12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#3284 Azt bf2 szerver keresőben találsz, poe2 modban. -
Jobson #3283 és külföldi? -
#3282 Ez a 2 magyar szerver van. -
#3281 Nemszólbe! BF2 ficsör :D -
Jobson #3280 más szervert esetleg? -
#3279 "modernizált SVD Dragunov:" szigszalag rulz :D -
#3278 banner! -
Jobson #3277 tudnátok szervercímeket mondani? -
Polemius #3276 1.3 van rajtuk. De az oldal saját szerver monitorán ott van mindegyik mellett milyen verzióval futnak. És az mutatja is mi a helyzet, az ASE meg már elég régóta hadilábon áll a bf2-vel. Az 1.3 óta egyáltalán nem használató tudtommal. De sokan X-fire -t használnak, azt mondják azzal működik. -
#3275 PoE2 Update #81:
POMZ2 gyalogsági akna az ukránok kezében:
Egy statisztika hogy mekkora az arány azok az országok között akik játszák a modott:
És híren kivül, modernizált SVD Dragunov:
Gerzson signing off...
-
#3274 Na visszajöttem -
#3273 Pl.: a BF2 belső keresőjét, ez a leghatékonyabb. -
Jobson #3272 mit lehet használni? -
#3271 Az ASE nem műkszik egyáltalán a BF2 alatt. -
Jobson #3270 melyek patch van fönn az antik szervereken?
nekem az ASEban szürke marad mindegyik, nem frissíti őket.
-
Nagydög #3269 Jot jatszottam a Rules szerveren. A SZU-25 nagy feeling.
Gerzson! Neked van valamicske kapcsolatod a fejlesztokkel. Kerhetnel csori Frogfoot-nak meg ket csalit, mert igy nagyon keves az eselye, ha raragad valaki. (Mindenesetre Tornadon kivul mindent lottem vele. Legjobb moka a Eurocopterbol tesztaszurot csinalni.) Illetve kurvara idegesito a ket gombnyomasos fegyvervaltas.
A masik. Lehet, hogy csak en vagyok pancser, de a MIG-25 raketai kb. semmit sem talalnak el. Nem is eroltettem. Inkabb a Bekalabbal tapostam a tankokat. -
#3268 Mondjuk estére azért összejött egy kis csapat, Magyar-Norvég meccs helyett inkább felmentem újra és egy jót játszottam. -
Polemius #3267 Hát, én belinkeltem egy server monditort amiben ott a CoR is, de le lettem hurrogva, hogy ez jobb. Bár amaz a valódi állapotot mutatja. Tényleg, az RDHA nem akar csatlakozni a private rankedhez? Akkor lenne rajta élet. Az Antik 7 meg 8 most is elég szépen tele van. (A CoR érthető okokból nincs) -
#3266 tegnap is siralmas volt a helyzet délután, 3-4 ember velem együtt. Apache jött fel még de szegényt 3x kidobta a join gombnál. Érdekes amióta POE2 zöm nálam soha nem fordult elő ez. Multkor bementem egy magyar szerverre BF2 ni,, ááá mondom mi ez a szar, sajnos ezt kell hogy mondjam, a POE2 hőz szerintem sehol sincs az alap játék. Én már teljesen lemondtam az alapról.. -
#3265 Sziasztok urak!
Ez a POE banner nem is azt mutatja ami a szerveren van. -
#3264 Dehonnem, de most estem haza a melóból... :( Majd estefelé fellépek. -
Nagydög #3263 A game monitor szerint 1(!) ember teblabol pillanatnyilag a CoR szerveren. Az RDHA-n meg annyi se. Mi van? Senkit nem erdekel a POE? -
Jobson #3262 helló !
4 óra múlva találkozunk a harcmezőkön. Töltöm ezerrel :))) -
#3261 Ácsi srácok. Guardian mapra már mondták h javítják, de pl aszem pont mediumon indul el. Tegnap csapartásnak is low-on volt betolta az első beállítást mediumra és máris röccent a map.
Egyébként üres szerverek, ne magyart nézzél. Külföldi szervereket, ott mindig vannak...
Egyébként meg lol, látszik nem az ea/dice csinálja a modot:
www.totalbf2.com
Point of Existence 2 Mod Update #81
Yesterday | 09:53 AM | 20 Comments
The team behind the Point of Existence mod is back today already hard at work on their next release for BF2. Here's what they had to say:
The Point of Existence team would like to thank all of the fans (and critics) that are making our 'job' so much fun and rewarding. We appreciate all of the support that we are recieving and want you to know that we are listening to the suggestions and comments that are being posted.
To show that we are hard at work, Matt 'Geledonutt' Wells has provided this render of the POMZ2 Ukrainian Anti-Personnel Mine.
He has also posted some amazing renders of the SU-27 Flanker in his 'interactive section'. You need to be registered on our forums to see this section. Su-27 Flanker Progress...
We strongly encourage inspired mappers to create fan maps for POE. Sgt.Wedge has put together an extremely infomative post about mapping for POE and has provided all of the files you need to do so. POE has introduced some exciting new features, you will need this information to create custom maps with all of them working properly. Mapping resource thread...
We thought it would be interesting to show who exactly is playing POE. Here is some information about who is installing our mod. This information is gathered through the GEIP program which players can agree to when installing our modification.
Point of existence is currently recruiting experienced Modelers, Skinners, AI Coders, and environment modeler/skinners in order to further this project. If you would like to become a part of this team please refer to the application form in this link. Join the PoE team...
Great to see work already started on the next version. If you can help these guys out or want to learn more about the mod, click here. -
#3260 Nekem az a map csak kegyetlenül swappel, igaz mediumon tolom. -
TS Zolly #3259 Ja. Picit hibás. Ki is kéne venni a maplistából ezt a pályát. -
hippy #3258 Előre is elnézést,ha valakinek a lelkivilágába taposok.Miért nem jöttök be játszani az Antik 7-esre?Legalább az olyan amatőrök mint én is,tanulhatnának valamit. -
#3257 Hát, a full low-t sem... -
#3256 van...medium grafot nemszereti a map...ismert bug -
#3255 Nem csak nekem lehet ez a problémám, mert a fullos szerveren 17-en maradtak... -
#3254 A Guardian c. pályát még nem sikerült megnéznem, mert 100%-ban kidob asztalra a játék. Múltkor egymás után háromszor megpróbáltam, mindig kidobott. Most végigtoltuk a First Snow-t, betöltötte a Guardiant, kidobott. Szvsz a pályáal van valami gebasz... -
#3253 Nekem mindig... :P :) -
Nagydög #3252 -=Rules=- Egesz jot jatszottam rajta. 20 perc alatt feltornaztam magam a masodik helyre, aztan kivagott tul sok TK-ert. Ezek a kulfoldi nepek imadnak nekifutni a tankoknak szembol, aztan nem tudnak beszallni. Bezzeg arra nem volt scriptelve, hogy aki nem csinal semmit, azt kiszorja. Az elso 10 percben nem ertettem, miert nem tudok a leaderemre spawnolni, aztan leesett, hogy vegig halott volt. Aztan mikor egy alldogalo supporttol geppisztollyal veteleztem loszert, megunt a script. -
#3251 biztos jo ez a poe , de ures servereken nem igazan elvezem :DD -
Nagydög #3250 Inkabb jatszananak, de neeeem... -
#3249 mivan bazzeg ma mindenkinek kötöszködős kedve van? -
#3248 Ez egy nagon okos, kissé paradox javaslat... Ha nem olvassa el, akkor honnan tudná, hogy tetszik-e neki a hozzászólás, vagy sem? :P -
#3247 nemértem mit kötöszködsz?
nemtetszik, nem olvasod el, kész. -
Nagydög #3246 Van meg nemi melom, aztan megyek jatszani. Elvarom, hogy addigra legyen nehany leloni valo urgepasztor a szervereken! -
#3245 Lehet, ugy, mint alapjatekban a kopterrol. Egerkattintassal.