Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
Jaa, anélkül próbáltad, akkor már értem 😊)

¥ xfire: kistekila

arty
OFFtopik

nana.. 20k körül van MOST a sima 9600as, 16 netto a 9550 (nagyon huzhato cucc!) amin a bf-v is elég szépen elmegy... a 9800asok most kerülnek 40-45nettóba.

Más kérdés, hogy tényleg lesz akinek még a leirt cucc is drága 😞 hiába, na, ez csak ugyanaz az ország marad... én is geforce2mxen kezdtem a bf-et low detailban...

ONtopik

Amugy traumáékat akkor meértem, h kopirájtozgatnak, ha kérdezés nélkül akarták betenni a modellt, de ha kérésre sem akarják engedni betenni... háát... akkor egy ujabb példa, milyenné is válik az ember a pénzszagra 😞

Forza.

DannyL
Ne árulj már el minden titkot, elrontod a meglepetést.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

genRob
Jaja vazzeg. Én írtam a kódját!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

DannyL
Egy ûberdurva csak az U42-nek fejlesztett giga brutál csíttel persze. Akire ránézek meghal egybõl.

DannyL
Találtam hozzá egy peccset a battlefield.hu-n. Így már biztos jó lesz. 😊

DannyL
Legalább van ízlésed.

kz
Szóval neked sincs ötleted?
Kár!
Pedig nekem te vagy a példaképem!

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

DannyL
Az gáz ha még ötleted sincs. Egyéni szoc probléma.

kz
És van valami ötleted, hogy hogyan?

DannyL
Lépj már egy szintel tovább.

DannyL
Köszi Yan!

kz
De azon nem megy a maphack. Vagy de?

Yan
Nem. Már csak nagyítani lehet. Használd a 3D mapot(Q).

DannyL
Egy valamit nagyon utálok a BFV-ben. HOgy a fenébe kell a minimapot úgy beállítani, hogy nagyobb területet mutasson? Lehet ezt valahol állítani?

DannyL
DC is így kezdte. 😉 És most nem látni a sok játékostól.

kz
A hétvégén én is kipróbáltam végre a PoE-t.
Nem rossz!
Bár nekem az nem jön be, hogy ezer féle jármû, én jobban szeretem a gyalogos harcot. Persze lehet, hogy az is jól meg van csinálva, csak a gyér játékosszám miatt nem volt lehetõségem kiróbálni.

DannyL
Abszolútte defasza. 😊

Cobra.
Lesz 0.8 csak nem az eddigi fejlesztõktõl

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ghost cb
0.8 nem lesz, csak Battlefield 2.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Zs0lt1
Ez egy dolog persze, de ha a kopirájt ló védi munkáját, akkor azt más ne nagyon használhassa fel, ebben igazuk van nekik.
Bár a pályakészítõ megtehette volna azt pl, amit az fh-ok megtettek a bg42-sekkel.
Bár az irtó g.ci lenne az biztos.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

polak
sebaj, lesz másik 20

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

a DC-sek akkor szóljanak be ha végre kiadták a .8-at addig meg szarni a fejükre szvsz

Zs0lt1
Nna ezt a pályát sem fogjuk látni soha.
Állítólag a készítõje lenyúlt valami modellt az eredeti pályából és a DC-sek nem engdik meg neki, hogy felhasználja.
Ennyi. Kár, pedig jól nézett ki szvsz.

Cobra.
A pálmafa még elmegy, de a gaz az nem kéne oda, fõleg az út közepére.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zs0lt1
Meg a pálmafákkal sem stimmel a dolog 😊

Zs0lt1
Már scak az a kérdés, hogy lehet irakban fû augusztus végén 😊

ghost cb
ja csak kinött egy kicsit a fû

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Zs0lt1
EZ a kép ismerõs? 😊

Zs0lt1
Ebben a fórumban van egy single player patch, amivel mûködnek a pályák, bár néhány még mindíg visszabasz az asztalra 😊

DannyL
Fasza ez a mod! Csak rá ne szokjak...

ghost cb
milyen topic is ez

polak
az ajánlott😊 elég lesz a minimum is...😊 nincsenek nagy igények és akkor minden jo és szép😊 nekem is akörüli a proccom és marad is😊 szerintem elfutkos rajta a bf2😊 az õ malmukra hajtják de ezzel nincs gond, aki milkos az köcsön is hogy szépen nézze! ahogy látom a te géped nem rossz ugyhogy neked se lesz sok gondod...

Sunz
Szerintem ebbõl a config-ból max a 9800 az ami nem kell. Illetve nem szükséges. Hattorival(polak) egyet értve az még talán jövõ ilyenkor sem lesz 20k, de a 9600 is meg fogja tenni szvsz. (remélem mert vga-t nem lez pénzem cserélni féleven belül mégegyszer).

Az anyagi része meg más tészta, én dolgozom, és úgya rakom össze a pénzem (albérlet mellett a saját fizumból). De nekem aránylag jó pénzt ad a cég havonta. Viszont ismerek olyan BfV-seket is, akik csak nagy erölködésre most raktak össze egy 1500-1600 körüli gépet. Szerinted nekik lesz pénzük fél éven belül újjat venni?

Az már csak egy másik kérdés, hogy a Bf2 mikor majd a kezünkbe vesszük, akkor mennyire jól fog elmenni egy 2600-os gépen 1G RAM-al, meg egy 9600-as kártáyval. A Játékfejlesztõk nyugaton minig is a PC-alkatrészgyártók (fõleg VGA-gyártók) malmára hajtják a vizet. Azon sem lennék meglepõdve, ha majd az ajánlott kártya az X800 lennne. Remélem nem jön be. 😞

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

polak
szerintem nem lesz vészes ez a bf2 átállás! gépigényesebb lesz de nem a maximum felbontást maximum grafikával kell erõltetni... még bfv-ben se... a 9800 tuti nem lesz olyan olcso😊 20ezer huf lesz kb a 9600 valamelyik egyede, az pedig tojás sütésre tökéletes😊

arty
kz: én értelek viszont téged, és hidd el nekem, egyrõl beszéltünk 😉

Forza.

arty
szted 2005 közepére nem lesz pénze valakinek egy 12 ezer forintos 2500/2800+ procira, meg egy 20 ezer forintos 9800asra ? 😊

sztem lesz 😉

Forza.

Sunz
Jah és még egy a DC-seknek:

Basrah Edge 1. kép
Basrah Edge 2. kép

Ezek is azok, de inkább csak linkben szúrom be mert ezek is nagyok!

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

Sunz
Na és egy kis kedvesség a régi Bf-eseknek a PoE mapper-eitõl:

Ismerõs pályák? 😊) Egy mini-mod segítségével ezek is elérhetõk lesznek szombattól, he minden igaz..😊

Zs0lt1
Igen az igaz, hogy elég sötét, egyszer-kétszer bele is vittem a repcsit a tengerbe 😊

kz
ne féljél, csak gyere jáccani.
remélem a TS-t megtalálom!

Yan

Elöre félek 😊

Sunz: nagyon sötét ez a pálya 😞
ilyen van DC-ben is, ki is ürült mindig a szerver amikor az ment. De azért próbálós 😊

kz
Mindenkinek tessék reszketni kéremszépen, mert ma kora délután (13:30-tól) végre én is kipróbálom ezt a mod-ot, és akkor lesz aztán nemulass!

kz
nekem teljesen zavaros az amit leírtál, de ha te úgy érzed egyrõl beszélünk, akkor rendben.

Zs0lt1
Jah és az egyik zászló a levegõben van. Úgy, mint a No Fly Zone-ban.

Sunz
Na és akkor egy kis izalítõ a következõ PoE patch egy pályájáról, melynek neve Over Bioko. Ma éjjel módunkban ált Zs0lt1 barátommal tesztelni 😊 Király és hangulatos Dog-fight map kb 8-8 Vadászgéppel, és 2-2 helivel, 2 befoglalható zászlóval. Ime a képek:

A map egyébként letölthetõ innen:
Over Bioko Map

Sunz
Ezzel nem értek egyet, sokan nem fogják tudni majd a gépüket oda feltornászni. Szerintem, nem lesz olyan gyors az átállás. A PoE meg elsõsorban nem a helikrõl szól, és hála istennek, meg a fejlesztõknek a helik páncélzatát legyangítették annyira, hoy a BfV-hez képest már nem lelõhetetlen, felülmulhatatlan csodák, hanem egy fegyver, ami ha jó kézben van, akkor nagy segítség lehet... ha nem... akkor IJ. 😊

arty
persze hogy bfv alapu... de nem ez volt a kérdés 😉 izé.. nem is volt kérdés 😉 a bf-v bolti game, ez meg egy ráépülõ mod ... de ha pl. a honi helyzetet nézed, már a DC a király 😉

a kérdés az, a bf2 megjelenéséig kinövi e magát a POE avagy marad mindenki a DCnél... én szivesen átállnék a jobb gfx, a fû miatt, de ilyen helivel ez csak egy gagyi probálkozás DCtõl szebb GFX-el. 😊

bf2 a videok alapján mindent visz, nullázodik majd a bf/bfc/modok játékosainak száma 😊

Forza.

Lacc
Na végre linux server 😊 Csak még nincs értelme indítani. Ha a Vietnam'o'matic visszaáll akkor tudok indítani én. Addig 2nek semmi értelme 10 playernek átlagban 😊
Sunz
majndem kihagytam:
Kenya