Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wow3> nem is értem... Pedró is pampogott hogy mi ketten túl erõsek voltunk egy oldalon, de én baszod végig úgy éreztem hogy mi voltunk a bénábbak 😄

-tRs-Landor

aha.. szép színes csíkot húz <#banplz>

-tRs-Landor

ja még csak annyi, hogy ha már egy oldalon vagyunk, ráadásul egy squadban akkor igazán lehetnénk egy szobában ts-n is te te te shotgunláma 😄

mondjuk amikor átmentem elköszönni a másik szobába nem volt valami emelkedett a hangulat és úgy éreztem, hogy nem is látnak szívesen <#fejvakaras>
remélem rosszul gondolom és szerettek még <#law>

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

nem nagyon figyeltem oda a chatre így nem tudok hozzászólni a dologhoz de tény, hogy elpicsáztuk õket és én személy szerint jól szórakoztam tehát köszönöm az esti játékot mindenkinek !!!

Si vis pacem, para bellum!

Túl sokat nem tudott kampelni mivel valami barom bejött snipernek és kiszedte!<#vigyor3>

Na igen spyon én már nem bírtam ezt a bird gyereket amit csinált, már sniperkodtam én is 😄D Magyarázhatok én itt Bufinak, hogyha MI álltunk a fasz rossz végén és MINDANNYIAN szídtuk ts-en a gyökeret, csak én hangot is adtam neki.. 😄D
Elmehet a picsába az rpgjével meg a black hawk kempjével mindenki, legyen az az atyaúristen is. És hiába is pampogsz Bufi nem fogom szónélkül hagyni ezután sem hogyha valaki elrontja a játékélményt. Pont leszarom a PoE2HU renomáját (renomédat..) hogyha rpgzni meg snipolni jönnek fel a külföldiek. Felbasszák az agyam aztán az lesz a vége hogy be lesz vezetve az ilyen idióták miatt a ww-s sebzésrendszer.

-tRs-Landor

a nagy rpg lámulás ellenére csak betörtünk a kastély pincéjébe hatalmas véráldozatok árán 😄
alig bírtam ki, hogy ne az utálatos kittel szülessek én is...

vótmá, régi, stb.. 😄

-tRs-Landor

MaskimXul
tg-n volt, még tegnap. Kevesen voltunk az elején, így bementünk a hajó alá baromkodni 😊
REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

tudsz te ha akarsz.. ize engemdem <#banplz>

-tRs-Landor

Maak
kharkiv 2. kore is megvan am<#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

<#hehe>

-tRs-Landor

ma ökörködtunk pedroval 😄
pedro cheater volt, meg már minden! persze nyomtam a voteyest 😄D

meg volt egy disconn-ja

én meg gunnerkedtem és volt nekem a double disconn is! <#banplz>

utánna a kharkiv kör már csak hab volt a tortán 😄D

-tRs-Landor

Bufi! Tonoval heliztünk kicsit. Az eredmény:

hmm ezeket a H&Vseket ki éne hívni egy FUN izé LOLWAR-ra <#taps>

-tRs-Landor

<#nevetes1>
na de csupii! hát hol játszol tee, meg vizalapttipályáne?! xfire fusson!!

-tRs-Landor

MaskimXul
Berezan island látszólag egy napsütötte békés szigetecske. A tenger mélye viszont kimondhatatlan dolgokat rejt!

Zs0lt1
Ne csalj! 😄

Egyébként engem vmelyik nap a cod4 disallowed program/memory hibával vágott ki 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

MaskimXul
Töltsd le ezt a bf2/pb könyvtárba.
REPS0L
tegnap este játszottam TG-n, és egyfolytába baszott ki a PB corrupted files/memory-val, vmi ötlet? (nem poe2hu.exe -vel játszottam, hanem simával)

MaskimXul
Ja, mondjuk elég fura, hogy ezek éve óta játszanak, mégsincs köztük egy normális pilóta sem <#nyes>
láma tg-sek <#eplus2><#eljen>

-tRs-Landor

Nemzetközi híresség lettél Bufi! <#idiota>

javad0g írta a youtube-ra:
this was EPIC. i am YELLING at vector, WE MADE IT, WE MADE IT, i dont think anyone saw us!!!! he says something to the effect of "someone else can drive it across the bridge.." i said "no, lets run, we can go all super secret stealt..."BLAM!!!!!!
and as im laying there, dead....i hear vector: "im kind of hidden and still ali......" BLAM!!!! "dead......"
if we could have been i the same room i think both of us would have been staring at each other with the WTF look on our faces..too damn funny

MaskimXul

Ha így nem megy, akkor link, benne vagyok a tévébe vaze 😄
ehh ha tudnád én hány ijjen videót tudnék csinálni 😄DD pedig profin elvezetek bármien kocsit<#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

MaskimXul
Jólenne lassan tudni, ki jön a hétvégi Ph vs. PoE2HU warra?
Zs0lt1
hátigen, az kissé necces 😄

Beers
Az a bombatölcsér a levegõbe elég ...... 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

hangosan felröhögõs 😄D

-tRs-Landor

Maak
haaat...volt mar hogy mondtak neki, "huzz el wowozni"<#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Tono34
Nem hiszem, miért tették volna? <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#hehe><#hehe><#hehe>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

MaskimXul
Ebben a körben volt, a vége felé. Ilyenkor már nagyon utálhattak <#vigyor>
uHs Gerzson
Owned xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
Ez kurvajó! 😄

Maak
<#hehe><#worship>

MaskimXul
Amikor azt hiszik, észrevétlenül átlopakodtak a térképen, akkor csapok le <#nyes>
EHEM! Azért ez odabasz! <#idiota>

talán elõbb át kéne konvertálni divxbe baszod...

-tRs-Landor

Maak
aze' nem ment fel szerintem mert nem 50mega hanem 560 a vidi...nem is csodalom, hogy bufinak sem tudtam atkuldeni a telojara😄

<#eljen>

-tRs-Landor

Maak
beszooosz? mosmeg nyaasz?

<#banplz>
érdekes, én nem képzelõdöm róla pedig csipázom...
<#wow1>

REPS0L
ma valami gééééém TG-n pl?

Maak
<#ejnye1><#wilting>

REPS0L
el tudom képzelni, ahogy otthon gyakorlod, baszod.

Maak
azer' nem art, hatha betevedtek egy olyan helyre ahol ez koll<#hehe>