12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • errrtu
  • REPS0L
  • REPS0L
  • MaskimXul
  • Herold
    Megvan
  • REPS0L
    magyarúúú?
    azt a hindet ménem lőtted le tőled balra? :D
  • Bartlebi
    Itt egy szép kép arról hogy hogyan válaszol a gyerek mikor valaki keresi!
  • REPS0L
    baszki ezt 2 órája néztem :o
  • Landor
  • REPS0L
    te is beszóltál nekem, akkor most sértődjek meg? a vén gec meg a tinizésre ment, én sem emlegetem az ő korát ha ő sem az enyém.
  • REPS0L
    a wáá azért volt mert Landor már vagy négyszer törölte a videót, és már csak odírtam valamit.
  • Maak
    nanana...en azota ertem meg Landornak mi a baja veled, miota az egy linkelt videojaert beszoltal neki, holott mindenki linkelt mar ide videot...es csak neki ugattal...nameg a masik, a "ven gecc"...ebben a topikban also hangon egy tizessel mindenki idosebb nalad...szal gondolkodjal mar mielott arcoskodsz...
  • Maak
    "wááá >.<" ez a tetszes jele? hiaba no, mindig tanul az ember

• REPS0L
    benned is jó nagyot csalódtam, kétszínű vagy, játék közbe nem volt semmi bajod, de ha jött Landor akkor egyből őt pártoltad.
  • REPS0L
    miért? mert belinkeltem egy nekem tetsző zenét?
    #9295-re ment
  • Maak
    na ez az amit csak a mi (ven fasz vagy mi) korosztalyunk tud ertekelni...mekkora volt mar...most mar gagyi de anno...na latod...ezert vagy tini...
  • REPS0L
    wááá >.<
  • Landor
    ilyenkor vadul nyomkodd a printscreent, maskulonben csak sardobalas az egesz...
  • Bartlebi
    Mikor indítottam egy szavazást ellene ki akart dobni a szerverről!
  • errrtu
    mi az, hogy a szárnyai alá vette???
  • Bartlebi
    Az előbbitől már csak ez lehet jobb lövész!
  • Bartlebi
    Xeption-el fentvoltunk a WW-n és volt fent egy gyerek akinek privet vagy valami ilyen nulla rangja volt. A gyerek 190 pontot szedett össze és nem lehetett lelőni! Minden lövése halálos volt! Azt hiszem nem vagyok szar a gyalogos mappokon de amit a gyerek levágott az hihetetlen! Hja és én lettem a második 90 ponttal. Kezd megrendülni a hitem a németekben de nagyon! Szerintem az sem volt véletlen hogy a szerverünkről múltnap a 28 játékosból 24-et ledobott a szerver és csak mi maradtunk rajta! És persze a kedvenc adminunk is fent volt és rögtön a szárnyai alá vette a gyereket! Na elmennek a faszláma picsába ezek a köcsög buzik!
  • errrtu
    kihalt minden zene se szól...
  • Landor
    Sziasztok!

A belső fórumunkra feldobtam pár fontos témát amit meg kellene beszélnünk. Kérek minden klántársat, hogy olvassa el és lehetőség szerint válaszoljon az általam ott felvetett kérdésekre. Akinek még nincs hozzáférése a fórumhoz, az keresse meg priviben -t. Fontos hogy csak a fórumhoz csak a taglistánkban szereplő embereknek nyújt hozzáférést. Aki még nincs ott benne, azt a klánhoz való csatlakozási igényét felém jelezze.

Üdv
  • Bartlebi
    Ez állat! :-D
  • Landor
    már formában nem is létezhet együtt ez a 3 fogalom! :Ð na de ezt pont neked kell hogy magyarázzam? :DDD
  • Zerénd
    Ja, kihalt is :P :DDD
  • Landor
    A BFV topikban már bizonyítok egy pár éve..
    Béke, rend és fegyelem van!
  • joebacsi
    kecskére káposztát :)
  • Landor
    Csak az időpontra szavazzatok, a jelentkezést majd egyszerre írom le ha meglesz a végső lineup a kommunitink részéről.
  • Maak
    a buli kapcsan amirol Landor tegnap szolt, ha szavaznatok akkor a 18-a jo nekem, mert azon a heten vagyok otthon...ugyis megtudom ki szavaz a masik napra
  • Zerénd
    Vége a lumpolásnak :(
  • Maak
    yepp
  • Maak
    neked dugo van tini
  • Landor
    Ezúton is köszönöm Gerzson, megpróbálom a (régi, aktív) szellemedben felügyelni a topikot és a különböző káros elemeket eltávolítani, midenki legnagyobb örömére! :Ð
    Természetesen továbbra is szeretettel várjuk a poe2-es híreidet itt, remélem lesz még sok, ahogy Herold is célzott rá.
  • errrtu
  • errrtu
  • Landor
    moderálva
  • uHs Gerzson
    CSak jelzem a fórum olvasoknak hogy a Topic írányítását átadtam Landornak, inaktivitás miatt, remélem ő is olyan jó lesz hozzátok mint én :)
  • Herold
    A PoE2-nek abbamaradt a fejlesztése? Lenne még mit foltozgatni rajta.