12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#3043 De akkor aztán intézkedj! :) -
#3042 Itt még a helit is bevállalom mondjuk csak a német kerregőt az ukrán borzalom egy cseppet Mi8 ra emlékeztet :). -
#3041 Nofene ujra összeállunk mehetek én is :). -
Nauron #3040 /gkick máláv:P -
#3037 Csak látnám már ;) -
#3036 énmeg szeretem freggelni az irreálisan hősködőket :) -
#3035 te kussojjá te maradsz a tRs-ben :D
újra összejön a csapat, meglásd mi lesz itt :DDDD -
#3034 Húúú, egy órája nem írt ide senki , el fog süllyedni a totyik :D -
Nagydög #3033 Az lehet, de ez POE. -
#3032 Hát sztem már mindenki unja a BF2-t... -
Nagydög #3031 Mi van? Mindenki elment WOW-ozni? A COR szerver ures, a coRDHA-n meg vagy oten csepeltuk egymast helivel, repulovel. -
TS Zolly #3030 Beviszlek majd a málnásba! Vagyis az aknára. :DD -
#3029 naaze , gyere inkabb wowzodni , ko a powerlevel :D:D:D -
#3028 [nemgondoljakomolyan] -
#3027 -
haxoror #3026 nocsak, nocsak... -
#3025 wowlamik mehetnek? :( -
n003 #3024 .. ööö .. inkább maradok cordbársony :DD
[rettegős-szmájlee] -
#3023 Klánribikből már van pár, ha kiszállsz cordha-ból és joe nem öl meg minket akkor jöhecc. -
n003 #3022 én az utcsó 2 feltételt tom teljesíteni :DDD mehetek??? -
haxoror #3021 Elvesznek a statok és mindenki megkapja az összes unlockot? -
#3020 A Horda keres embereket akik szívesen játszanának a csapatban. Elsődlegesen POE2-zni fogunk, de más játékok felé is nyitottak vagyunk.
Előnyök:
mittomén
Hátrány:
nincs eredeti bf2
mikrofon
hülye vagy
Akit érdekel a dolog az keressen meg a molnarg@vipmail-es msn címen. -
#3019 Próbáld ki... :D -
#3018 Hmmm ... figyeltétek a BF2-es topik nagy hírét? -
#3017 Hamarosan ugyis mindegyik szerveren csak a nappali palyak fognak menni, mindig ez van=) -
#3016 vagy, elég ennyi? :D -
#3015 -
haxoror #3014 én szeretek irreálisan hősködni! -
Polemius #3013 Mondjuk ha a spawn idejét felvennétek 1-2 percre, itt is óvatosabb lenne mindenki szerintem. :D
Tényleg, a tk meg ilyenek utáni +30mp bünti be van kapcsolva a cor-on? :) -
#3012 Mekkora lamik vagytok!
Elég csak a szerver conf-ban átírni a sv.friendlyfirewithmines-t 1 ről 0 ra!
:D
;) -
#3011 ofp elég sok elemmel próbálják elérni, hogy az ember jobban figyeljen a bőrére...elég eredményesen...nincs is annyi irreális hősködés -
#3010 Minimapot nezve, River. -
#3009 Rohadt EA meddig húzza az új patchet. Idegesít, hogy behalnak a szerverek.
-
#3008 Hehe csak említeni kellett, és behalt a CoR szerver.
Viszont rögtön újrarúgta magát az új beállításokkal. Tehát már nincs akna sebzés.
-
haxoror #3007 ték :P -
haxoror #3006 Nem szeretem annyira az ilyen túlságosan realista törekvéseket, a valóságban elég valószínűtlen hogy öngyilkos hangyák módjára minden specops C4-el rohanna az ellenséges tankhoz, mivel nincs respawn mindenki SOKKAL jobban figyelne a bőrére és nem hősködnének annyit mint a játékban pl én is gondolkodás nélkül tányéraknával ugrom az ellen tankjaire, valódi helyzetben ez nem így lenne :)
Az ofp-ban sok mindent reálisabbá tettek de az emberek gondolkodása nem fog változni, tudák hogy egy játék és nem igaziból halnak meg ezért bármilyen őrültséget bevállalnak. Ennek fényében (szigorúan szerintem) jobb ha a játék inkább árkád. -
#3005 Ez mellik pálya? Van POE-ban éccakai pálya? -
#3004 No csak érjek haza, betesztelem. -
n003 #3003 nálam itt melóhejjen (kb 5évees de jó minőségű crt monitor) tényleg sötétnek tűnik ez a pálya .. otthon világosabb a tft-n :(
bár nemsokkal -
#3002 Köszi az észrevételt mi is tudunk róla, és már 2 napja küzdünk vele, hogy kikapcsoljuk. (kikapcsoljuk, és a köv. körnél visszakapcsolja) Ma elvileg sikerült megcsinálni, de amíg nem indítjuk újra a szervert addig nem lesz aktív. Mivel most sokan vannak rajta ezért nem állítom le ezért. (Úgyis ki fog halni az 1.3 as patch hibája miatt elöbb utóbb, és akkor majd újrarúgja magát az új beállításokkal. Köszi EA)
Mielött valaki azt mondaná, hogy mi sem egyszerübb ennél, és mekkora lámik vagyunk, hogy ezt nem tudjuk megcsinálni. Merthogy elég csak a szerver conf-ban átírni a sv.friendlyfirewithmines-t 1 ről 0 ra. Ez itt nem jön be.
Mint kiderült a private ranked rendszer kapcsolja mindig vissza automatikusan...
Átírtam, és most már reményeim szerint működni fog a köv restart után.
Addig tessék vigyázni!!!