12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#3163 sztem kurvara nem lama kerdes csak senki nem meri feltenni mer fel, hogy lelamazza az itteni 'elit' -
#3162 privi ment -
#3161 tom hogy lama kérdés ,de valaki leirhatná ide vagy privibe az arty menetét [nagyonszépenkér] -
Landor #3160
-
#3159 kösssz
-
#3158 <CoR> Arena -
#3157 Az radio. Azzal kerhetsz artyt... -
#3156 ne törődj vele miket írtak a fikázás hasznos dolog
mégha pont most nem is értek egyet -
#3155 ja az a mobiltelefon az mi a fsznak van mindenkinél?
még csak helyi szerveren nézegetem a modot.
igen csinos minden. -
#3154 nem tudtok valahol egy Upc-s poe szervert?
csak mer gecire le vagyok korlatozva de azon allitolAG Tudnek jatszani.
-
Axl Rose #3153 Bő két óra és repülök :) -
#3152 biztos nem bassza szét ,még nemvolt senkinek panasza rá! Gyere teis játszanni ,legyünk sokan a szervereken! F7F7! -
Axl Rose #3151 Most töltöm le én is, remélem nem fogja elb**ni a fainul felrakottalap BF2-őmet...
Akkor tuti belepislantok a konektorba :) -
#3150 lol bazzeg, a wow neked is elvitte az eszedet :DDD -
#3149 -
#3148 omg omg nemindul!4!4!! :DD najo lehet felteszem a bf2-t is elotte xD -
#3147 Várlak ;D -
#3146 -
#3145 Mondjuk az be is baszna ha az artytól nem esne le rögtön!
Akkor hagynám abba ezt a modot is az biztos! :)
-
#3144 Én a múltkor Artyval szedtem ki,pont a cső elött szállt.
Elég volt egy lövés is -
Egyébként ma a Eurotigert nézegettem és sehol nem lehet úgy eltalálni, hogy egy tank lövéstől felrobbanjon. (persze lehet én vagyok a béna, pedig minden lehetséges pontjára lőttem, de mindehol ugyanannyit sebez) -
Nagydög #3142 Engem asszem mesor idegesitett hasonloan. Valami istalo szerusegben bujkalt, es akkora hodalyba egyszeruen nem tudtam olyan szogbe beloni, hogy elvigye a splash. Elhasznaltam ra ket tankot, meg egy APC-t, aztan jott meg valaki es kinyirt. -
#3141 Világoskék jól... ^^ -
Rafia #3140 Mert a jó ATs sosem épületen belül van, hanem mögött :) -
haxoror #3139 Az a 3AT+support csak azért tudott megszopatni mert még nem ismerted a különböző lőszereket, elég egy heap-ot belőni az ablakon és volt-nincs AT squad. -
#3138 , már ki is nyomtatam :) -
#3137 "a bunkó adminolás az rohadtul..."
Mint ahhogy Zolly is mondta: legelösször az ismeretlen, külföldit vágjuk ki. Ha nincs külföldi, akkor a klán nélkülieket. Ha az sincs, akkor a legkevesebb pontal rendelkezőket. Tehát NEM rugunk ki klános magyart, és erre tegnap nyomatékosan felhívtam a többiek figyelmét. Nincs semmi bajunk sem a klánoddal sem veled. Nagyon jót játszottunk tegnap késő este is veletek, és remélhetőleg ezután is jókat fogunk. Viszont ha nem hagyod abba a fikázásunkat, akkor személyesen raklak ki legközelebb. Elég lett volna kulturáltan 1x elmondani a véleményedet, Hidd el itt senki nem kiváncsi a sértett önérzeted macsós megnyilvánulására.
"Annak üzentem, aki kirúgott, és az meg úgyis tudja magáról, hogy ki volt."
Ezt meg mire alapozod? Honnan tudná? Nem vagy te olyan fontos ember, hogy emlékezzenek a nevedre. -
#3136 Gyalogosra nincs ilyen? -
#3135 toltom ezt a ratyimodot es talan esetleg meg is lesem =D ha mar a masik wowlami kiprobalta akkor annyira szar nem lehet :DD -
Nagydög #3134 Jol van! Osszerakom, a gyengebbek kedveert. :)
Sebzes tankokra:
Kek: = 4 a kritikushoz/5 kampec
Zold: = 3 a kritikushoz/4 kampec
Voros: = 3 a kritikushoz/4 kampec
Vilagoskek: = 1 a kritikushoz/2 kampec
A tablazat elmeleti sebzesre vonatkozik. Ha nem 90 fokos szogben talalod el a pancelt, akkor a sebzes kisebb.
T84
T55
Leopard -
#3133 Ez valami hippi szöveg? :D -
#3132 na azért GS.bf2-ről engem is raktak már ki ám hely kell adminnak indokkal...hozzáteszem 20 ponttal voltam a 2.előtt...és akkor még bizony klánoztam,és szintén lett volna külföldi,akit ki lehetett volna baszni...csak kicsit jobban oda kéne figyelni,kit raktok ki,ennyi:) -
TS Zolly #3131 Neked a kéket kell eltalálni az ellenséges tankon, nekem a világos kéket. :P -
#3130 Mik ezek a színek pontosan? :) -
#3129 Csak lenne már délután. :(( -
#3128 huhh basszus, most jöttem a Rulez POE2 szerveréről...hát ott milyen csaták menetk...eszméletlen hangulata van ennek a modnak... -
#3127 wow, köszi a segítséget... -
Nagydög #3126 Sebzes tankokra:
Kek: = 4 a kritikushoz/5 kampec
Zold: = 3 a kritikushoz/4 kampec
Voros: = 3 a kritikushoz/4 kampec
Vilagoskek: = 1 a kritikushoz/2 kampec
A tablazat elmeleti sebzesre vonatkozik. Ha nem 90 fokos szogben talalod el a pancelt, akkor a sebzes kisebb. -
q13579 #3125 Sztem egész pofás kis meccsek lehetnének a nuke objectivvel. Mondjuk itt inkább warokra gondolnék. Teszemazt két 20 perces körben ki hányszor tudja szétszedni a kilövőt, de publicon is rá lenne kényszeritve a team, hogy ne lone wolfozzon, hanem szervezetten nyomuljon.
A gond vele, hogy mindössze egy mapot csináltak rá, ami viszont nagyon nagyon hangulatos lett. És ha már itt tartunk, sztem a POE messze reálisabb mapokat hozott össze mint a DICE. Nekem sok maprol pl a OFP jut eszembe. -
#3124 Most melyiket kell akkor lőni, ahol peros színű a tank, vagy ahol világoskék.nem értem..