Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor

-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Si vis pacem, para bellum!
amúgy durva, tegnap egész nap azt hittem, hogy hétfõ van, és majd ma este lesznek igazán sokan a tg-n <#nemtudom>#nemtudom>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-tRs-Landor
Kurva béna vagyok benne és gecire basztat, hogy nem tudok normálisan helizni azután, amiket vietnámban csináltam 😄
A PoE1-re kíváncsi vagyok mit hoznak ki belõle, bár azt olvastam, hogy a coopot akarják megcsinálni, az meg kell a francnak 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
mult héten jelentették be hogy csinálják, szerintem nyáron lesz belõle vmi
-tRs-Landor
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
-tRs-Landor
-tRs-Landor
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
ja ráadásul se punci se faszverés.. <#sniffles>#sniffles>
-tRs-Landor
hujje<#banplz>#banplz>
egyébként meg én személy szerint szeretek a "véreim" ellen játszani több okból is <#worship>#worship>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?