12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#2480 nyomjatok képeket amíg töltöm!! -
#2479 Huhh,nagyon bejön!
Végre olyan érzés,mintha igazi fegyverekkel lönék!A BF2 a tapadókorongos játékpuskáival elmehet ezek után a piccs...ba...
Amíg meg nem szoktam az új csúzlikat,addig azért biztosra mentem:
Ha unod a csatát,akkor egy kis kikapcsolódás:
bár a sört hiányoltam,picit... -
#2478 ilyen kor olyan jó érzés fog el amikor a félmillás konfigotokkal szoptok én meg a 3 éves szarommal darálok -
#2477 valamikor meg kéne beszélni hogy mikor kezdhetema töltés mert olyan rég nem lőttem MI-24-et pláne nem UAZ-zal -
PENGEinno3d #2476 Hát felraktam de baszik elindúlni!Bejön egy fekete képernyő párat villan utána meg kidobb az asztalra...:S -
#2475 assi pályán rakétával lövöldöz gg :/ -
#2474 jo a raksi -
#2473 Nagyon köszi... -
Marlboroman #2472 Szervereket hol találok a modhoz? -
#2471 szerintem kurva jó!!!
A célzás is meg az egész ugy ahogy van ,nekem speciel könnyebb a célzás itt mint alap bf2-ben
a mapok is faszák ,bár még csak 3at láttam, végre megint ugy tudtam szórakozni mint 42-ben ,remélem a tankos mapok is ien frankok lesznek! -
#2470 Delfinezéssel meg nem tudnak mit csinálni. Majd a DICE azt megoldja . -
Marlboroman #2469 ..]POEv1.0.0[..]BIGthanksTOeveryoneWHOhasSUPPORTEDus].. -
#2468 Szerintem sincs semmi baj a célzással pláne nem a bf2 után. Futás közben meg mit lövöldözöl lámi . -
#2467 Szerintem semmi baj a célzással!
Valamivel nagyobbat rántanak a fegyverek lővésnél, de meg kell szokni! -
#2466 Te meow kolléga, lehet én maradtam le mint a borravaló, mi a jelszó a tömörített file-hoz ?? Előre is köszi... -
#2465 minek az a sok szar a tálcára meg az asztalra -
#2464 Bocs de most inkább nem! -
#2463 ha ezzel játszom akkor az nem megy bele a stat-omba? -
#2462 mert futás közben szoktak a legpontosabb egésztáras sorozatok betalálni miiiii ? mennyé vissza UT-ni B+ -
#2461 na én már csak annyit tudok mondani,h.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
szerk:azért a felhúzás meg fog történni -
Nauron #2460 egy kicsit a célzásrol:tokre ugyan olyan szar mint a bf2...futok mogotte egy tárat mellé lö...az ugro hasalos skill még mindig benne van:SS
bár szarbol várat épiteni nem lehet:) -
#2459 Hülyeséget írok.
T-84 vs Leopard -
#2458 Meg azért kicsit erős ez a T-55 vs Leopard párosítás.
Talán az Ukrán hadsereg még mindig T-55-öt használ? kétlem.
Vagy a T-80 erős lett volna? -
#2457 Érdekes a repcsinél, hogy egyszerre csak 1 fegyót lehet használni. Viszont nem találtam a hőcsapdát, meg a fegyver lőszerszámlálója alatt van egy 3-as jelszésű csík, hogy az mi. -
#2456 Ha nincs sehol meg mp3-ba akkor legroszabb esetben kiszedem a játékból, de ezt azért szeretném elkerülni :). -
#2455 Asszem a bf2nek befelledzett legalábbis nálam biztosan. Rohadt jó lett és a régi zenéket rakták be alá. Nem tudja valaki honnan lehet a zenéket lehúzni mp3-ba ha egyáltalán le lehet. -
#2454 Mondjuk abszolut nem orulok, amit muveltek a hinddel, beul a gunner, ul ott bamban., ha sipol nyom egy gombot. ennel meg az usiban is jobb a hind.
a sipolasig vagy 4 sec kell, a tank nyom egy flaret, de ha elfelejti az se gond akkor semm nem talalja el a raketa :)
de viszont a 64 raketajaval lehet aratni, csak meg kell vele tanulni celozni, valahogy mashova nezi be a kozepet, mint az eredetiben.Meg az emelkedesevel is van némi nehezseg, blackhawk hozzakepest furgeroka.
-
#2453 na msotmár én vagyok az egyetlen balfasz a klubban...nembaj,ha az rdha szerverről is szar lesz(ami szvsz a MeOw-éról van),akkor szénné húzóm a cpu-t,a ramot és a 9600atlegalábbis indításnak megnézzük,bootol-e 4 Ghz-el -
haxoror #2452 Isten hozott a Paranoia klubban! -
#2451 Szivesen, meg holnap estig fenthagyom azert. -
#2450 Minden ok itt is, megoldódott.
Hálón keresztül nem ment a telepítés, a gépre másoltam a telepítőt és ment rendesen.
Kösz a linket Meow! -
#2449 pfff meg 9 utan valamivel elkezdtunk szorakozni vele, gondoltam most mar ideje reggelizni, 2 ora van... tobbet nem inditom el :)
-
#2448 meow: köszönöm a linket/lehetőséget!
sosem hittem h kijön, pláne ilyen hirtelen ... (amikorra már közel 2 honapja nem bf2ztem) - arra leszek kiváncsi, 1.4 alat megy e majd vagy megint kezödhet egy mizéria :) -
#2447 Üdv urak, én is elkezdtem lekapni a cuccot! -
#2446 HA VALAKI CSELLÓS ÉS 50K-S FELTÖLTÉSŰ AZAZ KLASSZIKOS AZ ADJON NEKEM EGY NAPRA EGY 50K-S SLOTOT A CSELLÓ HUBON HOGY ÁTTUDJAM HÚZNI TŐLE A PoE2-T THX
és nem akarom mégegyszer bemásolníííí viláááágooos -
#2445 20 perce azt ellenőrzi...
szerk:nálam biza crcs a zip fájl... -
Polemius #2444 Ellenőrizted sérült-e a file ami lejött? -
#2443 jó akkor már csak egyvalamit kérdeznék,mi a faszom is ez?:
Error: invalid compressed data to inflate
ezt a winzip írta ki kitömörítésnél,csak a .cab-ra,az exe jó neki -
#2442 Tiszta sor, nem is ott néztem... -
#2441 Vááá most raktam fel, 1 év után megyek újra battlefieldezni \o/