12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Deqwator #3083 b+ ez jó,kipróbálom -
#3082 nyomd folyamatosan a W -t és nemállmeg mig lenemlőnek -
Deqwator #3081 nekem néha megáll 1-2 másodpercre de csak a CoRserverén:( -
#3080 azért ne keseredj el, nekem is laggol :) -
#3079 ok :( -
#3078 Csak nálad! -
#3077 CoR szerver csak nálam iszonyat lagos vagy vmi probléma van vele? -
#3076 mitől szarok a járművek? hát attól hogy nem minden hülye tudja kezelni őket mint bf2-ben -
#3075 Köszönöm a kultúrált hozzászólást, ezzel le is zárnám a vitát (legalábbis ebben a hangnemben)! -
#3074 bf2cc-ben elég nehéz mellényulni. Jobb klikk a playerre, kick player, reason és még meg is kérdezi hogy biztos?
Ha itt mellényul vki le a kalappal.
Nekem a CoR adminolással sosem volt bajom, de ha télleg "Make a room for an admin" kiirással kickelték akkor nem volt vmi fer lépés. -
TS Zolly #3073 Bár már nem vagyok CoR tag, de azért engedd meg, hogy válaszoljak. CoR nem most kezdte a fullos szerver adminolását. Tehát a régi rendszer szerint adminolnak. Ha kell hely egy CoR-osnak, akkor legelösször az ismeretlen, külföldit vágják ki. Ha nincs külföldi, akkor a klán nélkülieket. Ha az sincs, akkor a legkevesebb pontal rendelkezőket. Előfordul ugyan, de csak néha, mást akarnak kirugni, ám véletlenül mellé nyúlnak. Ez előfórdul. Amit viszont eltudok képzelni, a drága és egyetlen hőnszeretett 1.3 pecsünk a felelős. Engem is kiszokott rúgni a szerver.
Egyébként ha admin rug ki, azt látod egy kirúgás indoklás kis ablakba. Admin jelzéssel. Legközelebb készítesz róla egy képet, és a kép belinkelésével próbálkozz mást melegebb éghajlatra küldeni, addig meg nics jogod hozzá. -
#3072 figyeld most jön az, hogy minden ember egyenlő :))) -
#3071 nincs fönt véletlen egy magyarosítás vagy egyéb mod?:) szvsz egy 1.3 patch re megoldja,de nem biztos... -
#3070 CoR, látom GS-éktől tanuljátok az adminolást. Elmentek már a büdös picsába, miért _ENGEM_ kell kirakni ha hely kell, miért nem valami noname külföldit? -
#3069 Hmm mitől szarok neked a járművek poe2 alatt?
Szerintem sokkal jobbak lettek mint a bf2 alatt, a heli végre heliként viselkedik nem repülőként, a tankok is nagyon frankók lettek, brt az valami űber fasza lett + itt végre nem himihumi légvédelem tevékenykedik (bf2-ben hülyét kaptam hogy légvédelmisként annyi a dolgom hogy várok és nyomok egy gombot). Szal nem igazán értem az álláspontod egy kicsit kifejthetnéd. -
#3068 Hat nemtom, valahogy nem hozott nagy attores a POE2. A infantry jo, az tetszett, de a jarmuvek remalom... -
#3067 eredetim van,csak néha rak ki mikor betölt egy másik map-ot,de rakott már ki az RDHA is ezzel:/
lemegy a nap mire lesznek ott rendesen:P -
#3066 ennyire adminolni akarsz? ;) -
#3065 asszem eredetid van, akkor nem tom
gyere coRDHA-ra :P -
#3064 <CoR> szervere ezzel rakott ki:
This server only allows player with unmodified content to join.
Revent your version of Bf2 to the current official version to join.
mit jelent ez? -
#3063 Meg itt is :). -
#3062 -
#3061 gyertek coRDHA-ra!!! -
#3060 de azért még számolunk a wowos múltad miatt is :DDD
szal készülj szopni fogsz :DDDDDDDDDDD -
#3059 kurva viccess vagy b+, kaptam egy kis túlórát, szal kb 10-re érek haza :(( -
#3058 Zsóti nem azt mondta, hogy délelőttös lesz?
Tesztelni akarom rajta a teljes fegyverarzenált -
#3057 -
#3056 RUSID!! Bódógat beléd! -
#3055 HBD Rusid!!! -
#3054 Még alszunk. :P -
#3053 Hahó!
Van itt valaki? -
#3052 BSZN Rusid!
-
#3051 HBD Rusid! -
#3050 A Horda keres embereket akik szívesen játszanának a csapatban. Elsődlegesen POE2-zni fogunk, de más játékok felé is nyitottak vagyunk.
Előnyök:
mittomén
Hátrány:
nincs eredeti bf2
nincs mikrofon
hülye vagy
Akit érdekel a dolog az keressen meg a molnarg@vipmail-es msn címen. -
Nauron #3049 mert jol szponzorálják:) -
#3048 Jah. Bar CS-nek nincs statja, megis sokan jatszanak azzal. -
#3047 -
#3046 Hát nem tudom én a bfv-ben is megvoltam stat nélkül itt sem hiányzik. Aki meg a stat miatt, nem tolja poeval az meg nem is hiányzik.
-
#3045 hát jah ,én annak örülnék ha sok értelmes magyarral játszanék statózsdi nélkül -
#3044 Visszatérve a renked kérdéshez , teljes mértékben igazatok van azzal kapcsolatban ,hogy a játékmenetet károsan befolyásolja , viszont ti sem szerettek 5 en játszani egy serveren , sajna mióta bejött ez a stat rendszer , a playerek 70% -ban csak olyan serveren akarnak játszani, szóval ez már igy lessz akár tetszik akár nem , nekem is nagyon fekszik a POE ,és sajnálnám ha ezen bukna el a népszerüsége.