12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#2881 Nah a wowláma beszólt pff -
#2880 -
#2879 Ohh köszi meglesem ,mondjuk gondolhattam volna rá, de nem gondoltam hogy ilyen triviális :D.
-
#2878 Bocs Meow! -
q13579 #2877 Régebben olvastam, hogy a zenéit valaki meg szerette volna szerezni.
A ...\battlefiel2\mods\poe2\common_client.zip file kicsogalosása után a sound\menu\music\ -ban elérhető az összes ogg formátumban, amit le lehet játszani minden playerrel. -
#2876 Nah ilyen kérdezők kellenének a bf2 topikba:D -
#2875 Jelenleg nincs ban senkin a CoR szerveren! -
#2874 Nm -
barmi #2873 vilna = volna LOL -
barmi #2872 nyahh akkor CoR kilőve! :D köszi a helpet mindenkinek! érdemes volt meglátogatni titeket! mindent megtudtam amit szerettem vilna! köcce mégegyszer! -
TS Zolly #2871 Hááálllaaaaaaaaaa isten!!!!!! :D -
TS Zolly #2870 Ezen más én is gondolkodtam. Tégen nem akkor vág ki, mikor legelösször akarsz konnektálni egy szerverre és ott pont ez a map van? Ha elösször megyek fel ilyen szerverre, akkor kidob, de pályaváltáskor nem szokott. -
#2869 Gondolom tört a játékod!
A Cor meg nem enged be warezt! -
Nagydög #2868 Csak medium terrin detailsnal vag ki. A COR problemad: passz! -
#2867 Valakinél megy valakinél meg nem, ezt már ne tölem kérdezd. -
barmi #2866 az ok ,de akkor hogy a pic*ába játszanak rajta mégis 30-40-en?? ők hogy a pékben mennek fel??? mert én a join-nál ugy kikerülök az aztalra ahogy illik :(( a másik meg a Magyar szerver CoR miért nme enged be??
-
#2865 Guardian map bugos, amit majd késöbb fognak kijavítani. -
barmi #2864 HyZ ! a Guardian nevü havas pálya titeket is kivág az asztalra? eddig mindegyik ment faxán viszont ez mindig kivág :( valaki tud helpelni ? vagy honnan tudom megszeretni csak ezt a map-et? Gardian map. a CoR arena ungarise szerver pedig be sem enged mert nem joa kulsom állitolag. sosem volt még gondom vele pedig csak ez szarakodik nekem :( plíz hlp! köszi előre is!
-
#2863 Hmmm ... honnan lehet ez nekem ismerős :) -
Nagydög #2862 A budos seggunket maximum szagolhatnad, ha nem meszarolnank le elotte megnyugtato tavolsagbol. -
#2861 majd csak éccaka megyek ,megszoritások vannak idehaza:) -
#2860 Megyünk, ott is cool csaták vannak/voltak(lesznek :) )
(Persze csak ha a mienk üres :) :) ) -
#2859 -
#2858 Gyertek a CoR szerverre is. Irgum burgum.
-
#2857 Van egy query portja a szervernek, oda kell kuldeni egy megfelelo kerest, es mindezt visszadobja ra. Megcsinalnam szivesen a flash bannerba, de megyek ket het szabira Montenegroba :) Utana barataim, szetfreggelem a budos seggeteket poeban :D -
#2856 Majdnem Default beállításokkal. Egyedül a din. map méretnél van tiltva a 16 os map size.
-
Nagydög #2855 Onnan sok otletet nem szerzel. A game-monitor egy jokiallasu szerver statisztika oldal. Egyszeruen be kell tenned egy linket: http://www.game-monitor.com/server-stat-image/88.209.254.42:16567.png
es ez lesz.
-
#2854 mellesleg a szerverek állapotát vgez is meg tudta valahogy csinálni a bf2s.eu.tt-vel,onnan is lehet ötletet lopni:) -
#2853 ez lehet, hogy jeepre is igaz, vayg talan bug ?
ukran oldalon voltam az elottem uresen allo ceges dzsip hatuljat lovoldoztem.Vegtelen sok panceltorot kibirt, es egy gyalogos lovegtol viszont elsore felrobbant.
Ami feltunt, mintha kisebb radiusba robbanank fel a jarmuvek, nem halalosak olyan kozelrol.
Sot a felrobbani keszulo tank tetejere/kozepere felmaszol meg robbanas elott, szep kis rocketjumpot tudsz csinalni, siman tul is eled :)
Egyik palyan viszont talalkotam egy buggal, atastem a palyan a tankkal, eloszor azt hittem szarnyakat kaptam, de amikor foldrepottyantam darabokra estem szet.
Szerintem a legtobb 64-map elbirna 128 playert is, legalabbis tobb mint 64-et.Amikor kijott az elso custom map bf2 ala, es a dc ... mapjara hajazott, meg itt meregettuk mennyivel nagyobb illetve mennyi ido keresztbe atrepulni.
De itt memelyik map ketszer akkora.
-
Polemius #2852 Mivel ebben a modban úgysincs unlock, nem mindegy neked, hogy kap-e érte pontot? :)
A private rankednek más előnyei (is) vannak. Pl. ott a script ami véd a janek féle tk-zó lámáktól. Attól függően milyen beállításai vannak, akár még a járműre várakozókat is védi. De a másik topikba egyszer azt hiszem már bemásoltam a default beállításokat. Én ezek miatt szeretem a private ranked szervereket elsősorban. (És ezért kérdeztem milyen beállításokkal fut.)
No meg van ott is server monitor, alul megtalálható a CoR is.
(Halkan jegyzem meg, hogy sokan szeretnének infantry-t nyomni, ott van az ANTIK 2 amin csak infantry meg és van pár hangulatos pálya.) -
#2851 Ez is igaz! -
haxoror #2850 Kell vki aki lőni is tud hogy fogja játék közben a kezed? -
haxoror #2849 Mielőtt belelovalnád magad, a szerver nem enged be törtet szal ennyit az átcsábításról :/ -
#2848 MSN-en dobj rám egy üzit, ha mész gémelni :) -
Gabor970 #2847 korlátozott chelloval is tudsz online játszani??? -
Landor #2846 ez abszolúte így van
én is a sima bf2ben csak azért hajtottam, hogy megszerezhesem azokat az unlockokat amivel normálisabban lehetett célbatlálni..
de mivel itt ez alapból adott... -
#2845 Igen fent van, és dinamikus! -
#2844 Nem kell ide PoE ranked, jó ez így ahogy van a régi fílingel -
Polemius #2843 Végre újra magyar private ranked szerver! :)
Majd próbálom ártugdosni a többiről a magyarokat. Remélem hajlandóak lesznek a modot feltenni.
A map méret dinamikus? Milyen beéllításokkal fut? (Gondolom fent van a script ami a többin is.) -
Landor #2842 Csak itt
Viszont itt még local ranking is van