12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#2600 Amikor DC ment rajta :)! -
Deqwator #2599 mikor volt utoljára ennyi ember a cor serverén? -
#2598 Hát nekem a légi járművek nem nagyon tetszenek de a földi harc az nagyon király.A hangok pedig mégjobbak:DDDDD Mondjuk csinál érdekes dolgokat, meg a bokrokat néha tanknak nézem de legalább nem unalmas mint a BF2...és legalább van választék fegyverekből
Mondjuk egy kicsit lámi vok ehez a sok fegyverhez szóval én mindennel lövök mindenre:DDDD -
#2597 told be az iphez, hogy rdha.hu és megoldódik a problémád :) -
Nagydög #2596 Lennek en is, csak nem ferek be. Valaki kiebrudalhatna par kulfoldi kollegat a COR szerverrol! -
#2595 a gyerek ranked poe-n játszik!!!
bf stat -
#2594 jó ez a játék!!!!!!!!!!
Csak a magyar szerveren külföldiek vannak! -
#2593 hát lehet, hogy csak mázlim van (vagy sok memóm + kevés agyament progi a winfos alatt) , de nekem még a bf nem csinált olyat...amúgy kösz
-
#2592 A Mig-25nek, rövid és hosszú hatótávólságú AA rakétája van :) -
#2591 Hmm, jó hogy mondod, az nem is Su, hanem MiG-25 volt, és annak tényleg nincs csak levegő-levegő rakétája. -
#2590 1.3 fennvan? -
#2589 Igen, fut. Mivel nálam a BF2, pontosabban a POE próba, ezért köhöm, igen... -
#2588 sima bf2 alap fut minden gond nélkül?
backup? -
#2587 Sziasztok:)
Letöltöttem, kicsomagoltam, megvannak a parancsikonok. Ezeket -próbálva- indítani felugrik a bf2 logó, sötét képernyő, néhyán villogás és visszadob asztalra.
Tudom, nem ebbe a közegbe való ez a "lámi" kérdés, de remélem választ kapok nem köveket a fejemre.:D
thx. -
#2586 Su-25-nek nincs levegő-föld rakétája. Csak a Tornadonak. -
#2585 tipikus bf2-es betegség :D -
#2584 ctd=crash to desktop :-) -
#2583 htx, kiszedve... -
#2582 Su-25-tel sikerült már valakinek földi célpontot lelőnie? Nekem a levegő-föld rakéta is csak a légi járműveket fogja be. Halinkből a Hind-et vezettem idáig, annak elég béna az irányítása, tiszta BFV stílus, mintha nem lenne súlya. És itt is az van, hogy mire látom hogy ellenség vagy barát, addigra vagy tk-ztam egyet, vagy elrepültem a cél felett. -
#2581 jah, a vicc a dologban az, hogy a poe a fizetős ea szarokkal ellentétben nem 2 plusz pályát, meg 3 járművet tartalmaznak, hanem szinte egy teljesen új játékról van szó...ami nem mellékesen ingyenes :) -
Polemius #2580 Működik ebben is a beépített VOIP? Nincs, vagy csak senki nem vette a fáradtságot, hogy megnyomja a B-t amikor fent voltam.. -
Nagydög #2579 Az. Jatek helyett a desktopot kell bamulnod, ha megkapod. -
#2578 Repülőt még nem is láttam! :D -
#2577 Su-27 Flanker:
-
#2576 Jaja ezt én is tapasztaltam külföldi serveren! -
#2575 CTD?
az valami betegség? -
Nagydög #2574 Ez egy mod. nem nyul az eredeti jatekodhoz. A BF2-n belul kulon mappaba telepiti magat. (mods\poe2) A telepitese meg annyi, hogy leszeded, kicsomagolod(a jelszot megtalalod itt alabb), aztan elinditod a telepitojet.
Minden szerver adminnak: Lehetoleg a Guardiant egyelore vegyetek ki a mapek kozzul, mert a fejlesztok szerint CTD-t okoz medium terrain beallitasoknal. Kiprobaltam, nem fullentettek. -
Gabor970 #2573 köszönöm mégegyszer a segítséget. Most elteszem magam holnapra, jobb ha nem várom meg azt a 40 percet, ami hátra van, mert még a végén a gép előtt maradok hajnalig, ha nekiállok játszani. -
#2572 Nekem tetszik így elsőre a mod nagyon! Szerintem assi része is jó nagyon. Helikről nem tudok nyilatkozni mert egyet sem vezettem még, és a tankok/bmp TV raksijához is béna vagyok! :P
Tankokkal már egész jól megy csak néha elakadnak a lövedékek a legkisebb tereptárgyban(ez kicsit idegesítő).
Arty-val egyáltalán nem tudtam lőni de valszeg ezt is csak gyakorolni kéne. :)
Pályák nagyon jók, tágasak van rajtuk elég jármű is. Két infantry map nagyon brutális. Ha egyedül flangál rajta valaki az tutti halott.
Más, lehet hogy az én grafikai beállításaim miatt de távolról egy csomó bokrot tanknak nézek. Ma többször is előfordult, hogy 4-5 lövést is leadtam egy bokorra, de ezt csak akkor láttam ha közelebb mentem. :D
-
#2571 Én nem is mondtam, hogy amatőrök ,) -
Gabor970 #2570 ahoz képest a képek és viedók alapján nem amatőrök :-) -
#2569 Az eurofighternek rövid és hosszútávú rakátája van, van passzív radar stb. -
#2568 mint pl? -
#2567 "én tudományosan is alátámasztom a vita azon részét,h.a wow szar,egy egész délutánt basztam el vele,de minek?"
fokozd még és szarozd le a L2-t is....
és egyre több jóakaród lesz... -
#2566 Olyan ember készítik akik hobbiból nyomják. -
#2565 PoE2 leírást olvasom amit a fejlesztők írtak, és bövitik, nagyon sok hasznos dolgot tudtam meg belöle. -
#2564 Cor server fut, jó is csak talán egy kicsit magas a ticketek száma szvsz! -
Gabor970 #2563 köszönöm az infókat! egy óra, és le is jött. Holnap kipróbálom. Hogy-hogy ingyenes? -
#2562 lassú vagy :D
amúgy cor szerver ip-t, meg a milyénkét feldobhatnád banner alá...ne külföldre mászkáljanak az arcok :)
meg tsre is lehet csábítani a népet, jóvolt délután, hogy fennvolt mindenki egy tsen aki játszott :) -
#2561 1. Kicsomagolod 1 könvytárba a jelszó megadása után, és elinditod a poe2 1.0.0 exet.
2. Nem mivel teljesen külön müködik.