12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
errrtu #9319 -
#9318 -
#9317 #9242 -
#9316 -
#9315 Megvan
-
#9312 magyarúúú?
azt a hindet ménem lőtted le tőled balra? :D -
Bartlebi #9311 Itt egy szép kép arról hogy hogyan válaszol a gyerek mikor valaki keresi!
-
#9310 baszki ezt 2 órája néztem :o -
Landor #9309 -
#9308 te is beszóltál nekem, akkor most sértődjek meg? a vén gec meg a tinizésre ment, én sem emlegetem az ő korát ha ő sem az enyém. -
#9307 a wáá azért volt mert Landor már vagy négyszer törölte a videót, és már csak odírtam valamit. -
#9306 nanana...en azota ertem meg Landornak mi a baja veled, miota az egy linkelt videojaert beszoltal neki, holott mindenki linkelt mar ide videot...es csak neki ugattal...nameg a masik, a "ven gecc"...ebben a topikban also hangon egy tizessel mindenki idosebb nalad...szal gondolkodjal mar mielott arcoskodsz... -
#9305 "wááá >.<" ez a tetszes jele? hiaba no, mindig tanul az ember
-
#9304 benned is jó nagyot csalódtam, kétszínű vagy, játék közbe nem volt semmi bajod, de ha jött Landor akkor egyből őt pártoltad. -
#9303 miért? mert belinkeltem egy nekem tetsző zenét?
#9295-re ment -
#9302 na ez az amit csak a mi (ven fasz vagy mi) korosztalyunk tud ertekelni...mekkora volt mar...most mar gagyi de anno...na latod...ezert vagy tini... -
#9301 wááá >.<
-
Landor #9300 ilyenkor vadul nyomkodd a printscreent, maskulonben csak sardobalas az egesz... -
Bartlebi #9299 Mikor indítottam egy szavazást ellene ki akart dobni a szerverről! -
errrtu #9298 mi az, hogy a szárnyai alá vette??? -
Bartlebi #9297 Az előbbitől már csak ez lehet jobb lövész!
-
Bartlebi #9296 Xeption-el fentvoltunk a WW-n és volt fent egy gyerek akinek privet vagy valami ilyen nulla rangja volt. A gyerek 190 pontot szedett össze és nem lehetett lelőni! Minden lövése halálos volt! Azt hiszem nem vagyok szar a gyalogos mappokon de amit a gyerek levágott az hihetetlen! Hja és én lettem a második 90 ponttal. Kezd megrendülni a hitem a németekben de nagyon! Szerintem az sem volt véletlen hogy a szerverünkről múltnap a 28 játékosból 24-et ledobott a szerver és csak mi maradtunk rajta! És persze a kedvenc adminunk is fent volt és rögtön a szárnyai alá vette a gyereket! Na elmennek a faszláma picsába ezek a köcsög buzik! -
errrtu #9295 kihalt minden zene se szól... -
Landor #9294 Sziasztok!
A belső fórumunkra feldobtam pár fontos témát amit meg kellene beszélnünk. Kérek minden klántársat, hogy olvassa el és lehetőség szerint válaszoljon az általam ott felvetett kérdésekre. Akinek még nincs hozzáférése a fórumhoz, az keresse meg priviben -t. Fontos hogy csak a fórumhoz csak a taglistánkban szereplő embereknek nyújt hozzáférést. Aki még nincs ott benne, azt a klánhoz való csatlakozási igényét felém jelezze.
Üdv -
Bartlebi #9293 Ez állat! :-D -
Landor #9292 már formában nem is létezhet együtt ez a 3 fogalom! :Ð na de ezt pont neked kell hogy magyarázzam? :DDD -
#9291 Ja, kihalt is :P :DDD -
Landor #9290 A BFV topikban már bizonyítok egy pár éve..
Béke, rend és fegyelem van! -
#9289 kecskére káposztát :) -
Landor #9288 Csak az időpontra szavazzatok, a jelentkezést majd egyszerre írom le ha meglesz a végső lineup a kommunitink részéről. -
#9287 a buli kapcsan amirol Landor tegnap szolt, ha szavaznatok akkor a 18-a jo nekem, mert azon a heten vagyok otthon...ugyis megtudom ki szavaz a masik napra -
#9286 Vége a lumpolásnak :( -
#9285 yepp -
#9284 neked dugo van tini -
Landor #9283 Ezúton is köszönöm Gerzson, megpróbálom a (régi, aktív) szellemedben felügyelni a topikot és a különböző káros elemeket eltávolítani, midenki legnagyobb örömére! :Ð
Természetesen továbbra is szeretettel várjuk a poe2-es híreidet itt, remélem lesz még sok, ahogy Herold is célzott rá. -
errrtu #9282 -
errrtu #9281 -
Landor #9280 moderálva -
#9278 CSak jelzem a fórum olvasoknak hogy a Topic írányítását átadtam Landornak, inaktivitás miatt, remélem ő is olyan jó lesz hozzátok mint én :) -
#9277 A PoE2-nek abbamaradt a fejlesztése? Lenne még mit foltozgatni rajta.