12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • schrank
    valaki próbált már játszani lekorlátozott chello light-tal
  • Nauron
    ezzel a hibával találkozott már vki?/az ujra rakás nem segitett:(
  • Fsensei
    Hát én megtaláltam a tökéletes tömegpusztító járművet, a SHILKÁT!!!!!!!!A gyalogosnak dzsippnek eélye sincs ellene.Helinek is elég kevés, a tankot is van esélyed kinyírni:DDD Egyszer poénpól rálőttem egy golyót a nyomi gerzson jeepjére és egyből kihalt belőle:DDDDDDD
  • alma2
    en sem szeretem a sotet palyakat, jatekokat, ahol ejjellatoval kell rohangalni, pl americas army, splinter cell. bizonyos palyai, itt szo nincs ejszakarol, max kicsit sotetedik, egy normalisan beallitott monitoron, teljesen jol kiveheto minden, meg a fear is sotetebb :)

Ha nem birod a hablatyot, erdemes bekapcsolni az english voice only-t maris megkimelted magad a fejfajastol :)

viszont jo helit keresve tegnap betoltottem az usi modot, azt a maradek 7 embert is aki jatszani szokott rajta, ellopta ez a nyavajas, azert ennek nem orulok.
  • Nagydög
    Nekem is. Sznájperá.
  • Zs0lt1
    jaj haggyál már ezzel a fassággal :P
  • Kovács legény
    sajnálom ,de világosabbravehetnéd a monitort:) a szövegek nekem kimondottan bejönnek
  • Danee
    a VSS már dc-ben is jó volt... vagy csak finalban?
  • DummyBoy
    Nnnna utáltunk is miatta ... mikor már minden klappolt, Jöttél és csináltad nekünk a bónuszköröket ... :)

Az lesz az űbermod, amiben késsel le lehet dobni a helit :P
  • joebacsi
    :(
    pedig ütik sztem...
  • Gabor970
    már fut, este leírom mi volt a baj!most rohannom kell.
  • haxoror
    Örülök hogy nektek tetszik, én próbáltam megszeretni de túl sötétek a pályák és a szláv hablatytól megfájdul a fejem :(

Mostmár csak a DesertConflict-ben van minden reményem

[reménykedik]
  • Nagydög
    MG-3. Felveheto support cucc. Egy rovid probat tettem vele, de hasalasbol par lepesrol nem tudtam eltalalni a velem szemben hasalo ellent. Valszeg pancser vagyok.
  • Nagydög
    A hangtompitos MG36 is hatasos. Repulo szerkezeteket nem nagyon volt modomban kiprobalni. Csak heliben gunnerkedtem. A MI-24-be mondjuk folosleges a gunner. Azokat a raketakat is nyugodtan a pilotara bizhattak volna. A csoves legvedelem viszont ut. Foleg emberekre, es egyebb puha celokra.
  • alma2
    tenyleg tegnap egyfolytaban az egyik infantry mapon felveheto fegyverrol amuldoztatok. amit atwe cipelt
    talan m3-as neven mondtatok.
    erre felbuzdulva lelottem elvettem a fegyveret, supportos cuccnak tunt.De lehet, hogy akkor epp nem az volt nala :)
  • mesor
    Szerintem a VEPR mindent visz!
  • schrank
    nnna már itt is kezdődik a medic-noob-ság fasza
  • TS Zolly
    Azaz! És millen halálos! Pár sec, és helinek annyi. Persze két freg neked. :D
  • alma2
    azert lomhasagan segit a toltes nelkul kiloheto 64 raketa :) mig helit eltalalok vele, a foldon csekely kart okoz, de lehet, hogy csak a kezdo benasagnak tudhato be, mert maskepp repulnek.
  • JCSR Apache
    Hát tegnap heliztem egy jót azon a havas pályán.Jobb killeket értem el mint a bf2-ben sok gyakorlással az 1.2 előtt.I like PoE2.
    Jah meg a német sniper az MSG-90 is hatásás fegyó.A VSS-ről nem is beszélve, főleg autómatán..

+Tegnap jó kis meccsek voltak azok a Cor arenán!
  • DummyBoy
    Én meg akartam Supportkodni ,de AT lett belőlle az állandó tankos mapokon :)

De a Support se rossz ... még gyakorolni kell ... RPG-t viszont szeressem ...

Assaulttal meg kiszedtem a lámpa snipert Ő meg engem 10-szer ... de én nyertem

Apropó sniper .. mikor ukrán oldalról nagyon be lettünk eccer szorítva, letten snipa, gondoltam kipróbálom, mert a bázisunk körül ott kempelt 3 enemy sniper ... bemegyek az egyik házba, fel az emeletre, hogy majd ablakból kilesem őket ... na ott volt a 4-ik ... Bahhh ... Spawnoltam is vissza Steve-re :)
  • Danee
    repcsivel nem mentem, de az ukrán heli joval szarabb a németnél
  • Kovács legény
    német assi cucc meg mégjobb , a helik a repcsik szarabbak az ukránoknak
  • Zs0lt1
    mikor jössz játszani, egy késeléssel még jövök :DD
  • Zs0lt1
    sztem az ukrán medig fegyó sokkal jobb, mint a német.
  • Kovács legény
    már nemkell többet vááárniiii mert megéééérkezeetttt tátátádádáááááám!!!!!
  • Kovács legény
    jah ,az valóban mindnet visz:)
  • DummyBoy
    Ja ... mióta is várunk már normálisan működő, egyáltalán működő légvédelmet? :)
  • Danee
    azért az ukrán TV-s tank se rossz
  • Kovács legény
    a németek cuccai sokkal jobbak ,szentem ,remélem majd kiegyenlitik.
    A sikolyok meg pont jók
  • Danee
  • schrank
  • Me0w
    Legvedelem... Gerzsonnal nyomulunk elore, o az Oplotban en a Shilkaban, jon 1 repulo, mondom ralovok mar ;) A repulo hamar leesett, erre Gerzson beirja: "Ehh". Mondom mivan? Asszongya: "Mukodo legvedelem :)" :))
  • schrank
    "légvédelmi üteg"
  • trident
    Köszönöm a segítséget, az asztalra dobálást megoldotta a patch reinstall.
  • TS Zolly
    Ja. Csak az sa-3 on volt irányítható.
  • tsabi
    A C4-es bugra ki emlékszik még? :DDD

én
  • TS Zolly
    Légvédelmi üteg hangját mozgatás közben lefigyelted? Na az a horror hang. :D

Ma is meglestem ezt a valamit. Van már poe cb ladder? :D
  • mesor
    Halálsikoly kurva jó, főleg az erdős inf pályán. Csak lővéseket meg sikolyokat hallani nagyon feelinges! :)

DC-ben szarba lettél volna mert ott egyáltalán nem volt irányított rakéta a gépeken mégis hatékonyak voltak. Csak meg kellet tanulni lőni velük, illetve hogy mikor kell és hova lőni. Pont ezért nem vitte el minden lami a gépeket csak azok akik tudták is használni. Nem úgy mint BF2-ben hogy minden hülye tudja használni a repülőket, mert nagyon minimálisan kell célozni vele.
  • DummyBoy
    IRL vagy a játékban?

IRL azé, mer nappal dógoznak az embörök ... :(