Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Damned One
Yan egyébként ezt láttad már?http://www.sg.hu/cikk.php?cid=33582
Kicsit offtopic de bocs

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Damned One
Ha kell sniper viheted vagy ha akarod feladom neked postán ha adsz neki 1 gépet áramot meg netet egész jól elvan, szobatiszta keveset eszik mozgásigénye 0..... fizetek is ha elviszed 😄

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Damned One
Jah.... most már mind1 késõ bánat.
Idõben kellett volna gondolkodni és okosan dönteni

Yan
Azé bárkit mi sem veszünk fel, eztet is itt ni, már megbántam
😄DD

¥ xfire: kistekila

Yan
Pedig ma is ugy jöttem haza, félrészegen behugyozva
😄D

Damned One
Aha na az biztos nem én voltam

Yan
Gyanús vagy Te nekem, mi ez a nagy csere-bere?
Csak nem rám akarod sózni snipert. 😄DD
Én sem cserélnék veled 😊))
Kuksizd meg az ASE-ben mennyit gammáztam!

DannyL
Klántársam volt BF42-ben és most Mano néven WW2-zik. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Damned One
Egyébként van neked egy jó jelmondatom :
Félig berugni pénzkidobás!

Damned One
JAh....egész nap eszel íszól játszasz..... de nem szeretnék veled cserélni

Yan
Szomorú lennél ha annyit lehetne jáccanod, mint én a héten.

Damned One
Miért mit tett ellened?
Nem 😄
Énn régebben csRicsi néven voltam.

DannyL
Te az a Mano vagy aki anno Everlast néven futott?

Damned One
A sok ingyenélõ

Damned One
Jah..... szinte irritál hogy ennyi idõd van játszani

Yan
Kéne?

Damned One
Yan te nem dolgozol ?

Damned One
OK köszi mindenkinek 😄

Yan
Akkor lesz vasárnap is. 😊
Kösz Danny

DannyL
Találtam egy crackelt német szervert ahova nem kell eredeti.
ip: 217.20.121.9:15568

Cobra.
Én majd akkor jövök, ha kijött a 0.2

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zs0lt1
Én is este 10.-ig dolgozom, toljuk el, vagy ismételjük meg vasárnap(szombaton is dolgozom) a poe napot pls. Kösz.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

A bvf forumba Zsolt1 belinkelt tört szervereket (#7401-ben), azok között van PoE szerver is.
Köszönet Zsolt1nak.

\" puska kellett volna...\"

Damned One
Én este 10ig dolgozom 😞
Pedig igen játszanék.
Ami meg a külföldi szervereket ílleti, aki talál legyen szíves írjon ip-t, mert én találtam asével 1 hete 5 olyan szervert amire be tudtam menni, és szinte egyész nap 14-32 között volt rajtuk a létszám de knb 3 napja visszaálltak bfvre

DannyL
Királyos 😉

Yan
Rajtam nem múlik. Ebéd után, megérdemelt fontos döglésem van, de 16-tól lehet 20-ig 😊

Danny: igaz, beszélünk az illetékes elvtárssal 😊

DannyL
Jó ez tisztasor, csak amíg nincs érdeklõdés addig el lehetnénk külföldiekkel is szerintem. 😊

kz
Vagy tûzzük ki a pénteket POE napnapk.
14:00-tól 19:00-ig.
Na?

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Yan
A DC-ben meddig nem voltak játékosok?
0.35-ig szinte csak téged lehetett látni. Majd lesznek, talán 1-2 peccs után 😊

DannyL
Én csak azt nem értem miért nincsenek játékosok a magyar POE szerveren. Lehet hogy nem kéne lejelszavazni, míg nincs elég magyar érdeklõdõ. De ez persze a tulajdonos döntése.

uHs Gerzson
Ja én is megnéztem ez a pálya tényleg jó lett, remélem felrakják valamejik szerverre
És akkor mehet a

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
Nnah megnéztem, jobb lett sokkal.
Bekerült még két zászló a levegõbe és sokkal világosabb lett.
Viszont így a kifutópályákna knincs meg az a feelingje, de így is jó.

Sunz
Nem, még nem néztem, elvileg már letöltötte. majd kiderül reggel ha hazaértem melóból. 😊

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

Zs0lt1
Mik változtak nézted már?

Sunz
Na akkor az Over Bioko dog-fight map új verziója kinn van, szabad a letöltés. Valószínûleg az új patch-ig ez lesz a végleges verzió...😊

Over Bioko Map 0.7-es verzió

(kicsomagolás után a benne lévõ RFA fájlel felül kell iratni az elözõt, ha volt)

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

ghost cb
Inkább látnám már a 0.8 DC-t...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Damned One
Jaja mint a villám 😄

DannyL
Pont annyira bugos, mint a DC 0.2 volt anno. Szerintem van benne fantázia, de ha kijön a BF2 tartok tõle vége. Szóval gyorsan dolgozzanak rajta.

Damned One
NEm olyan rossz ez a mod, van jópár hibája, dehát még igen kezdetleges állapotban van. Majd idõvel negoldják.Az is tetszik hogy végre a tank lövedéke is majdnem egyenesen megy és gyors, szal a heliket is egész jól le lehet vele szedni.

thx

Zs0lt1
Alakulhatnak a PoE squad-ok, mert indul egy PoE ladder:
http://www.squadgames.com/ladder_network/ladder.php?ladderid=138

Zs0lt1
Keress rá Poe aseban szûréssel a németek közt tuti van.

az o-matic töküres 😞
tudtok krekkes külföldi szervereket?

Sunz
Pedig ennek is megvan a maga feeling-je..😄

ghost cb
(hát gondolhatod mennyien ki is léptek 😄DDD)
nem szeressük az éjszakai mapokat

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Zs0lt1
Azért ez a nightvision sem semmi 😊

DannyL

ghost cb
Ez már elég régi történet, és még a régi DC alatt csináltuk mi (CB-sek), hogy ALT+F4 a nightvision... Pojént lopni mi?

Zs0lt1
Az a peccs, csak azt csinálja, hogy leszedi azt a kör szart a minimapról és jobban lehet látni mindent.
Amúgy a beépített csítet az Alt+F4-el lehet elõhozni. 😊
Múltkor beírta ezt valaki egy szerveren és utánna tömegével diszkonnektáltak az emberek :ÐÐ

DannyL
Igen, a PoE minimapjával van a bajom ha pontos akarok lenni. 😊