12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Rusid
    Jah meg a Német Btr is fasza ,igazi lesből támadós tankgyilkos :).
  • Rusid
    Gyógyregget! Játszogattam egy picit az előbb, nagyon frankók lettek a tankok főleg a T54-es meg a Leopárd ,élvezet velük helire vadászni :).
  • DummyBoy
    SörösHabosat :)

Én nem értek egyet a Ranked dologgal ... tele lenne az is faszokkal, statlámákkal, és ez a game is BF2 szintre degradálódna ...

Hála istennek eljutottunk odáig, hogy akik (Tisztelet a kivételnek) Ténylegesen szeretnek játszani azok leszarják a pontokat meg a rankedet ...

HWSW-n GS barátunk azt írta, hogy a jövőbeli multis játékok akkor fognak tudni érvényesülni ha olyan ranked szerverük lenne mint mondjuk BF2-nek ...

Erre válaszként írtam valami olyasmit hogy "BEBASZNA ..." csak nem ezekkel a szavakkal :) Ha a ET:QW is ilyen ranked baromság lesz akkor ott lesz elbaszva az egész, mert az sem a játékról, hanem a pontokról fog szólni ...

Csak annyit jelent mennyit kockul az ember ... semmi mást ... annak meg mi értelme? Erre jó egy stopper és egy papírlap is ...
  • kBagyula #2918
    Már szóltam az illetékes elvtársnak.
    Jelenleg a konfigban a ratio 100, a valós játékban 400. Lekell venni 50-re és akkor lenne 200 a ticket. Vagy tájmlimitet beállítani.

...ja és Jóhajnalt!
  • mNzJean
    Ahh még valami a COR serveren is lejjebb kellene venni a ticketteket vagy az időt mert egy örökkévalóság mire vége egy körnek.
  • mNzJean
    Találtam egy ranked servert ,idáig játszottam rajt , tudom ,hogy ez itt nem nyerő téma de azért akkor is fasza volt POE-t nyomni és még pontokat is szerezni. De vajon miért csak egy ranked server van? Mert szerintem a POE fennmaradásának a kulcsa a ranked servereken mulik , ezt nem én szeretném igy hanem ez tény , ha nem lesznek ranked serverek akkor elvesziti a népszerüségét. Na lefekszem aludni , jöjhetnek a szitkok a fejemre.

• Zs0lt1
    srácok, mi a faszért lettem votekickelve corról, még be se léptem a pályára, máűr kaptam a u were succesfully vote kicked ..... (vagymi) szöveget?
  • schrank
    szerintem az összes mod hason szőrű lesz úgy hogy lehet hogy hardverbuzisan hangzik amit írok de ezt tudta a bf42 is amit ez
  • Zs0lt1
    egyébként szokásokhoz híven ismét sok játék után szidod ezt is. egy kör azért lement legalább? :D
  • Zs0lt1
    mivan lelőttek többször is? :D
    van amit te a dc-n kívül dicsérsz? :P
  • schrank
    ez egy rakás .... kb azon a szinten van mint anno a dc nem tudom milyen csoda hangokról beszéltetek de a bf2-re ilyen modot kiadni szégyen ha ilyen lesz a dezertkonflikt is letagadom hogy valaha décéztem
  • TDC Geronimo
    ohnoes!
  • Makee
    [Reszket]
  • schrank
    resszkessetek mert :
    1. most csomagolom kifele
    2. még megvan a sávszélem
  • mesor
    Ma ez történt velem a Highway to Hell pályán:
    Nem volt túlmelegedve semmi, a játék újraindítása után már ismét jó volt.

Akkor dícsekedek is egy kicsit:

Egyre jobban érzem az assi részét illetve a VEPR-t! (amit imádok :)
  • Gabor970
    jóember, nem azt mondtam, hogy magyarul, hanem hogy ugyanezt. Szal ezt, csak angolul!!! Amúgy selytem miért van, mert feltettem egy barátom SF kiegészítőjét. Legalábbis azóta csinálja. Egyszer veszem a fáradtságot, és újratelepítem gyökerestül az egészet. Félek megveszem én is az SF-t, nehogy a duplikáció miatt szarakodjon velem, a sniper fegyverére viszont szükségem van. Nagyon brutál az a vékonyka szálkereszt, bumm a fejbe és már borul is :-))))Legjobban azt birom, mikor megy foglalni, és a kocsi lövésztornyában forgolódik, a feje meg pontosan egy pontban marad, olyan jó látvány, ahogy ráborul a géppuskára :-))))))
  • Fsensei
    Magyarosítás nélkül magyar szöveg a BF-ben???Nos azt kétlem
  • Cream78
    Ja ok! Csak hát tegnap ment franyón...
  • Gabor970
    nekem magyarosítás nélkül is ez szokott néha megjelenni.
  • Nauron
    meg orulj annak hnem kaptál bannt!:)pb nem nagyon szereti a magyarositást..
  • atomboy
    Szedd ki a magyarositast.
  • Cream78
    Na tegnap még ment a gamma, ma ezt kaptam...

• joebacsi
    csak miattad megoldottuk, így visszaállt poe-ra :)
    szal mászni felfelé!
  • Nauron
    az ki van csukva!:P
  • uHs Gerzson
    pfff...bf2 team lealáza a wow-t :D
  • Nauron
    csak nehogy a wow-team bepownoljon titeket?:D
  • Zs0lt1
    holnap má délelőtt melózok, este számolunk vmelyik poe szerveren :DDD
  • TDC Geronimo
    ...
  • Zs0lt1
    nna jó azért ne emlitsük a ww2 online-t a wowwal egy napon, mert a ww2 online fps meg egyébként sem olyan szar, mint a wow.
  • TDC Geronimo
  • joebacsi
    sry srácok kordagyuri poe szerver szünetel egy kicsit maeste, gyakunk van, és nemtudjuk másikon megoldani...
    ha valakit kell, engem szidjatok nyugodtan, én bírom :)
  • Nauron
  • TDC Geronimo
    HAZUDIK!
  • Kovács legény
    " Anyúúúú valaki segítsen ezek elözönlik a fórumot"
    jah az uccsó 9hsz traktorostól származik
  • Rusid
    Ez nem olyan dolog ami lejön vagy elmúlik. Szal hazudsz kutya :). Én is majdnem belebuzultam a WW2 onlinba.
  • Nauron
    mivan?:S tobb mint 3hete tiszta vok:)
  • TDC Geronimo
    nincs?! megyek is...
  • Rusid
    Nah a másik wowláma. Anyúúúú valaki segítsen ezek elözönlik a fórumot. Értsétek meg itt nincs level up ,tüzvarázslat meg állatidézés (na jó az van :)) szal ne áraszátok a fórumot :).
  • TDC Geronimo
    shh, poezok is!
  • Nauron