12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Polemius
    Az utóbbi talán tényleg bug. De ez az eldobálás dolog (el 'teleportálgat') téged, ez az a védelem!

Az aknákról: a be kell állítani, hogy aki belemegy az kapjon büntetést. Sok private rankedon így van.

Az OFP-ról: én teljesen megvoltam vele. Egyenruháról simán láttam hová tartozik. Bf2-ben is meglennék nametag nélkül (főleg, hogy sokszor ugye az buktatja le az embert), ha messzebről is kivehető lenne. Mert az OFP-ban ezért működött.
    Mondjuk így meg ha átdobál a szerver van, hogy azért lövök le csapattagot, mert az előző körben még a másik oldalán voltam és rááll az ujjam. :)
  • Looserke
    hát pedig kaptam...
  • Polemius
    Nézd meg a tubar(?) script beállításait. Azt hiszem alapból védi a helire várókat. Oda sem tud menni más. Úgyanígy meg lehet akadályozni, hogy a comamnder elvigyen bizonyos járműveket. Pl. ne repkedjen a commander.
    Illetve büntibe lehet tenni embereket ha sokat tk-nak pl repülőért. Ha netán janekot büntibe teszitek, akkor a közelébe sem tud menni (esetleg semmilyen járműnek sem )
  • kBagyula #2998
    Hmm a privát rankedek szabályai szerint nem neked kellene kapnod azt a büntit, hanem annak aki belemegy az aknádba.
  • mesor
    Mondjuk most, hogy nálam nagyobb tudású emberek megmondták a frankót nem igazán tudok véleményt nyílvánítani. :)

• Polemius
    Meglepő módon most kicsit világosabb lett, főleg az épületek. Pedig semmit nem állítottam. :s Mondjuk a terep nem sokkal lett jobb. Ezen a szerveren nem volt épp senki, ezért a sötét háttér előtt rohangáló fekete ninjákat nem tudom megmutatni, de képzeld oda.

http://kepf eltoltes.hu/060829/screen130_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepf eltoltes.hu/060829/screen131_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(a szóközt persze vedd ki a linkekből)
    Ha nem tudom megoldani akkor azt hiszem megyek vissza az infantry szerverre.
    Ott legalább helivel/repülővel sem lőnek le 20 másodpercenként miközben a bokrok közt kommandózok. :))
  • Looserke
    de hiába aknázok ésszel, ha az idióta droidok a BF2 rendszerét megszokva átmennek a saját akna jelzéssel ellátott szeretetcsomagon...
  • kBagyula #2994
    Ez olyan bug volt, hogy pl. áltál egy helyben, vagy megindultál valamerre egyszercsak át tett máshova tök véletlenszerűen. Olyan mintha meghaltál volna és rögtön újraspawnoltál de másutt. Érdekes. Ekkor volt az, hogy ha feldobtuk a pacskert akkor nem tudtunk spawnolni, mert minden pont piros volt. Konkrétan szombat kora este, amikor 5-en voltunk fenn a CoR szerveren. (Nortsen; Tankos Charly; Murry; GreenDreher; jómagam)

A szkript védelme az olyan, hogy, pl. ha tk-ztál valami járgányért vagy járgánnyal többet egy körön belül akkor nem enged ahoz az egy típushoz oda jó darabig. Egyszóval ez a bénák elleni védelem.
  • joebacsi
    így teljesen jó, egyszerűen csak ésszel kell aknázni...álá 42
  • joebacsi
    huhh látszik ofp-t nemjátszottál még multiban, ott nagy sz*rba lennél a barát ellenség azonosítással :)
    a dolog lényege, hogy mindig tudd hol vannak a csapattársaid (itt még a minimap is segít, ofpben azsincs ugye, ott jóval nagyobb fegyelemre van szükség)
  • Looserke
    jah egy észrevétel a COR ARENA szerverhez:

szerintem beállíthatnátok úgy az aknák és claymore-ok hatását, mint a BF2-ben, mert itt sebzi a csapattársat is és a BF2-höz szokott egyének vígan átmennek rajta...simán összeszedtem -20 pontot így és rohadt idegesítő...és így az aknazáraknak sincs sok értelme, mert te sem tudsz kimenni onnan...
  • Looserke
    most 1 GB fix virtmem van de azelőtt 768-volt és volt, hogy rinyált a POE2 alatt, hogy túl kevés neki...

...most levettem a geometry-t és a terrain detailst mediumra...jobban fut most, nem zakatol annyit...
  • atomboy
    Mit is mondtak Black Hawk Down-ban... Addig ne lojj, amig ok nem lonek. :)
  • mesor
    Akkor szerintem egyszerűen csak megszoktátok a bf2 napfényes pályáit és most nehezen álltok át.
  • haxoror
    Én pl gond nélül látom a pályát, nem azzal van a baj hanem a járművek és az emberek olyan sötétek hogy csak a kék-piros kiírásból látom hogy barát vagy ellenség.
    Mondanom sem kell hogy az az extra másodperc amíg ezt megnézem jó eséllyel a halálomat jelenti
  • Nagydög
    Nekem sem sotet. Pedig ha pusztan a monitor fenyereje lenne feltekerve, akkor az SG olvasasatol barnulnom kene meg az TFT elott is.
  • n003
    a skríínshot a monitorra kiküldött jelből készül és nem amit a monitor mutat :))) tehár elvileg ugyanazt fogod látni a shot-on mint a saját monitorodon amikor gémelsz!!?
  • Landor
    bazz, ha a moncsidon fel van csavarva a birghtness meg a kontraszt, akkor neked az általunk küldött kép is ugyan olyan világos lesz..
    egyébként nállam is betyár sötét, asszis pályán minden felpakolom vagy 20%-al
  • mesor
    Csak kíváncsi lennék, hogy mennyire sötét az a sötét mert többen panaszkodtak már erre.
    Viszont engem egyáltalán nem zavar, mindent látok rögtön bármiféle állítgatás nélkül.
  • atomboy
    Ismeros nekem a szitu. Regi vacak monitoron koromsotet volt egyik palya BF2-n. Uj monitoron lattam minden apro reszletet...
  • Murry
    Ezt magyarázd meg pls.
  • mesor
    Mutass már egy képet pls, hogy milyen az a sötét neked.
    Kíváncsi vagyok rá, hogy az enyémhez képest milyen. (Mondjuk Orel vagy Fallen páyláról)
  • Polemius
    "SUKRAN_nortsen Global szal megint elojon az a bug
    <CoR>Murry Global melyik bug
    SUKRAN_nortsen Global helit el akarom vinni, es eldob a francba rogernyullal egyutt"

Akit találkozott vele és nem érette mi ez: nem bug. Feature. A script védelme. :)
  • Polemius
    Néhány private ranked átállt, meg ahogy elnéztem vannak teljesen újak is.
    Mondjuk nem biztos, hogy meg fogom szeretni a pályák miatt a PoE-t. :( Botorkálok összevissza a sötét pályán ahol még azt sem tudom mi merre, és egyszercsak lelő valaki. Aki tudja áruja már el mitől lesz valakinek világosabb ugyanaz a pálya ami másnak tök sötét.
    Minden alkalommal állítgani a fényerőt a monitoron nincs kedvem. Jtékban meg nem találtam ilyen beállítást, bár lehet én vagyok vaksi.
  • Yan
    vegyen egyet (300Ft), és mute-oljátok le :D
  • Steve79
    Elnézést kérek a Horda nevében, Nicamnak nincs mikrofonja és nagyon szeret írni, amúgy meg szereti szétoffolni amit lehet. :D
  • DummyBoy
    De mindig csak a legfontosabbakat írják be ... Nesze neket adatszintű kommunikáció
  • Landor
    legjobb :Ð
  • Yan
    ezért nem olvasok játék közben, mert egyeseknek szófosása van :\
  • bakvarnyu
    Beszarás egyszerre hány POE-s szervert indítottak ezek.
  • Polemius
    LoooL
  • Polemius
    Ja, és logolva van pl a chat is. :)
    pl ez: :))
    5 2006.08.28 20:57 ~LoB~_[DaNeEoo7.hu] Global RANGOT AKAROOOOOK
  • Polemius
    Tessék itt van a statod.
  • TS Zolly
    Sima BF42 is sokkal jobban ment nekem ugyanazon a konfigon, mint a DC.
  • DummyBoy
    Elméletileg a Win a fizikai memória dupláját ajánlja fel swapnak ... de hogy mekkora a jó arról mindenki vitatkozik ...
  • HTS s3rg1nh00
    rangok?jól vannak,én pl.tegnap csíkozódtam be...végre egy normálisan kinéző rangkép ezzel az aranycsíkkal:DD
  • HTS s3rg1nh00
    defrag esetleg?meg még vmi:1G ram mellett mennyi a virtuális memó?ha túl sok,az XP ami nem kell gyorsan,kiírja winyóra a virtuálisba,és ne mondjam,hányszor lassabb onnan adatot olvasni,mint RAM-ból;) mellesleg nekem az 1G ram mellett 200+300 mega van neki...vmeik nap beraktam még1 512es ramot,el se indult a gép
  • Murry
    Rosszul láttad. A CoR szerver szépen mutatja az emberek rangjait. (Néha nem, de ezt az alap BF2 is megcsinálja időnként) Csak annyi a különbség, hogy suttyomba adja meg a rangokat, nem csinnadratával dobolja be. Érmeket, és kitüntetéseket is kap mindenki, de azokról sem értesít játék közben.
    Unlock is van természetesen, de mivel a POE2-ben nincsenek unlock fegyók, ezért ez a CoR szerveren jelentőségét veszti. Viszont ha bemész olyan Private ranked szerverre ahol alap BF2 fut, ott rögtön megjelennek az unlockolt fegyverek.

Aki kiváncsi a statisztikájára, rangjára, kitüntetésekre, unlockra, az a http://www.bfstats.info/ címen teheti meg.

A CoR szerver, és az azon játszók statisztikája, és top listája meg
    itt található
  • DummyBoy
    Ja ... de én arra értettem, hogy Te biztos elleneznéd hogy POE-t jáccunk :) :)
  • DummyBoy
    Íjjj ... hááát én 60k-ból már inkább Mushkin vagy G.Skill ramokat vennék ...

Nekem anno A-Data 566-osaim voltak :) 2db 512-es modul árából vettem 2x 1GB Hynixot megy egy alaplapot :)

Ma már nem tuningolok mert drága ... (Bár ha lenne most pénzem feleslegesen 2x1GB -ra valamelyik fenti drágaságból az jó lenne, mert akkor kihajthatnám az X2-esemet szinkronban ... alapfeszen megy 2700MHz-et :) )