Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
-tRs-Landor
(részemrõl a téma lezárva, nem szeretem ismételgetni magamat)
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
mondjuk csak zabálni segítek mert mûhent3s vagyok bazz...
jut eszembe jöhetnél segíteni disznóvágásra 26.án 😄
-tRs-Landor
-tRs-Landor
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
-tRs-Landor
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
-tRs-Landor
a titkos részletek a tsünkön! :Ð
ui: úgy néz ki tegnap sikerült beindítani a pb-t! reszkessenek a csíterek! 😄
-tRs-Landor

[IRAM] leader
Si vis pacem, para bellum!
-tRs-Landor
Si vis pacem, para bellum!
-tRs-Landor
stay tuned!
-tRs-Landor
Mentek a picsába a gyalogbuzulással, dehogy megyek <#vigyor>#vigyor>
Ha esetleg valami repcsis vagy helis map lenne, még talán. Sharkit ne is mondd, ott csak mi28-ban jó circlerapelni a tornyot.
De komolyan, ezeket a mapokat már akkor is utáltam, amikor még szerettem bfezni, ott az inf nekem mindig arról szólt, hogy választottam tank vagy gránát általi halál között.
De várjál, mutatom:
Helicopter 667:15:26 29,623 10,972 2.9054 2255
Assault Rifles 147:54:49 2,277 3,640 0.6255 17.17%
Szóval majd akkor szólj, ha valami repülõ cuccot kell vezetni, nekem bf2-ben a földön nincs semmi keresnivalóm <#vigyor>#vigyor>
(egyébként a pályára meg lehet szavazni)
-tRs-Landor
De ha megmondod, milyen pálya, melyik oldal, meg mit kéne csinálni, akkor meggondolom.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
[IRAM] leader
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
-tRs-Landor
benne vagyok <#violent>#violent>
-tRs-Landor
-tRs-Landor