12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • joebacsi
    coRDHA POE2 server HU
    ip: rdha.hu

így megfelel? :)
  • joebacsi
    leszeded, kitömöríted (pass kell, gerzsi beírta), kapsz 2 file-t, exet elindítod, azmeg feltelepül automatikusan a bf2 könyvtárba...majd asztalon kapsz parancsikont, azzal indítod
  • Deqwator
    Legnépszerűbb témák
    1. Point of Existence!!!!!!

• Gabor970
    találok valahol leírást a telepítésről? Nem zavar be, ha amúgy hivatalos ranked szervereken szoktam játszani?
  • joebacsi
    öö minnyá
  • joebacsi
    hegyes: ha tankot látsz
    nemannyira hegyes (második): ha gyalogost látsz

csak hogy legény is érccse :D
  • uHs Gerzson
    Dióhéjban:
    Egy fiktiv történetel rendelkező teljes modifikáció. Németek és az Ukránok egymás ellen. 13 pálya, 30+ jármű, 24+ fegyver.

[URL=http://test.lc.hu/PoE2_v1.0.0.zip]Beszerezni innen[/URL]
    és itt a jelszó hozzá: ..]POEv1.0.0[..]BIGthanksTOeveryoneWHOhasSUPPORTEDus]..
  • uHs Gerzson
    Sabot: Nehézpáncélosok ellen
    Heap: Dzsipek és ember ellen
  • Gabor970
    sziasztok!

Nagy kérésem lenne! Valaki -akár privátban- elmondaná nekem, hogy tulképp mi ez a PoE? Egy éve BF2-zöm, természetesen eredeti játékkal. Ez hogy kapcsolódik a BF2-höz, és miként tehetek szert rá, hogyan lehet online csatározni?
    Előre is köszönöm, ha valaki felhomyályosít!!!
  • Kovács legény
    Joe! RDHA szerver nevét változtasd már meg egy cseppet hogy kidobja a kereső ha "hu" -t irok be ,mert igy külön kell rákeresni

Most hogy már játszottam tankos mapon is ,mégjobban tetszik a játék ,kurva jó hogy lehet váltani a tank lövedékeit, bár még nemtom hogy az első kettő között mijakülönbség konkrétan
  • atwe
    hát ez a map :D mindenfelé tank és tank és APACHE :DDDDD A rohat helivel mindig megjelent amikor végre lehetet volna kicsit lazitani :D
    Inkább ment volna oren vagy másik assault map enyi tankot rég látam együt :D
  • DummyBoy
    Nnnnaa, Köszi a Hordás arcoknak a squadot, végre megint ÉLMÉNY volt Public-on jáccani :)

Jó lesz ez, AT nem olyan gáz, de hogy senkinél sincs gránát ez furcsa volt ... :)

Jó lesz ez :)
  • TheGOro
    Cor-ra nem tudok menni, de az rdha az okés :) Juteszembe pontosíthatnád az este fogalmát, mert nálam már az van.
  • Murry
    Fut a CoR szerver de folyamatosan tele van. 40/40
  • Nauron
    csak annyit tisztellek...
    flém off
  • HTS s3rg1nh00
    hát,azután h.amit fallen-en töltöttem,egész jól ment,nem hiszem...de szvsz helibe be nem rakom a seggem,pont a Fujis-UAZos ügy miatt:DDD
  • TS Zolly
    Keresőben láttam, hogy megy. De telt ház volt.
  • joebacsi
    nemtom, sztem jövőheti warokat poe-ben kéne tolni...nekem ez a véleményem páróra játék után :D
  • schrank
    "változni fog"
    1. megtartod a PoE-t és mindenki téged fog szopatni a szerveren
    2. uninstall
  • HTS s3rg1nh00
    én tudományosan is alátámasztom a vita azon részét,h.a wow szar,egy egész délutánt basztam el vele,de minek?mellesleg nekem a PoE se az igazi,de ezt 10 perc játék után mondom,szóval ez valszeg változni fog:D
    ja igen shreknek most az egyszer igaza van,de egy fecske nem csinál nyarat,mint tudjuk
  • joebacsi
    np
  • TDC Geronimo
    Majd este megyünk lőni :)
  • joebacsi
    ja kérdés, akkor cor szerver már fut?
    mert passt leszedtem saját szerverről, hogy találja be a nép, mert már kong egy jó órája, meg kicsit kipofoztam, hogy alkalmasabb legyen publik játékra (2körpermap, 100as ticketrat, no pass, 3 tk után kick, no time limit)
    csak azért kérdezem, mert jó lenne egy szerverre terelni a népet, amíg nemtoljuk túl sokan...ez esetben meg nemakarok konkurenciát állítani :)
  • TheGOro
    mi ez a nagy punnyadás?
  • schrank
    kösz hogy mellém álltál
  • joebacsi
    nyah befejeztetem a vitát azzal a konklúzióval, hogy a wow az szar, shrank meg gyökér...koncentráljatok a témára pls :)
  • TDC Geronimo
    Miért alkotsz véleményt olyanról, amiről nem tudsz semmit?

Mind1 nem állok le pont veled vitatkozni ;>
  • Marlboroman
    Az én környezetemben mindenki wowozik, nem szeretem a wowot de jó hallgatni ahogy beszélgetnek róla. :)
  • schrank
    az kiabál akinek a háza ég ugyanaz a wow is csak idiótáknak csinálták és meseországban játszódik
  • TDC Geronimo
    Nem kérdeztem véleményed. Játszottam előtte annyit, hogy tudjam mi a pálya
  • Deqwator
    a wow és a bf2 között kurva nagy külömbség van(nem Gerot akarom védeni)
  • schrank
    ezt nem értem egy wow-os tart kiselőadást a ranked rendszerről amikor már fél éve wowozol egyfolytában csak hogy 73-as szintű varázsló lehess
  • Marlboroman
    Én megszoktam a bf2ből a szinte üres pályákat, és a poe-ban van egy infantry pálya, ami egy eerdő, és nagyon összezavar a sok növényzet, és nem is látom az mebereket. :)
  • TDC Geronimo
    Elhiszem, de leszarom rankedot, nem holmi fos medálokért játszok...

Épp ezért jutott oda ez a játék ahol most tart :/

PoE talán megmenti :)
  • joebacsi
  • uHs Gerzson
    maradj bf2-ben ha csak rankedal tudsz játszani...
  • Swy
  • Swy
    de komolyan esküszöm
    pipáld be a keresőben és minden hagyj üresen!!
  • schrank
    inkább oszd meg a chello hub-on hogy éjjel át tudjam húzni lécci-lécci
  • TDC Geronimo
    Ranked pff