12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • eugabesz
    emberek...egy dolgot ne feledjetek!!!aranyszabály!!!
    Kocsma után első a család...
  • Herold
    Miért fontosabb az ölés az AIX-ban, mint a PoE2-ben?
  • Bartlebi
    Inkább akkor is a "retro szarok" mint a szar fos köcsög kempelős aix! Sokat nyomtam UT és már tele lett a tököm azokkal a játékokkal amikben csak az ölés a fontos. Az aix is pont ilyen.
  • MaskimXul
    Onnan 10 percre lakom, majd megoldjuk, nincs messze a hely, ahova megyünk. Persze kocsira ne számíts, az nincs, van helyette jó kis békávé
  • Herold
    Pedig sokkal többen játsszák az AIX-ot, mint a PoE2-t és az OPK-t együttvéve.
    Ezeket a retro szarokat (bocsi Bart) meg nem favorizálom. Haladni kell a korral. Tehát se FH, se BFV és társai. Az AIX-ban vannak a legmodernebb fegyverek. Esetleg PR, de az már túl realisztikus.
  • Bartlebi
    Akkor inkább BFV!
  • REPS0L
  • TDC Geronimo
    Hugod ágyát már kibéreltem :D
  • Maak
  • Herold
    Addig is tessék barátkozni az AIX-szal.
  • uHs Gerzson
    Ha nyár előtt vagy még idén nem adnak magukról hírt a PoE fejlesztől akkor jövőre lehuzhatja a rollot a poe közösség mert nem lesz érdeklödés íránta.
  • Maak
    nem vagyunk bunkok papi..ismersz mar annyira amugy engem valaki felkukazhatna majd a keletinel, mer' odaig meg csak-csak nade onnan ki merre hanymeter
  • Bartlebi
    Egy hír azoknak akiket érdekel a pontszerzés is az MRS rangokhoz! Nagy vonalakban fordítom azt a hírt amit a www.mrs-ranking.de oldalon írnak. Mint nehányan tudják az mrs szervereken megrendeznek néha olyat hogy MRS FIGHT NIGHT. Ezek általában hétvégenként rendeződtek eddig. Na most változtattak ezen. Ezentúl havonta egyszer rendezik meg ezt az eseményt.
    Az ok: ne legyen statspaddingolás, ugyanis az elérhető pontok duplázódnak! Arra számítanak hogy ezáltal érdemes lesz a játékosoknak másik modokat is kipróbálni és ráadásul még meg is éri. Az első ilyen most hétvégén kerül megrendezésre.

Megfigyeltem hogy mostanában kicsit kevesebben játszanak már és ezt észre lehet venni. Pár hónapja még többször is volt hogy a szerver annyira tele volt hogy a játékosok jó része nem fért fel. Ezért ment egy másik [MRS][RANKED] szerverre. Ma már nem így van.
    Szoktam nézegetni azokat a szervereket ahova hirdetik ezeket a fightnight-okat abban az időben mikorra ki van írva rá és bizony elég üresek szoktak lenni általában. Szerintem ezeket az mrs-nél is észrevették és ezért ezt lépték rá.

Véleményem: Eddig sem volt kutya a WW szerver mivel egy zászló megszerzése 6 pont volt. Na ha ez megduplázódik akkor lesz ugye 12. Crokrutni barátunk ott fog a gép előtt elélvezni mivel mint páran tudjuk ő bizony zászlófoglaló játékos. És ott van az is ha jön mondjuk fallen olyan emberekkel mint frozenplayer vagy diehaus, Ezek ketten igen jó játékosok gyalogos pályákon. A mi kis csapatunkat szándékosan nem említettem mivel eddig nem nagyon nyomtuk a fightnight-ot.
  • Landor
    nálam lehet aludni...
  • Bartlebi
    Úgy terveztem megyek mivel ak biznisz megtörtént csak közbe jött valami és elvitte a lóvét. De még nem adtam fel csak kisebb lett az esély. A cigivel meg egyetértek veled. Nem tudom mivel megyünk pestre mivel Adolf szeretne inni és lehet hogy ezért vonatozunk. Amúgy 4-en mennénk innen.
  • Landor
    Aki nem látja itt magát és jönne az szóljon nekem!
  • errrtu
    füstöljetek csak engem nem zavar (illetve igen csak ti többen vagytok és nem merek szólni :) de ha eszem, márpedig fogok ne smókoljatok az orrom alá plz!
    vagy üljek én el? igaz! csináljatok amit akartok :D

Bartlebi te jövöl e? AK biznisz megtörtént, lóvé van e illetve fuvar kell e vidékről ???
  • Maak
    kisgyerekek nem gyunnek...valami risz-rossz szulinapra mennek, papircsako leggombok...bahhh...utyhoty almale nem koll...
  • MaskimXul
  • Herold
    Látom te sem akarsz örökké élni.
  • Herold
    Tej 0,2 l?
  • REPS0L
    Almalé 0,3l?
  • TDC Geronimo
    Heineken 0,5l
  • Maak
    CSAPOLT SÖRÖK:
    Zlaty Bazant 0,3l
    Zlaty Bazant 0,5l
    Heineken 0,25l
    Heineken 0,5l
    Soproni 0,3l
    Soproni 0,5l
  • Maak
    izzea...flash, nairolf es meg paran kerdesesek mindig, kettojuknek irtam...nagash polo jon? bufi ha tudod a szamat hijjad man bele a telefonba...legyszi
  • Maak
    nabazz a valogatos fajtadat....en kurvara magyar sorre vagyom a rak megeszi amugy en is fustolok mint allat ha iszom akkor meg foleg
  • TDC Geronimo
    béna cod, szarjál rá -.- na majd a 43ba tRs név alatt!
  • Bartlebi
    486os-ra inkább!
  • Landor
    ja, bazeg bepipulok aztán lecserélem az egész kócerájt i7-re
  • Beers
    Ugye ugyem, a ddr3 :S!
  • Herold
    Faszé kell neked ijen drága szart venni.
  • MaskimXul
    Vegyél inkább napelemes számológépet kedves Lendor

• Landor
    a változatossegg képpen megin beszart a gépem xD
    má vettem egy laptoppot a héten a faszkivan :DD
  • Landor
    na jó akkor mellém nem ülsz BU
  • MaskimXul
    olyan van, a borból az íze, a teából a hőmérséklete = forralt bor

jól néz ki a hely, mondjuk nekem csak az számít, hogy legyen csapolt stella, vagy valami finom sör, a többi nem érdekes :)

Az viszont lényeges kérdés, hogy van-e dohányzó részleg, és a szervezők ennek figyelembe vételével ültetik-e az embereket? Én iszogatás mellé elég szorgosan szoktam füstölni, így jó lenne tudni, mi van ezzel.
  • Zs0lt1
    nehogy aztán a végén ott kössünk ki, hogy a bort keverjük teával :DD
  • errrtu
    és ne felejtsük el a rengeteg teakülönlegességet sem ...

• Zs0lt1
    Óóó baazz ha ilyeneket lehet olvasni, hogy 49 féle hazai és külföldi borok, akkor kurvára készítsék be a raktárakat :DD
  • Bartlebi
    Mikor legutóbb néztem nem volt benne semmi hasznos infó.
  • MaskimXul
    Vaze az sose volt Buflex, esetleg Bufl4x (4=a), de ha ez túl bonyolult, akkor Bufi