Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönjük fiúk a játékot...jól esett..szerintem szervezzünk ilyent minnél többet egyrészt jót játszunk,másrészt nagyon sokat lehet belõle tanulni.
Az eredményt valaki írja már majd ki,mert én sajna csak az Olesko-t jegyeztem fel...

[IRAM] leader

valaki tekerje már visszább a kormányt.. nagyon húzzuk a szalagkorlátot <#wow3>

-tRs-Landor

Maak
hat igen, egy nappal a meccs elott nem artana feljonni erdeklodni, tegnap este gabesz atjott es megbeszeltunk mindent, a forumba azert nem irtam be amott mert szartok ra irni barmit is, hogy kinek mikor mi faj<#duhos2>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SYKLAS TESSÉK FELJÁRNI TS-RE!! <#vigyor3>

Si vis pacem, para bellum!

SYKLAS
Hoppá.. Csak átettétek Szombatra... mert eddig nem sok visszajelzést olvastam.. hogy kinek nem jó a vasárnap (1edül Bartlebi jelezte!! De a múltkori csapatból ezzel kapcs. nagyon kussolt mindenki..!! Akkor mégis hogy tudtátok eldönteni hogy a többségnek jobb szombaton mint vasárnap.. ha senki nem jelzett vissza!!!?
Az múltkori IRAM-os csapatból is mindenki visszajelezte nálatok Gabesz hogy ma ott tud lenni..? mert nálatok sem sokan szavaztak errõl.. láttam!!

Zerénd
Viszont! <#integet2>

Ma meg hujujujujujj! 😄DD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

reggelt<#integet2>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

<#confused><#banplz>

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

van másik fórum? <#idiota>

-tRs-Landor

MaskimXul
kösz, hogy olvastad a másik fórumot, és szóltál, hogy nem fogsz jönni. Végül is mindegy, ráérünk az utolsó pillanatban átszerverzni a squadokat.
MaskimXul
<#mf1>
sajnos passzolom ezt is 😞

-tRs-Landor

A miénk is..<#mf2>

[IRAM] leader

Olesko Keep lett belõle...akkor 08.12.13 20:00 reményeink szerint a kezdés...aztán mindent bele csucsu<#violent>

[IRAM] leader

wááá! fullon van a szerver, a WW-n 1 player! <#vigyor>
ez aztán a reklám!
lassan tényleg be kéne üzemelni a PB-t... <#miaz><#hehe>

-tRs-Landor

MaskimXul
na akkor ahogy tsen megdumáltuk, olesko-t választjátok. 32-es, 2 uncap és 3 foglalható zászló.
MaskimXul
nem, de úgy van, hogy mi választunk jármûves pályát, ti meg egy infet nem?
Bammeg...a Rolling Thunder az??

[IRAM] leader

ez a pálya egy fos és ráadásul nem is inf úgyhogy most akkor mi is van...
<#conf><#conf><#conf>
<#nemtudom>

MaskimXul
De az nem inf map az nem baj? 😊
Most...a mi választásunk a First Snow a szerveren futó változata (32)és mi mikor tudjuk meg az idõpontot??

[IRAM] leader

Buffi a TK-s gyerekrõl nem vesszük le a ban-t?

OrionHungary
köszönöm szépen <#buck>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Maak
xfire?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
hbd<#eljen>

MaskimXul
mikor tudjuk meg, hogy melyik pályát választjátok?
MaskimXul
bszn! <#eljen>
OrionHungary
köszönöm <#vigyor2>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

BaSZNád Orion <#taps><#taps><#taps>

MaskimXul
<#eljen><#nezze>
Nálunk ez sajna még ilyenkor nem derül ki...petya is itt volt most is,de nem merte bevállalni ,mert meg-meg szakad a netje.

[IRAM] leader

néztem írtam <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Maak
csak le nem jon rola<#hehe>

Dingo kibírja ha rámegy egy tankaknára!

Maak
jelezzetek mar, hogy ki nem tudja meg olvasni a masik forumot, es tessek nezni azoknak akik hozzafernek<#felkialtas>

Maak
akartam kerdezni, nem-e lehetne-e szombaton, mer' eszembe jutott, hogy melozol, na meg hogy gabesz ma'n, meglesztek-e tizen-e vagy tobben?

Maak
latod, mondogasd csak aztan te is igy jarsz<#felkialtas><#vigyor>

OrionHungary
allah agbar

Maak
szeretem a mortart, Orionnak szeretettel<#vigyor5>

amugy teged sose bantanank<#hehe>

OrionHungary
na azt tudom hogy kiszeditek <#ejnye1> azért nem ülök már abba se <#vigyor1>

viszont ha kiszedjük akkor nem ad +6 pontot pedig 3gyalog csücsül benne <#szomoru2>

OrionHungary
kicsit fürgébbnek tûnik a felvételeken mint a játékban az AA

Tényleg nyálas vazze...

Ez még változhat kérlek...semmi sem állandó<#buck>

[IRAM] leader

Ok.Megvárom míg 52:0 lesz...

[IRAM] leader

Ja, és soknak meg nem!
<#idiota>

Beers
Szombaton sok embernek van programja általában!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Ha Bartlebi nem jön akkor én sem...