12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#9842 kikérem magamnak, óvatos vagyok :O -
#9841 kiralykodunk, kiralykodunk? aztan majd megint behasalsz egy kocsi ala? -
#9839 És jó lenne, ha a szerveren megszerzett pontok végre eljutnának az MRS ranked rendszerbe is. -
#9838 es amit neked kiszabtak/tam? hogy allsz vele? vagy csak azert nem tolod felfele a kepedet mert lofaszt se csinaltal-e? -
#9837 -
Landor #9836 [semmi gond] -
#9835 a neki kibaszott feladatot?
[félreolvasta] -
Landor #9834 inkább csináljad megfele a neked kiszabott feladatot :D -
#9833 -
Landor #9832 ok, este leszek -
Bartlebi #9831 Minden pályánál át kell írni szal ha van időd gyere fel ts-re és elmagyarázom-zuk Buffival. Mivel Buffi már rég tudja mit kell csinálni vele. Az ufo-t meg én keresgéltem ma! -
Landor #9830 na. ügyes fiú vagy te. mondd meg hogy mit és én átírom. ennyi. -
Bartlebi #9829 Egy con fájlban kell átírni pár számot és kész. Teszteltük. Az ufó meg jó poén. Ezt a videót én csináltam xfire-el az ufóról. Youtube videó az ufóról -
Landor #9828 Igen, mert pl a respawn time nem csak egy hipp-hopp beállítás, az ufó (na ezen kurvajót röhögtem :D) meg végképp nem, hanem igencsak bele kell nyúlni a configba és a mapp(!)-ba! -
Bartlebi #9827 Mert eddig nem nagyon voltál aktív ilyen téren de ha most aktíválod magad akkor te is jó lennél. A PoE2 szerveren be lehet állítani pár dolgot amit a németek nem csináltak meg. Pl: a járművek gyorsabb spawn-ja, vagy a dnypro sunrise pályán az UFO beállítása. -
Landor #9826 aki akár ki is moderálhatja a hülye hszeid :DD -
Landor #9824 ebbe a fórumba miért nem tőlem kérdezel baszod? :D -
Bartlebi #9823 Gabesz van most is van hozzáférésed a szerver fájlaihoz? -
Landor #9822 Köszönjük a felajánlást! Megoldódott!
Viszont sajnos mindenkinek újra kell regisztrálnia magát a ts-en, ebben a ts-szerver adminok tudnak a segítségetekre lenni: az anonymous user 'battlefield' jelszavával tudtok első körben felcsatlakozni. -
eugabesz #9821 Míg nincs TS,szivesen felajánlom a miénket...van szobátok használjátok. -
errrtu #9820 szerintem tudod, hogy nem ÚGY értettem...
-
Bartlebi #9819 Kanada vs Hungary
Swéd vs Hungary -
Bartlebi #9818 Szerintem ha megnézed a videót más véleményen leszel. -
errrtu #9817 természetesen minket MAGYAROKAT nem lehet porig alázni semmilyen kutyafattya nemzetnek sem! légyszíves gondold át mégegyszer!
thx -
Bartlebi #9816 Találtam 2 ESl-es videót a neten amin épen a magyar csapatot alázzák porig a bf2-ben. Előszőr a canadaiak majd a swédek is. -
Landor #9815 Jah, egy infó! Akiknek nagyon lassú a játékba való belépés (nekem már-már perceket vett igyénybe) annak ajánlom, hogy a Multiplayer -> Favorites-nál törölje ki az összes favorit szervert (kivéve azt a párat a mit ténylegsen használ) mivel ezt végig ellenőrzi a játék minden belogoláskor és ha épp az egy nem működő szerver akkor perceket képes elszöszölni vele! -
Landor #9814 az lehet hogy a többiek vesztettek de éyn nyertem! 100 pont! :DD be is írtam :D -
errrtu #9813 Érdekes nekem nem volt ilyen kidobós problémám és buggal sem nagyon találkoztam bár az is igaz, hogy talán egy órát játszottunk. Az ejtőernyő tényleg gáz de csak azért zavar annyira mert így nem lehet taxinak használnom a repcsiket. Ami szintén nem szép dolog de ki nem szarja le mert mással zászló közelébe érni esélytelen azon a k..va nagy mapon amin játsuzottunk. Vagy egy hind szedett le vagy egy repülő :( -
#9812 Nem olyan rossz az az OPK, van 1-2 jópofa pálya (pl. Airfield assault, Osicje, Bordercontrol), csak gáz, hogy alapból nincs ejtőernyő, meg kissé bugos a játék. Engem még ez a mod dob ki leggyakrabban tálcára. -
#9811 Na igen, helivel még egyetlen zászlót sem húztak le a PoE történetében, ez meg is látszik az eredményen (vesztettetek). -
errrtu #9808 pályafutásom leggyengébb teljesítménye :( annyi viszont bizonyos, hogy az opk-ban a fostalicska repülők lelőhetetlenek a helik pedig a gyalogság számára nem jelentenek kihívást 1általán! Egyébként tetszene a mod ha kicsit több időt fordíthatnák rá de nem hiszem, hogy fogok. Nagyon bejönnek a pályák vagy csak felüdülés a poe agyonhentelet térképei után!?
mindegy azért ha van kedvetek tolhatnánk elvétve mert van megbosszulni valóm rendesen...
-
#9807 bocs, késő volt, nem voltam formában.
Itt még igen
-
Landor #9806 na jöhettek vissza poezni :D
-
#9805 :DDDDDD -
#9804 a kep cime: a bibor sziv arnyeka
pedig nem is ittunk semmitsenem -
Landor #9803 -
#9802 Egy pár napig nem leszek, elkapott az influenza. 39 fokos lázzal meg nagyon nem is akarok ugrálni (asszony meg is nyúzna ).
További jó játékot. -
errrtu #9801 elvégre tél van/volt :D -
Landor #9800 bármit is fogsz csinálni, azt fejezd meg este tízig mire felmegyek -
#9799 talajcsiiiit