12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#3324 Jelöli az, de csak bombázó üzemmódban. :) hijjába, ez orosz teknika... -
Nagydög #3323 Nem t'om. Nekem tetszett a 64-es szerver. En csak keringtem ott az uj szerelmemmel, probaltam elkerulni az ellenseges repuloket, es szenne gepagyuztam/raketaztam/bombaztam a porban csuszo foldhozragadt nepseget.
Jut eszembe... Nem tudom, az szandekos-e, hogy a SZU-25 nem jeloli a foldi celpontokat. Illetve, mintha bombazo uzemmodban jelolne, de nem eskuszom meg ra. -
#3322 rosszul tudod ;-) -
#3321 Amúgy ha jól tudom, linux szerver alá nincs is törés, és a tört szerverek mind windows alatt futnak.
A CoR linuxos...
-
SirArcheer #3320 Nekem tetszik a game.
Bár még mindig gyenge a support fegyver.
Vagyis én fekve lövöm ellent, ő meg futva lelő pl assault puskával. :(
Pedig a fejit lövöm.
A helik tetszenek végre lehet tankokat is hőkövetős rakettával lődözni.
-
#3319 Örülök h segíthettem. Valamelyik nap felmentem magyar szerverre, a cor-os srácok olyan szinten lőttek le Fallenen, h inkább ittam még egy sört. -
#3318 fel kell menni az irc csatijukra és spemmelni őket az inf mapok igényével :Ð -
#3317 Sztem meg a 64-es szervereken már túl nagy a káosz.Bár marhulni jó ott. -
#3316 gratulalok , poe-s palyafutasom elso magyar aldozata te voltal =D ... mas :D , nem is olyan rossz ez a poe , az assault fegyverek nagyon bejonnek :D -
#3315 Több olyan inf map mint a Fallen igény van már kint? -
#3314 Én sem neked szántam, csak megjegyzés volt! -
Rafia #3313 Én csak 64-es szervereken játszom, mert ennek a játéknak számomra úgy van értelme. Kb. 4-5 jó pingű 64-es szerver van. -
Rafia #3312 Ezzel mik a tapasztalatok? Asszittem egy push-map jellegű játékot takar, de valójában mindig csak 2 zászló között folyik a harc. 4v4 edzésre mondjuk épp megfelel. -
haxoror #3311 A ti szerveretek, ti döntötök, ha nem lesz tört hát nem lesz.
Mégegyszer, ez nem követelőzés volt hanem egy objektív megjegyzés egy lehetséges okára annak hogy miért nincs akkora élet a CoR-on mint az antikokon.
ui:
A picsa ahova az ilyen emberek pillanatnyilag elmehetnek azok az antik szerverek, és el is mennek oda, és nem csak a warezosok.
Szerintem Magyarországon nincs annyi originál játékkal rendelkező PoE player hogy igazán kihasznált lehessen a CoR szerver, ti ezt nyilván másképp gondoljátok, sok sikert, remélem bejön a számításotok. -
#3310 IRC csatijukon már jelentetem az ohajt, a többihez rakták :) -
#3309 A CoR soha nem volt, és nem is lesz tört!
Akinek ennyit nem ér, hogy játszhat x moddal az elmehet a p....ba! -
Nagydög #3308 Jo reggelt!
Gerzson! Tovabbitod a #3269-ben tett eszreveteleimet a fejlesztok fele? -
#3307 Hja, erre célzott... mekkérdeztem.
ja, megen majd elfelejtettem: Jóhajnalt! -
#3306 Csak fekve használható -
haxoror #3305 Viszont ő is és sokan mások is lébecolhatnak máshol és asszem itt inkább erről van szó, hogy nem itthon játszanak hanem külföldön
Amit írt az építő kritika és nem savanyúszőlőzés, arra gondolt hogy a CoR bár private mégse mennek oda a magyar private-osok mivel a törteket nem engedi be így akinek eredetije van (igen, a private-osok között is van olyan) na azok is inkább az antikokra mennek mert azt már megszokták és ott mindig vannak.
Ha a CoR tört lenne akkor talán a forgalma is nagyobb lenne, kb erre célzott Polemius szerintem.
Ha mégsem akkor majd kijavít :) -
#3304 ájszí :) -
#3303 Azé mondja, mert a CoR szerveren nem lébecolhat a kalóz kulcsával...
Érteeed?
-
Nauron #3302 spappol=swappol -
nortsen #3301 Látom nem jött be a Frontline mód ;) -
Nauron #3300 hát nem tom én 1gb rammal jáccok és egyáltalán nem spappol.
/3800+x2+1gb 433+x850xt pe/ -
#3299 hát erősen gondolkodunk rajta, igazából időhiány miatt nemnagyon néztünk még utánna
"A CoR érthető okokból nincs"
ezt nemértem...mikezek az érthető okok? :)
-
#3298 nyah vótpár "aztafaszom" kör korszerveren, htx srácok ;)
azmeg, hogy megáll néha a szerver sajna 1.3 alatt teljesen természetes, kb nálunk is hasonló aránnyal szokott megpusztulni :( -
#3297 Nálam 2 Gb ramnál Kb 550-600 Mb a szabad memória POE2 alatt.
Szóval durván 1.5 Gb kell neki, ha ennél kevesebb akkor swappol.
-
#3296 Akkor ezért volt...
Az a fegyó az az NTW 20 as meg a másik felvehető sniper cumó miért nem tud lőni ?? eddig tudott vakker.
Na jó éjt skacok, jót játszottunk! -
#3295 megint megállt a szerver. :( na mind1, jó8! -
#3294 meg mondjuk az is gáz, hogy egy giga ram kurva kevés a poe-nak.
a bf2 még csak-csak elfutott vele, de itt minden pálya belépéskor swappolunk ezerrel :( -
#3293 gondoltam, hogy nem a ti szerveretek miatt van ;-) -
#3292 Az 1.3-as patch-nek köszönd! -
#3291 kibaszott cor szerver meginn kibaszott bassza meg konneksön problémával, pedig dzsóbának pár freggel még tartoztam :D -
#3290 De gyertek magyar szerverre.
CoR-on most pl 22-en vannak.
-
TS Zolly #3289 Poe -
Jobson #3288 poe vagy bf2 ? melyiket indítsam? -
#3287 Vedd le a ranked jelről a pipát. -
Jobson #3286 a sima bf2őt indítsam vagy a poe-t? poe-ban nem ír ki szervereket -
#3285 a játék szerver keresőjében keres rá az "antik" névre.