Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SYKLAS
Hát ha a többség azt mondja hogy szombaton IS v. Inkább ráér ..akkor áttehetjük.. De a statisztika azt mutatja hogy általában inkább Vasárnap lenne jó a többségnek mint Szombaton!!!

Ha átteszitek szombatra a visszavágót akkor én is tudok jönni! Máskülönben meg dolgozok!

Si vis pacem, para bellum!

kevesebb pályából nehezebb választás hmmmm...
<#vigyor2>

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

Sajnálhatod is...szerettelek volna látmi esni-kelni<#vigyor4>
A POE-ban már nem olyan...

[IRAM] leader

azért sajnálom hogy nem baszhattam meg pár lövedékel annak a néhány snipernek a seggét vasránap, remélem a következõn lesz alkalmam rá <#hehe><#eljen>

-tRs-Landor

MaskimXul
Csak ne akkor amikor huszan vagyunk és 50:0-ra állok az f18-al <#vigyor>
Ok!Köszönöm az "idegenvezetést" szét fogunk nézni,majd egy csendes idõszakban,nekem hála a jó égnek és Landor-nak,megvan az a "kiváltságom",hogy admin vagyok ezen a szerveren is és azt a pályát töltöm be amihez kedvem szotyan<#vigyor4>

[IRAM] leader

MaskimXul
h2h-t én sem nagyon szeretem, de 16-ban egész hangulatos szerintem, ott csak a town van, 3(4?) elfoglaható zászlóval.

Egyszer tg-n játszottam lutskot 16-os méretben, az is egész jó volt, bár van két könnyû apc. Sniperes pálya, hosszú nyílt területekkel, 3 foglalható zászlóval, amibõl az egyik egy kastély, remekül védhetõ.
Vagy ott van crimea 16 is, meg még jó pár.

Szóval csak annyi, hogy nem csak a sláger inf pályák jók, van még egy rakás, amin érdemes játszani, csak azok ritkán mennek, meg fõleg 64-es méretben. Jól nézzetek körül, nagy a választék 😉
Vettem..ja vagy hogy is írtad...hmm..roger<#eljen>

[IRAM] leader

Maak
Raid on kerch polo, 16-os map, egy epulet harom szintjen vannak a zaszlok, na ott lehet halomra loni a nepet<#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Nem csak az övé <#buck>
A highway to hell -t utálom...bármilyen méretben<#eplus2>
De nem csak én döntök<#worship>

[IRAM] leader

MaskimXul
<#eljen>

gabesz nem mintha befolyásolni akarnálak, de orel egy undorító pálya, és Landor kedvence, szóval el lehet képzelni, mit mûvel ott 😊

Nem tudom, mennyire ismeritek a 2.5ös pályákat, de nézzétek meg kharkivot és kievet is, jó városi inf mapok. Vagy highway to hell 16-os méretben, 8v8 ban nagyon pörgõs, kis falu pár tucat házzal.

Sok olyan map is van, ami 64-ben jármûves hatalmas terület, de 16-ban remek gyalogos pálya, kis területen.

Maak
Rolling Thunder vezet, mas jelolt nincs is, szal valszeg az lesz<#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

A miénk Olesko Keep,Fallen,vagy Orel lesz,mihelys megszületik a döntés,ja és már nem nyalogatják egyesek a sebeiket<#vigyor4>

[IRAM] leader

Kérem a pályaválasztást,ha lehet már tudni.<#conf>

[IRAM] leader

MaskimXul
ja tényleg <#vigyor>

Landor: ja, hihetõ hogy majd beállítok még 3 gombot, helizésnél így is tele van a kezem 😊

Szerintem bõven jó az, hogy ts-en csak az sl-ek dumálnak. Persze ha valami kurva fontos, akkor az sm is szólhat, de mivel feltételezhetõ, hogy egy squad együtt mozog, ezért nekik elég a voip.
ezt általában úgy szokták megoldani a 'profik', hogy az "a" squad leadere beállítja egy gombra hogy "b" squad leaderéhez szóljon akkor csak - és persze ugyan ez fordítva.

-tRs-Landor

PoE2HU hent3s 75219 3w 3d 3h 39m 03s

az a fránya kilences <#rinya>

nairolf
õ az tudod aki a lessz-t így írja <#eplus2>

most nem ám megsértõdni <#integet2>

MaskimXul
biztos lemaradtam valamirõl, de ki vagy? <#confused>
Total egyceru a dolog mindenki a ts-t beallitja nyomogombra es csak a fontosabb informaciot modja pl a 2-es figyeljen mert e pont fele tartanak. Amugy meg a jatek voip-at hasznaljuk es punktum,igaz hogy kesik de nem lessz kaosz.
MaskimXul
helis squaddal nem lesz probléma ne aggódj 😊
Amúgy ja, tényleg kaotikus, ha 8-9 ember egyszerre beszél.
nnna ugye van itt megoldás <#dumcsi>
egyébként tudtam, hogy a helis sqaddal lesz megint a probléma <#beka3>
de az azért tényleg zavaró ha azt kell figyelmem, hogy ki mondja éppen csak úgy, hogy "balról jönnek, kiszedtek" azt találd ki, hogy kinek balról meg hogy hol meg mifene stb. stb.

MaskimXul
és akkor a helis squad hogy kommunikál a többiekkel? Meg hogy tudja egy sl, ha át kell csoportosítania az erõket?
Azt is lehetne, hogy squadok voipen nyomják, ts-t meg csak az sl-ek használják.
szeretném ha a ts-n a squadok külön-külön szobában lennének mert kissé zavaró volt a sok-sok halálsikoly az éterben 😄

de tényleg....

gratula sárcok!

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Remélem majd én is eltudok jönni egyszer egy fun warra, csak mivel nekem vasárnaponként a magyar csapatott kell erõsítenem így csak drukkolok mind2 csapatnak 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Gratulálok a gyõztes csapatnak!
És ne felejtsétek el, ha mentem volna én is segíteni Nektek, közel sem biztos, hogy gyõztetek volna...
Bár annyit nem tudtam volna rontani rajtatok. Mondjuk ha bebújok egy fa odvába...<#taps>

Logitech Hardware Tester

REPS0L
egyszer kikaptatok, látszik nem voltam ott 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Gratulálunk a csapatnak...jövõ héten mi jövünk.

[IRAM] leader

A war eredménye:
Processing Plant
IRAM😛oE2HU=0-14
IRAM😛oE2HU=69-0
City District
IRAM😛oE2HU=0-105
IRAM😛oE2HU=0-63

[IRAM] leader

A család közbeszólt így hajszál pontosan nyolcra értem fel Ts-re...

Gratulálok az ellenfélnek mert igencsak megizzasztottak minket (fõleg a sok ugribugrival) jó kis fun volt ez és persze jó, hogy NYERTÜNK !!!

PoE2HU <#violent> IRAM

SYKLAS
Ez azt hiszem egyértelmû is!!!! Bár mikor volt ez kétséges.. Ahhoz képest hogy elég nagy fejetlenség volt.. összehoztuk!!

Msgt Magpie
faxa

Msgt Magpie
nah kinyert ? 😄

Kijelenthetjük hogy nyertünk?

MaskimXul
gg <#eljen>
Maak
hol vagy henteeeeeeeeeeeeeeeeeees?????????????????????????

Senki sem akart az ellenkezõjérõl meggyõzni ...van aki azért szereti iéé. nem véletlen,hogy minden pályánk két körös.

[IRAM] leader

Maak

na ezert nem szeretem aixban a repuloket, kurva eros az amcsi oldal, barki barmit mondjon

A szerverre csatlakozás 19:30-tól jelszóval,ami : irampoe2

[IRAM] leader

Íme a névsor:
mrpit007
kaboca
quickyhun
gyilkoslaci
DrHeindrick
24L4
wardogzombie
pitkiller4
eugabesz

hunpetypetya83 szereplése még kérdéses...de csak azért, mert nem tudtam per-pill elérni.

[IRAM] leader

Maak
roger<#lookaround>

Ide is beírom Pedro,ne csak a mi oldalunkon legyen meg a válasz:
Semmit nem hagytal ki és sosem késõ <#ejnye1>A szerver kezelését csak bízd ide,tökéletesen fog futni,ugyanis van pause üzemmód is,úgy hogy lesuzidõ össze röffenni.A többit értjük és elfogadjuk.

[IRAM] leader

Amúgy is rühelem a repkedést aixban meg lassan már poe2-ben is! Hátha még szét is darálnak mert a buznyák játék pont az ellen elé tesz le.

Én errõl szinte semmit nem tudok,nem szoktam követni a bf2-es híreket...
De nyugi nem lesz tragédia,ha más idõpontban játszunk...

[IRAM] leader

Maak
aki esetleg nem fer hozza a clanwaros forumhoz, es jon holnap a mi oldalunkon az jelezze man, thx

Maak
ne dramazz, tisztazd a dolgot Landorral aztan annyi...

SYKLAS
Bocs BEERS hogy csak úgy szó nélkül leléptünk!!! <#hehe>De nehéz úgy gyakorolni a WAR-ra ha közben Helivel sz*rá lõsz minket!! <#violent><#idiota><#mf1>