12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#2640 Azért írtam, hogy látványnak kitünő, csak hatékonyságra fun... -
#2639 Két dolog idegesítő nekem a POE-ban. Az egyik, hogy a teamkill helyett valami mást ír!;P Illetve ez a halálsikoly, mikor leesel a lépcsőn! Gondolom ezt valamelyik horror filmből konvertálták!:D -
#2638 lehetne vadászgépben is irányítatlan rakettya szvsz...
meg német oldalnál elég komoly a légifölény...tájfun még a mig25öt is lefordulja, pedig bombázó elvileg...szegény szuhoj meg nagyon lomha, esélye menekülni, ha megtalálják... -
#2637 inkább maradj a helidben, és fedezd a tankos/gyalogos pitsánkat :D -
#2636 Akiknél piros és kék az ellenfél jobban lássák!:DDD
Mellesleg a repülés itt most nagyon bejött!:D Kicsit furcsa, hogy nincs másodlagos tűzgomb.Illetve ez a 32db nem irányítható rakéta elég fun!:D Látványos mint az állat, igaz nem sok mindenre jó... -
#2635 mért kell kötelezően minden csatának éjjel jáccódni?
az ember szeme kiesik. -
#2634 Itt mar tenyleg lehetett nyomni infantry-t is, ha a bf2-hoz hasonlitom.De ez a fegyverek sebzesehez,/erosebbek/ es pontossagahoz kotheto,
nem mondhatjatok jatszottam is veletek rendesen.De azaz erzes, amit csak bf-nel tapasztalok, amikor a szerver fel masodperces lemaradasban van, magahoz kepest itt sem mult el.POE-sen mondva, lelovom a csakot, azert meg kipecaz egy halat, a vizeses hangu patakbol,bedobja a vodorbe. majd elajul :)
Franc se tudja, lehet, hogy csak az animnak tudhato be, hogy meg fut egy kort a sebzett vad, majd osszeesik, de kicsit zavaro.Bar, gondolom a legtobb ember szeme mar megszokta. -
#2633 Remélem megint megcsinálják Stalingrad-ot :D
A C4-es bugra ki emlékszik még? :DDD -
#2632 Nna megcsinálta a matáv a netemet, szal jáccottam poe2-t végre.
OMFG!!!
Kibaszott jó bazzeg.
Az ukrán medik fegyót nem akartam kiengedni a kezemből, annyira büntet.
Végre lehetett rendesen asszizni, nem csak az volt, hogy jéé eltaláltam, hanem éreztem minden egyes killt, szal innentől a bf2 nálam is felejtős, bár nálam kb már egyéve felejtős :D
Az apc tv raksija is jó bár pöttyet nehéz irányítani.
Helikre még kiváncsi vagyok, de sztem azzal sem lesz gond. -
#2631 akkor Gabor970-nel azonos a gondotok...sajna lövésem sincs egyik esetben se, hogy mi lehet a gond...dugjátok össze a fejeteket, hátha születik valami megoldás :)
esetleg még zaklassátok gerzsont, ő ugyis folyamatosan bújja a külföldi poe fórumokat, hátha találkozott már ott valaki hasonló gonddal... -
#2630 1.3-as patch fenn, driver, defrag, etc. megvolt, sima bf2 fut, sajna nincs eredeti bf2, mini image van, nemsokára patch reinstall lesz. Az alap bf2 fut. -
#2629 papucs -
#2628 Na majd délután én is leírom a véleményem a modrol de most mennem kell kaját csinálni -
#2627 hát nemtom me a gépemen nemtudom megnézni a full grafikát ,de biztosithatlak hogy picsasok fü bokor meg favan ,ha füstisvan ,akkor meg már tényleg nemlátok szartsem, imádom amikor a füben lapulok, süvitenek a golyok a fülem mellett és rohadtul nemtudom hoy honnan lőnek:) -
#2626 beállítod low-ra és megnézed... -
#2625 kellene egy öszehasonlító shotot csinálni... -
#2624 Én lowon játszok és baszottul sok fű van a pályán! :)
-
#2623 Akkor neked is az lesz ! -
#2622 nekem is tetszik az a map, csak arra vagyok kíváncsi, hogy akinek pl. low-on van a graf, az is annyit lá-e, mint ésn high-on, mert én szinte semmit a sok fűtől és bokortól... -
#2621 japersze :D -
#2620 Gepu gézám, te is akkor mész el, amikor én megjövök... -
#2619 áhh nem, éncsak féltem, hogy az lesz...
(ellentétben a DCon-ak, az sajna tényleg cancel lesz ) -
#2618 emlegetted itt a cancelt, mostmár megbántad, mi? :D -
#2617 jaja, ofp multija is ilyen, bokortól bokorig, figyelni minden kis neszre...mostanában az ugrabugra bf2 helyett inkább azzal játszogattam, de úgynézki a poe visszaráncigál :)
ja egyébként Fallen a pálya neve... -
#2616 próbáld meg hátha,de nekem nem kellett...és szvsz a többieknek sem...de mehet attól még driver frissítés,defrag,restart,ami belefér:) -
Gabor970 #2615 jah, az alap bf2 simán fut hiba nélkül továbbra is
-
Gabor970 #2614 sajna játék indulás helyett, engem is csak kitesz az asztalra. 1,3-as patchet újra kell rakni PoE telepítése után? -
#2613 Nem is meléxem mikor volt utoljára olyan, hogy alig vártam, hogy hazaérjek melóból, és mehessek lövődözni ... Na megint ez van :) :) -
#2612 nah az zsír!
Az erdős map meg tényleg odabasz, föleg ha sokan vannak a szerveren, nemlehet egy másodpercre sem lazulni ,folyamatosan pásztázni kell a terepet
Örülök hogyvégre 2nél több harci jármű van, nemtom meik mapon nyomtuk ,talán a firstsnow, örült hangulatos volt ahogy megindultak a tankok ,aztán a csata is:) visszaidézte a bf42-t -
#2611 Városi assi map a kövi kiadásban várható, mivel igen sok épületett kell késziteni. -
#2610 Ne is mondd, van egy map... szoval a map egy erdo, van jopar rakat fa, magas fu, es assault vegig. Regen fostam ennyit baz, futyulnek a golyok a fulem mellett, maszok a magas susnyaba hogy ne lojjenek le, erre szembekusztam egy ukran arccal... huh ;) -
#2609 Assiban nem lehet a b2-vel összehasonlítani!
Ha nem csúszik a szerver, akkor akire lősz az meghal!
Most bebizonyosodott, hogy meglehet csinálni erre a motorra is a sebzést! -
#2608 Én csak azt sajnálom picit hogy nincs single része ahol lehetne gyakorolgatni ... nembaj, majd egyedül :)
Az kellett volna hogy emiatt még egy fél évet késsen :)
Csak jó lenne már valami infantry mapot is tesztelni ... talán ma este ... -
#2607 hm,én csak a véleményem írtam,játszottam egy teljes napot szinte a teljessel,6odszorra települt fel,harmadszorra peccselt,majd szétvetett az ideg...HL2t nem fikázom,egy:egész más stílus kettő:az nem csak 14 napos próbaverzióban van meg,hanem eredetiben,és egész jó kis játék:) -
#2606 Legnépszerűbb témák
1. Point of Existence -
#2605 Az ukrán helit megnézem magamnak, mert annó a MI-8-am is csinált ilyeneket vietnámban, de azért jól megvolutnk eggyütt :DDD -
TS Zolly #2604 Igy van. Jól beszélsz. Ökörködni a DCon megjeléséig jó. -
Talán majd a D Con! -
#2602 Hát DC-vel nem ér fel, de nem rossz :) -
#2601 hát a helizés elég érdekes ,lényegesen jobb az amcsi heli ,az ukránt nem lehet irányitani ,felborul ,lomha ,néha megmagyarázhetetlan dolgokat csinál.
A tankozás nagyon fasza ,főleg amelyikben lehet választani a hegyes ,a tompa meg a tvraksi között;)
Van városi assi map ,tudja é valaki?