12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#2440 Dokan=Sokan -
#2439 Dokan töltöttétek Meow-tól, biztos nálam van a hiba, majd megoldom valahogy. -
TS Zolly #2438 Kicsomagolásnál bekopi a jelszó a mezőbe. Szépen ad két fájlt. Legalábbis nálam. Az nem lehet a baj, hogy a kisebb filét inditjátok elösször????? Csak kérdem. -
#2437 Tyű a kutyafáját a POE2 jó lett!! És a heli valami isten lett végre majdnem olyan mint a bfv-ben volt. Nincs az a rohadt haldoklómadár érzésem mint a bf2 ben szal jó na. -
#2436 csak a kedvedért megnéztem zip-el,rar-ral és ace-el is,és egyik sem tudja kicsomagolni...de ismét csak ezért leszedtem egy vadonatúj winzip-et és winrart is,de azzal se ment...szóval azt hiszem,ha eddig nem volt,akkor most baj van:O
mellesleg érdekes,mind2 azt írja ki,nm jó a jelszó,pedig ctrl+c-vel írogatom őketfaszom az egészbe -
Polemius #2435 Kicsomagolás után 2 filet kell kapj:
PoE2-v1.0.0.0-mappack.cab
PoE2-v1.0.0.0.exe
Na nincs meg valamelyik, akkor vagy nem jól csomagoltad ki (talán a progi amivel kicsomagoltad a ludas) vagy hibás amit letöltöttél. Utóbbi esetet a #2430 -ban leírtak szerint tudod ellenőrizni. -
TS Zolly #2434 MeOw linkjének semmi baja. Rajtam kivül még többen azt szedtük le. Szal halgassatok rá. -
#2433 Single-ben nem is fogsz mapokat találni, tegyük hozzá sajna -
#2432 Kibontani ki tudtam
Telepítő el is indult
Csak nincsenek map-ok
Mappack-ot ha ki akarom csomagolni külön, akkor hibát ír.
-
#2431 En is az ausztraloktol szedtem a szerverre, szoval ha nem lehet kibontani, akkor uj winzip, vagy nezd meg nem virusos-e a geped... -
Polemius #2430 Akinek van total comandere, az mentse el ezt PoE2_v1.0.0.sfv néven, tegye a zip mellé és leellenőrizheti hibás-e a file. A lentebbi szöveget másoljátok bele a fájlba. Aztán csak enter és ellenőrzi.
; Generated by WIN-SFV32 v1.0
; (Compatible: Total Commander 6.0)
PoE2_v1.0.0.zip 7638148A
-
#2429 Lama vagy, nem gondolod, hogy crc-s zipet rakok fel ennyi embernek? Talan rakjal fel uj winzipet es ne a 3 eves pkunzippel probalkozz. -
#2428 akkor este várunk :) -
#2427 Szerintem is jó!
Végre a tankokkal is lehet rallyzni mert nem sebződik minden kis ugratónál.
Eddig tetszik nagyon! :) -
#2426 énis meow linkjéről szedtem, és minden ok volt...
ja amúgy sztem nagyon über a mod :) -
#2425 MeOw linkjéről szedtem én is,mondom hogy itt valami bűzlik...
amúgymeg szólhattál volna,nem kezdem akkor az ausztrál cigányoktól szedni 40kval -
#2424 neviccelj már, rántsd le innen, vagy meow linkjéről...ez tuti jó -
#2423 Nekem se volt jó a mappack.
Most tölthetem az ausztráloktól. -
#2422 Janek az -
#2421 már lassan üldözési mániám lesz, mint Daneenak :) -
Marlboroman #2420 Megvan azért köszi. -
#2419 picit olvass vissza! :) -
Marlboroman #2418 Honnan lehet letölteni a modot? -
#2417 remélem nem :) -
#2416 jehh nekem már csak 3 óra mire lejön a 3.poe verzióm -
#2415 rdha nauron??
menetközben desktop az maradt :\ -
TS Zolly #2414 Húúúú, én nagyon is. De miért is? :D
-
#2413 téged nem, mert mire rajöttem,hogy rdha-Nauron most konfigolja a POE-t addigra mar csak 1 kill-re maradt időm...
ui:megszoktam, hogy Farock elsőre végez az enemy pilotával... -
TS Zolly #2412 Remélem nem. :P :D -
#2411 Crem nem szidtatok engem nagyon? -
#2410 1 perc és lennvan remélem jó lesz -
TS Zolly #2409 Én MeOw linkjéről töltöttem le. Tökéletes az. -
thx,lehúzom ezt is,aztán max.kiderül,h.a hiba az én készülékemben van:DDD -
#2407 http://www.ausgamers.com/files/download/html/24102 -
#2406 azt ne mondd,h.mostmár jó és csak nekem szar,mert akkor a bf2dvdt azonnal kibaszom az ablakon(bár lehet ezzel jártok a legjoban) -
#2405 2óra és lent van a fear:) -
#2404 ez nem lehet ranked ugye?
-
#2403 szvsz a MeOw mirrorja nem tökéletes,mert a prob ugyanaz:a cab fájl nem jó,mikor azt tömöríteném ki,egyből hibás a csomagolt fájl,a rendes telepítő exe pedig jó...akurvaéletbasszameg,marad a torrent 3-8 kb/s-je -
Deqwator #2402 én nem csomagoltam ki hanem mesor gépéről áthuztam(ugye az ki volt csomagolva mindennel együtt)és azért is mappack-ot hiányolta pedig ott volt mellete:S -
n003 #2401 bakker nem lehetek ekkora láma :DDD