12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#2560 coRDHA POE2 server HU
ip: rdha.hu
így megfelel? :) -
#2559 leszeded, kitömöríted (pass kell, gerzsi beírta), kapsz 2 file-t, exet elindítod, azmeg feltelepül automatikusan a bf2 könyvtárba...majd asztalon kapsz parancsikont, azzal indítod -
Deqwator #2558 Legnépszerűbb témák
1. Point of Existence!!!!!!
-
Gabor970 #2557 találok valahol leírást a telepítésről? Nem zavar be, ha amúgy hivatalos ranked szervereken szoktam játszani? -
#2556 öö minnyá -
#2555 hegyes: ha tankot látsz
nemannyira hegyes (második): ha gyalogost látsz
csak hogy legény is érccse :D -
#2554 Dióhéjban:
Egy fiktiv történetel rendelkező teljes modifikáció. Németek és az Ukránok egymás ellen. 13 pálya, 30+ jármű, 24+ fegyver.
[URL=http://test.lc.hu/PoE2_v1.0.0.zip]Beszerezni innen[/URL]
és itt a jelszó hozzá: ..]POEv1.0.0[..]BIGthanksTOeveryoneWHOhasSUPPORTEDus]..
-
#2553 Sabot: Nehézpáncélosok ellen
Heap: Dzsipek és ember ellen -
Gabor970 #2552 sziasztok!
Nagy kérésem lenne! Valaki -akár privátban- elmondaná nekem, hogy tulképp mi ez a PoE? Egy éve BF2-zöm, természetesen eredeti játékkal. Ez hogy kapcsolódik a BF2-höz, és miként tehetek szert rá, hogyan lehet online csatározni?
Előre is köszönöm, ha valaki felhomyályosít!!! -
#2551 Joe! RDHA szerver nevét változtasd már meg egy cseppet hogy kidobja a kereső ha "hu" -t irok be ,mert igy külön kell rákeresni
Most hogy már játszottam tankos mapon is ,mégjobban tetszik a játék ,kurva jó hogy lehet váltani a tank lövedékeit, bár még nemtom hogy az első kettő között mijakülönbség konkrétan -
atwe #2550 hát ez a map :D mindenfelé tank és tank és APACHE :DDDDD A rohat helivel mindig megjelent amikor végre lehetet volna kicsit lazitani :D
Inkább ment volna oren vagy másik assault map enyi tankot rég látam együt :D -
#2549 Nnnnaa, Köszi a Hordás arcoknak a squadot, végre megint ÉLMÉNY volt Public-on jáccani :)
Jó lesz ez, AT nem olyan gáz, de hogy senkinél sincs gránát ez furcsa volt ... :)
Jó lesz ez :) -
#2548 Cor-ra nem tudok menni, de az rdha az okés :) Juteszembe pontosíthatnád az este fogalmát, mert nálam már az van. -
#2547 Fut a CoR szerver de folyamatosan tele van. 40/40
-
Nauron #2546 csak annyit tisztellek...
flém off -
#2545 hát,azután h.amit fallen-en töltöttem,egész jól ment,nem hiszem...de szvsz helibe be nem rakom a seggem,pont a Fujis-UAZos ügy miatt:DDD -
TS Zolly #2544 Keresőben láttam, hogy megy. De telt ház volt. -
#2543 nemtom, sztem jövőheti warokat poe-ben kéne tolni...nekem ez a véleményem páróra játék után :D -
#2542 "változni fog"
1. megtartod a PoE-t és mindenki téged fog szopatni a szerveren
2. uninstall -
#2541 én tudományosan is alátámasztom a vita azon részét,h.a wow szar,egy egész délutánt basztam el vele,de minek?mellesleg nekem a PoE se az igazi,de ezt 10 perc játék után mondom,szóval ez valszeg változni fog:D
ja igen shreknek most az egyszer igaza van,de egy fecske nem csinál nyarat,mint tudjuk -
#2540 np -
#2539 Majd este megyünk lőni :) -
#2538 ja kérdés, akkor cor szerver már fut?
mert passt leszedtem saját szerverről, hogy találja be a nép, mert már kong egy jó órája, meg kicsit kipofoztam, hogy alkalmasabb legyen publik játékra (2körpermap, 100as ticketrat, no pass, 3 tk után kick, no time limit)
csak azért kérdezem, mert jó lenne egy szerverre terelni a népet, amíg nemtoljuk túl sokan...ez esetben meg nemakarok konkurenciát állítani :) -
#2537 mi ez a nagy punnyadás? -
#2536 kösz hogy mellém álltál -
#2535 nyah befejeztetem a vitát azzal a konklúzióval, hogy a wow az szar, shrank meg gyökér...koncentráljatok a témára pls :) -
#2534 Miért alkotsz véleményt olyanról, amiről nem tudsz semmit?
Mind1 nem állok le pont veled vitatkozni ;> -
Marlboroman #2533 Az én környezetemben mindenki wowozik, nem szeretem a wowot de jó hallgatni ahogy beszélgetnek róla. :) -
#2532 az kiabál akinek a háza ég ugyanaz a wow is csak idiótáknak csinálták és meseországban játszódik -
#2531 Nem kérdeztem véleményed. Játszottam előtte annyit, hogy tudjam mi a pálya -
Deqwator #2530 a wow és a bf2 között kurva nagy külömbség van(nem Gerot akarom védeni) -
#2529 ezt nem értem egy wow-os tart kiselőadást a ranked rendszerről amikor már fél éve wowozol egyfolytában csak hogy 73-as szintű varázsló lehess -
Marlboroman #2528 Én megszoktam a bf2ből a szinte üres pályákat, és a poe-ban van egy infantry pálya, ami egy eerdő, és nagyon összezavar a sok növényzet, és nem is látom az mebereket. :) -
#2527 Elhiszem, de leszarom rankedot, nem holmi fos medálokért játszok...
Épp ezért jutott oda ez a játék ahol most tart :/
PoE talán megmenti :) -
#2526 -
#2525 maradj bf2-ben ha csak rankedal tudsz játszani... -
#2524 -
#2523 de komolyan esküszöm
pipáld be a keresőben és minden hagyj üresen!! -
#2522 inkább oszd meg a chello hub-on hogy éjjel át tudjam húzni lécci-lécci -
#2521 Ranked pff