12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#2961 Ezt a ticketet úgy értsd, hogy ha 100 volt megadva akkor volt valójában 400 a játék alatt - nos ez lett levéve 50-re és most vélhetően 200-as ticket arány van, hogy gyorsabban lepörögjenek a pályák.
A rangrendszer a privát ranked alapján működik, de itt nincsenek unlock fegyók, és ha jól láttam mindenki egyszerű private rangú.
A gyűjtött pontjaid/nyert - vesztett meccseid azonban a bfstats.info oldalon megtekinthetőek (ha regelve vegy ott) és a pontok beválthatóak a privát ranked rendszeren belül a normál BF2-ben lévő fegyvereinek a kiváltásához. No ennyi röviden a sztori. -
#2960 köszönik jól -
#2959 egyébként kipróbáltam medium beállításokkal és úgy is szaggatott mint az állat helizés és repülés közben... -
#2958 azt tudom, hogy a 2*1GB az jó, de én 500Mhz-es kingmax hardcore ramot használok és egy 500Mhz-es 2*1GB RAM majdnem 60K.... -
#2957 és hogy vannak a rangok? :) -
#2956 Hali. Levettem a ticketet a CoR szerveren 50% ra. -
#2955 Klánkurvulni mindig is bevált nálam -
#2954 Nekem is írta ki ezt az üzenetet, és a ping miatt.szóval valami szerverbug lehet, mert a többiek akik bent voltak a játékban azt mondták hogy a játékban a magas ping kickszöveget írta ki...Szóval nem vótoltak csak baszakszott a neted -
#2953 Van egy olyan érzésem, hogy ha csak funból is, tudok majd mondani 1-et ... :)
De erről majd döntenek a "nagyok" :)
Bár lehet hogy Gerzson ellenezné, nemtom :) :) -
#2952 Mármint nem komálja csak 2T beállítás mellett? Nem igaz ...
A 4 512-es memóriamodult hajtja az A64 2T-ben ... 2x1GB simán megy 1T-ben (Mint pl: nekem ...)
A 4GB-t is kipróbáltam anno :) De sajna a Zikszpé annyira nem szeresse, valami miatt néha bugosan kezel 2GB feletti memóriát ... így maradt a 2GB ... egyelőre elég az is :)
Majd ha lesz Vista, és új gépem lesz, majd kiderül mit profitálnak ezek a cuccok 4GB ramból ... -
#2951 A tegnapi Horda megbeszélésen átbeszéltünk a csapattal néhány dolgot és arra jutottunk hogy alap BF2-t hibernáljuk és áttérünk a POE2-re.
Vagyis a hunladderen is hibernáljuk magunkat és a cb-n is.
Várom a klánok jelentkezését akik kiállnának ellenünk poe2-ben. -
#2950 -
#2949 A BF2 meg nem komálja az 1G RAMot,szal válaszz -
#2948 32-es mapot simán visz 1 GB-al, 64-esnél sincsa annyi swap, mint itt...pár sec és kész... -
#2947 csak azt hallottam, hogy az A64 nem igazán komálja a 2GB RAM-ot...legalábbis csak T2-es beállítás mellett... -
#2946 Bf2-nel sem volt eleg az 1g ram... -
#2945 Hat, izlesek es pofonok:
- Nekem nagyon tetszik a sok jarmu, imadom hogy a bazison nem 1 DVP + 1 APC + 1 T-90 van es azt ossza be 32 ember, aki jarmuhoz jut az elmegy vele a tobbi lama meg ott all sniperrel a kezeben es var.
- En is szerettem a kitunteteseket az elejen, de utana megrokonyodve vettem eszre, hogy neha olyan helyzetbe aminek biztos halal a vege mar nem mentem bele, mert lehet szarul nez ki a statban. Ettol jol elborzadtam es max heti 2 alkalommal jatszottam. A tobbiek meg egyszeruen belevetettek magukat a pontokba, statpadding, sniperlamaskodas egy armoros mappon, mindenki ugy altalaban szarik a a gyozelemre, ha megvan a jo k/d vagy jott egy erem a korben akkor tokmindegy ki nyert. Na vegre PoE-ben ez nincs meg, mindenki a csapatgyozelemert harcol, es remek nezni hogy vegre nem sniperek vedenek egy bazist, hanem igenis az emberek AA-val es specopssal maszkalnak. Persze vannak kivetelek. Egyebkent ha meg a sniper a kedvenced, akkor minek a bf2? Ebben a legszarabb ez a kaszt.
-
#2944 A RAMod kevéske.Nekem csak 3000+A64em van,viszont 2G RAM és akárhogy feltolom a graf-t,nem swappel.
Igaz a játszhatóság kedvéért nincs teljesen felhúzva,szeretem,ha látok az elvileg sötét részeken is -
#2943 mekkor a a különbség egyébként? -
#2942 BF2-nél elég volt... -
#2941 giga ram kevés a high-hoz amúgy is... -
#2940 melyik az az opció, amelyik legjobban megfogja a gépet egyébként? mert gondolom valami textúrákat meg ilyeneket pakolgat ide-oda a gép, amíg töltöget... -
#2939 de már úgy megszoktam a HIGH beállítás látványát BF2 mellett... -
Nagydög #2938 Ezert kell mediumban jatszani. Nekem nem swapel. -
#2937 egyébként a POE2 jobban leterheli a gépem, mint a BF2...4000+A64, GF6800U,1 GB RAM-om van dualban 500Mhz-en és 1GB swap fájl és a mapok elején úgy swappel hogy 2 percig szinte semmit sem tudok csinálni HIGH beállítások mellett...repülők és helikopterek az első körben felejtősek, mert időnként meg-megáll "töltögetni" egy kicsit és akkor egyből a földbe fúródok...
egyébként király mod...a tegnap esti fallen mapot nagyon élveztem... -
#2936 srácok, a #2915-re tud vki érdemben válaszolni? :-) -
TS Zolly #2935 Engem kivágott asztalra. Ha bent maradtam vólna, most minketten lapítanátok. :DD -
#2934 2 ponttal szereztél többet, mint én...erre vered a melled??? -
n003 #2933 bug: shotiban 13 lőszer :))) -
Nagydög #2932 Torttel is lehet rankedolni, csak private rankedolni. Nekem is vannak unlockjaim, de a p90-en, es nagy ritkan a mesterlovesz puskan kivul mast nem hasznaltam.
Uzletileg jo otlet a pontgyujtes, csak a jatekot teszi tonkre. De mar kezdjuk megszokni, hogy a jatek csak egyfajta mellektermek, mikozben a fejleszto cegek igazabol profitot gyartanak. -
#2931 Izlések és pofonok! bye -
Gabor970 #2930 no én is bekerülök a faszkalapok kasztjába, de legalább nem kell velem találkozni PoE pályákon. Tegnap játszottam még kb 3 órát, továbbra sem tetszik. Nem tetszik, hogy tele vannak a pályák mindenféle harci járművel, csapatostul jönnek-mennek a tankok stb. nem ragozom. Én igenis szeretem a ranked rendszert. Nekem jólesik mikor néha egy kis csinnadrattával bevillan egy új kitüntetés. Azt is szeretem, hogy választhatok a fegyvereim közt. Pedig én elég láma vagyok, és nem is szerzek sok pontot, mert utálok meghalni. Én ilyen vagyok, ezért vagy sniperkodom, vagy repülök. Ez jön be, miért ne azt csináljam amit szeretek??!! A fejlesztők jól kitalálták ezt, pl én sem vettem volna meg a játékot, ha nincs ez a ranked dolog. Hiszen akkor minek, lehet törttel is. -
Egy kicsit még javított Su-27 Flanker -
#2928 Nem fogsz hiányozni, menj bf2-zni ott legalább a vodnikban tudsz megélni. -
TS Zolly #2927 Hagyd öt. Megszokhattad volna ezt már tőle. :) -
#2926 Na, megegy lamaval kevesebb. -
#2925 Lehet, én tegnap du óta nem néztem ;)! -
#2924 Azt hittem, hogy Nortsen megbütykölte már. -
TS Zolly #2923 Álmos vagyok. :(
Jobb reggelt. Esik az esső, +12 fok celziuszba, picit lengedezik a szél, semmi kedvem semmihez. -
#2922 Estére be lesz állítva!