12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Deqwator
    b+ ez jó,kipróbálom
  • Kovács legény
    nyomd folyamatosan a W -t és nemállmeg mig lenemlőnek
  • Deqwator
    nekem néha megáll 1-2 másodpercre de csak a CoRserverén:(
  • Danee
    azért ne keseredj el, nekem is laggol :)
  • TDC Geronimo
    ok :(
  • Beers
    Csak nálad!
  • TDC Geronimo
    CoR szerver csak nálam iszonyat lagos vagy vmi probléma van vele?
  • Kovács legény
    mitől szarok a járművek? hát attól hogy nem minden hülye tudja kezelni őket mint bf2-ben
  • Beers
    Köszönöm a kultúrált hozzászólást, ezzel le is zárnám a vitát (legalábbis ebben a hangnemben)!
  • Danee
    bf2cc-ben elég nehéz mellényulni. Jobb klikk a playerre, kick player, reason és még meg is kérdezi hogy biztos?
    Ha itt mellényul vki le a kalappal.

Nekem a CoR adminolással sosem volt bajom, de ha télleg "Make a room for an admin" kiirással kickelték akkor nem volt vmi fer lépés.
  • TS Zolly
    Bár már nem vagyok CoR tag, de azért engedd meg, hogy válaszoljak. CoR nem most kezdte a fullos szerver adminolását. Tehát a régi rendszer szerint adminolnak. Ha kell hely egy CoR-osnak, akkor legelösször az ismeretlen, külföldit vágják ki. Ha nincs külföldi, akkor a klán nélkülieket. Ha az sincs, akkor a legkevesebb pontal rendelkezőket. Előfordul ugyan, de csak néha, mást akarnak kirugni, ám véletlenül mellé nyúlnak. Ez előfórdul. Amit viszont eltudok képzelni, a drága és egyetlen hőnszeretett 1.3 pecsünk a felelős. Engem is kiszokott rúgni a szerver.

Egyébként ha admin rug ki, azt látod egy kirúgás indoklás kis ablakba. Admin jelzéssel. Legközelebb készítesz róla egy képet, és a kép belinkelésével próbálkozz mást melegebb éghajlatra küldeni, addig meg nics jogod hozzá.
  • Danee
    figyeld most jön az, hogy minden ember egyenlő :)))
  • HTS s3rg1nh00
    nincs fönt véletlen egy magyarosítás vagy egyéb mod?:) szvsz egy 1.3 patch re megoldja,de nem biztos...
  • dronkZero
    CoR, látom GS-éktől tanuljátok az adminolást. Elmentek már a büdös picsába, miért _ENGEM_ kell kirakni ha hely kell, miért nem valami noname külföldit?
  • Rusid
    Hmm mitől szarok neked a járművek poe2 alatt?
    Szerintem sokkal jobbak lettek mint a bf2 alatt, a heli végre heliként viselkedik nem repülőként, a tankok is nagyon frankók lettek, brt az valami űber fasza lett + itt végre nem himihumi légvédelem tevékenykedik (bf2-ben hülyét kaptam hogy légvédelmisként annyi a dolgom hogy várok és nyomok egy gombot). Szal nem igazán értem az álláspontod egy kicsit kifejthetnéd.
  • atomboy
    Hat nemtom, valahogy nem hozott nagy attores a POE2. A infantry jo, az tetszett, de a jarmuvek remalom...
  • Pyotr
    eredetim van,csak néha rak ki mikor betölt egy másik map-ot,de rakott már ki az RDHA is ezzel:/
    lemegy a nap mire lesznek ott rendesen:P
  • Yan
    ennyire adminolni akarsz? ;)
  • Danee
    asszem eredetid van, akkor nem tom
    gyere coRDHA-ra :P
  • Pyotr
    <CoR> szervere ezzel rakott ki:
    This server only allows player with unmodified content to join.
    Revent your version of Bf2 to the current official version to join.

mit jelent ez?
  • Rusid
    Meg itt is :).
  • TDC Geronimo
  • Danee
    gyertek coRDHA-ra!!!
  • Zs0lt1
    de azért még számolunk a wowos múltad miatt is :DDD
    szal készülj szopni fogsz :DDDDDDDDDDD
  • Zs0lt1
    kurva viccess vagy b+, kaptam egy kis túlórát, szal kb 10-re érek haza :((
  • TDC Geronimo
    Zsóti nem azt mondta, hogy délelőttös lesz?

Tesztelni akarom rajta a teljes fegyverarzenált
  • mesor
  • TDC Geronimo
    RUSID!! Bódógat beléd!
  • Dave000
    HBD Rusid!!!
  • kBagyula #3054
    Még alszunk. :P
  • mesor
    Hahó!
    Van itt valaki?
  • Yan
    BSZN Rusid!
  • mesor
    HBD Rusid!
  • Running
    A Horda keres embereket akik szívesen játszanának a csapatban. Elsődlegesen POE2-zni fogunk, de más játékok felé is nyitottak vagyunk.
    Előnyök:
    mittomén
    Hátrány:
    nincs eredeti bf2
    nincs mikrofon
    hülye vagy

Akit érdekel a dolog az keressen meg a molnarg@vipmail-es msn címen.
  • Nauron
    mert jol szponzorálják:)
  • atomboy
    Jah. Bar CS-nek nincs statja, megis sokan jatszanak azzal.
  • Kovács legény
  • Rusid
    Hát nem tudom én a bfv-ben is megvoltam stat nélkül itt sem hiányzik. Aki meg a stat miatt, nem tolja poeval az meg nem is hiányzik.
  • Kovács legény
    hát jah ,én annak örülnék ha sok értelmes magyarral játszanék statózsdi nélkül
  • mNzJean
    Visszatérve a renked kérdéshez , teljes mértékben igazatok van azzal kapcsolatban ,hogy a játékmenetet károsan befolyásolja , viszont ti sem szerettek 5 en játszani egy serveren , sajna mióta bejött ez a stat rendszer , a playerek 70% -ban csak olyan serveren akarnak játszani, szóval ez már igy lessz akár tetszik akár nem , nekem is nagyon fekszik a POE ,és sajnálnám ha ezen bukna el a népszerüsége.