12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
lordjanek #2760 Nagy szar az egés mod... -
Nagydög #2759 Lokalban kiprobaltam mindenfele repulo hobelevancot. A Mi-24 szerintem nem bugos, hanem mas. (Az emelkedese tenyleg fura kicsit.) Inkabb repulogep szeruen repul, ahogy az igazi is. Nem gyors piruettekre terveztek, hanem arra, hogy rarepuljon a celra, hozzavagja egy kisebb orszag eves hadianyag keszletet, aztan eltunjon a balfeneken. Asszem nics masik helikopter, aminek a fegyverzeteben hagyomanyos bombak is vannak. -
#2758 Sörösöshabosost!
Elősször is NEHOGYMÁNKISZEGGYEDAFALLENT!!!!!!!!
Az akkorát odabasz az a Map ... mellesleg minden estét azzal kezdek, hogy meglátogatom a serverüknet ... de sajna megint üres volt ...
A Fallen map teccett, Sorry a tk-kért :) :) Olyan mint egy tavaly (Vagy tavalyelőtt?) nyári Airsoft Event ... nekem nagyon bejött ... volt harc ezerrel ..
Ééééés megtört a jég ... tankoztam ... Bár én vagyok a világon a leglámábabb tankos, de még így is sikerélményem volt ... Szóval jó lesz ez :) :)
Bár eddig 3 mapot láttam összvissz ... 2 télitankozósos meg a Fallen ... :)
-
Gabor970 #2757 nem nagyon értek a harci járművekhez :-) Egy helibe ültem be, és az nagyon gyorsan emelkedett, ellenben igen hülyén fordult. A havas pályán nekem a hó ropogásának hangja nagyon nem tűnik élethűnek. egy autóval elindultam, az is inkább gyors volt, mintsem könnyen irányítható. egy épületbe mentem be, de valahogy nagyon élettelen ürességet éreztem, minden derékszög sík és egyenes. NEm tetszett, hogy rengeteg jármű van, akár minden játékos harckocsiba vághatja magát. Néhol kupacokban 4-5 harckocsi. Én nem azt mondtam, hogy rossz, nekem nem annyira tetszik. -
Gabor970 #2756 no egy slotom is csak a Tiéd erre a hétre :-))) -
Gabor970 #2755 kell még a game? Nem értem, miért a chellohubról szeded, sokkal gyorsabb onnét, amit nekem is megadtatok forrásnak. No de nem kérdezek, megyek, és megosztalak :-))) -
Landor #2754 thx ;> -
#2753 :)
pedig délután toltuk egy oan mapon amit még sosem láttam és kurva jó volt, gondolom van több fasza is -
#2752 mostis azér játszod mindig azt a 3 mappot, mer az arany szivem mindig enged a népnek a "fallen plíííízzz!" hívószóra, oszt kezdődik a mapsorrend elölről :) -
#2751 jah az assis mapok?
néha azé csakcsak:) -
#2750 legyen 15 perc, igy pont fél óra egy map ,és fele annyi ticket
meik a fallen és meik az orel? -
#2749 holnaptól 20perces köridők, és feleannyi ticket...és nincs fallen, meg orel kívánságra :D
ja, meg üzenem landornak, hogy kiszedtem a csúnya szavak szűrését, mert már engem is idegesített, mikor másodszorra kickeltettem magam saját szerverről :)
(u.i.: azért maradtak még banned wordök, pl: wow) -
#2748 amugy valóban elég lenne 10perc köridő és kevesebb tikit ,pörgösebb lenne ,ráadásul talán kiprobálhatnám végre az összes mapot ,mert igy általában ugyanazon a 3on játszom mindig -
#2747 ezt nekem írtad mert jó lenne ha megosztanád egy napra a PoE-dat emlékezz vissza amikor télen kiköttetted a netedet és el akartad adni a bf2-det én mindvégig melletted álltam
úgy hogy nyomuljál csak felfelé a csellóhubra aztán ide az extra slotot [HUN]schrank -nak -
#2746 nekem is maxi tetszik ez a Poe , csak kicsit hosszúak a mapok , 10 perc után nekem unalmas kezd lenni , kevesebb tickettel , vagy kevesebb időlimittel lehet ,hogy jobb lenne. -
#2745 vah most, hogy kezdem már érezni egyre jobban bejön ez a PoE is :)
Ma esti fallen egész jó volt, bár Joe még visszakapja ;> -
#2744 Német helit még mindíg nem tudtam kipróbálni, de a Hind továbbra is bugosnak tűnik. Ha már jár a motor, akkor olyan gyorsan száll fel, mintha rakéták tolnák felfelé, kanyarodni meg elég nehéz vele, mert elmegy minden irányba, csak arra nem, amerre kéne. A kézifegyverek tényleg elég durvák, a specops fegyverekkel jobban lehet irtani, mint az assaultokkal. -
#2743 A repulok is gyorsan reagalnak... -
#2742 Az is igaz, de nekem a DC-s helik irányítása volt az igazi :( -
#2741 Hát véleményem szerint néha irreálisan gyorsan emelkedik, és reagál. Fordulása tényleg elég gázos, néha van hogy nem akar engedelmeskedni a farok rotor. -
#2740 a helik ezerszer jobbak, mint az alap bf2-ben!!! -
#2739 "kicsit gyengusnak érzem a minőséget az eredetihez képest"
ezt kifejtenéd? -
#2738 Hát a Hinden kéne javítani mert nem hiszem hogy ki kéne hogy törjön a kezem amikor egy fordulót meg akarok csinálni...A shilka meg überfaszakirályság:DDDDDD -
#2737 De a tankoké magasan veri az alapét! :) -
Landor #2736 nem vagyok nagy fizakaterapeuta, de a helik fizákája nem sikerült jobbra mint az alapban..
a fegyverek überkiráolyasak(a bf2höz viszonyítva), a mai nap folyamán néha igencsak előtört belőlem John -BFV- Rambo -
TS Zolly #2735 CoR szerver, ami privat ranked. -
#2734 "Járművek fizikája, hangok"
Járművek fizikája és a hangok 1000X jobbak mint az alap játékban! -
Gabor970 #2733 nekem a chello jött be nagyon ,havi 7200 Ft 2500/512 és a feltöltési terheltség nincs befolyással a letöltésire. (tőlem megy az anyag ezerrel a DC-n :-)))) -
Gabor970 #2732 játszottam kb fél órát. hááááááááát mit mondjak? Tetszik, mert más. Nem tetszik, mert kicsit gyengusnak érzem a minőséget az eredetihez képest. Járművek fizikája, hangok. Szeretem a ranked szervereket, érdekes módon találtam egy PoE rankedet is, de az természetesen fullon volt. azért majd még próbálkozok kicsit, hátha megtetszik menet közben. A cordha szerverén sajna csak 4-en voltunk :-( Legalább Magyarokkal játszhatnék. Van még olyan szerver, ahol Magyarok vannak? -
#2731 En meg mindig a Shilkaval almodom, a pilotafulkere mert 3 pruccenettol felrobbant a gep, waaaa :D -
#2730 Na azért ez nem igaz mert az enyhe emelkedőt bármelyik tank legyőzi a modban + meg se sérül tőle! :) -
#2729 Me0w-al jó volt reggel egy kicsit agyon nyomni a publikot -
#2728 Kipróbáltam a heliket!
A HIND tényleg furcsa egy kicsit, de szerintem meg lehet szokni! :D -
#2727 Meow is kedves ,csak akkor morc ha szarul irjak a nevet ;)) -
#2726 hát kedvezményesen kapnánk 2 megás dsl-t.
és akkor mivan? :-)
nekem nem olcsó net kell, hanem jó ;-))) -
#2725 Nah kipróbáltam, nem rosz. A repülők, helik irányítása tetszik, de a bombázás nem ment úgy mint az alapban.
A német tankoknak egy két enyhe emelkedő legyőzhetetlen akadály.
Meov neve kedves számomra, őt küldtem a tulvilágra elsőnek a POE-ban, igaz ezt törlesztette rendesen.
-
#2724 LoL!
Nem kaptok semmi kedvezményt? Szent meggyőződésem volt, hogy ti 8/8Mb-es 990Ft-os ADSL hozzáférést kaptok !:) -
#2723 mellékesen jegyzem meg, hogy t-online-os dolgozóként datanetes dsl-em van :D -
#2722 Még jó hogy kábelnetem van :D Tonlájnt sose szerettem :D
-
#2721 He-he!:D
OK! Az e- havi karbantartást ellinkeltem...