Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
ja es tedd hozza hogy inf mielott bufi rabolint aztan megint felreertitek egymast<#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
hat ha egyszer szar akkor nem jo es meg koll csinyani...vagod

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
megyek haza, nemtok jatszaniiiiiiiiiiii<#schmoll2>

most vasárnap sima BF2 hun vs hun 32v32!
mit szóltok, összeállunk egy squadba emberek? 😄

-tRs-Landor

-tRs-Landor

úúúúristen most mi lesz???

szabotááááááááázzzsss...

<#banplz>

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

este intézzük a németekkel <#smile>

-tRs-Landor

Maak
se az iram se a mi szerverunk nem adja hozza a pontokat a oda...emeresho, vagy az nem veszi le, kinek mi teccik...szal szar

Maak
meg van orokitve <#duhos2>

törölve lesznek a hosszászólásaid, ne is törõdj vele.. <#integet2><#hehe>

-tRs-Landor

Maak
olyan gyorsan lereagaltam hogy ihaj

én megy megnemértett mûvész vagyok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tölténnyel, vérrel, és kurvaanyázással dologzom
<#vigyor1>

-tRs-Landor

Maak

tudod ki fog kimosni landornal...kocsog<#mf2>

Maak
azer' azt se felejcsuk ki, hogy ha lelonek aztat nem nagyon dijazod , fu es tarsai<#hehe> ha meg ts-en is van az illeto akkor megy a cihoterror<#banplz>

OrionHungary
már épp említeni akartam <#vigyor1>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

persze! ha meg épp nem csíter vagyok, akkor a 0ás pingemre van fogva hogy jól megy a játék <#schmoll2>

-tRs-Landor

Vajon miért nem megy a szerverünkön a PB? <#vigyor3> Amúgy meg ha tényleg csak ezért nem jösz fel akkor meg kabbe vazze <#mf2> Különben is csak hülyülünk!

Si vis pacem, para bellum!

és...??
fáj az igazság bammeg?? <#wow2>

[IRAM] leader

kussojá hobbibeton <#mf1>

már meguntam, hogy a magyar szerón mindig lecsítereztek :Ð

-tRs-Landor

MaskimXul
ok, a lámák ölése már megy, fasza. Majd azért néha gyere fel a magyar szeróra is, már persze ha nem félsz tõlünk. <#hehe>
kezdek ráérezni az m16osra.. rájöttem hogy csak kicsit nagyobb türelmet igényel.

mondjuk azután fõleg nagyobb lett a türelmem, hogy múlthéten egyszer orelen CSAK orosz shotgunnal voltam - és így lettem az oldalunkon az elso 😄
mondjuk úgy nem is volt nehéz, hogy csináltam egy 1shot: 2kills-t

<#banplz>

-tRs-Landor

Maak
kudd azt az exe-t te allat<#wow2>

Maak
<#lookaround>

ma meglepõen jól ment pkmmel, meg a medic m16ossal is <#vigyor3>

-tRs-Landor

Nyugi,te egy nagyon jó játékos vagy,csak hát a háborús sressz...az sokaknak felõrli az idegeit...Pitkillernek is éppenhogycsak egyben maradt a billentyûzete<#vigyor4>
Én nem tom...én hoztam a "remek" formámat,mint szoktam,minek az a fránya stressz állandóan??<#csodalk>

[IRAM] leader

Én remélem,hogy már a héten öszejön még egy parti...nem baj az ha kicsit??hangyányit?? gyengébbek vagytok.A melegedõ fórumhangulathoz nincs hozzáfûznivalóm,talán csak annyi,hogy mi lenne ha szavadon fogna valaki.<#vigyor2><#puszi>

[IRAM] leader

REPS0L
nah te buzoid 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

le merem fogadni, hogy titkon reméled, hogy így lesz langyibangyi <#love11>

tudtam <#levele>
<#vigyor2>

uHs Gerzson
Hát ahogy láttam kell az erõsítás Iram oldalon <#ravasz1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Maak
legkorabbi idopont ehhez hasonlo mokahoz, 2009 jan 10-e...addig otthon vagyok, ha esetleg betennetek ennek ellenere egyet elobbre, akkor mindegyik buzit aki benne lesz ujralesztem hatulrol...3x<#hehe>

az tényleg vicces volt pláne, hogy talán kétszer is én kaptam a potyafreget <#taps>
köszönöm

azt mi is reméljük feltéve, hogy a mi oldalunkon <#eljen>

OrionHungary
én meg remélem addigra megtanulok repülni és legalább magamtól nem megyek neki mindennek <#idiota>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

uHs Gerzson
Remélem a kövi nagy csatában én is benne leszek 😞

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

OrionHungary
onnyeááád mekkorát alakítottam rolling thunderen, KD odab@sz <#idiota>

Nem kell erõsítgetned...tudtuk<#mf2>

[IRAM] leader

Aha köszi hent3s,csak az elsõ nem volt meg....mi nagyjából készen állunk egy ujabb meccsre,lista a játékosokról kicsit késõbb

[IRAM] leader

MaskimXul
hihetetlen nagy camper geci vagyok, nekem lett a legjobb kd-m oleskon, pedig nem is vagyok akkora infes <#vigyor>
Olesko Keep PoE2HU vs. IRAM

Rolling Thunder PoE2HU vs. IRAM

MaskimXul
nekem ok, többiek?
fasz kivan az 1MB/kép limittõl <#levele>

köszönöm <#eljen>

Ha gondolog ma este is nyomhatunk egy meccset...ugyanazon pályákon és feltételekkel...én benne vagyok!!<#vigyor1><#hawaii>

[IRAM] leader

SYKLAS
Sajnálom hogy nem lehettem ott.. biztos Klassz móka lehetett..!! De azért még úgyis rendezünk ilyen kis baráti összeröffenést.. ez a mostani tapasztalat szerzésre IS megfelelt.. és tanultunk a szervezési hiányosságokból!! És legközelebb tökéletes lesz..

Azt már meg se kérdem hogy megnyertük e..? Gondolom ez nem is lehet kérdés... és hoztátok a papírformát!! <#nezze> <#mf1>

Beers

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

nem tudom az eredményeket dokumentálni mert nem mûködik a képfeltöltõ oldal amit használok 😞
valaki esetleg nem tud egy megbízható oldalt?

kár, hogy ezt most nem mi hallgattuk 😄

OrionHungary
helikoptert többet ne engedjetek vezetni... kösz mindenkinek fõleg aki elviselte ahogy habzottam ts-en