12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Crem
    Azért írtam, hogy látványnak kitünő, csak hatékonyságra fun...
  • Crem
    Két dolog idegesítő nekem a POE-ban. Az egyik, hogy a teamkill helyett valami mást ír!;P Illetve ez a halálsikoly, mikor leesel a lépcsőn! Gondolom ezt valamelyik horror filmből konvertálták!:D
  • joebacsi
    lehetne vadászgépben is irányítatlan rakettya szvsz...
    meg német oldalnál elég komoly a légifölény...tájfun még a mig25öt is lefordulja, pedig bombázó elvileg...szegény szuhoj meg nagyon lomha, esélye menekülni, ha megtalálják...
  • joebacsi
    inkább maradj a helidben, és fedezd a tankos/gyalogos pitsánkat :D
  • Crem
    Akiknél piros és kék az ellenfél jobban lássák!:DDD

Mellesleg a repülés itt most nagyon bejött!:D Kicsit furcsa, hogy nincs másodlagos tűzgomb.Illetve ez a 32db nem irányítható rakéta elég fun!:D Látványos mint az állat, igaz nem sok mindenre jó...
  • Yan
    mért kell kötelezően minden csatának éjjel jáccódni?
    az ember szeme kiesik.
  • alma2
    Itt mar tenyleg lehetett nyomni infantry-t is, ha a bf2-hoz hasonlitom.De ez a fegyverek sebzesehez,/erosebbek/ es pontossagahoz kotheto,
    nem mondhatjatok jatszottam is veletek rendesen.De azaz erzes, amit csak bf-nel tapasztalok, amikor a szerver fel masodperces lemaradasban van, magahoz kepest itt sem mult el.POE-sen mondva, lelovom a csakot, azert meg kipecaz egy halat, a vizeses hangu patakbol,bedobja a vodorbe. majd elajul :)
    Franc se tudja, lehet, hogy csak az animnak tudhato be, hogy meg fut egy kort a sebzett vad, majd osszeesik, de kicsit zavaro.Bar, gondolom a legtobb ember szeme mar megszokta.
  • Zs0lt1
    Remélem megint megcsinálják Stalingrad-ot :D
    A C4-es bugra ki emlékszik még? :DDD
  • Zs0lt1
    Nna megcsinálta a matáv a netemet, szal jáccottam poe2-t végre.
    OMFG!!!
    Kibaszott jó bazzeg.
    Az ukrán medik fegyót nem akartam kiengedni a kezemből, annyira büntet.
    Végre lehetett rendesen asszizni, nem csak az volt, hogy jéé eltaláltam, hanem éreztem minden egyes killt, szal innentől a bf2 nálam is felejtős, bár nálam kb már egyéve felejtős :D
    Az apc tv raksija is jó bár pöttyet nehéz irányítani.
    Helikre még kiváncsi vagyok, de sztem azzal sem lesz gond.
  • joebacsi
    akkor Gabor970-nel azonos a gondotok...sajna lövésem sincs egyik esetben se, hogy mi lehet a gond...dugjátok össze a fejeteket, hátha születik valami megoldás :)
    esetleg még zaklassátok gerzsont, ő ugyis folyamatosan bújja a külföldi poe fórumokat, hátha találkozott már ott valaki hasonló gonddal...
  • trident
    1.3-as patch fenn, driver, defrag, etc. megvolt, sima bf2 fut, sajna nincs eredeti bf2, mini image van, nemsokára patch reinstall lesz. Az alap bf2 fut.
  • Looserke
    papucs
  • uHs Gerzson
    Na majd délután én is leírom a véleményem a modrol de most mennem kell kaját csinálni
  • Kovács legény
    hát nemtom me a gépemen nemtudom megnézni a full grafikát ,de biztosithatlak hogy picsasok fü bokor meg favan ,ha füstisvan ,akkor meg már tényleg nemlátok szartsem, imádom amikor a füben lapulok, süvitenek a golyok a fülem mellett és rohadtul nemtudom hoy honnan lőnek:)
  • TheGOro
    beállítod low-ra és megnézed...
  • Looserke
    kellene egy öszehasonlító shotot csinálni...
  • mesor
    Én lowon játszok és baszottul sok fű van a pályán! :)
  • Beers
    Akkor neked is az lesz !
  • Looserke
    nekem is tetszik az a map, csak arra vagyok kíváncsi, hogy akinek pl. low-on van a graf, az is annyit lá-e, mint ésn high-on, mert én szinte semmit a sok fűtől és bokortól...
  • Zs0lt1
    japersze :D
  • TheGOro
    Gepu gézám, te is akkor mész el, amikor én megjövök...
  • joebacsi
    áhh nem, éncsak féltem, hogy az lesz...
    (ellentétben a DCon-ak, az sajna tényleg cancel lesz )
  • Zs0lt1
    emlegetted itt a cancelt, mostmár megbántad, mi? :D
  • joebacsi
    jaja, ofp multija is ilyen, bokortól bokorig, figyelni minden kis neszre...mostanában az ugrabugra bf2 helyett inkább azzal játszogattam, de úgynézki a poe visszaráncigál :)
    ja egyébként Fallen a pálya neve...
  • HTS s3rg1nh00
    próbáld meg hátha,de nekem nem kellett...és szvsz a többieknek sem...de mehet attól még driver frissítés,defrag,restart,ami belefér:)
  • Gabor970
    jah, az alap bf2 simán fut hiba nélkül továbbra is
  • Gabor970
    sajna játék indulás helyett, engem is csak kitesz az asztalra. 1,3-as patchet újra kell rakni PoE telepítése után?
  • DummyBoy
    Nem is meléxem mikor volt utoljára olyan, hogy alig vártam, hogy hazaérjek melóból, és mehessek lövődözni ... Na megint ez van :) :)
  • Kovács legény
    nah az zsír!

Az erdős map meg tényleg odabasz, föleg ha sokan vannak a szerveren, nemlehet egy másodpercre sem lazulni ,folyamatosan pásztázni kell a terepet
    Örülök hogyvégre 2nél több harci jármű van, nemtom meik mapon nyomtuk ,talán a firstsnow, örült hangulatos volt ahogy megindultak a tankok ,aztán a csata is:) visszaidézte a bf42-t
  • uHs Gerzson
    Városi assi map a kövi kiadásban várható, mivel igen sok épületett kell késziteni.
  • Me0w
    Ne is mondd, van egy map... szoval a map egy erdo, van jopar rakat fa, magas fu, es assault vegig. Regen fostam ennyit baz, futyulnek a golyok a fulem mellett, maszok a magas susnyaba hogy ne lojjenek le, erre szembekusztam egy ukran arccal... huh ;)
  • Beers
    Assiban nem lehet a b2-vel összehasonlítani!
    Ha nem csúszik a szerver, akkor akire lősz az meghal!
    Most bebizonyosodott, hogy meglehet csinálni erre a motorra is a sebzést!
  • DummyBoy
    Én csak azt sajnálom picit hogy nincs single része ahol lehetne gyakorolgatni ... nembaj, majd egyedül :)

Az kellett volna hogy emiatt még egy fél évet késsen :)

Csak jó lenne már valami infantry mapot is tesztelni ... talán ma este ...
  • HTS s3rg1nh00
    hm,én csak a véleményem írtam,játszottam egy teljes napot szinte a teljessel,6odszorra települt fel,harmadszorra peccselt,majd szétvetett az ideg...HL2t nem fikázom,egy:egész más stílus kettő:az nem csak 14 napos próbaverzióban van meg,hanem eredetiben,és egész jó kis játék:)
  • Promi #2606
    Legnépszerűbb témák
    1. Point of Existence
  • Zs0lt1
    Az ukrán helit megnézem magamnak, mert annó a MI-8-am is csinált ilyeneket vietnámban, de azért jól megvolutnk eggyütt :DDD
  • TS Zolly
    Igy van. Jól beszélsz. Ökörködni a DCon megjeléséig jó.
  • Beers

Talán majd a D Con!
  • TheGOro
    Hát DC-vel nem ér fel, de nem rossz :)
  • Kovács legény
    hát a helizés elég érdekes ,lényegesen jobb az amcsi heli ,az ukránt nem lehet irányitani ,felborul ,lomha ,néha megmagyarázhetetlan dolgokat csinál.
    A tankozás nagyon fasza ,főleg amelyikben lehet választani a hegyes ,a tompa meg a tvraksi között;)
    Van városi assi map ,tudja é valaki?