12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Bartlebi #9154 Erről valaki tud valami véleményt mondani? -
Landor #9153 Csak ilyeneket találtam a nagykerben neked:
3650(512) 16e
7600GT(512) 22e
itt nézz szét, bár a 7800as agps ritka nagyon.. -
#9152 attol még hogy neked nincs, nekem van perpill barátnőm, csak elég szánalmasnak tartom Landort, nomind1 :C -
Bartlebi #9151 Keresek AGP-s videokártyát ha valakinek van eladó vagy tud valami normálisabbat pls írjon! Egy msi nx 7800 gs vidkarim volt szal valami ilyen szintűt keresek minimum! -
Landor #9150 -
#9149 -
#9148 na most mit szolsz be, aztan meglepodsz ha nem jo a jelszo a ts-re es jossz, hogy beszeljek mar vele...nemhogy a csajozason jarna az agyad ahelyett hogy Landort basztatod...csak nehogy aztan igy jarj:
-
Landor #9145 -
#9144 Csak az a bor tovább kitart mint 3 francos ser :D -
Landor #9143 -
#9142 Képzelem milyen játék lesz az :D
Zolly előkapja az első kör előtt a sört, aztán a kör le se megy akkor eszébe jut, hogy hoppá ott van a kisüsti. Aztán marad a pálesz, a poje meg megy :D
Megjegyzem abszolut meg tudom érteni csak én a bort szeretem :DD -
Landor #9141 -
#9140 20h körül leszek is, de csak pár sörre, vagyis körre :D -
#9139 Rájöttem, fincsibb a pálesz, mint a sör. :P -
Landor #9138 akkor szerda. -
#9137 Te anti....... :)! ja és b+! -
#9136 Iskolákban eluralkodott erőszak (cigók :DDD ) ellen demonstráltunk sümegen, ahun úgy is egyre több az ilyen.
Akartam én este jácotulni, vagyis a norvégok elleni meccsre gyakni, de arra senem volt erőm :(
Lehet ma sem tudok, mert jönnek hozzánk, a zasszony örömér persze, a cimbik, és van még jó kis kisüstim :DDD , hát ugyi meg kell ma is kóstolni, me rámcsörögtek, ne dugdozzam előlük már az a jó nektárt. :)
Holnap átkel mennünk keszthelyre, lesz egy faja előadás, és lehet lesz pálesz is, mert tegnap megígérték az ottani gárdisták, a tegnapit bepótolják velünk ott. :DDD
Jácutolni ezért, max szerda :(
De türelem, Vademb... akarom mondani pojét teremt. :D -
Landor #9135
ahelyett hogy jöttél volna jásszani :D -
#9134 Baszki Landor! tegnap is sikerült megtalálni sümegen a kocsmát, benne a fincsi, nem kommersz hp-ét! Lehet alkoholista leszek!
Kérek a pultos kislánytól pálinkákat, erre leveszi a polcról a kommerszet. Mondom nekijje, nézzél ránk, úgy nézünk ki mint a fináncok vagy az apeh esetleg az ántsz, Vedd csak elő pult alól az igazi hápét! És baszki! Volt pult alatt igazi jó Magyar pálinka! :DDD -
#9133 -
Landor #9132 de.. főleg a bohockodásotokat a community topikban :-) -
#9131 Tudom, hogy te nem :DDD -
Landor #9130 ki nem szar le téged? -
#9129 Kinem **** le? :P :DDD -
Landor #9128 este7ig vagyok ma bennt a melóhelyen -
#9127 HüJe e vagyol? Korán rggel a tegnapi bepálinkázás után? B3 itt iszom literszámra a bubi mentes ásványvizet, de így is a kiszáradás érzése fenyeget, és te itt a dolgozásról beszélsz? De szemet kegyetlen hajcsár teeee! -
Landor #9126 #9065
elég gyenge eresztés volt még ez így vasárnap reggel. dolgozz még rajta egy kicsit :Ð -
#9125 Psssszt, el ne mond Landornak, én is :DDD -
#9124 Azért ha flém, akko legyen flém.
Hogy miért kell Landort élezgetni a tööbieknek, és ő darál? Mert egyedül ő szkiles,(főnök ide hamuzzon) a többik meg rendeen célozni sem tudnak, így más nem oszható rájuk. Magasból hindből osztani az áldást, nem kell szkill. :DDDD
De azért én is szeretlek ám! -
#9123 :DDDDDDD -
errrtu #9122 #9065 -
#9121 Ha ez vigasztal én is csak téged bombáználak :P -
Landor #9120 ó baszod :Ð -
#9119 ööööö én szeretnék kimaradni ebből a (vitából?) vagy miből!!!!
Köszcsi, hú, már kezdtem félcsizni a písz jelentése miatt! Azt mondod, peace? Az békét jelcsizik. És megint csak a vilcsibékénél tartunk! A barinőim is szercsizik a vilcsibékét, nem ércsizem, egyesek miért nem szercsizik... Az ő probcsiuk. Talán azért nem a vilcsibékénél áll a szavi, mert nem akar semmiféleképp vilcsibéke lenni a bolycsin, pedig az olyan csupcsi lenne, hogy az már hű... Vagy csak félrenyomcsiztátok, és ezért nem vilcsibéke áll jobban. Am köszcsi a cuki szövegecskéket, mert legalább olvcsizza valaki, és az olyan szupcsi, hogy valakinek jobb kedvije lett a blogcsimtól!!! Am írcsiztem, h lesz ma egy bulcsi, vagyis már csak volt, mert vége van a bulcsinak, de az olyan szupcsi volt! Egy csomó aree srác szemcsizett velem, és az olyan szupcsi, a barinői, néha ircsik voltam rám, amiért szermsiznek velem, de nem ércsizett annyira... Legyenek :) Indulás elött talcsiztam egy cukker minit, de az nem volt cukiszínű, vagyis rózsaszín, hanem zöldike volt, de nem baj, ollyan de ollyan szexy voltam benne, hűű... És a varázscipcsi! Elneveztem varázscipcsinek, mert ollyan édii, mint egy varázscipcsi! Meg megkóscsiztatták vlem a sörcsit... Fuj! Undi! Nem értem, a paseeek miért vannak oda tőle.. Én egyáltalán nem szercsizem, attól nő a sörpoci, és én nem szercsiznék sörpocit, mert az olyan undi, mint a sör... De am jó kis bucsi volt! Asszem mencsizek alcsizni, aztán holnap talán írcsizek pár sort... na puxcsi!!
És ki is maradtam bibi :DDD -
#9118 oks,majd TS-en megvitatjuk,de most mászok tanulni.hétfőn-szerdán vizsga,húzósabb tárgyak. -
Landor #9117 hú megnyugodtam.
na ne fikáz a fizikusokat :D
azért erre a SZE témára térjünk majd vissza :D -
#9116 nyet,azért hülye nem vagyok:D műsz.info+földtudományi -
Landor #9115 lol :D -
Landor #9114 de ugye nem fizika? -
#9113 alap:D meg fizika rulez:D