12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
errrtu #9922 hagyd...
gyerek még -
Landor #9921 -
#9920 Azt ne mondd, hogy kimentél hollandiába, és rendesen be se gombáztál? Láma -
Landor #9919 -
#9918 hash mi? gomba nem volt? -
Landor #9917 nem! hanem egy kurvajó buliért! -
Landor #9916 hash+prefix kombó.. -
Bartlebi #9915 Mivan egész hollandiáig kell menni egy füves cigiért? -
Bartlebi #9914 Várjunk vele addig amíg megint feljön játszani! A hash id alapján akkor ki lehet bannoltatni! A név azért nem jó szerintem mert simán megváltoztatja! -
Bartlebi #9913 Mivel nem bírtak el Pedróval és Buffival ezért azzal a szöveggel dobták ki őket hogy túl magasan repültek a helivel! Ha jól tudom ez a szatori. -
Bartlebi #9912 Nem neked szólt! -
errrtu #9911 épp kérdezni akartam, hogy hol voltál ?! -
errrtu #9910 ???
csak sejtem de inkább kérdezd Pedrót mivel ő írta... -
#9909 Háya, de ez itt poe, szal mind1 :D
Grádon nagyon g3ci tudtam lenni annó, megvoltak a jól bevált kemp helyek meg ugye a c4 bug meg ilyenek :D
Jó lenne, ha újra megcsinálnák, jó sokat mennék oda tuti :D -
Landor #9908 majd intézem a CD-kulcs bant a szerverekre. NEXT.. :D -
Landor #9907 kicsit bugos, de jó mapp volt poe1ben -
Landor #9906 Azt, hogy majd kap egy nick bant :-) -
Landor #9905 -
Landor #9904 na helló újra itthon! hajnalban megjöttem hollandiából -
#9903 Jó de minek a magassága? -
errrtu #9902 "foleg mivel a hetvegen a MAGASSÁG miatt rugott ki madmax"-Pedró
magasság érted?
-
errrtu #9901 ezt nem nekem akartad ugyi?
engem nem szoktak kirugdalni max szavazást indítanak ellenem mert olyan ki..tt rossz vagy jó vagyok :D
igaz, hogy mostanában nem tolerálom ha valaki/valakik nem várnak a sorukra pl. helinél 1x még elmegy de legközelebb már nem! Igaz Pedró ;) és mivel nem vagyok statbuzi mint 1sek nem érdekel a következménye sem... -
Bartlebi #9900 Nincs kép arról hogy miért rúgott ki az admin titeket? -
errrtu #9899 úúúristen
ha tudná, hogy én két méter vagyok engem is kirúgna?
-
errrtu #9898 :D
és ez még csak a kezdet szokott lenni -
#9897 ami-orosz felállás itt vicces :) -
#9896 Ez valójában a Philadelphia-kísérlet prezentációja. -
#9895 Végre el tudom képzelni, mit láthat hentes, ha bebaszva játszik -
Bartlebi #9894 Titkos álcázó technológia van az ukránok kezében?
-
#9893 bosszanto kis szarcsimbok, de azonkivul, hogy szavazast inditgat ellenunk mast nem nagyon tud, nem ellenfel a kis csira mondjuk valszeg nem en fogom megkerni a ww-s "barati" adminokat, hogy banoljak man ki, foleg mivel a hetvegen a magassag miatt rugott ki madmax imadom mikor tehetetlenseguk miatt mar nem tudnak mit kitalalni
mellesleg ezzel a gyoker bcy-al majd eljatszhatnank picit, lelo-eleszt-lelo-eleszt...kiancsi vagyok utana is lesz-e kedve jonni -
#9892 Nyád! :D
Sztálingrád? -
#9891 a poe 1 az még ugye vietnamra volt és volt egy olyan mókás bug, hogy ha az épület legaljára tettünk egy c4et akkor az egész épület berobbant. Igaz zsolti? :d -
Bartlebi #9890 Nem is a külföldiek miatt kell kibaszni a szerverről! -
errrtu #9889 az igaz de ki nem szarja le a külföldieket? -
errrtu #9888 jólvanna nem vagyok egy lángész :D csak nagyon erős és ezt szeretném kamatoztatni néhanapján -
#9887 A külföldiek úgysem értik mit jelent. -
Bartlebi #9886 Azt kell csinálni hogy mikor legközelebb feljön játszani akkor kell szólni adminnak és a hash id alapján ki tudja bannolni véglegesen! -
#9885 mitől lenne? nem a mi szerónkon volt. Másrészt meg mit kezdesz egy ip-vel?
Inkább az iwiwen kéne megtalálni -
errrtu #9884 visszagondolva a 42s ezen pályára ott kurva nagy gránátlámulás volt mindíg de valahogy nem zavart :D nem úgy mint a bf2s förmedvényben -
errrtu #9883 :D
tök poén és remélem az ip címe megvan!!!???