretnék kimaradni ebből a (vitából?) vagy miből!!!!
igen? akkor jobb lett volna ha itt abbahagyod.
Azért azt szeretném megemlíteni, hogy tényleg hiányosságok vannak a csapat (?) összedolgozásában meg ilyenek de mégis mit várunk egymástól?
semmit nem várok tőled
Mindenki élessze Landort Ő meg ledarálva mindenkit megnyerjük a kört?
na ez az egy értelmes mondatod a hozzászólásodban :DD
Engem nem nagyon zavar viszont amit csináltok itt az nagyon!
És?
Landor azért tényleg vicces ez a viruskeresős sokvinyós nem mices magyarázkodós izé amit itt leadtál. Sokkal szimpibb volt amikor csak úgy szó nélkül leléptél!
sokkal szimpibb volt amíg nem beszéltél fasságokat
Egyébként meg akkora örömet okoztál a 'lányoknak' azzal ,hogy lelőttek mint a csuda :D Ez szerintem inkább elismerés mint kárörvendés...
feldughatja mindenki a kárörvendést és megtartom a jogot hogy ezután is elküldjek bárkit a picsába
muff -
#9085 _:?SAD_:DSA?_D:SA?SD_:S?DSA:_!!!!!!!4444444._SDA?SDA_:SDA?sda.-
"Mindenki élessze Landort Ő meg ledarálva mindenkit megnyerjük a kört" -
errrtu #9084 ööööö én szeretnék kimaradni ebből a (vitából?) vagy miből!!!!
lehet???
Azért azt szeretném megemlíteni, hogy tényleg hiányosságok vannak a csapat (?) összedolgozásában meg ilyenek de mégis mit várunk egymástól?
Spottolást?Együttmozgást?Alapvető kommunikációt?Mindenki medic?Mindenki élessze Landort Ő meg ledarálva mindenkit megnyerjük a kört?(Ezt Bufi kedvéért írtam :D)Különböző mapokra különböző taktikák? Ez egy játék ???
Ha játszani akarok akkor felmegyek játszani. Ha nem olyan map megy amit szeretek vagy amin fel tudom magam találni akkor is játszom mert kocka vagyok. Valaki nem így tesz! És? Ez van! Engem nem nagyon zavar viszont amit csináltok itt az nagyon!
És?
Landor azért tényleg vicces ez a viruskeresős sokvinyós nem mices magyarázkodós izé amit itt leadtál. Sokkal szimpibb volt amikor csak úgy szó nélkül leléptél!
Egyébként meg akkora örömet okoztál a 'lányoknak' azzal ,hogy lelőttek mint a csuda :D Ez szerintem inkább elismerés mint kárörvendés...
uff
-
Landor #9083 -
#9082 Az a baj, nem magamnak :( -
Landor #9081 milyen TVd van? -
#9080 Én is leszedtem hdtvben is :D -
Landor #9079 -
#9078 szerintem semmi gond nincs vele, már kezdem megszokni, volt már 3 késes akcióm :DDD -
Landor #9077 ratyi xboksz
párszor már próbáltam játszani fps-t ratyi konzolon, de valami kibebaszott szar -
#9076 azér látszik a BC is battlefield
Be the best
Place #1 in a ranked match -
#9075 jah, eltelt egy kis idő, míg leesett, hogy ez a tomkrúz -
#9074 nekem is ez van, csak GC, majd szólj tsen vagy valahol. -
Landor #9073 kurva nagy film!!! moziba láttuk szinkronosan (amit ugyebár megszerveztem csak 5ből 2 ember jött el)
most készülök bufi unszolására megnézni feliratosan.
mostanában nézem a the big bang theoryt, ami csak feliratosan van azóta rákkatantam a feliratosakra is!