12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Bartlebi
    Erről valaki tud valami véleményt mondani?
  • Landor
    Csak ilyeneket találtam a nagykerben neked:
    3650(512) 16e
    7600GT(512) 22e

itt nézz szét, bár a 7800as agps ritka nagyon..
  • REPS0L
    attol még hogy neked nincs, nekem van perpill barátnőm, csak elég szánalmasnak tartom Landort, nomind1 :C
  • Bartlebi
    Keresek AGP-s videokártyát ha valakinek van eladó vagy tud valami normálisabbat pls írjon! Egy msi nx 7800 gs vidkarim volt szal valami ilyen szintűt keresek minimum!
  • Landor
  • Beers
  • Maak
    na most mit szolsz be, aztan meglepodsz ha nem jo a jelszo a ts-re es jossz, hogy beszeljek mar vele...nemhogy a csajozason jarna az agyad ahelyett hogy Landort basztatod...csak nehogy aztan igy jarj:

• Landor
  • uHs Gerzson
    Csak az a bor tovább kitart mint 3 francos ser :D
  • Landor
  • Zs0lt1
    Képzelem milyen játék lesz az :D
    Zolly előkapja az első kör előtt a sört, aztán a kör le se megy akkor eszébe jut, hogy hoppá ott van a kisüsti. Aztán marad a pálesz, a poje meg megy :D
    Megjegyzem abszolut meg tudom érteni csak én a bort szeretem :DD
  • Landor
  • Zerénd
    20h körül leszek is, de csak pár sörre, vagyis körre :D
  • Zerénd
    Rájöttem, fincsibb a pálesz, mint a sör. :P
  • Landor
    akkor szerda.
  • Beers
    Te anti....... :)! ja és b+!
  • Zerénd
    Iskolákban eluralkodott erőszak (cigók :DDD ) ellen demonstráltunk sümegen, ahun úgy is egyre több az ilyen.
    Akartam én este jácotulni, vagyis a norvégok elleni meccsre gyakni, de arra senem volt erőm :(
    Lehet ma sem tudok, mert jönnek hozzánk, a zasszony örömér persze, a cimbik, és van még jó kis kisüstim :DDD , hát ugyi meg kell ma is kóstolni, me rámcsörögtek, ne dugdozzam előlük már az a jó nektárt. :)
    Holnap átkel mennünk keszthelyre, lesz egy faja előadás, és lehet lesz pálesz is, mert tegnap megígérték az ottani gárdisták, a tegnapit bepótolják velünk ott. :DDD
    Jácutolni ezért, max szerda :(
    De türelem, Vademb... akarom mondani pojét teremt. :D
  • Landor

ahelyett hogy jöttél volna jásszani :D
  • Zerénd
    Baszki Landor! tegnap is sikerült megtalálni sümegen a kocsmát, benne a fincsi, nem kommersz hp-ét! Lehet alkoholista leszek!

Kérek a pultos kislánytól pálinkákat, erre leveszi a polcról a kommerszet. Mondom nekijje, nézzél ránk, úgy nézünk ki mint a fináncok vagy az apeh esetleg az ántsz, Vedd csak elő pult alól az igazi hápét! És baszki! Volt pult alatt igazi jó Magyar pálinka! :DDD
  • Zerénd
  • Landor
    de.. főleg a bohockodásotokat a community topikban :-)
  • Zerénd
    Tudom, hogy te nem :DDD
  • Landor
    ki nem szar le téged?
  • Zerénd
    Kinem **** le? :P :DDD
  • Landor
    este7ig vagyok ma bennt a melóhelyen
  • Zerénd
    HüJe e vagyol? Korán rggel a tegnapi bepálinkázás után? B3 itt iszom literszámra a bubi mentes ásványvizet, de így is a kiszáradás érzése fenyeget, és te itt a dolgozásról beszélsz? De szemet kegyetlen hajcsár teeee!
  • Landor

elég gyenge eresztés volt még ez így vasárnap reggel. dolgozz még rajta egy kicsit :Ð
  • Zerénd
    Psssszt, el ne mond Landornak, én is :DDD
  • Zerénd
    Azért ha flém, akko legyen flém.

Hogy miért kell Landort élezgetni a tööbieknek, és ő darál? Mert egyedül ő szkiles,(főnök ide hamuzzon) a többik meg rendeen célozni sem tudnak, így más nem oszható rájuk. Magasból hindből osztani az áldást, nem kell szkill. :DDDD

De azért én is szeretlek ám!
  • Zerénd
    :DDDDDDD
  • errrtu
  • joebacsi
    Ha ez vigasztal én is csak téged bombáználak :P
  • Landor
    ó baszod :Ð
  • Zerénd
    ööööö én szeretnék kimaradni ebből a (vitából?) vagy miből!!!!

Köszcsi, hú, már kezdtem félcsizni a písz jelentése miatt! Azt mondod, peace? Az békét jelcsizik. És megint csak a vilcsibékénél tartunk! A barinőim is szercsizik a vilcsibékét, nem ércsizem, egyesek miért nem szercsizik... Az ő probcsiuk. Talán azért nem a vilcsibékénél áll a szavi, mert nem akar semmiféleképp vilcsibéke lenni a bolycsin, pedig az olyan csupcsi lenne, hogy az már hű... Vagy csak félrenyomcsiztátok, és ezért nem vilcsibéke áll jobban. Am köszcsi a cuki szövegecskéket, mert legalább olvcsizza valaki, és az olyan szupcsi, hogy valakinek jobb kedvije lett a blogcsimtól!!! Am írcsiztem, h lesz ma egy bulcsi, vagyis már csak volt, mert vége van a bulcsinak, de az olyan szupcsi volt! Egy csomó aree srác szemcsizett velem, és az olyan szupcsi, a barinői, néha ircsik voltam rám, amiért szermsiznek velem, de nem ércsizett annyira... Legyenek :) Indulás elött talcsiztam egy cukker minit, de az nem volt cukiszínű, vagyis rózsaszín, hanem zöldike volt, de nem baj, ollyan de ollyan szexy voltam benne, hűű... És a varázscipcsi! Elneveztem varázscipcsinek, mert ollyan édii, mint egy varázscipcsi! Meg megkóscsiztatták vlem a sörcsit... Fuj! Undi! Nem értem, a paseeek miért vannak oda tőle.. Én egyáltalán nem szercsizem, attól nő a sörpoci, és én nem szercsiznék sörpocit, mert az olyan undi, mint a sör... De am jó kis bucsi volt! Asszem mencsizek alcsizni, aztán holnap talán írcsizek pár sort... na puxcsi!!

És ki is maradtam bibi :DDD
  • Wreck86
    oks,majd TS-en megvitatjuk,de most mászok tanulni.hétfőn-szerdán vizsga,húzósabb tárgyak.
  • Landor
    hú megnyugodtam.
    na ne fikáz a fizikusokat :D
    azért erre a SZE témára térjünk majd vissza :D
  • Wreck86
    nyet,azért hülye nem vagyok:D műsz.info+földtudományi
  • Landor
    lol :D
  • Landor
    de ugye nem fizika?
  • Wreck86
    alap:D meg fizika rulez:D