Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://downloads.hypernia.net/hyperelite/PoE_Beta1_linuxserver.tar.gz
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
az ASE szerint per pillanat a világ 1150 DC szerverén 2296-an játszanak míg BFV-re az 1886 4433 szám van 😊
a közeljövõ a Vietnamé és a rá készülõ modoké, a sima BF motorból nem lehet elõhozni sokkal jobbat mint a DC
egyébként meg tök fölösleges errõl vitatkozni hiszen jövõre kijön a BF2 és onnantól mindenki azzal fogja nyomni 😄
Forza.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Nekem pl azért jött be a DC, mert kevés lövéssel lehet embert ölni, vagyis viszonylag élethû a gyalogosharc.
Szerintem te nem erre gondoltál!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
a PoE csak két napja jött ki...
Forza.
bfv-t egyetlen ok miatt játzsák többen: szebb, ujabb 😊 a DC éppen a helikoptereinek (is) köszönhette rendkivüli népszerüségét...
nameg a modern kornak 😄
ha a poe nem alakul át a skillesebb játékosok kiszolgálására, akkor nem fogja leváltani a DCt... sztem. mondom ezt ugy, h nem vagyok egy nagytudásu.... max éppcsak középmezöny 😊
Forza.
má lenn is van.
csak nehezen indult.
Ghost szerintem te félreértettél. Jópár játék alatt azt értettem, hogy jópár menet alatt a PoE-ben. Mindezt csak erre a modra értettem és nem a valóságra...
Komulatív lõszer az nem pattan le, csak az APFSDS.
Patton arról meg ne is beszéljünk a maga 3,24 m-es magasságával, és korlátozott terepjáró képességével.
T-72, és M1A1 között 1 generáció van, és M1-tõl kezdve az M1A2-ig réteges páncélzattal készültek ami véd nagyon sok lövedékkel szemben. És az elektronika is sokkalta fejlettebb.
Oroszok a repülõgép és helikopter gyártásban remekelnek. És ha most készítenének egy uj tankot az lehet, h jobb lenne mint nyugati kollégája, de a jelenlegi nem mondható jobbnak.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Nekem innen nem jön!

Volt egyszeraz öbölháborúban (az elsõben) egy csata. A Nemzeti Gárda egy alit T-80-as csapata elkapott egy tizenpár harckocsiból álló M1 oszlopot. Csak a háború után derült ki, hogy az Oszlopból csak egy tank menekült meg, az is torony nélkül. No comment. És az T80 volt csak.
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
Hát csak gratulálni tudok, ha levontad a következtetést játékokból...
@ Gery
Mivel manapság minden modern MTB majdnem ugyanolyan ûrméretû (120-125mm), ugyan azon az elven mûködõ (simacsövû - kivétel a brit Challanger 2) löveget használ, ugyanolyan lövedékekkel (APFSDS, HEAT, HESH, ADATS) így már nem a fegyverzet a döntõ. A páncélvédettség, a gyorsaság (bár ez még nem is annyira), és legfõképp az elektronika a döntõ.
viszont az amcsik elkezdtek ember nélküli jármûveket fejleszteni szóval ki tudja
1. laposabb profil
2. lövedék oda megy ahova céloz az ember
3. a T-72 lövedéke nem olyan feltûnõ mint az Abrams lézershow effektes Sabotja (ami egyébként nem sebez nagyobbat)
4. a T-72 jobban beleolvad a környezetbe messzirõl bekeverhetõ egy sziklával vagy kilõtt roncssal míg az Abramsnak "ide lõjjetek" színe van, talán a legjobb példa erre Guadalcanal
5. T-72-nek jó a tapadása az Abrams meg olyan mintha taknyon csúszkálna (példa bármilyen map amin hegyekre kell mászni)
6. a T-72-nek halk motorja van, az Abramsot már elõre hallani lehet ha jön, a motorzajától viszont nem lehet hallani a közeledõ T-72eseket
7. az Abrams amerikai tehát a Nagy Sátán mûve 😄DD
\" puska kellett volna...\"
Az M1A2 és T-90 összehasonlításánál (való életben) nincs nagy különbség, csak hogy az Abramsnek modernebb elektronikája van, szoval megincsak õt lehetne kihozni gyõztesnek.
DC-ben és PoE-ben is (szerintem a valódi életben is) az orosz tankok a jobbak szinte minden szempontból. azon talán lehet vitatkozni hogy PoE-ban az M1A2 néhány patch után jobb vagy rosszabb lesz mint a T-90 de a DC-ben egyértelmû a T-72 fölénye és pont ezért rengetegszer látni szervereken ahogy az amcsik kiugranak az Abramsból egy füstölgõ T-72-ért is
BFV-ben már csináltak heli irányítást, aminek még kevesebb a köze a valodi helikhez, fõleg a korlátozott dõlésszög (mert ugye a Huey-t nem lehet megdönteni ugy hogy fejjel lefelé menjünk), POE: kicsit javitottak a helyzeten, de még mindig egy nagy F*S.
akinek tetszik az "elavult" orosz technológia az amcsiként is lophat magának
Magyar virtus rulz 😊
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
asszem a BFV-t többen játszák mint a DC-t szóval szvsz az irányítás BFV-s marad a további patchekben is
de az ennyibõl is látszik, hogy nem sodrodik a gép, lebeg, le se tud szinte magátol esni ... 0 tehetetlensége van 😞
bfv is kevés, de ez aztán tényleg 0 skilles 😞 egyenlõre fogjuk a 0.1re, majd igazán sirni 0.35 körül kezdek 😉
Forza.
dejolenne, ha ez is 0.7nél járna már ....
Forza.

Na és amit az elején írtam az storno. Utánna jártam:
T-90 Dizelüzemû harckocsi
T-91 U.a. csak gázturbinával.