Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum!
<#vigyor2>#vigyor2>
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
A POE-ban már nem olyan...
[IRAM] leader
-tRs-Landor
[IRAM] leader
Egyszer tg-n játszottam lutskot 16-os méretben, az is egész jó volt, bár van két könnyû apc. Sniperes pálya, hosszú nyílt területekkel, 3 foglalható zászlóval, amibõl az egyik egy kastély, remekül védhetõ.
Vagy ott van crimea 16 is, meg még jó pár.
Szóval csak annyi, hogy nem csak a sláger inf pályák jók, van még egy rakás, amin érdemes játszani, csak azok ritkán mennek, meg fõleg 64-es méretben. Jól nézzetek körül, nagy a választék 😉
[IRAM] leader
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A highway to hell -t utálom...bármilyen méretben<#eplus2>#eplus2>
De nem csak én döntök<#worship>#worship>
[IRAM] leader
gabesz nem mintha befolyásolni akarnálak, de orel egy undorító pálya, és Landor kedvence, szóval el lehet képzelni, mit mûvel ott 😊
Nem tudom, mennyire ismeritek a 2.5ös pályákat, de nézzétek meg kharkivot és kievet is, jó városi inf mapok. Vagy highway to hell 16-os méretben, 8v8 ban nagyon pörgõs, kis falu pár tucat házzal.
Sok olyan map is van, ami 64-ben jármûves hatalmas terület, de 16-ban remek gyalogos pálya, kis területen.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Landor: ja, hihetõ hogy majd beállítok még 3 gombot, helizésnél így is tele van a kezem 😊
Szerintem bõven jó az, hogy ts-en csak az sl-ek dumálnak. Persze ha valami kurva fontos, akkor az sm is szólhat, de mivel feltételezhetõ, hogy egy squad együtt mozog, ezért nekik elég a voip.
-tRs-Landor
az a fránya kilences <#rinya>#rinya>
most nem ám megsértõdni <#integet2>#integet2>
Amúgy ja, tényleg kaotikus, ha 8-9 ember egyszerre beszél.
egyébként tudtam, hogy a helis sqaddal lesz megint a probléma <#beka3>#beka3>
de az azért tényleg zavaró ha azt kell figyelmem, hogy ki mondja éppen csak úgy, hogy "balról jönnek, kiszedtek" azt találd ki, hogy kinek balról meg hogy hol meg mifene stb. stb.
Azt is lehetne, hogy squadok voipen nyomják, ts-t meg csak az sl-ek használják.
de tényleg....
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
És ne felejtsétek el, ha mentem volna én is segíteni Nektek, közel sem biztos, hogy gyõztetek volna...
Bár annyit nem tudtam volna rontani rajtatok. Mondjuk ha bebújok egy fa odvába...<#taps>#taps>
Logitech Hardware Tester
[IRAM] leader
Processing Plant
IRAM😛oE2HU=0-14
IRAM😛oE2HU=69-0
City District
IRAM😛oE2HU=0-105
IRAM😛oE2HU=0-63
[IRAM] leader
Gratulálok az ellenfélnek mert igencsak megizzasztottak minket (fõleg a sok ugribugrival) jó kis fun volt ez és persze jó, hogy NYERTÜNK !!!
PoE2HU <#violent>#violent> IRAM
[IRAM] leader
na ezert nem szeretem aixban a repuloket, kurva eros az amcsi oldal, barki barmit mondjon
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Semmit nem hagytal ki és sosem késõ <#ejnye1>#ejnye1>A szerver kezelését csak bízd ide,tökéletesen fog futni,ugyanis van pause üzemmód is,úgy hogy lesuzidõ össze röffenni.A többit értjük és elfogadjuk.
[IRAM] leader
De nyugi nem lesz tragédia,ha más idõpontban játszunk...
[IRAM] leader