12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • errrtu
    jééé, te még élsz ?

:D
  • Landor
    az ápr 18.i bf buli helyszíne
  • Landor
    így van! nyálazd meg bartlebi! meg te is pedró! meg a többi offolós köcsög is!
  • Maak
    "A perzselés külön performansz, a Vladi honosította meg néhány éve, azt' családi hagyománnyá vált. Konkrétan ilyen lánggitárrá válik a kezében a perzselő, a garázsban lévő kismagnón meg megy a Bloodhound Gang kazi, azt a refrénnél mindenki énekel, hogy burn motherfucker, burn. Konkrétan még Rózsika néni is, fejkendőben. Ha vége, visszatekerik. Beszarsz."

• errrtu
    arról fingom sincs mi a hiba de a játék fóruma tele van ezzel a hibaüzenettel talán nyálazd végig
  • Bartlebi
    Kellene némi help egy öreg játékhoz! Elővettem az evil genius nevü játékot mert gondoltam végig játszom. De mikor töltené be a játékot akkor resetel a gépem, és csinál egy LOG fájlt a hibáról. Ez áll benne: Running built at <Buildtime Unavailable> with config Command line + D:\Program Files\VUGames\Evil Genius\dynamicresources\config\concept.cfg
    Output is flushed. Van valakinek ötlete mi lehet a hiba?
  • Zs0lt1
    Maga kérem tud valamit! :D
  • uHs Gerzson
    bazze...hozzá kell szoknom hogy szerdán gyakwar van. sry :( :S
  • n003
    temekkpazzmeg HAWX-oztál ahejett hogy jöttél volna finneket gyilkolni :| :(
  • n003
    nalátod én ezért nemszeressem az ijjen 'sikerorientált' csapatokat :| és ezért rövid életűek .. szard le :DD

jah és #9951 :DDDD
  • uHs Gerzson
    Pedig ha tudnák hogy BFv-ben Hastingsen mekkora isten vagy :D
  • Zs0lt1
    Igazán kedves tőled b34 :D
  • Herold
    Fú, akkor jól kibasztál velük, hogy kiléptél.
  • Landor
    ez tényleg nagyon rosszindulatú mignyilvánulás volt a részéről..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na ne búsulj Zs0lt1, mi szivesen látjuk a béna vén faszokat is xÐÐÐÐ
  • Zs0lt1
    Hosszu sztori, nagyjából annyi, hogy az egyik arc belémkötött, azzal, hogy az utolsó cb meccsen nekem szarul ment. Meglehetősen megalázóan beszélt rólam, amit nem tűrhettem el. Mindenkinek vannak szar napjai, ez meg úgy állította be a dolgot, hogy én túl béna vagyok hozzájuk, mert ők a prók.
  • n003
    télleg mi törpént?? :O megúntad-kiléptél???
  • errrtu

nem volt
  • Zs0lt1
    Mivel a cod4-es pályafutásom végetért, így a poe2 felé kacsintgatok. Az utóbbi hetekben volt vmi frissítés, ami kell az online gémhez?
  • errrtu
    sajnos az engem/minket nem vigasztal
  • eugabesz
    Nekünk már nem...valahogy "bejáródott"
  • errrtu
    nem csak volt hanem van is valami a szerverrel, továbbra is laggol mint állat egész egyszerűen nevetséges ez az egész...

grrrrrr....
  • Maak
    volt valami gubi a szeroval es azota szar, elotte max 60-as pingem volt ami meg boven jo, nameg a tobbieknek nincs is gondjuk, csak mintha kulfoldre lenne valami szopoka...
  • CoR Zolly
    Valamelyi Magyar böfö oldalon volt, a ping problémával foglalkoztak.
    Én tré-onlányos vagyok, és Magyar szerveren néha nagyobb a pingem, mint pl németen.
  • Maak
    a szerverkorkepes hozzaszolast tessek olvasni bar a mienk nincs kozte de ellenoriztem es a mienket se talalja , gondolom nem artana ha normalisan dolgozna a pb

mellesleg valamiert 110-es pingem van a magyar szeron, szal valami nemfasza vele...
  • REPS0L
  • errrtu
    Ügyes :D

Sorolhatom a neveket akiket szintén nem szeretnék látni?

• Landor
  • Bartlebi
    NNNNa emberek! Beszéltem az mrs fejével és kibannolta a Bcy nevü gyereket a szerverről, és azt is hozzátette hogy ezzel a névvel nem fog erre a szerverre többet feljönni játszani!
  • errrtu
    nem nem fej az volt és nem is kicsi pláne a Bartié kör végén
  • Maak
    egyszer nem vagyok aztan mindjart megy a fejetlenseg
  • errrtu
    a válaszodból ítélve a nyomi ww-n

de ezzel az erővel le is írhattad volna bazz..
  • Bartlebi
    Szerinted?
  • errrtu
    :D
    melyik szerveren játszottatok ?
  • Bartlebi
    Hja hoppá! Megnéztem Tigra statját! 16 bíborszív vazze! Remélem a 16. én voltam!
  • Bartlebi
    Ma vendetta volt miatta! Tigra kapott is bíborszívet szerintem!

• errrtu
    valami ilyesmire gondoltam én is

tegnap sikerült olyan olesko kört nyomnunk ww-n, hogy mindkét körben lepörgettek minket kb. tíz perc alatt!
  • Maak
    guner+n abba-n...darabra megvot
  • Maak
    hujje nem, na az volt a baja, hogy szerinte megsertettuk a magassagi korlatozast ami a helikre vonatkozik, nincs kiirva, ez egy uj szabaly, szal ezentul keretik eszerint jaccodni persze mindez azutan jot, hogy nemet korben halomra lottuk oket es utana a hajndal meg meg egy kicsit bar azt nem nagyon vagom, hogy gunerkent mi beleszolasom van abban, hogy a pilota merre kozlekedik
  • errrtu

asszem érik neked is egy nyakleves :)
  • REPS0L
    jaja, gyerek vagy!