12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • TDC Geronimo
    kötsög kemper
  • Landor
    gyere majd át, meghívlak egy bambira
  • uHs Gerzson
    Mész a susnyásba? :D amugy nekem az 5 percre van az otthonomtól ;)
  • Murry
    Már kora este iszonyat feeling volt, Orel 40 emberrel. Brrrrr...
    Kiráz a hideg, ha belegondolok. Marha nagy hent volt :D
  • Landor
    én ma egy buddha beachet
    aztán ha hazajövök hajnali 3kor legyetek ám még fenn
  • uHs Gerzson
    Én ma beválalok egy hajnali játékot :)
  • Nauron
    ehhehe?:P
  • Landor
    oké, majd MSN-en körbeszólunk mindenkinek.. csak azt hittem már hogy neked lövik ilyenkor a pizsit (23tól fél háromig toltunk)
    ja és az xfiret rakjátok fel basszus és akkor látjátok hogy mikor játszunk! erre sztem tökéletes a cucc
  • Landor
    neked meg nem kell megjáccós trendigyökérkének lenni és magasabb beállításokra tenni a gamet, mint amit a vasad elbírna
    egyébként a skillről van szó és azt hiszem amikor assziztunk vietnamban, akkor nem az akadozás volt a gondod..
  • Nauron
    tegnap nyugotan szolhattál volna nekem is!:P
  • Danee
    jovanmá gec... nem vok félmillásgépes panelpatkány h menjen a poe akadás nélkül :P
  • Landor
    helikopter.. haggyadmá
    poe2 asszaultba bfvs skill kell.. tudod az a része a játéknak, ami neked nem igazán megy..
  • Danee
    :))) bazzeg nem jön senki minek vietnamozzak? :) egyébként néha feljárok helizgetni :)
  • Landor
    úgy mint a vietnamban?
  • Danee
    a LoB nem valoszinű h indulni fog poe2-ben, de ha kell én szivesen sgeitek vhol..
  • Nauron
  • Rusid
    Hát elképzelhető hogy indulunk ha sikerül összevadászni kellő számú emberkét :).
  • BEAST #3507
    jah lehet =D ... estefele elkezdtem Vistaval bohockodni :DD ... ma este ha leszel/tek szolj vagy valami :D
  • Running
    trs nem indul valami poe2 szösszeneten?
  • Running
    Emberkék, csapatok!

A POE2-höz sikerül összevadászni minimum 6 csapatot akkor indítunk valami szösszenetet. 2 csapat már tutti, CoR gondókodóba esett, Dragon is, vagy koperálni valakivel...gyerünk már szeggyétek össze magatokat, nem életek forognak kockán, csak jó meccsek.
  • TS Zolly
    Hiszen, tegnap nem körömpöri néven vótá a CoR-on.
  • Rusid
    Tényleg iszonyat nagy fíling mikor jönnek feléd 3 an és tudod hogy le fogod lőni őket mert nem egy kibaszott csúzli van nálad. Kicsit féltem ,hogy nem tudnak igazi erdőket csinálni a motor miatt ,de Fallen rácáfolt erre ,nem tudom bf2 ben ,miért nem tudtak ilyen pályát csinálni még shongua is csak idióta 3-as facsoportokból áll amik közé még be se lehet férkőzni pedig egy mocsárban talán kicsit sűrübbnek kéne lenni az aljnövényzetnek.
    BEAST bocs ,hogy nem szoltam ,csak kicsit későn kezdtünk el játszani és addigra már leléptem skypról.
  • Rusid
    Az új patch óta érdekes dolgokat művel nálam a játék, este azért léptem le ,mert véletlenszerüen felugrált a pingem 400-ra, de csak azon a szerveren, elötte meg a cor dobott ki folyton módosított tartalom miatt. Amég ment a játék addig nagyon jó volt, nem is tudom mikor játszottam utoljára egyhuzamban ennyit, végigröhögtem az egészet, de az i re a pontot Zsolti beszólása tette fel. "Jönnek ketten, de lelöttem őket csak az egyik túlélte :)."
  • Kovács legény
    Én is jót totam este, elsőnek visszadobott asztalraa játék ,aztán második probálkozásnál betöltöttem és azt vettem észre hogy nemveszek észre semmit,kék volt a monitor és csak a hangokat hallottam, fasza ALT/F4 megint próba ,megint visszadob asztalra ,megint indit játék és most csodával határos modon betölt és müködik .Frankón megy a derbi ,bénázgatok oszt kibasz a PB hogy frissitsem ,meg az annya picsáját, frissitse magát ,ahogy eddig is! Oszt megin indit játék de már az accountnál gondok voltak me nemtudtam bejelentkezni a KLegényes acc-al ezé kénytelen voltam a már jól bevált körömpörivel játszani:)
  • BEAST #3500
    :DDDDD
  • Danee
    jovanmá :P nemmondok semmit öregember :)
  • TS Zolly
    Neked ez még odébb van. Naggggyon odébb. :P
  • Danee
    deszar lehetett :))
  • Running
    Ha nem kellett volna nőznöm én is jöttem volna.
  • BEAST #3495
    es nekem senkisenem szolt :o
  • Landor
    Szarul bfv vérengzés fíling

Iszonyat nagyon toltunk ma éjszaka Zsoltival meg Rusiddal csak a két faszentos asszault pályán!
    vááá el se hiszem.. a régi-jó kis vietnamos andrenalin untánérzet
  • Zs0lt1
    Mekkorát játszottunk basszus, Landorral meg Rusiddal.
    Rusid a végére elment, de akkor jött egy kurvanagy kör.
    A két főre csökkent -tRs- alakulat hozta a formáját:
  • Kovács legény
    én kiproszáltam má csak a gépemnek nemteccet a téma:(
  • TS Zolly
    kiproszálom
  • Murry
    Mondom a geometry beállítás van hatással az objektumok alakjára, és megjelenítésére. Ha alacsonyan van akkor a semmiből urganak elő a cuccok, magason pedig a ködből szépen kibontakozik a tárgy.

• kBagyula #3489
    na most pedig húzok pojezni...
  • kBagyula #3488
    A BF motort csak hibáztatni lehet :)
  • Murry
    Szerintem nincs igazad. A BF motort hibáztatod pedig szerintem nálad lesz hiba a grafikai beállításokban.

(Geometry-t rakd fel high-ra és rögtön nem a semmiből fognak a tankok megjelenni!)
  • kBagyula #3486
    Készítettem már néhány modellt ami támogatja a LoD-ot, az nem függ a terran detail-től, de dinamikus ojjektenként külön - külön belehet álítani a részletességét. Pl.: csak 300m-ről látszik valami, aztán 200-ról már észrevehető a jellege, 100-ról már némi részlet is kibontakozik, 50-ről meg teljes díszében pompázik... 0m-en meg jól elüt/lelő... :D
    Nem tudom , hogy hány szintje van a LoD-nak a PoE2-ben, de az tény, hogy polygon spórolás=erőforrásmentés miatt takarékoskodhattak a fejlesztők - gondolva a gyengébb gépek tulajdonosaira is.
    Azért megnézném, hogy egy fullos cuccon milyen a PoE... túrista módban :)
  • Kovács legény
    nem csak attol függ ,nekem is maxon van és mégis 10-20m-re jelennek meg a járművek ,valami mást is kell állitani ,megnem mondom hogy mit me nemtom