12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Bartlebi
    Kicsit belenéztem a gameplayobject.con fájlba és bizony van benne alapból is apc csak nagy spawn időre van állítva!
  • MaskimXul
    Az milyen bug, hogy inf pályára apc-t rak?
    Remélem egyszer fallenen találok egy eurotigert, kerchen meg hindet
  • Landor
    bort iszik és vizet prédikál? :Ð
  • errrtu
    hukk..

• REPS0L
  • Landor
  • eugabesz
    Ok!Mindjárt átírom a start.sh fájlt-persze csak ha Landor is megengedi-mert az okozza az ilyen jellegű hibát.
  • Bartlebi
    Én állítottam le miután minden áron a bf2-t akarta elindítani és persze nem sikerült neki.
  • Bartlebi
    Gabesz én újraindítani akartam csak ma!
  • eugabesz
    Persze új usereket is szivesen látunk...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csak egy pár adat,regeljetek bátran
  • eugabesz
    Aki be volt regelve az oldalunkon legyen szives tegye meg újra,mert költözés közben eltüntek az user-adatok...vagyis pontosabban nem tüntek el,csak az új feltöltő rendszer nem kezeli a régi adatokat.Sorry!
  • eugabesz
    Mert a GameCP meg van bolondulva...nem tudok rá jobb jelzőt...a miénken 20 ember játszott(elvileg) a tiétek meg állt.Csak tudnám ki állította le??
    Délután újraindítottam mindkettőt,de jó volna tudni ki nyúlt hozzá,mert ha mi nem,akkor megint feltörték
  • Bartlebi
    A bf2cc szerint nem fut a szerverünk de a játék szerint kharkiv megy rajta. Felmentem hogy megnézzem most mivan. Erre ezeket találtam rajta.
  • REPS0L
  • Maak
    kemenyek vagyunk passzeg...kabe mint a zene :D...amit kuldtel, nos...
  • REPS0L
    0:34, eddig bírtam. je. :D
    Hoobastank - Out of Control
    yt-n nincs fenn :(
  • Maak
    Xeptionnak hala megtalaltam A zenet a majdani PoE2HU videohoz

• REPS0L
    FÚÚÚÚJ >.<

• REPS0L
    az jó volt! :D
  • Maak
    arrol beszelsz amikor bufit tarkonlotted?
  • REPS0L
    haggyá :D
    mondjuk tegnap kiváncsi lettem volna hogy hány méterre lőttem egy csókát, mert épphogy láttam a búráját.
    amúgy nagyon jó ez a TG szerver ;)
  • Landor
    menjél aixezni :D
  • REPS0L
    yeszájem!
  • Landor
    lamer?
  • REPS0L
    I AM NOT A SNIPER

király volt a hajnali játék!
  • Landor
    jól beszél a púpos
  • Landor
    Hogy a szavaiddal éljek:
    Abban a "szarban" (BFV) több játékélmény (feeling) van, mint a AIX-ot, a PoE2-t és az OPK-t együttvéve!
  • Landor
    Majd adunk lehetőséget, hogy bizonyíts! :Ð
  • Landor
    Nyugodtság honvéd! Egy helyen fogunk együtt találkozni, valszleg valamelyik pályudvar lesz a hely ahol gyűlni fog a PoE2 bagázs.
  • Maak
    kikerem magamnak
  • Landor
    6 alvóhely lesz nálam, abból 1 az enyém, és akkor 1 a Tied, marad 4 Bartlebiéknek. Ha Pedrónak sem lesz máshol helye, akkor így (IGEN mitattad :D) majd alszik egy matracon (tórgerrokker ő bírja :D)
  • Landor
    hogy egy nagy tinit idézzek:

• Landor
    lehúzták a poe1-re is a rólót. és? jön majd az új(ea által szokás szerint elbaszott) alap motor és majd jön rá a poe3. the show must go on
  • REPS0L
    nincs is szived.
    [megragadta a lényeget]
  • Maak
    ...az lehet, hogy ott vannak a legmodernebb fegyverek, de mar tobbszor is kefejtettem, es ha felmesz egy szerverre magad is meglatod, az aixban aki elsnek beszponol, az odarohan valamelyik baszomfaszom repulohoz, es megy szarraloni a fobazist, se taktika se esz nem kell ehhez..raadasul a baserape engedett mivel ugye nincs is szinte fix pont a mapokon, probalj csak meg leszuletni amikor harom herrier, ket a-10 meg vagy nyoooc heli figyel...raadasul az osszes szutyok gep fel van szerelve ezekkel a lamaraketakkal, ami ha raallt a celra akkor annak annyi...ha kozben kilovik a celpontot? sebaj, talal masik celt a terkep tulso vegen...felmesz egy inf mapra...asziszed van csapatjatek??? a bagazs 99,9%-a snipa...nesze neked...nem azt mondom neha jo, de azer' mindig...hirtelenjeben ez az ami eszembe jut az aix hallatan

ja es mielott valaki(k) szemelyes sertesnek vennek nem annak szantam...es valszeg fogok meg aixolni, csak sose lesz annyira a kis szivemben mint a poe
  • errrtu
    őt=sőt
    sry
  • errrtu
    honnan? mert elfelejtettem? valami borvidék vagy nem ???
    mind1
    megyek :D
  • errrtu

alig várom, hogy találkozzunk
  • Bartlebi
    Lásd #10006
  • MaskimXul
    Tehát annyiban különleges a fight night, hogy több pontot lehet szerezni?

Inkább lenne néha frontlines meg nuke, az kicsit felpezsdítené az állóvizet szerintem. Az a baj, hogy jelenleg az idióta ww-seken múlik a poe jövője, és nem néz ki fényesen. Ha egy újonc kipróbálja, akkor csak azt fogja látni, hogy a helik ködhatáron túlról legépágyúzzák, a tankok szemből sebezhetetlenek, a sniper meg egy vicc, így nem csoda, ha inkább mennek aixozni. Ami nekem személy szerint nem tetszik, túl sok a láma, skillt nem igénylő fegyver, amilyenné a hindet is tették a ww-s emberek.
    Sokáig a mi szerónk volt az egyetlen, ami az eredeti poét futtatta, és még emberek is voltak rajta rendesen, már ez sincs.
    Sajnos Gerzsonnak igaza van, a poe haldoklik, a fejlesztők meg az eddigi jelek szerint szarnak rá.