12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • TDC Geronimo
    Legnagyobb volt :D
  • Bartlebi
    És itt a gyerek új neve!
  • MaskimXul
    az elég gáz, csak minket fog égetni
  • Bartlebi
    Bcy nevü gyerek ma fevette a poe2hu előtagot holott nem tartozik közénk! Landor mit szólsz hozzá!
  • Zs0lt1
    Na majd ha ez a pálya benne lesz a poe2-ben szóljatok :D
    A lami Zolly is ismeri tuti :DD
  • Zerénd
    És a Landor félék? :DDDD
  • MaskimXul
    Ugyanez a pálya, csak nem a KKsok ellen, szólózva

• Bartlebi
    Inkább!!!
  • errrtu
    vagy az apatejjel ???!!!
  • Landor
    ezek a lalifélék már az anyatejjel szívták magukba az internetet :D
  • Bartlebi
    Mé most az a baj hogy a Laliból kinézem azt hogy nem tudja kezelni a fórumot?
  • Landor
    bartlebi olyan égő vagy hogy inkább kimoderálom az egészet, jo?
  • Bartlebi
    Tanuld meg kezelni a fórumot vazze!
  • REPS0L
    Barti most kiröhögtelek korán reggel, remélem nem baj
  • Bartlebi
    Bocsi néha kitör belőlem a hülyeség.
  • Landor
    intrikát alkalmazott..
  • Bartlebi
    "Fórumhasználat kezdőknek" címszóval sulit índítok Cold-nak! Katt rá a képre megnyítja egy másik ablakban majd arra is katt rá és csoda történik mert teljes méretben megmutatja a képet! És ez csak egy 1000-resedbe került cold!
  • REPS0L
    hallod, legközelebb remélem nagyobb felbontásba, és jobb formátumba töltöd fel a képeid, mert így egy-két rész nem kivehető, sajnos. :(
  • Maak
    ilyenekrol lemaradtok PoE2HU powa

• Landor
    nem. hívtam a szerver admint telefonon egy félórája, de nem veszi fel.
  • Bartlebi
    Még találtam egy meglepit! A "Spies Like Us" pályán a német bázisnál lerak a game egy olyan gépet mint ami középen van. Legalább is azt írja. De még nem sikerült aktiválnom.
  • Bartlebi
    Csak hirtelen felindulásból elkövetett gondolatkifejtés volt!
    Amúgy most szerkesztesz valamit a szerón hogy nem fut? Vazze annyira írtam hogy le esett a gép tetejéről a vietnami sisakom.
  • Landor
    ami által teljesen más értelme lett az egésznek..
    sehol nem írtam azt hogy azt is le akarom egyeztetni, nemtudom ezt honnan vetted. este beszéljük meg a részleteket.
  • Bartlebi
    Atteee az ügyön folyamatosan dolgozik Landor is meg Andy is szal nem rajtuk múlik.
  • Landor
    Te ne bazdmegolj velem! Én már Bartlebivel évekkel ezelőtt együtt Vietnamoztam, szóval van jogalapom ehhez a stílushoz, de én nem emlékszem arra hogy veled mikor is spanoltam ennyire össze, hogy ezt megengedd magadnak!
    Egyébként képzeld olvastam a hozzászólásod, voltam is fent tegnap este a németeknél a tsükön ez ügyben de nem találtam fent az illetékes embert.
    Majd esetleg április 18.án megihatunk egy pertut..
  • Herold
    a #9839-ről se felejtkezz el egyeztetni. Bazdmeg.
  • Herold
    Milyen fegyver van rajta?
  • Bartlebi
    Olvastam értelmeztem és ezért írtam a 9853-at. Az 52-ből meg kimaradt egy "is".
  • Landor
    bazdmeg olvasd már el hogy mit írtam a #9849-ben és értelmezd! ha nemmegy akkor #9836
  • Bartlebi
    Az ufó meg igen gyenge fegyver a tesztek alapján! Talán a gyalogosokat ki lehet vele pusztítani(talán)
  • Bartlebi
    A járművek gyorsabb spawn idejét akarod leegyeztetni? Landor! Nem a pontok számát akarjuk növelni és nem a járműveket akarjuk megduplázni vagy az erejüket! Egyszerűen csak nagyon lassan születnek újra a gépek és ezen akarunk segíteni. Alapból 50 sec-re van állítva a helik spawn ideje. Volt már nem egy játékos aki azért lépett le mert repülő nélkül nem tud élni (a hülye lámák). Szerintem meg azon kellene lenni hogy az emberek szeressenek játszani a szerveren. Nem kell hogy 10sec legyen a spawn idő. Szerintem az alap fele elég lenne(25sec).
  • errrtu
    az miaz

• Beers
    Kicsit kezd olyan 2142-es feelingje lenni :D!
  • Landor
    Mielőtt megcsinálnám, ezt az ufós dolgot azért még leegyeztetem az mrs üzemeltetőjével.
  • errrtu
    Úgyhogy jó munkát kíván a PoE2HU közössége!!!

ui:Ja és tegnapra kell :D
  • Bartlebi
    Landor és ugyan itt van a többi jármű spawn ideje is. Külön a 16-os a 32-es és a 64 pályákhoz. És ezt minden pályán külön kell beállítani.
  • Bartlebi
    D:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\mods\poe2\Levels\Dnipro_Sunrise\server.zip\GameModes\gpm_cq\64\GamePlayObjects.con

Az GamePlayObjects.con fájlt nyisd meg egy szövegszerkesztővel mondjuk NOTEPAD-al. Ha nem akarsz sokat keresgélni akkor a NOTEPAD keresőjébe írs be hogy UFO és kapásból odadob. Az "ObjectTemplate.setObjectTemplate 2 ufo"
    felirat alatti sorban találod ezta kettő sort:
    ObjectTemplate.minSpawnDelay 5
    ObjectTemplate.maxSpawnDelay 10
    Az 5 és a 10 már az én beállított adatom. Szal azt arra állítod amire akarod. Ha átírtad a megfelelő értékre akkor mentsd el majd indítsd a szervert. Ha elfoglaltál minden pontot akkor az általam készített videóban megtaláljátok hogy hova rakja le az ufo-t. Az ufoba csak felülről lehet beszálni. Sok sikert hozzá.
  • Landor
  • errrtu
    Ufó kell !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • errrtu
    "Kipörög a hátsókerék megindul a gép, a sebbesség mámora ami a szívembe ég..."

szerintem ezt törölheted is :D