12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#2921 Jah meg a Német Btr is fasza ,igazi lesből támadós tankgyilkos :). -
#2920 Gyógyregget! Játszogattam egy picit az előbb, nagyon frankók lettek a tankok főleg a T54-es meg a Leopárd ,élvezet velük helire vadászni :). -
#2919 SörösHabosat :)
Én nem értek egyet a Ranked dologgal ... tele lenne az is faszokkal, statlámákkal, és ez a game is BF2 szintre degradálódna ...
Hála istennek eljutottunk odáig, hogy akik (Tisztelet a kivételnek) Ténylegesen szeretnek játszani azok leszarják a pontokat meg a rankedet ...
HWSW-n GS barátunk azt írta, hogy a jövőbeli multis játékok akkor fognak tudni érvényesülni ha olyan ranked szerverük lenne mint mondjuk BF2-nek ...
Erre válaszként írtam valami olyasmit hogy "BEBASZNA ..." csak nem ezekkel a szavakkal :) Ha a ET:QW is ilyen ranked baromság lesz akkor ott lesz elbaszva az egész, mert az sem a játékról, hanem a pontokról fog szólni ...
Csak annyit jelent mennyit kockul az ember ... semmi mást ... annak meg mi értelme? Erre jó egy stopper és egy papírlap is ... -
#2918 Már szóltam az illetékes elvtársnak.
Jelenleg a konfigban a ratio 100, a valós játékban 400. Lekell venni 50-re és akkor lenne 200 a ticket. Vagy tájmlimitet beállítani.
...ja és Jóhajnalt! -
#2917 Ahh még valami a COR serveren is lejjebb kellene venni a ticketteket vagy az időt mert egy örökkévalóság mire vége egy körnek. -
#2916 Találtam egy ranked servert ,idáig játszottam rajt , tudom ,hogy ez itt nem nyerő téma de azért akkor is fasza volt POE-t nyomni és még pontokat is szerezni. De vajon miért csak egy ranked server van? Mert szerintem a POE fennmaradásának a kulcsa a ranked servereken mulik , ezt nem én szeretném igy hanem ez tény , ha nem lesznek ranked serverek akkor elvesziti a népszerüségét. Na lefekszem aludni , jöjhetnek a szitkok a fejemre.
-
#2915 srácok, mi a faszért lettem votekickelve corról, még be se léptem a pályára, máűr kaptam a u were succesfully vote kicked ..... (vagymi) szöveget? -
#2914 szerintem az összes mod hason szőrű lesz úgy hogy lehet hogy hardverbuzisan hangzik amit írok de ezt tudta a bf42 is amit ez -
#2913 egyébként szokásokhoz híven ismét sok játék után szidod ezt is. egy kör azért lement legalább? :D -
#2912 mivan lelőttek többször is? :D
van amit te a dc-n kívül dicsérsz? :P
-
#2911 ez egy rakás .... kb azon a szinten van mint anno a dc nem tudom milyen csoda hangokról beszéltetek de a bf2-re ilyen modot kiadni szégyen ha ilyen lesz a dezertkonflikt is letagadom hogy valaha décéztem -
#2910 ohnoes! -
#2909 [Reszket] -
#2908 resszkessetek mert :
1. most csomagolom kifele
2. még megvan a sávszélem -
#2907 Ma ez történt velem a Highway to Hell pályán:
Nem volt túlmelegedve semmi, a játék újraindítása után már ismét jó volt.
Akkor dícsekedek is egy kicsit:
Egyre jobban érzem az assi részét illetve a VEPR-t! (amit imádok :) -
Gabor970 #2906 jóember, nem azt mondtam, hogy magyarul, hanem hogy ugyanezt. Szal ezt, csak angolul!!! Amúgy selytem miért van, mert feltettem egy barátom SF kiegészítőjét. Legalábbis azóta csinálja. Egyszer veszem a fáradtságot, és újratelepítem gyökerestül az egészet. Félek megveszem én is az SF-t, nehogy a duplikáció miatt szarakodjon velem, a sniper fegyverére viszont szükségem van. Nagyon brutál az a vékonyka szálkereszt, bumm a fejbe és már borul is :-))))Legjobban azt birom, mikor megy foglalni, és a kocsi lövésztornyában forgolódik, a feje meg pontosan egy pontban marad, olyan jó látvány, ahogy ráborul a géppuskára :-)))))) -
#2905 Magyarosítás nélkül magyar szöveg a BF-ben???Nos azt kétlem -
#2904 Ja ok! Csak hát tegnap ment franyón... -
Gabor970 #2903 nekem magyarosítás nélkül is ez szokott néha megjelenni. -
Nauron #2902 meg orulj annak hnem kaptál bannt!:)pb nem nagyon szereti a magyarositást.. -
#2901 Szedd ki a magyarositast. -
#2900 Na tegnap még ment a gamma, ma ezt kaptam...
-
#2899 csak miattad megoldottuk, így visszaállt poe-ra :)
szal mászni felfelé! -
Nauron #2898 az ki van csukva!:P -
#2897 pfff...bf2 team lealáza a wow-t :D -
Nauron #2896 csak nehogy a wow-team bepownoljon titeket?:D -
#2895 holnap má délelőtt melózok, este számolunk vmelyik poe szerveren :DDD -
#2894 ... -
#2893 nna jó azért ne emlitsük a ww2 online-t a wowwal egy napon, mert a ww2 online fps meg egyébként sem olyan szar, mint a wow. -
#2892 -
#2891 sry srácok kordagyuri poe szerver szünetel egy kicsit maeste, gyakunk van, és nemtudjuk másikon megoldani...
ha valakit kell, engem szidjatok nyugodtan, én bírom :) -
Nauron #2890 -
#2889 HAZUDIK! -
#2888 " Anyúúúú valaki segítsen ezek elözönlik a fórumot"
jah az uccsó 9hsz traktorostól származik -
#2887 Ez nem olyan dolog ami lejön vagy elmúlik. Szal hazudsz kutya :). Én is majdnem belebuzultam a WW2 onlinba. -
Nauron #2886 mivan?:S tobb mint 3hete tiszta vok:) -
#2885 nincs?! megyek is... -
#2884 Nah a másik wowláma. Anyúúúú valaki segítsen ezek elözönlik a fórumot. Értsétek meg itt nincs level up ,tüzvarázslat meg állatidézés (na jó az van :)) szal ne áraszátok a fórumot :). -
#2883 shh, poezok is! -
Nauron #2882