Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nana.. 20k körül van MOST a sima 9600as, 16 netto a 9550 (nagyon huzhato cucc!) amin a bf-v is elég szépen elmegy... a 9800asok most kerülnek 40-45nettóba.
Más kérdés, hogy tényleg lesz akinek még a leirt cucc is drága 😞 hiába, na, ez csak ugyanaz az ország marad... én is geforce2mxen kezdtem a bf-et low detailban...
ONtopik
Amugy traumáékat akkor meértem, h kopirájtozgatnak, ha kérdezés nélkül akarták betenni a modellt, de ha kérésre sem akarják engedni betenni... háát... akkor egy ujabb példa, milyenné is válik az ember a pénzszagra 😞
Forza.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Kár!
Pedig nekem te vagy a példaképem!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Nem rossz!
Bár nekem az nem jön be, hogy ezer féle jármû, én jobban szeretem a gyalogos harcot. Persze lehet, hogy az is jól meg van csinálva, csak a gyér játékosszám miatt nem volt lehetõségem kiróbálni.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Bár a pályakészítõ megtehette volna azt pl, amit az fh-ok megtettek a bg42-sekkel.
Bár az irtó g.ci lenne az biztos.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Állítólag a készítõje lenyúlt valami modellt az eredeti pályából és a DC-sek nem engdik meg neki, hogy felhasználja.
Ennyi. Kár, pedig jól nézett ki szvsz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Az anyagi része meg más tészta, én dolgozom, és úgya rakom össze a pénzem (albérlet mellett a saját fizumból). De nekem aránylag jó pénzt ad a cég havonta. Viszont ismerek olyan BfV-seket is, akik csak nagy erölködésre most raktak össze egy 1500-1600 körüli gépet. Szerinted nekik lesz pénzük fél éven belül újjat venni?
Az már csak egy másik kérdés, hogy a Bf2 mikor majd a kezünkbe vesszük, akkor mennyire jól fog elmenni egy 2600-os gépen 1G RAM-al, meg egy 9600-as kártáyval. A Játékfejlesztõk nyugaton minig is a PC-alkatrészgyártók (fõleg VGA-gyártók) malmára hajtják a vizet. Azon sem lennék meglepõdve, ha majd az ajánlott kártya az X800 lennne. Remélem nem jön be. 😞
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
sztem lesz 😉
Forza.
Basrah Edge 1. kép
Basrah Edge 2. kép
Ezek is azok, de inkább csak linkben szúrom be mert ezek is nagyok!
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
Ismerõs pályák? 😊) Egy mini-mod segítségével ezek is elérhetõk lesznek szombattól, he minden igaz..😊
remélem a TS-t megtalálom!
Elöre félek 😊
Sunz: nagyon sötét ez a pálya 😞
ilyen van DC-ben is, ki is ürült mindig a szerver amikor az ment. De azért próbálós 😊
¥ xfire: kistekila
A map egyébként letölthetõ innen:
Over Bioko Map
a kérdés az, a bf2 megjelenéséig kinövi e magát a POE avagy marad mindenki a DCnél... én szivesen átállnék a jobb gfx, a fû miatt, de ilyen helivel ez csak egy gagyi probálkozás DCtõl szebb GFX-el. 😊
bf2 a videok alapján mindent visz, nullázodik majd a bf/bfc/modok játékosainak száma 😊
Forza.
Kenya